- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Benim de 3 tane kız kardeşim var.Maşallah canım kız kardeşi olanlar çok şanslı en büyük destekçi, en iyi arkadaş, benim olmadığı için hep eksikliğini hissediyorum, bir erkek kardeşim var o da yurtdışunda Rabbim eksikliğini göstermesin de, benim iki oğlan da inşallah büyüyünce de birbirlerine destek olurlar böyle
Yap o zaman canım hatta silikleşene kadar yapmaya devam et bunu saat kaçta yapmıştın?Fazladan var 6 tane test kaldı elimde
Sağ kasığıma da bıçak kesiği gibi bir ağrı giriyor bu akşam yunurtlama olucak diye düşünüyorumKuzum test varsa fazladan 6-8 saat sonra birdaha yapsana pik olacak gibi aniden koyulaşır muhtemelen kaçırmamış olursun
Yaptiktan 1 dakka sonra buraya attım şimdi biraz daha koyu olmuş c çizgisiyle aynıYap o zaman canım hatta silikleşene kadar yapmaya devam et bunu saat kaçta yapmıştın?
Yap o zaman canım hatta silikleşene kadar yapmaya devam et bunu saat kaçta yapmıştın?
Ben de çok geriliyorum yaBen hala geriliyorum o çatala aslında çokta kalmışlığım yokilk hamilelikte sadece bir kere alttan bebek geç döllenme olduğu için vajina muayene olmuştum ilk ama nasıl kötü oldum birde son haftalarda çatal muayenesi olmuştum, ikincide hiç vajinal olmadım, üçüncüde kürtaj işte en fazla kaldığım Allahım emekleri boşa çıkarmasın inşallah bunların sonu selamet canım, hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişler
Sağ kasığıma da bıçak kesiği gibi bir ağrı giriyor bu akşam yunurtlama olucak diye düşünüyorum
Yaptiktan 1 dakka sonra buraya attım şimdi biraz daha koyu olmuş c çizgisiyle aynı
Maşallah canım sağlıkla hayırla kucağına da gelsin inşallahKız hissediyordum kuzum karnım filan genişledi baya. Ilk gebeliğim erkekti karnım hiç yoktu cunku
Bebiş yoksa sende sökülür sün inşallah en kısa sürede canım, valla bende ilk defa yaşıyorum hayatımda demek kürtaj etkiledi beniBeni de aranıza alın, ben de söküleyimPembeAnkaKusu gecıkme ne stresli bişey ya 2yıldır kafam rahattı
Ben pek anlamıyorum ama daha belirgin gibi çizgiKızlar cevap verin lütfen düne göre baya kırmızı hemen hemen c çizgisi kadar
@burcusami kuzum sende bı bak istersen batlarımız aynı seninle
Ayy maşallah canım, aranız hep iyi olsun kuzum harika bir duygudurBenim de 3 tane kız kardeşim var.Rabbim eksikliklerini göstermesin.Senin de belki bi kızın olur canım arkadaş olursunuz birbirinize
İnsan olmayanı arıyor merak ediyo yalan yok acaba nasıl olurdu diye.Bi oğlun olursa arkadaş olursunuz cnm.Ben de hep erkek kardeşe çok özenmişimdir kızdan yana da Allaha şükür hiç sıkıntım yok ama keşke erkek de olsaydı derim hepeşimin kardeşine çok umudum vardı bir parça anlarım diye o da evlerden ırak çıktı aman uzak olsun
İnşallah kuzumEvet canım yumurtlama oluyor koyulaşmış iyice bebiş olsun inşallahhhSilikleşmeye başladığında çatlamış oluyor sonra da 24 saat yaşıyor o arada döllenmesi lazım yumurtoşun dün ilişki olduysa yarın olabilir birdaha
Evet koyulaşmis iyice kasığımda da ağrı varrMaşallah canım sağlıkla hayırla kucağına da gelsin inşallah
Bebiş yoksa sende sökülür sün inşallah en kısa sürede canım, valla bende ilk defa yaşıyorum hayatımda demek kürtaj etkiledi beni
Ben pek anlamıyorum ama daha belirgin gibi çizgi
