Cok ılgınc deıl mı vucut cenin olsturmaya calısıyor, ve olusturabıldıgı en basıt yapıları olusturuyor o da boyle gorunuyor.Bu ne kızvalla korktum.Sen de benim gibi en kötüyü düşünüyorsun yoktur arkadaşım öyle bir şey sen hep Dr. kontrolünden geçiyorsun 1 ayda olabilir mi böyle bir şey.
bende aynı fikirdeyim böle birşeyin aniden oluşması mümkün değilBu ne kızvalla korktum.Sen de benim gibi en kötüyü düşünüyorsun yoktur arkadaşım öyle bir şey sen hep Dr. kontrolünden geçiyorsun 1 ayda olabilir mi böyle bir şey.
işte takmıcan kafana kuzum bu kadar hele senin gibi biri sürekli kontroldeydin ihtimal bile vermiyorum.Benım gıbı pınpırırklı bır İnsan ıste herseyı takıyo kafaya, bu adet nıye gecıkıyordun de karsıma bu cıktı, korktum walla
Vücudumuz neler üretiyor meğersem.Sen şimdi Google amcaya bakmışsındır karşınada bu çıkmıştır tabiCok ılgınc deıl mı vucut cenin olsturmaya calısıyor, ve olusturabıldıgı en basıt yapıları olusturuyor o da boyle gorunuyor.
Ben de 3 aylık olacaktım, aynı ilerlediğimiz arkadaşlar cinsiyetleri öğrenmeye başladılar. Bu düşüncelerin sonu yok malesef. Negatifi düşündüğümüz kadar pozitif düşünsek her şey daha güzel olacak:) İnşallah geciken herkes güzel haberler yazar. Sen de en güzel hediyeyi verirsin umarım eşineYaa canım benimmm keşkeee inşallahh amiiinnben de güzel haber vermeyi çoook istiyorum Eşimle haziranda 12.yıldönümümüz olacak (evlilik değil tabii ki ) çok isterim bir bebişle kutlayalım zaten kaybettiğim bebeğim de haziranda doğacaktı teselli olurdu zor günler beni bekliyor bu ay
Hahaha dimi bak aynı gün gidiyoruz zaten şu mesafeler olmasa birlikte giderdik ne olacak
Gökçen Erdoğan paylasmıs, tam da kist konusu gecınce denk geldi bu daVücudumuz neler üretiyor meğersem.Sen şimdi Google amcaya bakmışsındır karşınada bu çıkmıştır tabiAman araştırma kafanı karıştırma arkadaşım en iyi açıklamayı Dr. yapacaktır.
İşte aylar geçtikçe daha çok umutsuzluğa kapılıyor insan bir de böyle adet gecikmesi düzensizlik bekle bekle çok yoruldum başka hiçbir şey düşünemez oldumBen de 3 aylık olacaktım, aynı ilerlediğimiz arkadaşlar cinsiyetleri öğrenmeye başladılar. Bu düşüncelerin sonu yok malesef. Negatifi düşündüğümüz kadar pozitif düşünsek her şey daha güzel olacak:) İnşallah geciken herkes güzel haberler yazar. Sen de en güzel hediyeyi verirsin umarım eşine
Bu ne ya töbeler töbesi midem fena oldu
Yok yok öyle düşünme en yakın zamanda olacak inşallah. Değerini bilelim diye biraz bekletiyor demek ki Rabbim.İşte aylar geçtikçe daha çok umutsuzluğa kapılıyor insan bir de böyle adet gecikmesi düzensizlik bekle bekle çok yoruldum başka hiçbir şey düşünemez oldum
Kötü düşünme cnm hemen bence sıkıntı yok sadece tüp bebek ilaçları gecikme yapıyor hem mevsimsel yada stres de etkili olabilirMaalesef benim test de negatifgelen giden de yok.. Kist mi oldu acaba ya dedıgın gıbı, ama daha bu yasıma kadar kist lafını duymadım hıcbır doktordan, hayatımda bir ilk olabılır belkı, yarın bellı olur ınsalah, bugun kendı doktoruma yazıcam 7 gun oldu diye.. PembeAnkaKusu Ha-ri
Mevsimseldir canım kötü düşünme kist falan olmamıştır benceVallahı bilmiyorumkist falan cıkmasın da
Allah seni ne yapmasın bu ne
Kötü düşünme cnm hemen bence sıkıntı yok sadece tüp bebek ilaçları gecikme yapıyor hem mevsimsel yada stres de etkili olabilir
İnşallah kızlarMevsimseldir canım kötü düşünme kist falan olmamıştır bence
Neyse benım evham bi işe yaradı sonundaAllah seni ne yapmasın bu nehani ben kendime derdim takıntılı hep en olumsuz olur mu diye korkan diye sen benden bayrağı aldın son sürat koşuyorsun önde şuan eşime ders arası bu resmi gösterdim arkadaşım gecikince acaba bu mu olur diye korkmuş diye adam benden özür diledi daha da senin evham yapmana kızmam diye
İşin şakası kurban olduğum bir aylık bir gecikmeden bu olmaz ya bu ney tövbeler tövbesi en fazla hadi tüp işlemleri ilk ay değil de ikinci ay düzensiz olmana sebep oldu, ne bileyim belki cidden geç yumurtladın o da tutmadı olacaksındır adet ama ciddi bişey çıkmaz gibi geliyor bu şekilde bana
İnşallah olursun ya ben seni anlıyorum doktora gidince de için için bişey çıkacak diye geriliyor insanNeyse benım evham bi işe yaradı sonunda
Hayırlısı olsun ınsallah, keske bugun olsam, doktora gitmek istemiyorum
Ay bu ne kız Allah korusun seni
Kuzu o resmi görünce es geçtim ne çirkin biseyNeyse benım evham bi işe yaradı sonunda
Hayırlısı olsun ınsallah, keske bugun olsam, doktora gitmek istemiyorum
Aynen evet, benım doktor yarın sabah gel dedı, sabaha gıdıcem, ınsallah sabaha kalktığımda adet oldugumu gorurum de gıtmekten kurtulurumİnşallah olursun ya ben seni anlıyorum doktora gidince de için için bişey çıkacak diye geriliyor insan
Sabah gel dedi canım, Baska da bısey yazmadıKuzu o resmi görünce es geçtim ne çirkin biseykötü düşünme. Hormonal bi gecikmedir. Doktorun dönüş yaptı mi
Canım sende mi adet olmadin ins kötü birşey yokturHer ikinizinde hakkında hayırlısı olsun kızlar, inşallah normal bir gecikmedir de bir sorun yoktur kendi adıma da, bende perşembe gidiyorum inşallahPembeAnkaKusu nun dediği gibi elele tutuşup gidelim
Hakkında hayırlısı kuzu ins kötü birşey yokturAynen evet, benım doktor yarın sabah gel dedı, sabaha gıdıcem, ınsallah sabaha kalktığımda adet oldugumu gorurum de gıtmekten kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?