Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar aklıma ne geldi belki size de doktorunuz tavsiye etmiştir de ben gene de söleyim dedim.
gebe kalmaya çalışırken folik asit te içiriyor ya doktorlar benim doktorum düşükten sonra bana farklı bi folik asit iç dedi
( ''Gynositol'' adı toz ilaç suya karıştırılıyor.) ben korunmayı bırakmadan ona başladım ama içeriğini bilmiyordum sadece folik asit diye içtim sonra o ay hamile kalınca bu yeni doktoruma dedim ben bunu kullanıyordum devam edeyim mi diye hayır bu hem folik asit hem vitamin hemde yumurta geliştirici takviyedir bu kolay hamile kalabilmek içindir dedi bırktırdı z-fol başlattı...
doktorunuza danışıp Gynositol denenebilir bence

Benim doktorum da vermişti içiyorum zaten kuzum pko da işe yarıyormuş ama bu ay yaramadı orası kesin zfol kullanıyorum ben de normalde doktorlarımız aynı ilaçları veriyormuş

Benim doktorum da vermişti içiyorum zaten kuzum pko da işe yarıyormuş ama bu ay yaramadı orası kesin zfol kullanıyorum ben de normalde doktorlarımız aynı ilaçları veriyormuş
yaa bak onu da bilmiyordum doğrudur kuzum bana doktor yumurta geliştirici diyince söyleyim dedim belki faydam dokunur
aynen çoğu doktor aynı veriyor..
çok istiyorum sizlerden de güzel haber duymayı Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip ettt

Aynen fıstığım çok sağ ol bilmeyen olabilir tabii inşallah güzel haberler verebiliriz

Hormon testi ıster buyuk ıhtımalle, sımdı sabah yaptıgım teste baktım da ıncecık bır kuruma cızgısı cıkmıs, hcg varsa yarınbellı olur herhalde

Ben tüp tedavım den once gynosıtol ve teatrıo adında takvıye kullandım canım, 5 embriyonun 3 tanesı 5.gune gıdıp 5aa oldu

Ben tüp tedavım den once gynosıtol ve teatrıo adında takvıye kullandım canım, 5 embriyonun 3 tanesı 5.gune gıdıp 5aa oldu
5aa iyi birşey mi canım onları çok bilmiyorum kaliteli olmuş sanırım ama gebelik için faydalı olduğunu söyledi banada

Hormon testi ıster buyuk ıhtımalle, sımdı sabah yaptıgım teste baktım da ıncecık bır kuruma cızgısı cıkmıs, hcg varsa yarınbellı olur herhalde
Canım foto atsana çizgi pembe mi yoksa yine gri beyaz mı ins vardır bir mucize herturlu doktor bakacak ultrasondan karnına ins yarın güzel birsurpriz seni bekler

Canım sende mi adet olmadin ins kötü birşey yoktur
Olmadım canım, bende perşembe günü gideceğim, bana da doktor hormonal olabilir kürtaj sonrası gecikmeler olabilir diyor ama ben daha önce böyle birşey yaşamadığım için açıkcası strese giriyorum
Bana da bir tane önermişti adını unuttum henüz almadım dedim bebek düşünmeye başladığımda kullanırım sabah hap akşam suya toz şeklindeydi netten baktım da 300 lira gibi bişeydi, senin kullandığını fiyatı ne kadar birde ne kadar süre kullanılmalı, her biri 1 aylık kullanıldı benim doktorum söylediği

Canım foto atsana çizgi pembe mi yoksa yine gri beyaz mı ins vardır bir mucize herturlu doktor bakacak ultrasondan karnına ins yarın güzel birsurpriz seni bekler
Fotoda gorulmez kuzu, pencerenin onunde ancak görülüyor, kuruma cızgısı, sabah yoktu cunku

Senın dedıgın proxywomen, onu da gebe kaldıgım aşılamada kullanmıstım, onun ıcınde de yok yok

bu ilaç ta diğer folik asitlee göre pahalı biraz canım 60 saşe 160 tl gibi bir şey.ben düşükten sonra kullandım canım. değerlerim düştüğü için başlatmıştı doktorum. zaten 1 buçuk ay korunma vermişti bana ama ben 3 ay korundum zaten korunmayı bırktıgım ay hamile kaldım. ne kadar etkisi vardır bilmiyorum ama doktorum yumurta geliştirir dediği için söylemek istedim.

Senın dedıgın proxywomen, onu da gebe kaldıgım aşılamada kullanmıstım, onun ıcınde de yok yok
Olabilir canım, o zaman sadece netten bakmıştım fiyatına dedim bebek düşünmeye başladığımızda kullanırım olmazsa şimdiden başlamayayım, zaten kontrole gidecektim ben, adet olsamda bitince gidecektim böyle de stresli oluyor ayy şaka gibi kaç kişi böyle gecikme yaşıyoruz

İyi yaptın canım, ben bu ilacın ismini de yazar sorarım doktora olmazsa, peki kürtaj sonrası adetlerin düzenli miydi, malum şuan sorunum bu

Evet yaa olsak dert, olmasak dert..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…