Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ne kız valla korktum.Sen de benim gibi en kötüyü düşünüyorsun yoktur arkadaşım öyle bir şey sen hep Dr. kontrolünden geçiyorsun 1 ayda olabilir mi böyle bir şey.
Cok ılgınc deıl mı vucut cenin olsturmaya calısıyor, ve olusturabıldıgı en basıt yapıları olusturuyor o da boyle gorunuyor.

Bu ne kız valla korktum.Sen de benim gibi en kötüyü düşünüyorsun yoktur arkadaşım öyle bir şey sen hep Dr. kontrolünden geçiyorsun 1 ayda olabilir mi böyle bir şey.
bende aynı fikirdeyim böle birşeyin aniden oluşması mümkün değil
Benım gıbı pınpırırklı bır İnsan ıste herseyı takıyo kafaya, bu adet nıye gecıkıyor dun de karsıma bu cıktı, korktum walla
işte takmıcan kafana kuzum bu kadar hele senin gibi biri sürekli kontroldeydin ihtimal bile vermiyorum.

Cok ılgınc deıl mı vucut cenin olsturmaya calısıyor, ve olusturabıldıgı en basıt yapıları olusturuyor o da boyle gorunuyor.
Vücudumuz neler üretiyor meğersem.Sen şimdi Google amcaya bakmışsındır karşınada bu çıkmıştır tabiAman araştırma kafanı karıştırma arkadaşım en iyi açıklamayı Dr. yapacaktır.

Ben de 3 aylık olacaktım, aynı ilerlediğimiz arkadaşlar cinsiyetleri öğrenmeye başladılar. Bu düşüncelerin sonu yok malesef. Negatifi düşündüğümüz kadar pozitif düşünsek her şey daha güzel olacak:) İnşallah geciken herkes güzel haberler yazar. Sen de en güzel hediyeyi verirsin umarım eşine

Gökçen Erdoğan paylasmıs, tam da kist konusu gecınce denk geldi bu da

İşte aylar geçtikçe daha çok umutsuzluğa kapılıyor insan bir de böyle adet gecikmesi düzensizlik bekle bekle çok yoruldum başka hiçbir şey düşünemez oldum

Kötü düşünme cnm hemen bence sıkıntı yok sadece tüp bebek ilaçları gecikme yapıyor hem mevsimsel yada stres de etkili olabilir

Allah seni ne yapmasın bu ne hani ben kendime derdim takıntılı hep en olumsuz olur mu diye korkan diye sen benden bayrağı aldın son sürat koşuyorsun önde şuaneşime ders arası bu resmi gösterdim arkadaşım gecikince acaba bu mu olur diye korkmuş diye adam benden özür diledi daha da senin evham yapmana kızmam diye

İşin şakası kurban olduğum bir aylık bir gecikmeden bu olmaz ya bu ney tövbeler tövbesi en fazla hadi tüp işlemleri ilk ay değil de ikinci ay düzensiz olmana sebep oldu, ne bileyim belki cidden geç yumurtladın o da tutmadı olacaksındır adet ama ciddi bişey çıkmaz gibi geliyor bu şekilde bana

Neyse benım evham bi işe yaradı sonunda

Hayırlısı olsun ınsallah, keske bugun olsam, doktora gitmek istemiyorum

Her ikinizinde hakkında hayırlısı olsun kızlar, inşallah normal bir gecikmedir de bir sorun yoktur kendi adıma da, bende perşembe gidiyorum inşallah PembeAnkaKusu nun dediği gibi elele tutuşup gidelim
Canım sende mi adet olmadin ins kötü birşey yoktur

Aynen evet, benım doktor yarın sabah gel dedı, sabaha gıdıcem, ınsallah sabaha kalktığımda adet oldugumu gorurum de gıtmekten kurtulurum
Hakkında hayırlısı kuzu ins kötü birşey yoktur sana adet olman için de dua etmek istemiyorum belki bir mucize vardır die düşünüyorum bir yandan da acaaba yokta başka sıkıntısı mi var vallahi bilmiyom hakkında hayırlısı diyelim canım yarına herşey belliolur ya adet olcaksin yada doktor iyi kötü konuşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…