Çok iyi yaaaİnsan olmayanı arıyor merak ediyo yalan yok acaba nasıl olurdu diye.Bi oğlun olursa arkadaş olursunuz cnm.Benim abimle aramda çok yaş farkı yok hep evde en iyi iletişim ikimizindi ard arda olduğumuzdan dolayı olabilir.Tip olarak, karakter olarakta çok benziyoruz.Beraber okula gidip gelirdik çok eğlenirdik beni çok sakınırdı. Hatta abimin arkadaşları yanlış anlamış flörtü sanmışlar beni güzelmiş demişler. Onun sayesinde futbola çok düşkündüm bütün futbolcuları bilirdim takımları falan.Hey gidi günler...
Negatif cıkmıs, pıhtılasma ile ılgılı probelmın yok kuzumSohrab benim lupus da çıkmış heralde enabızda bu şekilde görünüyor sorun yok dimi?
Ablalık bunu gerektırıyor demek kiYeterki Rabbim hayırlı insanlar ile karşılaştırsın bir yerde o da büyüyecek tam anlamı ile, yüzüne karşı bir çok şeyde hep sen yap yapamadığını ben yaparım modunda oldum öğrensin hep ben olmayacağım diye ama ardından bir bilse ne stres ne stres sanki asla hiç bir şeyi yapamayacak başına bişey gelecek üzülecek düşüncesiyüzüne boş boş stres yapma onu mu yapamayacaksın amaan az adet gecikmiş o önemli değildir geldim mi bakarız takma modu
Benim eşiminde hiç arası yoktur benim çok tuhafıma gitmişti.Halı saha maçlarına gidiyo neyse ki.Çok iyi yaaahoş sağolsun kardeşim sayesinde bizde iyi biliriz babam da eşimde maç vs hiç sevmez ama kardeşim tam bir fanatik l
Kesinlikle hissediyorlardır buna eminimAblalık bunu gerektırıyor demek kiben en kucuğum, demek ki abımler de benım ıcın böyle hıssesıyorlar
Benimki ne halı sahaya gider ne takım tutar sıfır ilgiBenim eşiminde hiç arası yoktur benim çok tuhafıma gitmişti.Halı saha maçlarına gidiyo neyse ki.Ben de oğluna bi Galatasaray forması alıp, halı saha maçlarına göndermek istiyorum. Tesislerde gördüm küçükler antrenman yapıyor çok tatlıydılar 5 yaş ve üzeri alınıyor göndericem inş.
Bu annelik hissiyatlarına benziyor cnm sen annelik yapıyorsun resmen.Yeterki Rabbim hayırlı insanlar ile karşılaştırsın bir yerde o da büyüyecek tam anlamı ile, yüzüne karşı bir çok şeyde hep sen yap yapamadığını ben yaparım modunda oldum öğrensin hep ben olmayacağım diye ama ardından bir bilse ne stres ne stres sanki asla hiç bir şeyi yapamayacak başına bişey gelecek üzülecek düşüncesiyüzüne boş boş stres yapma onu mu yapamayacaksın amaan az adet gecikmiş o önemli değildir geldim mi bakarız takma modu
Kanama gibi değilde böyle peçeteyle silince akıntıyla karışık kahvemsiydi bi kere de incecik koyu bordoydu şimdi yok ovulasyon da pozitif değil sabaha gelir heraldeKanama hangı renkti, bı de mıktarı nasıldı?
Çok sağ ol canım bilir kişi oldun sürekli sana soruyoruzNegatif cıkmıs, pıhtılasma ile ılgılı probelmın yok kuzum
İkinci attığın, ilk attığının beklemiş hali değilse bence yarın sabah erkenden değerlendirin.3 gündür üst üste ilişki oldu o yüzden tereddutteyim bugün değilde yarın sabah testle birlikte bakalım
Yerlesme lekesı mı acaba dıye dusundum, benim maden para buyuklugunde koyu kahve renklı olmustu,Kanama gibi değilde böyle peçeteyle silince akıntıyla karışık kahvemsiydi bi kere de incecik koyu bordoydu şimdi yok ovulasyon da pozitif değil sabaha gelir heralde
Çok sağ ol canım bilir kişi oldun sürekli sana soruyoruz
Sanmıyorum ama benim gebelikte de bat günü böyle akıntı olmuştu sen söyleyince hatırladım canım olabilir mi acaba korkuyorum ben test de yapamam umutlanmak istemiyorumYerlesme lekesı mı acaba dıye dusundum, benim maden para buyuklugunde koyu kahve renklı olmustu,
Benım yerlesme lekesı aksam üzeri gelmişti, sabahki test 81 cıkmıstı.. Neden olmasın.. Varsa da yoksa da önümüze bakıyoruz birsekilde korkma yap.. Belki sürpriz olur, yoksa da canımız saolsun canımSanmıyorum ama benim gebelikte de bat günü böyle akıntı olmuştu sen söyleyince hatırladım canım olabilir mi acaba korkuyorum ben test de yapamam umutlanmak istemiyorum
Öyle mi diyorsun kuzum yaa beni kandırdın tamam o zaman kırmızılar gelmezse tamamen sabah yapıcamBenım yerlesme lekesı aksam üzeri gelmişti, sabahki test 81 cıkmıstı.. Neden olmasın.. Varsa da yoksa da önümüze bakıyoruz birsekilde korkma yap.. Belki sürpriz olur, yoksa da canımız saolsun canımsabah ben de yapıcam beraber yapalım
Benım yerlesme lekesı aksam üzeri gelmişti, sabahki test 81 cıkmıstı.. Neden olmasın.. Varsa da yoksa da önümüze bakıyoruz birsekilde korkma yap.. Belki sürpriz olur, yoksa da canımız saolsun canımsabah ben de yapıcam beraber yapalım
Öyle mi diyorsun kuzum yaa beni kandırdın tamam o zaman kırmızılar gelmezse tamamen sabah yapıcamanca beraber kanca beraber allahım yüzümüzü güldürsün çok korkuyorum gelirse de doktora gidicem en azından artık
İnşallah canım hiç umudum yok ama işte çok isteyince insan acaba mı diyorİkiniz içinde hayırlısı olsun kızlar, hayırlı sonuçlar olsun
Yap canım inş. en hayırlısı olsun.Sanmıyorum ama benim gebelikte de bat günü böyle akıntı olmuştu sen söyleyince hatırladım canım olabilir mi acaba korkuyorum ben test de yapamam umutlanmak istemiyorum
Aminn hepimiz sevdiklerimiz ile iyi olalımBu annelik hissiyatlarına benziyor cnm sen annelik yapıyorsun resmen.Allah sizi birbirinize bağışlasın.Hep iyi olun inş.
Evet kuzum ben zaten randevumu aldım adet oluyorum diye en kötü giderim tedavim başlar bu arada da genetik testim falan çıkar hayırlısı olsun inşallahYap canım inş. en hayırlısı olsun.Kafan rahatlar hem zaten adeti bekliyorsun beklentin çok büyük değil, önüne bakarsın.
Kuzum 3 gündür üst üste ilişki oldu o yüzden tereddutteyim napsam bilmiyorumOlmak üzere ya gece ya da yarın pik olcak, siz bugunu Degerlendırin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?