Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok denemedim ama ikisi arasında fark yok benim için yumurta çatlasa dölleniyor da işte bu ay ilaç kullanıcam adet olup doktora gidebilirsem

Kızlar benim ara ara çok az peçeteye silince açık kahvemsi akıntı oluyor hala ama adet değil günaşırı ilişkiye devam etmeyeyim dimi bu saatten sonra yumurtlama olmaz heralde dimi? Ovulasyon negatif hala zaten...

Dimii valla bı gram kalmadı eşimde tam zamanını buluyor hayır da diyemiyorum bı tane bile bırakmadı aksamda çatlama olmazsa valla yarın sabahı değerlendiricem en azından birikmiş olur
Evet yarına kadar birikir canım zaten ama yumurta da çatlar bence sabaha değerlendirirsiniz

Kuzum tansiyonun düşüyor, ani hareket etme

Kızlar benim ara ara çok az peçeteye silince açık kahvemsi akıntı oluyor hala ama adet değil günaşırı ilişkiye devam etmeyeyim dimi bu saatten sonra yumurtlama olmaz heralde dimi? Ovulasyon negatif hala zaten...
Bence devam etme canım sökülecek gibi

Ay ne güldüm yaaa Allah seni iyi etsin emi
Aminnnn hepimizi iyi etsin inşallah
Hamilelik yoksa bir an önce sökülür inşallah ya

Kansızlık, tansiyon problemi olabilir canım, dikkat et kendine

Gelmiş geçmiş olsun, hastaneler gidilecek gibi değil malesef ama el mahkum. İnşallah son olsun. Direkt genetiğe randevu alınmıyor muydu peki?
Çok sağol evet keşke biz de şanslı olanlardan olsaydık.. Tatlım genetiğe randevu bulamadım ben ama orası sa olsa aynı şey olacakmış. Bi de dediğim gibi şehir hastanelerinde Dahiliye ye gidiyosun önce. Direkt o branşlara randevu alamıyorsun

Kuzum tansiyonun düşüyor, ani hareket etme
Zaten tansiyon um duusuk korkuyorum bir yerde düşüp kalmaya bir ara bir gebeliğim de öyle oldu bayılmışım evde tekim tek büyük kızım vardi 15 20 dk öyle yatakta kalmışım icm ge uyandığımda kanamam olmuştu doktora gittim düşük yapmıştım

Ayy ordan oraya, korona kaptırcaklar zorla, neyse bugun rahat bi uyku cekersin artık
Rahat mııı? Offf diyorum sanaaaa aynen valla bi de sırada diyorlar ki sosyal mesafe. Ne diyosun dedim yaa kapıların önünü görmüyorsun heralde.. Allah kimseyi devlete düşürmesin

Kuzum ben iki dakikada hallettim ikisini de şehir hastanesiydi hem de seni neden uğraştırdılar anlamadım. Tıbbi genetik ve dahiliyeye randevu aldım tıbbi genetik hemen testleri yaptı çok ayrıntılı yapılıyor burda dedi sadece dahiliyedeki biraz gıcıktı ben yorumlamıyorum hematoloji yapar onu ona git yapamam dedi biraz dil döktüm siz yapın ben başka doktora yorumlatırım randevu yok dedim yaptı valla kuzum Sana çok eziyet olmuş kıyamam

Bundan sonra güzel haberler için gidelim Ben devlet hastanesinde genetik bölümünden alcaktım ama inşallah başka yere yönlendirmezler. Pıhtılaşma ve genetik test mi dedin sadece?

Hakkında hayorlisi canım ins emeklerin boşa gitmez bende dün öldüm bittim ya dün küçük kızın baş parmağı enfeksiyon kapmisti sarı iltihap dolmuştu tırnak altı et şişmişti birde burda cocuklar için ayrı hastane varmış ilk gittim yetişkinler için hastanedi dediler çocuk Hastanesi'ne gotur bu hamile halimle bilmediğim adrese gittim çok uzatlkti tren otobur derken 1.5 saat sürdü oraya vardım pansuman ve kırık çıkık bölümü çok beklettiler öğlen 2 de çıktım evden akşam 5 te çocuk Hastanesi'ne vardım işlemleri yaptım bekle dediler bekledim bekledim gittim sordum niye cagormiyorsunuz die hamileyİm yoruldum beklemekten benden sora cocukalri üşüyen ateşi çıkanlar ayrı bölümde ballkiliyordi eni sonunda saat 8.30 da aldılar tırnak etini cımbızla açtılar tırnağın altını açtılar tırnağın yarışıni kestiler küçük kızım kendink yırttı kalpten gitti şükür pansiman yaptı ilaç yazdı 9 da ordan çıktım akşam otobüsler saat başı geliyor kendi adresime trenle otobüsle aktarma yaptim 10.30 da bizim oraya vardım bu sefer de bizim semtin otobüsü 11 de gelecekti eşimi aradım karşıma çık geliyorum korkuyorum yarım aaatlik yolu yürüyerek geldim otobüsle 8 dk mecbur yürüdüm eve vardık 11 de yemek yedim uzandım uzanfigim gibi uyuiya kalmışım Hilda da babasına bıraktım sabah uyandım bacaklarim ağrıyor yirgunluktan yürümekten ins yarına geçer ağrılar bende sne gibi ordan oraya gittim geldim yoruldum. Bir Survivor yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…