- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Anladım csnimFotoda gorulmez kuzu, pencerenin onunde ancak görülüyor, kuruma cızgısı, sabah yoktu cunku
Az kaldı, az daha sabırSohrab benim hala yok ya şaka gibi ağrım da yok hiç adet olacak gibi değilim ne yaşıyorum kimbilir perşembe de gelmek bilmez şimdi ooof off bi rahat yok bir yandan da kan sonuçlarımı düşünüyorum iş yapmaya çalışıyorum beynim patlayacak
Hahaha ah eşimde öyle dediYok artıkdogurgan yaşındasın daha..
Belki ben giriyorumdur daha çoluk çocuk da yok, dur kız arastıruyorum hemen
Yaa bende o kadar iyiyim ki maşallahSohrab benim hala yok ya şaka gibi ağrım da yok hiç adet olacak gibi değilim ne yaşıyorum kimbilir perşembe de gelmek bilmez şimdi ooof off bi rahat yok bir yandan da kan sonuçlarımı düşünüyorum iş yapmaya çalışıyorum beynim patlayacak
hımm inşallah tüm sağlıklı yumurtalar bebişe dönüşür.Evet en ıyı kalitede demek
canım ben kürtajdan sonra 35 günde ilk adetimi oldum, ama ben kürtaj olduktan sonra nerdeyse 20 gün kanama lekelenme devm etti. sonraki 2.adetim 22. günde diğeride 28 günde gelmişti.İyi yaptın canım, ben bu ilacın ismini de yazar sorarım doktora olmazsa, peki kürtaj sonrası adetlerin düzenli miydi, malum şuan sorunum bu
Canım 2 gün gecikti , tekrar test yaptım test yaptığım gün regl geldi . Yeni bat 16 HaziranBelkı de geç dollenme olmustur, bıdaha test yapmayı dusunmuyor musun
Maşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahcanım ben kürtajdan sonra 35 günde ilk adetimi oldum, ama ben kürtaj olduktan sonra nerdeyse 20 gün kanama lekelenme devm etti. sonraki 2.adetim 22. günde diğeride 28 günde gelmişti.
zaten 3 ay korundum sonra korunmayı bıraktım hamile kaldım.
gün olarak düzenli olmasa da her ay adet oluyordum en azından. bu benim için mucizeydi çünkü ben 2-3 aydan önce adet olduğumu bilmem hiç düzenli değildi baştan beri..
Birde bu vitamini ne kadar süre kullandın 3 ay mı olmuş oluyor yani, kürtajdan hemen sonra hamile kalana kadarcanım ben kürtajdan sonra 35 günde ilk adetimi oldum, ama ben kürtaj olduktan sonra nerdeyse 20 gün kanama lekelenme devm etti. sonraki 2.adetim 22. günde diğeride 28 günde gelmişti.
zaten 3 ay korundum sonra korunmayı bıraktım hamile kaldım.
gün olarak düzenli olmasa da her ay adet oluyordum en azından. bu benim için mucizeydi çünkü ben 2-3 aydan önce adet olduğumu bilmem hiç düzenli değildi baştan beri..
Kuruma cızgısı canım, hep karsılastıgım gıbıhımm inşallah tüm sağlıklı yumurtalar bebişe dönüşür.
canımmm çizgimi oluştu sende ümit var mı halaaa yaniiii
Biz de umut yoktu da, sen de vardır belkı demıstım, hayırlısı olsun canım ınsallah, benım de bugun gecıkmenın 7.günü, yarın doktora gıdeceğim. Test negatifCanım 2 gün gecikti , tekrar test yaptım test yaptığım gün regl geldi . Yeni bat 16 Haziran
İnşallah canım yine baktım yine yokAz kaldı, az daha sabırbugun bitti say yarın da gecer ınsallah
Ay sorma onlardan biri benim hep anlatıyorum ya hep gecikmeli oluyor ama bu kadar çok olmuyordu ne zamandır bir yılı geçtiHahaha ah eşimde öyle dedi
Yok kız ben gülersin diye söyledim hem zaten ilk gecikmeyle olmaz en iyisi biz bir an önce doktora gidelimde daha saçmalamadan(kendim için diyorum bunu)
Yaa bende o kadar iyiyim ki maşallahne bir akıntı ne bir ağrı hiç bişey yok
Perşembe bir an önce olsun da gideyim modundayız, ne stresli bişey iş, böyle sürekli gecikene Rabbim yardım etsin, benim arkadaşım öyle hep gecikmeli oluyor ne zormuş
Gögüs hassasıyetı var mı? Ben de biraz varİnşallah canım yine baktım yine yok
Ay sorma onlardan biri benim hep anlatıyorum ya hep gecikmeli oluyor ama bu kadar çok olmuyordu ne zamandır bir yılı geçtibeklemek benim göbek adım oldu
Bugun testı yok mu dahaKızlar benim yumurta catlamadı hala akşam bidaha test yapicam dün eşime söyledim yumurtlama zamanindayim diye adam ne zaman kuluçkaya yaticaksin diyo
Büyümüştü dün sütyen rahatsız ediyor ama akşam eve gidince tekrar bakayım kuzumGögüs hassasıyetı var mı? Ben de biraz var
Çatlayınca ilişki olsun bence siz zaten 3 gün üst üste spermleri bitirmişsinizKızlar benim yumurta catlamadı hala akşam bidaha test yapicam dün eşime söyledim yumurtlama zamanindayim diye adam ne zaman kuluçkaya yaticaksin diyo
Prolaktın mı yukseldı acaba ya ondan süphe etmeye basladım.. Çörek otu yagı süt yapsın dıye ıcıyormus bebegın olan annelerBüyümüştü dün sütyen rahatsız ediyor ama akşam eve gidince tekrar bakayım kuzum
Olabilir ama progesteron da yapıyor göğüs büyümesi hassasiyeti falan bilemedim canım adet olacağım zaman da çok olur o yüzden garip gelmedi bana... Senin normalde olmuyor mu?Prolaktın mı yukseldı acaba ya ondan süphe etmeye basladım.. Çörek otu yagı süt yapsın dıye ıcıyormus bebegın olan anneler
Ama adet olacagımız zaman progesteron sıfırlanır, o sıfırlanmadan adet olamayız.. Benım adet olacagım zaman goguslerım söner acısız olurdu.. Demek kı daha olamıcamOlabilir ama progesteron da yapıyor göğüs büyümesi hassasiyeti falan bilemedim canım adet olacağım zaman da çok olur o yüzden garip gelmedi bana... Senin normalde olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?