Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi yaaahoş sağolsun kardeşim sayesinde bizde iyi biliriz babam da eşimde maç vs hiç sevmez ama kardeşim tam bir fanatik l

Ablalık bunu gerektırıyor demek ki ben en kucuğum, demek ki abımler de benım ıcın böyle hıssesıyorlar

Çok iyi yaaahoş sağolsun kardeşim sayesinde bizde iyi biliriz babam da eşimde maç vs hiç sevmez ama kardeşim tam bir fanatik l
Benim eşiminde hiç arası yoktur benim çok tuhafıma gitmişti.Halı saha maçlarına gidiyo neyse ki. Ben de oğluna bi Galatasaray forması alıp, halı saha maçlarına göndermek istiyorum.Tesislerde gördüm küçükler antrenman yapıyor çok tatlıydılar 5 yaş ve üzeri alınıyor göndericem inş.

Benimki ne halı sahaya gider ne takım tutar sıfır ilgi

Bu annelik hissiyatlarına benziyor cnm sen annelik yapıyorsun resmen.Allah sizi birbirinize bağışlasın.Hep iyi olun inş.

Bu gebelik testinden almış eşim, ilk kez görüyorum, var mı daha önce kullanan

Eklentiler

• IMG_20210524_210856.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 36
Kanama hangı renkti, bı de mıktarı nasıldı?
Kanama gibi değilde böyle peçeteyle silince akıntıyla karışık kahvemsiydi bi kere de incecik koyu bordoydu şimdi yok ovulasyon da pozitif değil sabaha gelir heralde
Negatif cıkmıs, pıhtılasma ile ılgılı probelmın yok kuzum
Çok sağ ol canım bilir kişi oldun sürekli sana soruyoruz

Yerlesme lekesı mı acaba dıye dusundum, benim maden para buyuklugunde koyu kahve renklı olmustu,

Yerlesme lekesı mı acaba dıye dusundum, benim maden para buyuklugunde koyu kahve renklı olmustu,
Sanmıyorum ama benim gebelikte de bat günü böyle akıntı olmuştu sen söyleyince hatırladım canım olabilir mi acaba korkuyorum ben test de yapamam umutlanmak istemiyorum

Sanmıyorum ama benim gebelikte de bat günü böyle akıntı olmuştu sen söyleyince hatırladım canım olabilir mi acaba korkuyorum ben test de yapamam umutlanmak istemiyorum
Benım yerlesme lekesı aksam üzeri gelmişti, sabahki test 81 cıkmıstı.. Neden olmasın.. Varsa da yoksa da önümüze bakıyoruz birsekilde korkma yap.. Belki sürpriz olur, yoksa da canımız saolsun canım sabah ben de yapıcam beraber yapalım

Öyle mi diyorsun kuzum yaa beni kandırdın tamam o zaman kırmızılar gelmezse tamamen sabah yapıcam anca beraber kanca beraber allahım yüzümüzü güldürsün çok korkuyorum gelirse de doktora gidicem en azından artık

İkiniz içinde hayırlısı olsun kızlar, hayırlı sonuçlar olsun

Yap canım inş. en hayırlısı olsun.Kafan rahatlar hem zaten adeti bekliyorsun beklentin çok büyük değil, önüne bakarsın.

Yap canım inş. en hayırlısı olsun.Kafan rahatlar hem zaten adeti bekliyorsun beklentin çok büyük değil, önüne bakarsın.
Evet kuzum ben zaten randevumu aldım adet oluyorum diye en kötü giderim tedavim başlar bu arada da genetik testim falan çıkar hayırlısı olsun inşallah Test yapıp negatif görmek çok zorluyor sadece panik atak gibi oluyorum adet gelince o kadar kötü olmuyorum ondan korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…