Ayy maşallah canım, aranız hep iyi olsun kuzum harika bir duygudurağzını bal yesin canım arkadaşım Sende sağlıkla hayırla al kuzunu kucağına inşallah
Hahaha süpermişİnşallah kuzumDün ilişki oldu ama tuvaletim geldi hemen mecbur gittim
Şükür eşim tam zamanında izin almış 5 gün izinli
3 gündür üst üste ilişki oldu o yüzden tereddutteyim bugün değilde yarın sabah testle birlikte bakalımHahaha süpermişgün aşırı denerseniz sperm kalitesi daha iyi olur diyorlar doktorlar öyle öneriyor haberin olsun canım yine de siz bilirsiniz tabi
Öyle olduysa bugün denemeyin canım yarın denersiniz zaten anca koyulaşıp silikleşir hazırda sperm de vardır şuan3 gündür üst üste ilişki oldu o yüzden tereddutteyim bugün değilde yarın sabah testle birlikte bakalım
Tamam kuzum sağolÖyle olduysa bugün denemeyin canım yarın denersiniz zaten anca koyulaşıp silikleşir hazırda sperm de vardır şuan
Yeterki Rabbim hayırlı insanlar ile karşılaştırsın bir yerde o da büyüyecek tam anlamı ile, yüzüne karşı bir çok şeyde hep sen yap yapamadığını ben yaparım modunda oldum öğrensin hep ben olmayacağım diye ama ardından bir bilse ne stres ne stres sanki asla hiç bir şeyi yapamayacak başına bişey gelecek üzülecek düşüncesiYaa ben de lisedeyken utanırdım alamazdım, arkadsıma aldırırdım, kasada erkek varsa hıc yanasmazdım almaya, ünide yendim onu artık.. Hıc merak etme bütün korkularını yenecek allahın ıznıyle Allahım yardımcısı olsun ınsallahh, hayatı yeni ögrenmeye baslıcak, 3 yıl doguda köy okulunda calıstım, şimdi dusunuyorum da iyiki dıyorum, kendi ayaklarım üzerinde durmayı kendı kararlarımı vermeyı orda ögrendim.. Kardeşin de herseyın ustesinden gelecek, senın gıbı ablası da var, daha ne olsun
Olmak üzere ya gece ya da yarın pik olcak, siz bugunu DegerlendırinKızlar cevap verin lütfen düne göre baya kırmızı hemen hemen c çizgisi kadar
@burcusami kuzum sende bı bak istersen batlarımız aynı seninle
Kız olsun erkek olsun hayırlı iyi anlaştığın değer veren bir kardeş, abi, abla fark etmez başka oluyor gerçekten ama kötüyse de cidden koynundaki yılan oluyor atsan atılmazEvet kuzum ay aynı ablam gibisin çok hoşuma gitti o da böyledirKız kardeşlerin ilişkisi başka oluyor çok isterdim iki kızım olsun ablamla ben gibi
Aynen benim de hep vajinal o daha iyi gösteriyor sanırım
Oy kuzuuum kıyamam ben neler yaşıyorum düşün senin daha bir kaç gün oldu benim haftalar oluyor tam delirmelik bir şeyinşallah hayırlısı olsun bebiş yoksa gelsin bu arada kesildi bir kaç kere akıntı gibi peçeteye silince oldu sadece sabaha belli olur heralde... Hayatımda şimdiye kadar hiç ara kanama olmadı öyle değildir dimi ya
Kanama hangı renkti, bı de mıktarı nasıldı?Evet kuzum ay aynı ablam gibisin çok hoşuma gitti o da böyledirKız kardeşlerin ilişkisi başka oluyor çok isterdim iki kızım olsun ablamla ben gibi
Aynen benim de hep vajinal o daha iyi gösteriyor sanırım
Oy kuzuuum kıyamam ben neler yaşıyorum düşün senin daha bir kaç gün oldu benim haftalar oluyor tam delirmelik bir şeyinşallah hayırlısı olsun bebiş yoksa gelsin bu arada kesildi bir kaç kere akıntı gibi peçeteye silince oldu sadece sabaha belli olur heralde... Hayatımda şimdiye kadar hiç ara kanama olmadı öyle değildir dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?