Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelmezse perşembe yapacağım ama bu belirtileri her regl de yaşıyorum o yüzden olmayacağımı biliyorum kist çıkmasın yeter benim için mevsimsel olsun gerginlikten olsun gecikme
İnsallahh oyledır, ama baya kısı de gecıkme var bu ay, ınsallah mevsimsel bişeydir

Oyy canım benim ben de sizi görmek pandemi olmasa şöyle kocaman bir sarılmak çok isterdim çok sağ ol haklısın işte benim de taşikardi yakındır mahvoldum bütün gece çarpıntı yaptı sakin kalamıyorum

Evet tüp bebek tedavısonde hem ıgne hem fıtıl kullandım yanlardan kolum carpsa acıyodu
21.gün progesteron bakılması da o yuzden, 21.gun en yuksek sevıyede oluyor sonra yavas ca azalmaya baslıyor eger dollenme olmadıysa.. Sıfırlanınca da adet oluyor.. Muhtesem bir mekanızmayız aslında

Doktoruna gidince bunu konuş.Sana daha önce de yazmıştım melisa yada papatya çayı içebilirsin.Çarpıntıdan da korkma çünkü insanı öldürmüyoçarpıntıya takılmamaya başlarsan normale döndüğünü görürsün.Benim başladı bile gebelikte var şu an arada artıyor.

Doğru söylüyorsun canım aslında düşünmeyi bırakınca geçiyor gibi oluyor sonra aklıma bi geliyor yine güpgüp güpgüp şu çaylara da bir türlü alışamadım bide gebelik varsa bitki çayı içmeyin diyorlar emin olamıyorum

Ahaha benim baktığım grafikte son günler gibi gördüm ama normal insanlarda 21.gün oluyordur tabi bende kimbilir kaçıncı gün kuzum Çok karmaşığız çok

Ayy canım nasıl iyi geldi yazdıkların sağolasındoktorumu dinleyeceğim ne derse yapacağım

Off bu bende de var.Şu an ne kullanacağımı şaşırmış durumdayım süt gelince daha da büyürler
Benimkiler küçük ama doğum yaptığım ilk hafta şişik olur emzire emzire yine eski haline gelirler sit konusunda hormonlarim tembel ya ne yesem de olmuyor sahbah ilk uyanınca dolu olur akar şişer ilk emzirmwden sonra bos olur ins bu gebelikten sonra bol olur süt

Ya kızlar. Bu aralar bebek büyüyünce oturduğum yerden hiç bir iş yapmadan gözlerimin önünden parıltılar uçuyor parlak parlak sanki hava fişeği patlatiylrlar gümüş küçük küçük normalde bu bende olur ama eğilirken yada birden arkamı dönüp arkaya bakarken öyle olurdu şimdi ise hareketsizken durduk yere oluyor bu sorun nedir bilmiyorum şimdide kansizim demir eksikliği için hap verdi böyle bir hastalık da varmış ama adını bilmiyorum neden oluyor ki gözlerimin önünde uçuşan cisimler küçük küçük parlak bilen varmı yada yaşayan

Kızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmişti bi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"

Çatlayınca ilişki olsun bence siz zaten 3 gün üst üste spermleri bitirmişsiniz
Dimii valla bı gram kalmadı eşimde tam zamanını buluyor hayır da diyemiyorum bı tane bile bırakmadı aksamda çatlama olmazsa valla yarın sabahı değerlendiricem en azından birikmiş olur

Gelmiş geçmiş olsun, hastaneler gidilecek gibi değil malesef ama el mahkum. İnşallah son olsun. Direkt genetiğe randevu alınmıyor muydu peki?

Ayy ordan oraya, korona kaptırcaklar zorla, neyse bugun rahat bi uyku cekersin artık

Geçekten çok uzun zaman olmuş kuzum, gün aşırı denemek le iyi yapmışsın ama işte şans canım zaten birazda herşey tamam olsa bile olmayabiliyor bazen biliyorsun ya senin sıkı bir takibe ihtiyacım var benim fikrim kuzu iyi bir doktorla ya da aşılama denedin mi hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…