Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi canım anlıyorum seni ben de hastaneye giderken panik atak oluyorum kötü bir şey duymaktan korkuyorum Rabbim korkularımızdan emin kılsın inş.Sabah senden haber bekliyorum kuzum.

Tabi canım anlıyorum seni ben de hastaneye giderken panik atak oluyorum kötü bir şey duymaktan korkuyorum Rabbim korkularımızdan emin kılsın inş.Sabah senden haber bekliyorum kuzum.
Amiiin balım evet stres yapıyoruz istemeden allah içimize huzur versin inşallah sağlıkla gelicek bebişin sabah haber vericem hayırlısı olsun

Yarın sabah olabilir . Ertesi gün sabah şeklinde. Bugün akşamı es gecip
Şimdi bı test daha yaptım arada 4 saat var sanırım daha koyu t çizgisi c ye göre daha koyu çıktı yani yumurtlama gece catlar diye düşünüyorum yada sabahta olabilir ben sabahımı degerlendiriyim yada bu akşamı da degerlendirsem 4 gün üst üste olunca sıkıntımı olur

Kızlar cevap verin lütfen düne göre baya kırmızı hemen hemen c çizgisi kadar
burcusami kuzum sende bı bak istersen batlarımız aynı seninle
Hiç anlamıyorum ben ovulasyondan cnm ya akıntıma ağrılarıma göre anlıyorum kendimden. Ağrılı geçer benim yumurtlama

Hiç anlamıyorum ben ovulasyondan cnm ya akıntıma ağrılarıma göre anlıyorum kendimden. Ağrılı geçer benim yumurtlama
Valla kuzum benim yumurtam büyük ihtimal gece yada sabah catliycak az önce bı test yaptım pik olmuştu sanada haber veriyim dedim batlarımız aynı belki yumurtlamada aynıdır istersen bı degerlendir sende bugün veya yarını

Bence sabahı değerlendirin ikiniz için daha iyi olur üst üste hem psikolojik hem bedenen yorar sizi hem biliyorsunuz sperm bellş bir süre yaşıyor

Zaten çatladıktan sonra 24 saati var, sabahki beraberlik gebelik için daha iyiymiş. Zaten 3 gündür denemişsiniz bence ikiniz de bu gece dinlenin ama sen test yapmaya devam et canım.

Benim yine erken olucak sanırım adet ya 2 gündür ağrılarım var normalde 14.gun civarı olurdu 2 3 aydır 11 12. Gün civarı oluyor adetim de erken geliyor 2 3 gün

Zaten çatladıktan sonra 24 saati var, sabahki beraberlik gebelik için daha iyiymiş. Zaten 3 gündür denemişsiniz bence ikiniz de bu gece dinlenin ama sen test yapmaya devam et canım.
Öyle yapicamm kuzum zaten çok uykum var eşimde haberleri izliyor hemen uyuyim sabahta ilk idrarla test yapıp degerlendiricem inşallah

Benim yine erken olucak sanırım adet ya 2 gündür ağrılarım var normalde 14.gun civarı olurdu 2 3 aydır 11 12. Gün civarı oluyor adetim de erken geliyor 2 3 gün
Kuzum benimde öyle ben erken oluyorum zaten uygulamaya göre değilde olduğum güne göre bat veriyorum ama bence sende bı yarını sabahı değerlendir benim gibi bı baktın yunurtlamamizda aynı gün oluyormuş bide bat günümüzde hayırlı haberler veriyomusuz ayy inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize

İnş cnm ne diyeyim ins güzel haberler veririz olmasa da nasip napalım vardır bi zamani der yolumuza devam ederiz yine

Ben de gelmezse gidicem, gelirse 15.gün yani hertürlü gidicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…