Aynı gibi, 12.günden oncekiler yanıltıcı olabılırKızlar çatlatma iğnesi 10.günüm
Bugünün ve dünün testlerini atıyorum sizce aynımılar
Canım kıyamam ya çok stresli şeyler tabi sadece o yüzden bile olmuş olabilir pko değildir belki kilo alıp vermek de adeti etkiliyor onlardan olmuştur geçicidir inşallah sen yine de götür ama bu süreçler geçince rahatlar yine düzene girer inşallahSıkıntı stres de maşallah onda bitti mi de son yılı korona çıktı hem mezuniyet hem kpss hem uzaktan eğitim hepsi bir araya geldi mezuniyeti iptal oldu, uzaktan eğitimi bizde bitirdi ne kadar da olsa rahat etmesi ona göre olur, kpss bitti açıklama açıklandı her bakanlığa ayrı mülakat şimdi bundan önce tercih süreci şimdi de neresi gelecek nasıl olacak derdi var kesin o ara benim durumuma çok kafa taktı derken hal buinşallah onda bari bir sıkıntı olmaz yaa
Ben hala geriliyorum o çatala aslında çokta kalmışlığım yokBende ilk doktora atandıkktan sonra gıtmıstım mantar olmustumnasıl utanmıstım o çatal da.. Şimdi ohoo
Ne iş yapar bu kardes?
Evet canım yine sen söylemiştin galiba baktım da hiç bilmiyorum ne oluyor ne bitiyor yapmak istemedim... Başladı mı sökülür illa ki. Lekeden sonra birdaha gelmedi ama şimdi biraz ağrım var sabah da başım inanılmaz ağrıyordu arveles içmiştim ondan mı oldu acaba dedim şimdi etkisi geçince karnım da ağrımaya başladı hafiften. Bekleyip görücez. Randevumu aldım nasıl olsa perşembe saat 17de izin alırken sorun olmaz inşallahErkek kardeşte candırerkek olsun kız olsun hayırlısı olsun ya, o da var tabii şimdi düşünğnce kız olup hayırsız, erkek olup hayırsız, Rabbim hayırlılardan eylesin hep bizleri inşallah
Benimde 40.günüm bugün, perşembeye randevu aldım bakalım o zaman hastalanmazsam. Söktürücü masaj var baktın mı hiç birgebeningünlüğü nde, instagram da da YouTube da var, baya memnun olanlar var ama gebelik olmadığından emin olmak gerekiyor masajı yapmak için bir bak istersen
Stres herşeyin başı tabii buda etkilemiştir ama genel bir muayene içini rahatlatır onunda
Anladım canım, başağrısı olabiliyor bazen inşallah ikimizde sökülürüz bende daha hiç birşey yokEvet canım yine sen söylemiştin galiba baktım da hiç bilmiyorum ne oluyor ne bitiyor yapmak istemedim... Başladı mı sökülür illa ki. Lekeden sonra birdaha gelmedi ama şimdi biraz ağrım var sabah da başım inanılmaz ağrıyordu arveles içmiştim ondan mı oldu acaba dedim şimdi etkisi geçince karnım da ağrımaya başladı hafiften. Bekleyip görücez. Randevumu aldım nasıl olsa perşembe saat 17de izin alırken sorun olmaz inşallah
Kız hissediyordum kuzum karnım filan genişledi baya. Ilk gebeliğim erkekti karnım hiç yoktu cunkuYaaasağlıkla gelsin prenses ben kaçırdım senin içinden ne geçiyordu hiç söylemişmiydin
İlk bende lisede gitmiştim çok ağrılı adet oluyorum diye çatala çıkmadığım halde utançtan öldüm ama şimdi dediğin gibi giderek elim kolumu gösterme modu olmaya başladıBende ilk doktora atandıkktan sonra gıtmıstım mantar olmustumnasıl utanmıstım o çatal da.. Şimdi ohoo
Ne iş yapar bu kardes?
