amin canım Allah razı olsun inşallah nerde varsa sağlıkla kavuştursun hepimiziMaşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahbende durumlar tam tersi kürtajdan önce günü gününe olurdum ilk adetimi de oldum 30.günde ama ikinciyi bir türlü olamıyorum, doktor telefonda normal dedi bakalım perşembe gidince daha net belli olur, kürtaj sana vesile oldu belki de bilemeyiz tekrardan kocaman maşallah
bana doktorum değerlerim ve bağışıklığım düştüğü için hemen başlattı ilaca yani düşükten hemen sonra başladım canım.Birde bu vitamini ne kadar süre kullandın 3 ay mı olmuş oluyor yani, kürtajdan hemen sonra hamile kalana kadar
Benim hala gelmediDikkatimi cekti bu ay epey kişinin gecikmesi oldu, yanı benim bildiğim sen benn,PembeAnkaKusu Paresilaaa @Ayisima
sende hep bu kuruma çizgisi oluyor kuzum ya acaba neden ki. benim negatif testlerim bembeyaz oluyordu. başka marka test mi alsan acabaKuruma cızgısı canım, hep karsılastıgım gıbı
Benım de yok, yarın doktora gıdıyorum 7.gün bugun.. Sen dusunuyor musun gitmeyiBenim hala gelmedi
Kaç gün oldu ya
Bence buranın havası cok kuru, nemsız o yuzden kuruyor, hep farklı markalarla yapıyorum canım.. Mesela bugun yaptıgımı hıc duymamıştım dun sordumda herhalde kımse duymadı, bu da verdı kurumasende hep bu kuruma çizgisi oluyor kuzum ya acaba neden ki. benim negatif testlerim bembeyaz oluyordu. başka marka test mi alsan acaba
Aaa benimde 7inci gün bugün.Benım de yok, yarın doktora gıdıyorum 7.gün bugun.. Sen dusunuyor musun gitmeyi
hııı evet olabilir canım, neyse hayırlısı diyelim artık napalımBence buranın havası cok kuru, nemsız o yuzden kuruyor, hep farklı markalarla yapıyorum canım.. Mesela bugun yaptıgımı hıc duymamıştım dun sordumda herhalde kımse duymadı, bu da verdı kuruma
Tekrar test yaptın mı? Benım de bugun bıraz gogus hassasıyetı olustu, dün yoktu mesela hıc..bakalım ne cıkıcakAaa benimde 7inci gün bugün.
Bu hafta perşembe tekrar test yapacağım. Negatif olduğunu bilmeme rağmen
ptesi randevu gideceğim canım
Göğüslerim patlayacak gibi acı da var midem bulanıyor artık sökülsün ya önüme bakim
Gelmezse perşembe yapacağım ama bu belirtileri her regl de yaşıyorum o yüzden olmayacağımı biliyorum kist çıkmasın yeter benim için mevsimsel olsun gerginlikten olsun gecikmeTekrar test yaptın mı? Benım de bugun bıraz gogus hassasıyetı olustu, dün yoktu mesela hıc..bakalım ne cıkıcak
Acaba yerleşme kanaması mıydı ki inş.öyledir canımSohrab benim hala yok ya şaka gibi ağrım da yok hiç adet olacak gibi değilim ne yaşıyorum kimbilir perşembe de gelmek bilmez şimdi ooof off bi rahat yok bir yandan da kan sonuçlarımı düşünüyorum iş yapmaya çalışıyorum beynim patlayacak
Benim tam olduğum zaman sönmeye başlıyor canım zaten progesteron grafiği yaz google a bak son gün aniden azalıyor etkisi de anca geliyordur senin daha çabuk etkisi geliyor demekki... Benim göğüslerim normalde de büyük olduğu için olabilir. Ama mesela hamileyken gittikçe daha da şişmişti progesteron artmaya devam ettiği için dokunamıyordum sütyenlerim olmuyordu...Ama adet olacagımız zaman progesteron sıfırlanır, o sıfırlanmadan adet olamayız.. Benım adet olacagım zaman goguslerım söner acısız olurdu.. Demek kı daha olamıcam
İnşallah öyledir valla sen bana hamile olucaksın ben hissediyorum demiştin eğer öyle bir şey olursa grubumuzun kahini sensinAcaba yerleşme kanaması mıydı ki inş.öyledir canım
Benim de adete bir hafta kala göğüs hassasiyetim olur ağrı, şişkinlik adet bitince geçer.Genel cerrahi de Dr. Bi bayana göğüs hassasiyeti için ne güzel işte hormonların iyi çalışıyor demişti iyi bişeymiş yani.Ama adet olacagımız zaman progesteron sıfırlanır, o sıfırlanmadan adet olamayız.. Benım adet olacagım zaman goguslerım söner acısız olurdu.. Demek kı daha olamıcam
Yok kız ne kahini.Kahinlik bizi bozar.İnşallah öyledir valla sen bana hamile olucaksın ben hissediyorum demiştin eğer öyle bir şey olursa grubumuzun kahini sensinveee mucize oluuurr
Aaa iyi bari bir şeyim düzgün çalışıyormuş çok sağ ol balım moral verdinBenim de adete bir hafta kala göğüs hassasiyetim olur ağrı, şişkinlik adet bitince geçer.Genel cerrahi de Dr. Bi bayana göğüs hassasiyeti için ne güzel işte hormonların iyi çalışıyor demişti iyi bişeymiş yani.
Bizim hamişlerimiz çooook tatlı çok inşallah kuzum biliyorum siz de bizim kadar istiyorsunuz bütün liste bebiş dolsun inşallahYok kız ne kahini.Kahinlik bizi bozar.Ayy İnşaAllah vardır müjdeli haberi verirsin.Çook mutlu olurum inan.
Off bu bende de var.Şu an ne kullanacağımı şaşırmış durumdayım süt gelince daha da büyürlerBenim tam olduğum zaman sönmeye başlıyor canım zaten progesteron grafiği yaz google a bak son gün aniden azalıyor etkisi de anca geliyordur senin daha çabuk etkisi geliyor demekki... Benim göğüslerim normalde de büyük olduğu için olabilir. Ama mesela hamileyken gittikçe daha da şişmişti progesteron artmaya devam ettiği için dokunamıyordum sütyenlerim olmuyordu...
Valla ben de onu düşünüyorum bazen ablamın çok göğsü yoktur mesela onunkiler bile nasıl büyümüştü biz yandıkOff bu bende de var.Şu an ne kullanacağımı şaşırmış durumdayım süt gelince daha da büyürler
Sen kalbim çarpıntı yapıyor deyince.Kendimi gördüm sen de, taşikardi geçirmişliğim bile var Dr. stresten demiştiBizim hamişlerimiz çooook tatlı çok inşallah kuzum biliyorum siz de bizim kadar istiyorsunuz bütün liste bebiş dolsun inşallah
Ünlüler gibi silikon yapmaya gerek yok işte iyi tarafından bak.Valla ben de onu düşünüyorum bazen ablamın çok göğsü yoktur mesela onunkiler bile nasıl büyümüştü biz yandıkdaha 4 haftalık hamileyken bile mahvolmuştum kuzenimin düğünü vardı abiyeye sığamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?