Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kıyamam ya çok stresli şeyler tabi sadece o yüzden bile olmuş olabilir pko değildir belki kilo alıp vermek de adeti etkiliyor onlardan olmuştur geçicidir inşallah sen yine de götür ama bu süreçler geçince rahatlar yine düzene girer inşallah

Bende ilk doktora atandıkktan sonra gıtmıstım mantar olmustum nasıl utanmıstım o çatal da.. Şimdi ohoo

Ne iş yapar bu kardes?
Ben hala geriliyorum o çatala aslında çokta kalmışlığım yokilk hamilelikte sadece bir kere alttan bebek geç döllenme olduğu için vajina muayene olmuştum ilk ama nasıl kötü oldumbirde son haftalarda çatal muayenesi olmuştum, ikincide hiç vajinal olmadım, üçüncüde kürtaj işte en fazla kaldığım Allahım emekleri boşa çıkarmasın inşallah bunların sonu selamet canım, hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişler

Evet canım yine sen söylemiştin galiba baktım da hiç bilmiyorum ne oluyor ne bitiyor yapmak istemedim... Başladı mı sökülür illa ki. Lekeden sonra birdaha gelmedi ama şimdi biraz ağrım var sabah da başım inanılmaz ağrıyordu arveles içmiştim ondan mı oldu acaba dedim şimdi etkisi geçince karnım da ağrımaya başladı hafiften. Bekleyip görücez. Randevumu aldım nasıl olsa perşembe saat 17de izin alırken sorun olmaz inşallah

Anladım canım, başağrısı olabiliyor bazen inşallah ikimizde sökülürüz bende daha hiç birşey yok ara ara karnım ağrıyor o kadar

Bende ilk doktora atandıkktan sonra gıtmıstım mantar olmustum nasıl utanmıstım o çatal da.. Şimdi ohoo

Ne iş yapar bu kardes?
İlk bende lisede gitmiştim çok ağrılı adet oluyorum diye çatala çıkmadığım halde utançtan öldüm ama şimdi dediğin gibi giderek elim kolumu gösterme modu olmaya başladı kardeşim hala iç çamaşırı alışverişi için bile beni bekler alışsın diye artık sadece yanında gidip sen al öde dediğimde bile jet hızı ile seçip kasaya öder, ped işine daha yeni alıştı bu çocuk nasıl insanlara psikolog olacak çok merak ediyorum hep

Yani en son beyaz eşya montajı yapıyorum dedi askerden geldikten sonra iş değiştirdi doğruysa güncel işi bu

Ay inşallah kilo vermesi için tercih süreci sonrası teşvik moduna başlamıştım zaten atanınca giyeceklerin için az daha ver diye şimdi abur cubur tatlı işinden uzak bakalım gidince bir götüreyim de net belli olsun bari

Hmm bence götürmekte fayda var.Bi Dr.kontrolünden geçmeli.Onun normali de bu olabilir ama.Tabi düzenli adet görmek her zaman çok daha iyidir.

Benım doktor butun muayenelerde yumurtaları vajınal takıp edıyor, eylul ayından bu yana sürekli oradayım artık alıstım

Yaa ben de lisedeyken utanırdım alamazdım, arkadsıma aldırırdım, kasada erkek varsa hıc yanasmazdım almaya, ünide yendim onu artık.. Hıc merak etme bütün korkularını yenecek allahın ıznıyle Allahım yardımcısı olsun ınsallahh, hayatı yeni ögrenmeye baslıcak, 3 yıl doguda köy okulunda calıstım, şimdi dusunuyorum da iyiki dıyorum, kendi ayaklarım üzerinde durmayı kendı kararlarımı vermeyı orda ögrendim.. Kardeşin de herseyın ustesinden gelecek, senın gıbı ablası da var, daha ne olsun

Kızlar cevap verin lütfen düne göre baya kırmızı hemen hemen c çizgisi kadar
burcusami kuzum sende bı bak istersen batlarımız aynı seninle

Eklentiler

• 16218727519388344142678178476753.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Evet kuzum ay aynı ablam gibisin çok hoşuma gitti o da böyledir Kız kardeşlerin ilişkisi başka oluyor çok isterdim iki kızım olsun ablamla ben gibi
Benım doktor butun muayenelerde yumurtaları vajınal takıp edıyor, eylul ayından bu yana sürekli oradayım artık alıstım
Aynen benim de hep vajinal o daha iyi gösteriyor sanırım
Beni de aranıza alın, ben de söküleyim PembeAnkaKusu gecıkme ne stresli bişey ya 2yıldır kafam rahattı
Oy kuzuuum kıyamam ben neler yaşıyorum düşün senin daha bir kaç gün oldu benim haftalar oluyor tam delirmelik bir şey inşallah hayırlısı olsun bebiş yoksa gelsin bu arada kesildi bir kaç kere akıntı gibi peçeteye silince oldu sadece sabaha belli olur heralde... Hayatımda şimdiye kadar hiç ara kanama olmadı öyle değildir dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…