Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kansızsan muhakkak ilaç kullan canım, önemli bence yaa, Allah korusun dikkat et canım. Aç kalma, geri aç tok dinlemiyor bazen ama, yine de dikkat et gebesin yani

İnsallah sen de rahatlarsın, tsh 1,03 cıkmıs, sadece prolaktın üst sınırın biraz üstünde benım
Tsh gayet iyi canım benim ilaç kullandığım halde 2 çıktı en son, buna da iyi diyor doktor, gebelik düşünenlere 2,5 tan fazlasını istemiyor doktorlar, Prolaktin hakkında hiç bilgjim yok seninde yüksek çıkmamış çok fazla ama demek ki etkiliyor

Dolama diyoruz kuzum ona biz, tırnağın yanındaki etleri koparmaktan oluyor mikrop kapınca şişiyor bana da oldu 2 sene önce çok kötü, parmağım kırıldı mosmor oldu, doktor antibiyotik ni keremle ilaç yazdı, sürdüm sürdüm, ialcı içtim kendiliğinden patladı altı zehri, keşke kendi aksaymış ama patlamayınca kendileri akıtıyor şu, Allah şifa versin canım çok uğraşmışsın. O etleri koparmasın birdaha kuzum tırnak makasıyla kesin fazla etleri

Çok şükür kötü birşey çıkmamış canım, inşallah Bi an önce regl olursun da, herşey yolunda güzel gider canım

Bence git kuzum ya yani durumu anlat, gelecek gibi diyorsan sen daha iyi bilirsin tabi bekle ama yani belki Bi ilaç vs yazar söktürür Bi rahmine bakar

Ben randevu alırken sordum adet olursam geleyim mi, adet olursan bilgilendir mutlaka dedi, ama olacak gibi de durmuyorum neyse az kaldı sen ne zamana almıştın, doktoru bilgilendir istersen lekelenmelerden

Yarına almıştım canım. Öncesinde konuşmuştuk adetin 3.günü gidecektim. Ama adet yok piyasada. Sen diyince yazdım şimdi bakalım ne diyecek...

Oda nasıl yardım etsin zaten zar zor izin aldı bı yandan yeni aldığımız arabayla uğraşıyor Allah'ı var yine elini atıp yardım ediyor ama pek bı karı da olmuyor

Kıyamam kuzum iş başa düştü desene... Olsun ama bebiş olacağı varsa olur zaten merak etme inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin

Referans 5-26arası benım 29 cıktı..
Git canım hormonlarına bakar, kafan rahatlar, benim üstümden şuan koca bir yuk kalktı sanki, rahatladım gebelik olmasa bile..
Evet çok haklısın canım yazdım şimdi doktora bakalım ne diyecek...

Bence git kuzum ya yani durumu anlat, gelecek gibi diyorsan sen daha iyi bilirsin tabi bekle ama yani belki Bi ilaç vs yazar söktürür Bi rahmine bakar
Evet canım haklısın yazdım doktora şimdi randevu almışken giderim heralde...

Ay kızlar doktorum şimdi cevap yazmış kanda beta hcg baktır ona göre haberleşelim bazen erken gebelikte testte çıkmıyor demiş. Ben dün sabah test yaptığımı ve negatif çıktığını da söylemiştim. Şimdi işteyim akşam acile gidicem mecbur... Şuan akıntının rengi de normale döndü. Umutlanmak istemiyorum yine panik atağım geliyor.

Sakin olmaya çalış kuzum, geçen gün ne güzel yazmıştın, hamilelik olmamasına da hazırlamıştı hatta belki buna daha çok hazırlamıştın kendini, kan testi yap kafan rahat olur hayırlısı olsun canım inşallah, olursa ne güzel olur mucize gibii, olmazsa yola devam

Hadi hayırlısı olsun canım benım ınsallah sürprız olur sana da, yoksa da hemen gıdersin doktora caresıne bakarsınız sız de, belirsizlik hepsınden zor.. Sonuc ne olursa olsun üzülmek yok..

Beralife da diyor ki çörekotu yagı ile ilgisi yoktur diyor, kafam karıstı
Bugün resmen gruba bi giremedimtüm sayfaları da okuyamadım hamilelik yoksa değerlerin nasılmış ne dedi doktor, çörek otu yağı etkilemez sanmıyorum ya

Bugün resmen gruba bi giremedimtüm sayfaları da okuyamadım hamilelik yoksa değerlerin nasılmış ne dedi doktor, çörek otu yağı etkilemez sanmıyorum ya
Prolaktın üst sınırın biraz üstünde cıktı, Kıst yok, gebelık yok, dıger hormonlar normal

Beralife da diyor ki çörekotu yagı ile ilgisi yoktur diyor, kafam karıstı
Valla öyle deseler de ben inanmıyorum, çok dikkatli kullanmak lazım, ben bir ay Naturallen macun kullandım 6 gün gecikme yaptı çıldırmıştım adet gelmedikçe, adetim çok düzenlidir normalde Çok pişman olmuştum bir daha da kullanmadım zaten.Bitkisel olan herşeyden çok korkuyorum ne yapacakları belli olmuyor

Evet benım de 2 yıldır gecıkmem olmamıstı hıc, dıaformın ıcıyorum üstüne üstklük, bence kesın corekotundan kaynaklı bıraktım bugun ıcmedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…