- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
İyi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallahYok tatlım insanlardaki tavır ve anlayış değişmediği sürece hiçbişey değişmiyor. Evet bitti şükürtestlerin bazıları 20 günde bazıları 1,5-2 ay arasında çıkarmış. Hsg çekileceğim ay hepsini topluca gösteririm doktora artık.
Amin ins canım iki yasa kadar emziririz bende öyle düşünüyorum hep bir yaşından önce emzirmeyi bıraktım hayırlısı bakalım bende kısmet olursa doğuma bir kaç gün kala goguslerimin süt akdlmasi için masaj yapcm delikleri açılsın benimkiler hep tıkalı mastır oluyor ağrılı geçiyor ateşim çıkıyor terliyorum çok kötü ya mastitYa maalesef benim de öyle çook sütüm yoktu ama bebek emdikçe gelir derler inş. bende bu bebeğimi 2 yaşa kadar emzirmek istiyorum.
Amaim sağol canım şükür yavaş yavaş iyi gidiyo gece iki gundur ağlamıyorÇok geçmiş olsun canım, iyi ki götürdünn kuzucuğu Ahh üzüldüm sana da ne eziyet çekmişsin evlat olunca akan sular duruluyor yeterli o iyi olsun diye herşeyi yapıyoruz, bu gece rahat bir uyku çekin ikinizde inşallah
Sevindim kuzum kist vb. Bisey çıkmamasına, inşallah her şey güzel olacakGünaydın kızlar
Doktora gittim bugun, kistim yokmus
Dedğim gibi prolaktin biraz yüksek cıktı, tsh da istemiş doktor onun sonucunu beklıyorum..
Çörekotu yagı yukselttı kesın, durduk yere bozdum hormonlarımı
Evet yaa, neyseki korktuğum gıbı bısey cıkmadı, ama aklıma geldi prolaktın, cunku sütü artırsın dıye bebegı olan anneler ıcermıs.. Neyse daha da bişey içmem, sirkeye devam sadeceSevindim kuzum kist vb. Bisey çıkmamasına, inşallah her şey güzel olacak❤
Farkında olmadan bi tarz şeyler yükseltiyor
Ohh çok şükür canım, sevindim senin adına, tabii ki hamilelik olsa daha çok sevinirdim ama bu durumda bir çıkmazdaydık, tsh ben düzenli yapıyorum her ay, prolaktin hiç istemedi doktorlar, sen sıranı savdın sıra bende inşallah bende de bişey çıkmazGünaydın kızlar
Dedğim gibi prolaktin biraz yüksek cıktı, tsh da istemiş doktor onun sonucunu beklıyorum..
Adetin 2. Günü cagırdı, tekrar bakıcak yumurtalama durumuma göre hıstereskopı ve bagısıklık testı gununu soylıcek, yumurtalama olmazsa Bı anlamı olmaz dedı
Stres olmamam imkansız kuzum kaynanam annesinin yanına gitti Adana'ya tek kaldım yemekler hayvanlar temizlik çamaşır hepsi bana kaldı eşimde babasıyla konuşmadığı için her iki eve de yetişmek zor oluyo çok yoruluyorum sabah erken kalkıp gece geç yatıyorum bakalım bu streste bu kosusturmada olursa eğer çok sevinirimİnşallah canım benimstresten uzak dur kendini yormadan mutlu olacağın şeyler yap üzücü diziler filmler izleme ara ara derin nefesler al yavaş yavaş al yavaş yavaş ver stresi alır
İyi çok şükür canım bak korktuğun gibi olmamışGünaydın kızlar
Adetin 2. Günü cagırdı, tekrar bakıcak yumurtalama durumuma göre hıstereskopı ve bagısıklık testı gununu soylıcek, yumurtalama olmazsa Bı anlamı olmaz dedı
Kıyamam kuzum ya eşin izinliydi dimi yardım eder sana olmadıStres olmamam imkansız kuzum kaynanam annesinin yanına gitti Adana'ya tek kaldım yemekler hayvanlar temizlik çamaşır hepsi bana kaldı eşimde babasıyla konuşmadığı için her iki eve de yetişmek zor oluyo çok yoruluyorum sabah erken kalkıp gece geç yatıyorum bakalım bu streste bu kosusturmada olursa eğer çok sevinirim
O kadar senaryo yazdın bak şükür bişey yokmuş. Bu beralife çörekotunu 2 günde bir öneriyordu sanki ben de setini kullanmıştım aklımda öyle kalmış. Hergün olunca fazla mı geldi acabaGünaydın kızlar
Ben randevu alırken sordum adet olursam geleyim mi, adet olursan bilgilendir mutlaka dedi, ama olacak gibi de durmuyorum neyse az kaldı sen ne zamana almıştın, doktoru bilgilendir istersen lekelenmelerdenİyi çok şükür canım bak korktuğun gibi olmamışProlaktin kaç çıktı merak ettim? Adet ne zaman gelirmiş? Benim hala yok bugün akıntı da açık renk anlayamadım. Ben de adetin 2.günü doktora gidicektim ama adet gelir diye randevu almıştım gelmiyor... Ne yapsam iptal edip beklesem mi yoksa yine de gidip bi konuşsam mı?
