Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kıyamam kuzum çok geçmiş olsun minnoşa nelerle uğraşmışsınız öyle

Ay kıyamam kuzum çok geçmiş olsun minnoşa nelerle uğraşmışsınız öyle
Sağol canım vallahi bir haftadır ateşi çıkıyordu ishal olmusti ama din gördük o parmağı acaba oyizden mi hasta oldu yada vücudundaki mikrop ordan mi çıktı anlamadım minik kuşum da böype çekti şükür iyi pansuman yaiyorum kapalı birskiyorum

Oy canım benim içim fena oldu insan nasıl üzülür evladına bir şey olunca allah korusun hepsini

Oy canım benim içim fena oldu insan nasıl üzülür evladına bir şey olunca allah korusun hepsini
Amin ins canım benim zor ya heleki böyle küçük yaştaki bebeler insanın içini yakar Rabb'im ins sana da en kısa zamanda evlat tattirir

Şans mı diyelim artık yoksa şehirden şehire değişiyor mu işleyişleri bilemedim valla kuzum hallettim ya sonunda her şeye değer dedim. 2 ayrı hastaneden sonuç beklemeye de razıydım
Bundan sonra güzel haberler için gidelim Ben devlet hastanesinde genetik bölümünden alcaktım ama inşallah başka yere yönlendirmezler. Pıhtılaşma ve genetik test mi dedin sadece?
İnşallah tatlım çünkü gerçekten biraz şans işi biraz da ebk geldiğin doktorla alakalı. Ben sadece düşükleri söyledim, pıhtılaşmadan şüphelendiğimizi söyledim. Pıhtılaşma testleri zaten genetik testleri de kapsıyor hepsini istiyorlar.
Ahh be kuzum ne eziyet çekmişsin devlette her şey sıkıntı işte insan yerine koyan yok ki.. Uyuşturmadan nasıl yaparlar yaa çocuğun halini düşünemedim nasıl dayansın? Çok geçmiş olsun canım.. Bi de hamile halinle ne kadar gerilmişsin, yorulmuşsun..

Canım dilde bilmiyorm çok konusum sadece dedim çok ağrır mı bana dedi evet ağrır dedi ama çabuk biter işlem dedi öylede çabuk bitti ama işkence idi yavrum için maa onlar disiplinli soğukkanlı güler yüzlülerdi sağlıkçılarin böyle olması gerek zaten de ne bilim ben gördükçe tuhaf oldum duygusuzlar minnosumun canını yaktılar zor hamile halimle kızım ağlıyor sıkılıyor yürüttüm dolaştık geldik gittik Allah'tan ona yiyecek içecek getrmistim şansıma dün de Almanların resmi tatili heryer kapalı giyecek birdey alamadım hastane içindeki o otomatik abur cubur makinasından gofret çikolata çeşitleri vardı aldım açlıktan öldüm ya açken çikolata doyurmuyor basım çatladı ağrıdan hwryerim ağrıdı oturmaktan beklemekten tatil olmasaydı çocuk doktoruna giderdik bir gün daha beklemek istemedim korktum birşey olur diye çok ağlıyordu geceleri demejki zonkliyordu parmağı ama biz fark etmedik tki sararıp sisene kadar

Ahh kuzum benim. İkinizin haline de çok üzüldüm valla. Doğru olanı yapmışsın tabii, beklemek de olmazdı. Bununla geçmiş olsun inşallah

Ahh kuzum benim. İkinizin haline de çok üzüldüm valla. Doğru olanı yapmışsın tabii, beklemek de olmazdı. Bununla geçmiş olsun inşallah
Amin ins canım çok teşekkürler sanada çok geçmiş olsun ins güzel sonuçlar alirsin ins tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Çok geçmiş olsun canım, iyi ki götürdünn kuzucuğu Ahh üzüldüm sana da ne eziyet çekmişsin evlat olunca akan sular duruluyor yeterli o iyi olsun diye herşeyi yapıyoruz, bu gece rahat bir uyku çekin ikinizde inşallah

Ya maalesef benim de öyle çook sütüm yoktu ama bebek emdikçe gelir derler inş. bende bu bebeğimi 2 yaşa kadar emzirmek istiyorum.

Ya maalesef benim de öyle çook sütüm yoktu ama bebek emdikçe gelir derler inş. bende bu bebeğimi 2 yaşa kadar emzirmek istiyorum.
İnşallah canım, bak sana ne diyeceğim benim ilk oğlan 8 ay emdi sütüm 3.aydan sonra azaldı, ilk oğlum birazda emmeye tembeldi, ama ikinci oğlum da tam tersi o emdikçe sütüm oldu emmeye çok istekliydi, meme aynı meme birazda bebeğin emmesiyle alakalı sanırım İlkinde emmeyi bırakınca çok üzülmüştüm, ikinciyi de meme den ayırmak zor oldu2,5 yaşını geçiyordu inşallah seninde ikinci bebeğin bol bol emer

Ben de şaşırdım kuzum şans heralde hiç de şanslı değilimdir böyle konularda çooook uzun zamandır devlete gitmemiştim ben de diyorum iyileşmiş hastaneler diye denk geldi demek Neyse hallettin ya sorun değil artık beklemece... Ne sürede çıkarmış sonuçlar?

Yok tatlım insanlardaki tavır ve anlayış değişmediği sürece hiçbişey değişmiyor. Evet bitti şükür testlerin bazıları 20 günde bazıları 1,5-2 ay arasında çıkarmış. Hsg çekileceğim ay hepsini topluca gösteririm doktora artık.

Dünü degerlendirdik kuzum hayırlısı bakalım inşallah bebiş gelir
İnşallah canım benim stresten uzak dur kendini yormadan mutlu olacağın şeyler yap üzücü diziler filmler izleme ara ara derin nefesler al yavaş yavaş al yavaş yavaş ver stresi alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…