Yaa inşallah güzel haberler alırsın canım doktordan, bütün bu kötü günleri unutturur sanaYaa canım benimmm keşkeee inşallahh amiiinnben de güzel haber vermeyi çoook istiyorum Eşimle haziranda 12.yıldönümümüz olacak (evlilik değil tabii ki ) çok isterim bir bebişle kutlayalım zaten kaybettiğim bebeğim de haziranda doğacaktı teselli olurdu zor günler beni bekliyor bu ay
Hahaha dimi bak aynı gün gidiyoruz zaten şu mesafeler olmasa birlikte giderdik ne olacak
selam kızlar hakkınızda hayırlısı inşallah ben çok ümitliydim yaDikkatimi cekti bu ay epey kişinin gecikmesi oldu, yanı benim bildiğim sen benn,PembeAnkaKusu @Paresilaaa @Ayisima
İnş. çok güzel haberlerle dönersin Dr. kontrolünden cnm.Her şey gönlünce olsun.Yaa canım benimmm keşkeee inşallahh amiiinnben de güzel haber vermeyi çoook istiyorum Eşimle haziranda 12.yıldönümümüz olacak (evlilik değil tabii ki ) çok isterim bir bebişle kutlayalım zaten kaybettiğim bebeğim de haziranda doğacaktı teselli olurdu zor günler beni bekliyor bu ay
Hahaha dimi bak aynı gün gidiyoruz zaten şu mesafeler olmasa birlikte giderdik ne olacak
Galiba bu ayın talihsizliğiselam kızlar hakkınızda hayırlısı inşallah ben çok ümitliydim ya
acaba bu kadar kişinin gecikmesi normal mi bahar ayıyla ilgili olabilir mi mevsim geçişi filan
Vallahı bilmiyorumselam kızlar hakkınızda hayırlısı inşallah ben çok ümitliydim ya
acaba bu kadar kişinin gecikmesi normal mi bahar ayıyla ilgili olabilir mi mevsim geçişi filan
Doktoruna Bi danış kuzu en iyi o bilir tabi gerekirse bakar, bu zaman kadar hiç gecikmediği dediğin için garip yaniWallahı ben de şaşkınım
Çörekotu yagı yüzünden olmasınprolaktın mı yukselttı ki
Kuzum ben bi de ilac içiyorum, 2 yıldır hep 28 29 gunde olur.. O yuzden şaşkınım, doktora yazdım, daha görmediDoktoruna Bi danış kuzu en iyi o bilir tabi gerekirse bakar, bu zaman kadar hiç gecikmediği dediğin için garip yanibenim 17 gün geciktiği bile olmuştur zamanında
Ggrünce bize yaz kuzuKuzum ben bi de ilac içiyorum, 2 yıldır hep 28 29 gunde olur.. O yuzden şaşkınım, doktora yazdım, daha görmedi
bilemedim ki canım ya ben kendimi bildim bileli adet düzensizdir. kürtaj olana kadar hep düzensizlik sorunu yaşadıgım için fikr yürütemedim ama arkadaşların hep düzenli ve sadece bu ay gecikme garip geldi..Galiba bu ayın talihsizliğinasıl bu kadar gecikmeye sebep olan nedir ki, havadan mı acaba
İlk adetim bile bu kadar gecıkmedi yuksek doz progestan almama ragmen, ben o yuzden sebep odur dıyemıyorumBenceburcusami nin söylediği gibi tüp bebek tedavisinin ardından olabilir böyle bir gecikme.Kist değildir inş.kendini strese sokma şimdi kist falan diye.
kötüyü düşünmek çağırmak yok caanım benim. iyi düşüncez hep. öyle olsa bile kistinde çözümü var allahın izniyle. birde kızlar bu birgebenin günlüğü sayfasında adet söktürücü bir hareket ve masaj var eğer hamile olmadıgınızdan eminseniz denesenize sonuç alan çok varVallahı bilmiyorumkist falan cıkmasın da
Evet bunu duymuştum inş.öyledir rahim kendini hazırlıyordur.bilemedim ki canım ya ben kendimi bildim bileli adet düzensizdir. kürtaj olana kadar hep düzensizlik sorunu yaşadıgım için fikr yürütemedim ama arkadaşların hep düzenli ve sadece bu ay gecikme garip geldi..
inşallah haklarınızda hayırlısı olsun da gecikmelerin nedeni vücudun bebeğe hazırlanması olsun..
vücut bebeğe kendini hazırlarken de erken gelir yada gecikme olurmuş bana ananem demişti.. eskilerin vardır bildiği inşallah
Bilmiyorum canım 47.günü adetimin ama yumurtlama yakalayamadım belirtiler oldu ama test koyu çıkmadı arada olduysa bilemiyorum... Günaşırı ilişki ile denedik artık tuttuysa o tutmuştur demiştim ama bu kahvemsi akıntılar ne o zaman bilmiyorumSende git kuzum bakalım ne diyecek sanakaç gün oldu kuzu adeti bekleyeli
İnşallah çok sağ ol balımYaa inşallah güzel haberler alırsın canım doktordan, bütün bu kötü günleri unutturur sana
Amiiin inşallah kuzumİnş. çok güzel haberlerle dönersin Dr. kontrolünden cnm.Her şey gönlünce olsun.
kız bu neymiş böyle ilk defa görüyorum töbe estafurullah. yok kuzum düşünme böle kötü şeyler ya kafanı bulandırma allah korusun sen doktor kontrolünde ilerliyorsun böle birşey kısa bir sürede oluşamaz bence. sen yaz doktoruna ona göre hareket et..Böyle bişey çıkarsa diye ödüm kopuyor
Yarın doktora gidicem, sonrasında bakarım, sımdı ters bısey yapmak istemiyorumkötüyü düşünmek çağırmak yok caanım benim. iyi düşüncez hep. öyle olsa bile kistinde çözümü var allahın izniyle. birde kızlar bu birgebenin günlüğü sayfasında adet söktürücü bir hareket ve masaj var eğer hamile olmadıgınızdan eminseniz denesenize sonuç alan çok var
Bu ne kız
inşallah canım benim inşallahhhEvet bunu duymuştum inş.öyledir rahim kendini hazırlıyordur.
Benım gıbı pınpırırklı bır İnsan ıste herseyı takıyo kafaya, bu adet nıye gecıkıyorkız bu neymiş böyle ilk defa görüyorum töbe estafurullah. yok kuzum düşünme böle kötü şeyler ya kafanı bulandırma allah korusun sen doktor kontrolünde ilerliyorsun böle birşey kısa bir sürede oluşamaz bence. sen yaz doktoruna ona göre hareket et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?