- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Yok denemedim ama ikisi arasında fark yok benim için yumurta çatlasa dölleniyor da işte bu ay ilaç kullanıcam adet olup doktora gidebilirsemGeçekten çok uzun zaman olmuş kuzum, gün aşırı denemek le iyi yapmışsın ama işte şans canım zaten birazda herşey tamam olsa bile olmayabiliyor bazen biliyorsunya senin sıkı bir takibe ihtiyacım var benim fikrim kuzu iyi bir doktorla ya da aşılama denedin mi hiç bilmiyorum.
Bence de, muayene edıp hormon tahlıli ister yüksek ihtimalleRahme bakacaktır kuzum bence
Evet yarına kadar birikir canım zaten ama yumurta da çatlar bence sabaha değerlendirirsinizDimii valla bı gram kalmadı eşimde tam zamanını buluyor hayır da diyemiyorum bı tane bile bırakmadıaksamda çatlama olmazsa valla yarın sabahı değerlendiricem en azından birikmiş olur
Kuzum tansiyonun düşüyor, ani hareket etmeYa kızlar. Bu aralar bebek büyüyünce oturduğum yerden hiç bir iş yapmadan gözlerimin önünden parıltılar uçuyor parlak parlak sanki hava fişeği patlatiylrlar gümüş küçük küçüknormalde bu bende olur ama eğilirken yada birden arkamı dönüp arkaya bakarken öyle olurdu şimdi ise hareketsizken durduk yere oluyor bu sorun nedir bilmiyorum şimdide kansizim demir eksikliği için hap verdi böyle bir hastalık da varmış ama adını bilmiyorum neden oluyor ki gözlerimin önünde uçuşan cisimler küçük küçük parlak bilen varmı yada yaşayan
Bence devam etme canım sökülecek gibiKızlar benim ara ara çok az peçeteye silince açık kahvemsi akıntı oluyor hala ama adet değil günaşırı ilişkiye devam etmeyeyim dimi bu saatten sonra yumurtlama olmaz heralde dimi? Ovulasyon negatif hala zaten...
Aminnnn hepimizi iyi etsin inşallahAy ne güldüm yaaa Allah seni iyi etsin emi
Hamilelik yoksa bir an önce sökülür inşallah yaKızlar benim ara ara çok az peçeteye silince açık kahvemsi akıntı oluyor hala ama adet değil günaşırı ilişkiye devam etmeyeyim dimi bu saatten sonra yumurtlama olmaz heralde dimi? Ovulasyon negatif hala zaten...
Kansızlık, tansiyon problemi olabilir canım, dikkat et kendineYa kızlar. Bu aralar bebek büyüyünce oturduğum yerden hiç bir iş yapmadan gözlerimin önünden parıltılar uçuyor parlak parlak sanki hava fişeği patlatiylrlar gümüş küçük küçüknormalde bu bende olur ama eğilirken yada birden arkamı dönüp arkaya bakarken öyle olurdu şimdi ise hareketsizken durduk yere oluyor bu sorun nedir bilmiyorum şimdide kansizim demir eksikliği için hap verdi böyle bir hastalık da varmış ama adını bilmiyorum neden oluyor ki gözlerimin önünde uçuşan cisimler küçük küçük parlak bilen varmı yada yaşayan
Zaten geçen hafta öğrendim kansız olduğumu artık daha da oluyor önceden ayda 1 olurdu şimdi durduk yere oluyor sağol csnim dikkst edrimKansızlık, tansiyon problemi olabilir canım, dikkat et kendine
Çok sağolGelmiş geçmiş olsun, hastaneler gidilecek gibi değil malesef ama el mahkum. İnşallah son olsun. Direkt genetiğe randevu alınmıyor muydu peki?
Zaten tansiyon um duusuk korkuyorum bir yerde düşüp kalmaya bir ara bir gebeliğim de öyle oldu bayılmışım evde tekim tek büyük kızım vardi 15 20 dk öyle yatakta kalmışım icm ge uyandığımda kanamam olmuştu doktora gittim düşük yapmıştımKuzum tansiyonun düşüyor, ani hareket etme
Rahat mııı? Offf diyorum sanaaaaAyy ordan oraya, korona kaptırcaklar zorla, neyse bugun rahat bi uyku cekersin artık
Kuzum ben iki dakikada hallettim ikisini de şehir hastanesiydi hem de seni neden uğraştırdılar anlamadım. Tıbbi genetik ve dahiliyeye randevu aldım tıbbi genetik hemen testleri yaptı çok ayrıntılı yapılıyor burda dedi sadece dahiliyedeki biraz gıcıktı ben yorumlamıyorum hematoloji yapar onu ona git yapamam dedi biraz dil döktüm siz yapın ben başka doktora yorumlatırım randevu yok dedim yaptı valla kuzumÇok sağolevet keşke biz de şanslı olanlardan olsaydık.. Tatlım genetiğe randevu bulamadım ben ama orası sa olsa aynı şey olacakmış. Bi de dediğim gibi şehir hastanelerinde Dahiliye ye gidiyosun önce. Direkt o branşlara randevu alamıyorsun
Hiç sökülecek gibi değil ama etmicem canım evet öyle karar verdimBence devam etme canım sökülecek gibi
Hayırlısı olsun kuzum sağ olAminnnn hepimizi iyi etsin inşallah
Hamilelik yoksa bir an önce sökülür inşallah ya
Aynen kuzum şimdi bı test daha yapicam bakalım ne çıkacakEvet yarına kadar birikir canım zaten ama yumurta da çatlar bence sabaha değerlendirirsiniz
Bundan sonra güzel haberler için gidelimÇok sağolevet keşke biz de şanslı olanlardan olsaydık.. Tatlım genetiğe randevu bulamadım ben ama orası sa olsa aynı şey olacakmış. Bi de dediğim gibi şehir hastanelerinde Dahiliye ye gidiyosun önce. Direkt o branşlara randevu alamıyorsun
Çatlamış kuzum öğlene göre silik çıktı yarın sabahı değerlendiricemEvet yarına kadar birikir canım zaten ama yumurta da çatlar bence sabaha değerlendirirsiniz
En son ne zaman olmuştu canım? Kaçırmayın da yumoşuÇatlamış kuzum öğlene göre silik çıktı yarın sabahı değerlendiricem
Hakkında hayorlisi canım ins emeklerin boşa gitmez bende dün öldüm bittim ya dün küçük kızın baş parmağı enfeksiyon kapmisti sarı iltihap dolmuştu tırnak altı et şişmişti birde burda cocuklar için ayrı hastane varmış ilk gittim yetişkinler için hastanedi dediler çocuk Hastanesi'ne gotur bu hamile halimle bilmediğim adrese gittim çok uzatlkti tren otobur derken 1.5 saat sürdü oraya vardım pansuman ve kırık çıkık bölümü çok beklettiler öğlen 2 de çıktım evden akşam 5 te çocuk Hastanesi'ne vardım işlemleri yaptım bekle dediler bekledim bekledim gittim sordum niye cagormiyorsunuz die hamileyİm yoruldum beklemektenKızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmiştibi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"
Kolay gelsin canımÇatlamış kuzum öğlene göre silik çıktı yarın sabahı değerlendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?