İnsallahh oyledır, ama baya kısı de gecıkme var bu ay, ınsallah mevsimsel bişeydirGelmezse perşembe yapacağım ama bu belirtileri her regl de yaşıyorum o yüzden olmayacağımı biliyorum kist çıkmasın yeter benim için mevsimsel olsun gerginlikten olsun gecikme
Oyy canım benim ben de sizi görmek pandemi olmasa şöyle kocaman bir sarılmak çok isterdimSen kalbim çarpıntı yapıyor deyince.Kendimi gördüm sen de, taşikardi geçirmişliğim bile var Dr. stresten demiştiO yüzden kendine çok yüklenme herşeyden önemli sensin cnm. Sen de çok tatlı ve sıcak kanlı birisin cidden seni yakından görmek isterdim.
Hahaha doğru canım asla istememÜnlüler gibi silikon yapmaya gerek yok işte iyi tarafından bak.
Evet tüp bebek tedavısonde hem ıgne hem fıtıl kullandım yanlardan kolum carpsa acıyoduBenim tam olduğum zaman sönmeye başlıyor canım zaten progesteron grafiği yaz google a bak son gün aniden azalıyor etkisi de anca geliyordur senin daha çabuk etkisi geliyor demekki... Benim göğüslerim normalde de büyük olduğu için olabilir. Ama mesela hamileyken gittikçe daha da şişmişti progesteron artmaya devam ettiği için dokunamıyordum sütyenlerim olmuyordu...
Off bu bende de var.Şu an ne kullanacağımı şaşırmış durumdayım süt gelince daha da büyürler
Büyük memiş iyidirValla ben de onu düşünüyorum bazen ablamın çok göğsü yoktur mesela onunkiler bile nasıl büyümüştü biz yandıkdaha 4 haftalık hamileyken bile mahvolmuştum kuzenimin düğünü vardı abiyeye sığamamıştım
Doktoruna gidince bunu konuş.Sana daha önce de yazmıştım melisa yada papatya çayı içebilirsin.Çarpıntıdan da korkma çünkü insanı öldürmüyoOyy canım benim ben de sizi görmek pandemi olmasa şöyle kocaman bir sarılmak çok isterdimçok sağ ol haklısın işte benim de taşikardi yakındır mahvoldum bütün gece çarpıntı yaptı sakin kalamıyorum
Doğru söylüyorsun canım aslında düşünmeyi bırakınca geçiyor gibi oluyor sonra aklıma bi geliyor yine güpgüp güpgüpDoktoruna gidince bunu konuş.Sana daha önce de yazmıştım melisa yada papatya çayı içebilirsin.Çarpıntıdan da korkma çünkü insanı öldürmüyoçarpıntıya takılmamaya başlarsan normale döndüğünü görürsün.Benim başladı bile gebelikte var şu an arada artıyor.
Ahaha benim baktığım grafikte son günler gibi gördüm ama normal insanlarda 21.gün oluyordur tabi bende kimbilir kaçıncı gün kuzumEvet tüp bebek tedavısonde hem ıgne hem fıtıl kullandım yanlardan kolum carpsa acıyodu
21.gün progesteron bakılması da o yuzden, 21.gun en yuksek sevıyede oluyor sonra yavas ca azalmaya baslıyor eger dollenme olmadıysa.. Sıfırlanınca da adet oluyor.. Muhtesem bir mekanızmayız aslında
Ayy canım nasıl iyi geldi yazdıkların sağolasınamin canım Allah razı olsun inşallah nerde varsa sağlıkla kavuştursun hepimizi
bana da doktorum demişti düzensizlik olur diye, senin de elbet düzene girecektir.
inşallah düzene girsinde hemen de sağlıkla evlat nasip olsun. ama doktorun dediği ilaçları aksatma ve beslenme düzenine çok dikkat et canım yumurtlamayı çok etkiliyor.
bana doktorum değerlerim ve bağışıklığım düştüğü için hemen başlattı ilaca yani düşükten hemen sonra başladım canım.
Benimkiler küçükOff bu bende de var.Şu an ne kullanacağımı şaşırmış durumdayım süt gelince daha da büyürler
Fazladan testim varr saat 8 9 gibi yaparım bı dahaBugun testı yok mu daha
Dimii valla bı gram kalmadı eşimde tam zamanını buluyor hayır da diyemiyorum bı tane bile bırakmadıÇatlayınca ilişki olsun bence siz zaten 3 gün üst üste spermleri bitirmişsiniz
Gelmiş geçmiş olsun, hastaneler gidilecek gibi değil malesef ama el mahkum. İnşallah son olsun. Direkt genetiğe randevu alınmıyor muydu peki?Kızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmiştibi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"
Ayy ordan oraya, korona kaptırcaklar zorla, neyse bugun rahat bi uyku cekersin artıkKızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmiştibi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"
Geçekten çok uzun zaman olmuş kuzum, gün aşırı denemek le iyi yapmışsın ama işte şans canım zaten birazda herşey tamam olsa bile olmayabiliyor bazen biliyorsunBilmiyorum canım 47.günü adetimin ama yumurtlama yakalayamadım belirtiler oldu ama test koyu çıkmadı arada olduysa bilemiyorum... Günaşırı ilişki ile denedik artık tuttuysa o tutmuştur demiştim ama bu kahvemsi akıntılar ne o zaman bilmiyorum
İnşallah çok sağ ol balım
Amiiin inşallah kuzumhepimizin olsun
Ya bende dün gördüm bu paylaşımı çok korkunç değil mi
Rahme bakacaktır kuzum benceSabah gel dedi canım, Baska da bısey yazmadı
Ay ne güldüm yaaa Allah seni iyi etsin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?