Ay inşallahCanım kıyamam ya çok stresli şeyler tabi sadece o yüzden bile olmuş olabilir pko değildir belki kilo alıp vermek de adeti etkiliyor onlardan olmuştur geçicidir inşallah sen yine de götür ama bu süreçler geçince rahatlar yine düzene girer inşallah
Ay hadi inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olurKız hissediyordum kuzum karnım filan genişledi baya. Ilk gebeliğim erkekti karnım hiç yoktu cunku
Ayy çok sağol canım benim.Teneffus Zili canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun, çarşamba kontrole gidiyormuşsun şimdiden çok iyi geçsin
Hmm bence götürmekte fayda var.Bi Dr.kontrolünden geçmeli.Onun normali de bu olabilir ama.Kızlar bu kez kardeşim ile ilgili birşey soracağım evli değil henüz normalde tam günü gününe olmasa da 30 günde bir adet oluyor ama bazı dönemler 40 güne kadar olmadığı oluyor bu ay yine 35 gün olmuş gelen giden yok, ada çayı bile içti sökülmedi sizce yazın ben gidinceye tayini çıkmazsa bir doktora götürsem migötürsem mi diyorum çünkü hastahane konusunda hala küçük çocuk gibi beni bekliyor
YaaKız hissediyordum kuzum karnım filan genişledi baya. Ilk gebeliğim erkekti karnım hiç yoktu cunku
Teşekkür ederim canım.Ay geçmiş olsun canımaman dikkat et
Benım doktor butun muayenelerde yumurtaları vajınal takıp edıyor, eylul ayından bu yana sürekli oradayım artık alıstımBen hala geriliyorum o çatala aslında çokta kalmışlığım yokilk hamilelikte sadece bir kere alttan bebek geç döllenme olduğu için vajina muayene olmuştum ilk ama nasıl kötü oldum birde son haftalarda çatal muayenesi olmuştum, ikincide hiç vajinal olmadım, üçüncüde kürtaj işte en fazla kaldığım Allahım emekleri boşa çıkarmasın inşallah bunların sonu selamet canım, hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişler
Beni de aranıza alın, ben de söküleyimAnladım canım, başağrısı olabiliyor bazen inşallah ikimizde sökülürüz bende daha hiç birşey yokara ara karnım ağrıyor o kadar
Yaa ben de lisedeyken utanırdım alamazdım, arkadsıma aldırırdım, kasada erkek varsa hıc yanasmazdım almaya, ünide yendim onu artık.. Hıc merak etme bütün korkularını yenecek allahın ıznıyle Allahım yardımcısı olsun ınsallahh, hayatı yeni ögrenmeye baslıcak, 3 yıl doguda köy okulunda calıstım, şimdi dusunuyorum da iyiki dıyorum, kendi ayaklarım üzerinde durmayı kendı kararlarımı vermeyı orda ögrendim.. Kardeşin de herseyın ustesinden gelecek, senın gıbı ablası da var, daha ne olsunİlk bende lisede gitmiştim çok ağrılı adet oluyorum diye çatala çıkmadığım halde utançtan öldüm ama şimdi dediğin gibi giderek elim kolumu gösterme modu olmaya başladıkardeşim hala iç çamaşırı alışverişi için bile beni bekler alışsın diye artık sadece yanında gidip sen al öde dediğimde bile jet hızı ile seçip kasaya öder, ped işine daha yeni alıştı bu çocuk nasıl insanlara psikolog olacak çok merak ediyorum hep
Yani en son beyaz eşya montajı yapıyorum dedi askerden geldikten sonra iş değiştirdi doğruysa güncel işi bu
Evet kuzum ay aynı ablam gibisin çok hoşuma gitti o da böyledirAy inşallahkilo vermesi için tercih süreci sonrası teşvik moduna başlamıştım zaten atanınca giyeceklerin için az daha ver diye şimdi abur cubur tatlı işinden uzak bakalım gidince bir götüreyim de net belli olsun bari
Aynen benim de hep vajinal o daha iyi gösteriyor sanırımBenım doktor butun muayenelerde yumurtaları vajınal takıp edıyor, eylul ayından bu yana sürekli oradayım artık alıstım
Oy kuzuuum kıyamam ben neler yaşıyorum düşün senin daha bir kaç gün oldu benim haftalar oluyor tam delirmelik bir şeyBeni de aranıza alın, ben de söküleyimPembeAnkaKusu gecıkme ne stresli bişey ya 2yıldır kafam rahattı
Kuzum test varsa fazladan 6-8 saat sonra birdaha yapsana pik olacak gibi aniden koyulaşır muhtemelen kaçırmamış olursunKızlar cevap verin lütfen düne göre baya kırmızı hemen hemen c çizgisi kadar
Fazladan var 6 tane test kaldı elimdeKuzum test varsa fazladan 6-8 saat sonra birdaha yapsana pik olacak gibi aniden koyulaşır muhtemelen kaçırmamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?