Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Ya maalesef benim de öyle çook sütüm yoktu ama bebek emdikçe gelir derler inş. bende bu bebeğimi 2 yaşa kadar emzirmek istiyorum.
Amin ins canım iki yasa kadar emziririz bende öyle düşünüyorum hep bir yaşından önce emzirmeyi bıraktım hayırlısı bakalım bende kısmet olursa doğuma bir kaç gün kala goguslerimin süt akdlmasi için masaj yapcm delikleri açılsın benimkiler hep tıkalı mastır oluyor ağrılı geçiyor ateşim çıkıyor terliyorum çok kötü ya mastit

Amaim sağol canım şükür yavaş yavaş iyi gidiyo gece iki gundur ağlamıyor bakalım yarın iki aşısı var bu ki aşı yapıldı mı ateşi çıkar biri biter diğer o başlar sorunalr burda'da ne çok asi yaparlar çocuklara bir yandan güzel birşey her yaşa her aya göre değişiyor ben tr de iken diğer kızıma bir kaç kezgittim asi ya ama bunlar bu son iki aydır gidiyorum 2ser tane yapıyor buda 3. Ay yarında goturcem aşısı var sanırım 10 tane asi olmuş hastanedekiler ile birlikte sürekli ateş yapıyor üç dört günde onunla uğraşıyoruz soracam bu aşılar da ateş yapıyor mu die önlemini alayım

Günaydın kızlar
Doktora gittim bugun, kistim yokmus
Dedğim gibi prolaktin biraz yüksek cıktı, tsh da istemiş doktor onun sonucunu beklıyorum..
Çörekotu yagı yukselttı kesın, durduk yere bozdum hormonlarımı

Adetin 2. Günü cagırdı, tekrar bakıcak yumurtalama durumuma göre hıstereskopı ve bagısıklık testı gununu soylıcek, yumurtalama olmazsa Bı anlamı olmaz dedı

Sevindim kuzum kist vb. Bisey çıkmamasına, inşallah her şey güzel olacak
Farkında olmadan bi tarz şeyler yükseltiyor

Sevindim kuzum kist vb. Bisey çıkmamasına, inşallah her şey güzel olacak
Farkında olmadan bi tarz şeyler yükseltiyor
Evet yaa, neyseki korktuğum gıbı bısey cıkmadı, ama aklıma geldi prolaktın, cunku sütü artırsın dıye bebegı olan anneler ıcermıs.. Neyse daha da bişey içmem, sirkeye devam sadece

Ohh çok şükür canım, sevindim senin adına, tabii ki hamilelik olsa daha çok sevinirdim ama bu durumda bir çıkmazdaydık, tsh ben düzenli yapıyorum her ay, prolaktin hiç istemedi doktorlar, sen sıranı savdın sıra bende inşallah bende de bişey çıkmaz

İnşallah canım benim stresten uzak dur kendini yormadan mutlu olacağın şeyler yap üzücü diziler filmler izleme ara ara derin nefesler al yavaş yavaş al yavaş yavaş ver stresi alır
Stres olmamam imkansız kuzum kaynanam annesinin yanına gitti Adana'ya tek kaldım yemekler hayvanlar temizlik çamaşır hepsi bana kaldı eşimde babasıyla konuşmadığı için her iki eve de yetişmek zor oluyo çok yoruluyorum sabah erken kalkıp gece geç yatıyorum bakalım bu streste bu kosusturmada olursa eğer çok sevinirim

İyi çok şükür canım bak korktuğun gibi olmamış Prolaktin kaç çıktı merak ettim? Adet ne zaman gelirmiş? Benim hala yok bugün akıntı da açık renk anlayamadım. Ben de adetin 2.günü doktora gidicektim ama adet gelir diye randevu almıştım gelmiyor... Ne yapsam iptal edip beklesem mi yoksa yine de gidip bi konuşsam mı?

Kıyamam kuzum ya eşin izinliydi dimi yardım eder sana olmadı

O kadar senaryo yazdın bak şükür bişey yokmuş. Bu beralife çörekotunu 2 günde bir öneriyordu sanki ben de setini kullanmıştım aklımda öyle kalmış. Hergün olunca fazla mı geldi acaba

Ben randevu alırken sordum adet olursam geleyim mi, adet olursan bilgilendir mutlaka dedi, ama olacak gibi de durmuyorum neyse az kaldı sen ne zamana almıştın, doktoru bilgilendir istersen lekelenmelerden

İnsallah senın de Bı ılacla cozulcek bir durum olur, prolaktın hatırlat mutlaka, çörekotu yagı yüzünden oldu benım kesin, doktora diyemedim deçörekotu yagı ıctım dıye
Tsh benım hıc yuksek cıkmadı bu zamana kadar ama yıne de bakmak ıstedı

Referans 5-26arası benım 29 cıktı..
Git canım hormonlarına bakar, kafan rahatlar, benim üstümden şuan koca bir yuk kalktı sanki, rahatladım gebelik olmasa bile..

O kadar senaryo yazdın bak şükür bişey yokmuş. Bu beralife çörekotunu 2 günde bir öneriyordu sanki ben de setini kullanmıştım aklımda öyle kalmış. Hergün olunca fazla mı geldi acaba
Ben de beralifeınkını ıctım ama hergun bir tatlı kasığı aldım bayramın İlk gununden berı ıcıyorum.. Yoksa haftada bir mi demişlerdi bana İnan unuttum bi sorayım bakayım sayfalarına ne dıyecek ler, keten tohumu yagı mı haftada birdi acaba

O sette aspir sabah akşamdı, hayıt suyu günde birdi sanırım, keten tohumu yatarken, çörekotu 2 günde birdi. Ben böyle hatırlıyorum. Mesajlarını silmişim maalesef. Bu arada evlenmeden önce aynı şey bana da oldu. Ama ben bişey de kullanmamıştım. Agnucaston diye bi hap vermişti. Hayıt otu ana maddesiymiş. Sonra direkt onu kullanmıştım ama üşendim sonra bıraktım. Hormonları dengeliyormuş. Aslında ilk onu düzenli kullanmamız gerek galiba

ben bu seti geçtiğimiz yıl almıstım,ben de sankı hergun 1 kasık dıye hatırladım öyle kullandım,fazla kullanmıs da olabılırım,yazdım sayfaya daha görmediler

İnşallah canım sorarım Prolaktini, tsh benim gebeliklerde çıkıyor doğum sonrası da 3 ay kontrol ettiriyor doktor ve ilaç kullanıyorum, daha bırakmadım, ama benimde bence hormonal öyle hissediyorum, hayırlısı bakalım üstümdeki o yük kalksın

İnsallah sen de rahatlarsın, tsh 1,03 cıkmıs, sadece prolaktın üst sınırın biraz üstünde benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…