Oda nasıl yardım etsin zaten zar zor izin aldı bı yandan yeni aldığımız arabayla uğraşıyor Allah'ı var yine elini atıp yardım ediyor ama pek bı karı da olmuyorKıyamam kuzum ya eşin izinliydi dimi yardım eder sana olmadı
İnsallah senın de Bı ılacla cozulcek bir durum olur, prolaktın hatırlat mutlaka, çörekotu yagı yüzünden oldu benım kesin, doktora diyemedim deçörekotu yagı ıctım dıyeOhh çok şükür canım, sevindim senin adına, tabii ki hamilelik olsa daha çok sevinirdim ama bu durumda bir çıkmazdaydık, tsh ben düzenli yapıyorum her ay, prolaktin hiç istemedi doktorlar, sen sıranı savdın sıra bende inşallah bende de bişey çıkmaz
Referans 5-26arası benım 29 cıktı..İyi çok şükür canım bak korktuğun gibi olmamışProlaktin kaç çıktı merak ettim? Adet ne zaman gelirmiş? Benim hala yok bugün akıntı da açık renk anlayamadım. Ben de adetin 2.günü doktora gidicektim ama adet gelir diye randevu almıştım gelmiyor... Ne yapsam iptal edip beklesem mi yoksa yine de gidip bi konuşsam mı?
Ben de beralifeınkını ıctım ama hergun bir tatlı kasığı aldım bayramın İlk gununden berı ıcıyorum.. Yoksa haftada bir mi demişlerdi bana İnan unuttumO kadar senaryo yazdın bak şükür bişey yokmuş. Bu beralife çörekotunu 2 günde bir öneriyordu sanki ben de setini kullanmıştım aklımda öyle kalmış. Hergün olunca fazla mı geldi acaba
O sette aspir sabah akşamdı, hayıt suyu günde birdi sanırım, keten tohumu yatarken, çörekotu 2 günde birdi. Ben böyle hatırlıyorum. Mesajlarını silmişim maalesef. Bu arada evlenmeden önce aynı şey bana da oldu. Ama ben bişey de kullanmamıştım. Agnucaston diye bi hap vermişti. Hayıt otu ana maddesiymiş. Sonra direkt onu kullanmıştım ama üşendim sonra bıraktım. Hormonları dengeliyormuş. Aslında ilk onu düzenli kullanmamız gerek galibaBen de beralifeınkını ıctım ama hergun bir tatlı kasığı aldım bayramın İlk gununden berı ıcıyorum.. Yoksa haftada bir mi demişlerdi bana İnan unuttumbi sorayım bakayım sayfalarına ne dıyecek ler, keten tohumu yagı mı haftada birdi acaba
ben bu seti geçtiğimiz yıl almıstım,ben de sankı hergun 1 kasık dıye hatırladım öyle kullandım,fazla kullanmıs da olabılırım,yazdım sayfaya daha görmedilerO sette aspir sabah akşamdı, hayıt suyu günde birdi sanırım, keten tohumu yatarken, çörekotu 2 günde birdi. Ben böyle hatırlıyorum. Mesajlarını silmişim maalesef. Bu arada evlenmeden önce aynı şey bana da oldu. Ama ben bişey de kullanmamıştım. Agnucaston diye bi hap vermişti. Hayıt otu ana maddesiymiş. Sonra direkt onu kullanmıştım ama üşendim sonra bıraktım. Hormonları dengeliyormuş. Aslında ilk onu düzenli kullanmamız gerek galiba
İnşallah canım sorarım Prolaktini, tsh benim gebeliklerde çıkıyor doğum sonrası da 3 ay kontrol ettiriyor doktor ve ilaç kullanıyorum, daha bırakmadım, ama benimde bence hormonal öyle hissediyorum, hayırlısı bakalım üstümdeki o yük kalksınİnsallah senın de Bı ılacla cozulcek bir durum olur, prolaktın hatırlat mutlaka, çörekotu yagı yüzünden oldu benım kesin, doktora diyemedim deçörekotu yagı ıctım dıye
Tsh benım hıc yuksek cıkmadı bu zamana kadar ama yıne de bakmak ıstedı
İnsallah sen de rahatlarsın, tsh 1,03 cıkmıs, sadece prolaktın üst sınırın biraz üstünde benımİnşallah canım sorarım Prolaktini, tsh benim gebeliklerde çıkıyor doğum sonrası da 3 ay kontrol ettiriyor doktor ve ilaç kullanıyorum, daha bırakmadım, ama benimde bence hormonal öyle hissediyorum, hayırlısı bakalım üstümdeki o yük kalksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?