Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatırladım o erkek kardeşi maşallah size canım

Bu adet beklemesi ne stresli iş yaa cidden bebek durumu yoksa bari günü gününe olsa Sohrab içinde aynı her işi askıda kaldı
Aynen yaa bide sabah test yapıcam diye uyuyamadım bütün gece panik atak kalbim sıkışıp durdu bir şey de çıkmadı boşuna uykumdan oldum hala kahvemsi akıntı var peçeteye silince sadece ilk defa böyle oluyor adet olacak gibi de değilim ağrı yok bir iki kere çok ani batma gibi oldu geçti ara kanama gibi bir şey oldu sanırım inşallah kist falan yoktur Sohrab ne oldu acaba onun bari bebiş olsuuun güzel haberler duyalım

Test yaptığına göre korunmasız ilişki olmuş yani ihtimal var bence:) batma dediğin için de biraz öyle düşündüm. Kanama yerleşme kanaması olabilir, perşembe gidince kan testi iste bence

Artık bişey de diyemiyorum gerçekten o kadar haklısın ki uyuyamamakta, perşembe bi git bakalım ne diyecek cuma da ben gidiyorum

Allahım bu ay değişik bişey olmadı ki ben anlamadım neden böyle senin yaa

Wallahı ben de şaşkınım

Çörekotu yagı yüzünden olmasın prolaktın mı yukselttı ki
Bazen bu tarz şeyler etki edebiliyor ama 7 gün gecikme diyosun kuzu, sadece bubu tükettin diye değildir herhalde. Doktorun mantıklı bi açıklama yapacaktır. Kist diye düşünme kötüyü aklıma getirme.

Test yaptığına göre korunmasız ilişki olmuş yani ihtimal var bence:) batma dediğin için de biraz öyle düşündüm. Kanama yerleşme kanaması olabilir, perşembe gidince kan testi iste bence
Ama o zaman testte çıkmaz mıydı kuzum sanmıyorum ama çok sağ ol çok tatlısın
Artık bişey de diyemiyorum gerçekten o kadar haklısın ki uyuyamamakta, perşembe bi git bakalım ne diyecek cuma da ben gidiyorum
Doktor haftası oldu bu hafta bari el ele tutuşup gidelim artık bize bir şey yapın biz bebek istiyoruz yeteeer diye
Günaydın canım.Adet gelsede bari daha fazla bekletmese seni.
Evet canım ya tuvalete gidip duruyorum iştekiler bu kız deli mi ne dicekler yada mideyi bozdum sanacaklar
Bilemedim kuzum ya neden böyle oldu benim de hiç kistim olmadı şimdiye kadar pko da kist değil sadece birden fazla yumurta büyüyor adında kist geçiyor diye herkes kist sanıyor da değilmiş tabi belki kiste dönüşen oluyodur şu çörekotu yağından vazgeçelim ben bir kaç gündür yeğenim ablamlar geldi telaştan unutmuştum zaten öyle etkisi varsa kullanmayalım kesinlikle riske gerek yok tüp bebiş yapıcaksın gerekenleri verir doktorun zaten riske girme

Ama o zaman testte çıkmaz mıydı kuzum sanmıyorum ama çok sağ ol çok tatlısın
Ben yumurtlamadan bir hafta sonra dediğin gibi ani batma yaşadım, dedim ki kesin tutundu bir şey. Batmalar sonraki günlerde de devam etti. 10. gün testte aşırı silik çizgi vardı. 12. gün gibi daha net çıkmıştı. Boşuna ümit vermek de istemem tabi ki ama gönül güzel haber istiyor. Yerleşme kanaması da 6 ile 12 gün arasında gerçekleşiyormuş nette öyle diyor. 10 günden az diye çıkmamıştır belki diyorum ve susuyorum

Bazen bu tarz şeyler etki edebiliyor ama 7 gün gecikme diyosun kuzu, sadece bubu tükettin diye değildir herhalde. Doktorun mantıklı bi açıklama yapacaktır. Kist diye düşünme kötüyü aklıma getirme.
Ben bunu onceden de tüketmıstım düzensiz de olsa.. Bilemedim, bakalım ne dıyecek..
Aynen bugun sabah aldım, ara verelim bakalım, belkı sebep olmustur, belki de Baska bir sorun vardır neyse bize doktor yolu göründü, artık eminiz
Ben o kadar kulllandım hiç sıkıntı yapmadı bana ama herkeste aynı değil demekki eğer ondan ise
Belki diye düşündüm, bilmiyorum ki canım.. biraz ara vereyım bakalım, zaten gidicem doktora her halikularda

Günaydın kızlar Sohrab benim negatif maalesef adet de gelmedi bari o olsaydı Neyse ben randevumu aldım perşembe gidiyorum doktoruma

Her ikinizinde hakkında hayırlısı olsun kızlar, inşallah normal bir gecikmedir de bir sorun yoktur kendi adıma da, bende perşembe gidiyorum inşallah PembeAnkaKusu nun dediği gibi elele tutuşup gidelim

Yaa canım benimmm keşkeee inşallahh amiiinn ben de güzel haber vermeyi çoook istiyorum Eşimle haziranda 12.yıldönümümüz olacak (evlilik değil tabii ki) çok isterim bir bebişle kutlayalım zaten kaybettiğim bebeğim de haziranda doğacaktı teselli olurdu zor günler beni bekliyor bu ay
Her ikinizinde hakkında hayırlısı olsun kızlar, inşallah normal bir gecikmedir de bir sorun yoktur kendi adıma da, bende perşembe gidiyorum inşallah PembeAnkaKusu nun dediği gibi elele tutuşup gidelim
Hahaha dimi bak aynı gün gidiyoruz zaten şu mesafeler olmasa birlikte giderdik ne olacak

Dikkatimi cekti bu ay epey kişinin gecikmesi oldu, yanı benim bildiğim sen benn, PembeAnkaKusu Paresilaaa A Ayisima
Bende bilmiyorum ki Bahar havası diyecemde ilk defa olacak olursa neyse sorun çıksın bir an önce böyle beklemek daha stresliymiş
Sosyalci kardeşini götürecek ya bende sizin elinizden tutup kendimle beraber doktora şaka bir yana da inşallah sorun varsa bulunsunda içimiz rahatlasın, adeti beklemekte ayrı bir stresmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…