Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab benim lupus da çıkmış heralde enabızda bu şekilde görünüyor sorun yok dimi?

Eklentiler

• 1F9E75DA-4B28-423E-95B5-EAE31BBD0461.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 34
Benim de 3 tane kız kardeşim var.Rabbim eksikliklerini göstermesin.Senin de belki bi kızın olur canım arkadaş olursunuz birbirinize

Ben de çok geriliyorum ya bi çatı muayenesi olmuştum o biraz sıkıntılıydı yalan yok. E bi de kalp atışı için kürtajlardan önce.Gittiğim her Dr.karından baktı.

Sağ kasığıma da bıçak kesiği gibi bir ağrı giriyor bu akşam yunurtlama olucak diye düşünüyorum

Yaptiktan 1 dakka sonra buraya attım şimdi biraz daha koyu olmuş c çizgisiyle aynı

Evet canım yumurtlama oluyor koyulaşmış iyice bebiş olsun inşallahhh Silikleşmeye başladığında çatlamış oluyor sonra da 24 saat yaşıyor o arada döllenmesi lazım yumurtoşun dün ilişki olduysa yarın olabilir birdaha

Kız hissediyordum kuzum karnım filan genişledi baya. Ilk gebeliğim erkekti karnım hiç yoktu cunku
Maşallah canım sağlıkla hayırla kucağına da gelsin inşallah
Beni de aranıza alın, ben de söküleyim PembeAnkaKusu gecıkme ne stresli bişey ya 2yıldır kafam rahattı
Bebiş yoksa sende sökülür sün inşallah en kısa sürede canım, valla bende ilk defa yaşıyorum hayatımda demek kürtaj etkiledi beni
Kızlar cevap verin lütfen düne göre baya kırmızı hemen hemen c çizgisi kadar
@burcusami kuzum sende bı bak istersen batlarımız aynı seninle
Ben pek anlamıyorum ama daha belirgin gibi çizgi
Benim de 3 tane kız kardeşim var.Rabbim eksikliklerini göstermesin.Senin de belki bi kızın olur canım arkadaş olursunuz birbirinize
Ayy maşallah canım, aranız hep iyi olsun kuzum harika bir duygudurağzını bal yesin canım arkadaşımSende sağlıkla hayırla al kuzunu kucağına inşallah

İnsan olmayanı arıyor merak ediyo yalan yok acaba nasıl olurdu diye.Bi oğlun olursa arkadaş olursunuz cnm.Benim abimle aramda çok yaş farkı yok hep evde en iyi iletişim ikimizindi ard arda olduğumuzdan dolayı olabilir.Tip olarak, karakter olarakta çok benziyoruz.Beraber okula gidip gelirdik çok eğlenirdik beni çok sakınırdı. Hatta abimin arkadaşları yanlış anlamış flörtü sanmışlar beni güzelmiş demişler.Onun sayesinde futbola çok düşkündüm bütün futbolcuları bilirdim takımları falan.Hey gidi günler...

İnşallah kuzum Dün ilişki oldu ama tuvaletim geldi hemen mecbur gittim
Şükür eşim tam zamanında izin almış 5 gün izinli

Evet koyulaşmis iyice kasığımda da ağrı varr

İnşallah kuzum Dün ilişki oldu ama tuvaletim geldi hemen mecbur gittim
Şükür eşim tam zamanında izin almış 5 gün izinli
Hahaha süpermiş gün aşırı denerseniz sperm kalitesi daha iyi olur diyorlar doktorlar öyle öneriyor haberin olsun canım yine de siz bilirsiniz tabi

Hahaha süpermiş gün aşırı denerseniz sperm kalitesi daha iyi olur diyorlar doktorlar öyle öneriyor haberin olsun canım yine de siz bilirsiniz tabi
3 gündür üst üste ilişki oldu o yüzden tereddutteyim bugün değilde yarın sabah testle birlikte bakalım

3 gündür üst üste ilişki oldu o yüzden tereddutteyim bugün değilde yarın sabah testle birlikte bakalım
Öyle olduysa bugün denemeyin canım yarın denersiniz zaten anca koyulaşıp silikleşir hazırda sperm de vardır şuan

Yeterki Rabbim hayırlı insanlar ile karşılaştırsın bir yerde o da büyüyecek tam anlamı ile, yüzüne karşı bir çok şeyde hep sen yap yapamadığını ben yaparım modunda oldum öğrensin hep ben olmayacağım diye ama ardından bir bilse ne stres ne stres sanki asla hiç bir şeyi yapamayacak başına bişey gelecek üzülecek düşüncesi yüzüne boş boş stres yapma onu mu yapamayacaksın amaan az adet gecikmiş o önemli değildir geldim mi bakarız takma modu

Kız olsun erkek olsun hayırlı iyi anlaştığın değer veren bir kardeş, abi, abla fark etmez başka oluyor gerçekten ama kötüyse de cidden koynundaki yılan oluyor atsan atılmaz

Kanama hangı renkti, bı de mıktarı nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…