Beklemiş hali kuzumİkinci attığın, ilk attığının beklemiş hali değilse bence yarın sabah erkenden değerlendirin.
Tabi canım anlıyorum seni ben de hastaneye giderken panik atak oluyorum kötü bir şey duymaktan korkuyorum Rabbim korkularımızdan emin kılsın inş.Evet kuzum ben zaten randevumu aldım adet oluyorum diye en kötü giderim tedavim başlar bu arada da genetik testim falan çıkar hayırlısı olsun inşallahTest yapıp negatif görmek çok zorluyor sadece panik atak gibi oluyorum adet gelince o kadar kötü olmuyorum ondan korktum biraz
Amiiin balımTabi canım anlıyorum seni ben de hastaneye giderken panik atak oluyorum kötü bir şey duymaktan korkuyorum Rabbim korkularımızdan emin kılsın inş.Sabah senden haber bekliyorum kuzum.
O zaman bir fıstık daha mi geliyorrrrYaabenim de oğlum da karnım hiç yoktu top gibiydi bu daha yayvan bi göbek şeklinde çıkıyor bakalım farklı olucak mı cidden.Eskiler hep öyle der.
Yarın sabah olabilir . Ertesi gün sabah şeklinde. Bugün akşamı es gecipKuzum 3 gündür üst üste ilişki oldu o yüzden tereddutteyim napsam bilmiyorum
Şimdi bı test daha yaptım arada 4 saat var sanırım daha koyu t çizgisi c ye göre daha koyu çıktı yani yumurtlama gece catlar diye düşünüyorum yada sabahta olabilir ben sabahımı degerlendiriyim yada bu akşamı da degerlendirsem 4 gün üst üste olunca sıkıntımı olurYarın sabah olabilir . Ertesi gün sabah şeklinde. Bugün akşamı es gecip
Canımm hayırlı olsunCanlar, kızım olacakmış ❣şükür ikili test ölçümlerimizde guzel cıktı.
Hiç anlamıyorum ben ovulasyondan cnm ya akıntıma ağrılarıma göre anlıyorum kendimden. Ağrılı geçer benim yumurtlamaKızlar cevap verin lütfen düne göre baya kırmızı hemen hemen c çizgisi kadar
burcusami kuzum sende bı bak istersen batlarımız aynı seninle
Valla kuzum benim yumurtam büyük ihtimal gece yada sabah catliycak az önce bı test yaptım pik olmuştu sanada haber veriyim dedim batlarımız aynı belki yumurtlamada aynıdır istersen bı degerlendir sende bugün veya yarınıHiç anlamıyorum ben ovulasyondan cnm ya akıntıma ağrılarıma göre anlıyorum kendimden. Ağrılı geçer benim yumurtlama
Bence sabahı değerlendirin ikiniz için daha iyi olur üst üste hem psikolojik hem bedenen yorar sizi hem biliyorsunuz sperm bellş bir süre yaşıyorŞimdi bı test daha yaptım arada 4 saat var sanırım daha koyu t çizgisi c ye göre daha koyu çıktı yani yumurtlama gece catlar diye düşünüyorum yada sabahta olabilir ben sabahımı degerlendiriyim yada bu akşamı da degerlendirsem 4 gün üst üste olunca sıkıntımı olur
Zaten uykum geldi yarın sabah test yapıp degerlendiririmBence sabahı değerlendirin ikiniz için daha iyi olur üst üste hem psikolojik hem bedenen yorar sizi hem biliyorsunuz sperm bellş bir süre yaşıyor
Zaten çatladıktan sonra 24 saati var, sabahki beraberlik gebelik için daha iyiymiş. Zaten 3 gündür denemişsiniz bence ikiniz de bu gece dinlenin ama sen test yapmaya devam et canım.Şimdi bı test daha yaptım arada 4 saat var sanırım daha koyu t çizgisi c ye göre daha koyu çıktı yani yumurtlama gece catlar diye düşünüyorum yada sabahta olabilir ben sabahımı degerlendiriyim yada bu akşamı da degerlendirsem 4 gün üst üste olunca sıkıntımı olur
Benim yine erken olucak sanırım adet ya 2 gündür ağrılarım var normalde 14.gun civarı olurdu 2 3 aydır 11 12. Gün civarı oluyor adetim de erken geliyor 2 3 günValla kuzum benim yumurtam büyük ihtimal gece yada sabah catliycak az önce bı test yaptım pik olmuştu sanada haber veriyim dedim batlarımız aynı belki yumurtlamada aynıdır istersen bı degerlendir sende bugün veya yarını
Öyle yapicamm kuzum zaten çok uykum var eşimde haberleri izliyor hemen uyuyim sabahta ilk idrarla test yapıp degerlendiricem inşallahZaten çatladıktan sonra 24 saati var, sabahki beraberlik gebelik için daha iyiymiş. Zaten 3 gündür denemişsiniz bence ikiniz de bu gece dinlenin ama sen test yapmaya devam et canım.
Kuzum benimde öyle ben erken oluyorum zaten uygulamaya göre değilde olduğum güne göre bat veriyorum ama bence sende bı yarını sabahı değerlendir benim gibi bı baktın yunurtlamamizda aynı gün oluyormuş bide bat günümüzde hayırlı haberler veriyomusuz ayy inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimizeBenim yine erken olucak sanırım adet ya 2 gündür ağrılarım var normalde 14.gun civarı olurdu 2 3 aydır 11 12. Gün civarı oluyor adetim de erken geliyor 2 3 gün
İnş cnm ne diyeyim ins güzel haberler veririz olmasa da nasip napalım vardır bi zamani der yolumuza devam ederiz yineKuzum benimde öyle ben erken oluyorum zaten uygulamaya göre değilde olduğum güne göre bat veriyorum ama bence sende bı yarını sabahı değerlendir benim gibi bı baktın yunurtlamamizda aynı gün oluyormuş bide bat günümüzde hayırlı haberler veriyomusuz ayy inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize
Ben de gelmezse gidicem, gelirse 15.günÖyle mi diyorsun kuzum yaa beni kandırdın tamam o zaman kırmızılar gelmezse tamamen sabah yapıcamanca beraber kanca beraber allahım yüzümüzü güldürsün çok korkuyorum gelirse de doktora gidicem en azından artık
O zaman yarın gün içinde yaparsınız, boşluk girsin 1 gun.. Eşin de izinliymiş, testini de aynı saatlerde yap yineKuzum 3 gündür üst üste ilişki oldu o yüzden tereddutteyim napsam bilmiyorum
İlk idrar olmaz.. 12 gibi yap en erken testiÖyle yapicamm kuzum zaten çok uykum var eşimde haberleri izliyor hemen uyuyim sabahta ilk idrarla test yapıp degerlendiricem inşallah
İlk idrar olmaz.. 12 gibi yap en erken testi
İlk idrarla olmuyomu bunu bilmiyordum işte tamam kuzum çok sağolO zaman yarın gün içinde yaparsınız, boşluk girsin 1 gun.. Eşin de izinliymiş, testini de aynı saatlerde yap yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?