- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Evet hiç umutlanmamıştım çünkü olamaz gibi geliyor ama doktor da böyle diyince kafam karıştı aşırı korkuyorum negatif görmek çok yordu artık adet gelseydi direk çok hazırdım hiç üzülmedim doktora gidicem tedavi olucam diye... neyse hayırlısı olsun canım iyi ki varsınızSakin olmaya çalış kuzum, geçen gün ne güzel yazmıştın, hamilelik olmamasına da hazırlamıştı hatta belki buna daha çok hazırlamıştın kendini, kan testi yap kafan rahat olur hayırlısı olsun canım inşallah, olursa ne güzel olur mucize gibii, olmazsa yola devam
Evet adet olsam hiç üzülmeyecektim canım ama bu negatif görmeler bıktırdı... Hayırlısı olur inşallahHadi hayırlısı olsun canım benımınsallah sürprız olur sana da, yoksa da hemen gıdersin doktora caresıne bakarsınız sız de, belirsizlik hepsınden zor.. Sonuc ne olursa olsun üzülmek yok..
Geçmiş olsun canım merak etme prolaktin çabuk düzene giriyor takılma buna. Stres yapınca daha da yükseliyor. Canım bu arada ben bu ay elendim malesef olmadı. Gelecek ay beralife setini kullanmayı düşünüyorum doktora da gidicem bakalım o ne diyecek ama çatlatma iğnesi kullanmak istemiyorum. Yumurtlama testlerini de yanıltıyor iğneyi hiç sevmedim.Referans 5-26arası benım 29 cıktı..
Git canım hormonlarına bakar, kafan rahatlar, benim üstümden şuan koca bir yuk kalktı sanki, rahatladım gebelik olmasa bile..
Vallahi canım ben hiç tırnak etlerini koparmiyorum çıktığı halde bırakmıyor zaten hastaneye gitmeden once eşim iğnenin ucunu hafif batırdı sllatan hemen patladı baya sarı iltihap çıktı temizledik ama baktık hem şişik hem kırmızı hemde tırnak altındakiler çıkmıyordu mecbur götürdük bizde korktuk parmağına birşey olur diye Allah razı olsun canımDolama diyoruz kuzum ona biz, tırnağın yanındaki etleri koparmaktan oluyor mikrop kapınca şişiyor bana da oldu 2 sene önce çok kötü, parmağım kırıldı mosmor oldu, doktor antibiyotik ni keremle ilaç yazdı, sürdüm sürdüm, ialcı içtim kendiliğinden patladı altı zehri, keşke kendi aksaymış ama patlamayınca kendileri akıtıyor şu, Allah şifa versin canım çok uğraşmışsın.O etleri koparmasın birdaha kuzum tırnak makasıyla kesin fazla etleri
Aynen canım 1 haftadır demir kan ilacı kullanıyorum doktor çayı kahveyi de yasakladı zaten günde 1 granül sütlü kahve içerdim artık içmiyorum çay desen o kadar icmiyordufum ama şimdi azalttım her öğün de 1 er bardak içiyorumKansızsan muhakkak ilaç kullan canım, önemli bence yaa, Allah korusun dikkat et canım. Aç kalma, geri aç tok dinlemiyor bazen ama, yine de dikkat et gebesin yani
Aynen öyle kuzum inşallah gelir bebişimizYarına almıştım canım. Öncesinde konuşmuştuk adetin 3.günü gidecektim. Ama adet yok piyasada. Sen diyince yazdım şimdi bakalım ne diyecek...
Kıyamam kuzum iş başa düştü desene... Olsun ama bebiş olacağı varsa olur zaten merak etme inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Evet çok haklısın canım yazdım şimdi doktora bakalım ne diyecek...
Evet canım haklısın yazdım doktora şimdi randevu almışken giderim heralde...
İnşallah vardır kuzum sende sakın olllAy kızlar doktorum şimdi cevap yazmış kanda beta hcg baktır ona göre haberleşelim bazen erken gebelikte testte çıkmıyor demiş. Ben dün sabah test yaptığımı ve negatif çıktığını da söylemiştim. Şimdi işteyim akşam acile gidicem mecbur... Şuan akıntının rengi de normale döndü. Umutlanmak istemiyorum yine panik atağım geliyor.
Aman kuzum şu bitkisel kürler den, macunlardan falan uzak durun. Faydalıdır mutlaka evet ama herkeste işe yaramıyor ve ters etkiler yaratıyor. Kaş yapayım derken göz çıkarıyoruz. Önemli bişey yok neyse ki..Günaydın kızlar
Doktora gittim bugun, kistim yokmus
Dedğim gibi prolaktin biraz yüksek cıktı, tsh da istemiş doktor onun sonucunu beklıyorum..
Çörekotu yagı yukselttı kesın, durduk yere bozdum hormonlarımı
Adetin 2. Günü cagırdı, tekrar bakıcak yumurtalama durumuma göre hıstereskopı ve bagısıklık testı gununu soylıcek, yumurtalama olmazsa Bı anlamı olmaz dedı
Bize haber ver canımAy kızlar doktorum şimdi cevap yazmış kanda beta hcg baktır ona göre haberleşelim bazen erken gebelikte testte çıkmıyor demiş. Ben dün sabah test yaptığımı ve negatif çıktığını da söylemiştim. Şimdi işteyim akşam acile gidicem mecbur... Şuan akıntının rengi de normale döndü. Umutlanmak istemiyorum yine panik atağım geliyor.
Geçmiş olsun canım şükür kist yokmuşGünaydın kızlar
Doktora gittim bugun, kistim yokmus
Dedğim gibi prolaktin biraz yüksek cıktı, tsh da istemiş doktor onun sonucunu beklıyorum..
Çörekotu yagı yukselttı kesın, durduk yere bozdum hormonlarımı
Adetin 2. Günü cagırdı, tekrar bakıcak yumurtalama durumuma göre hıstereskopı ve bagısıklık testı gununu soylıcek, yumurtalama olmazsa Bı anlamı olmaz dedı
Canım ins hamile kalırsın ama yine de dikkkat et korunmuyorsun sen bu tempoyla çalışsan yorulsan stres yapsan ne anlamı kalır hamile kalınca açık açık KV le konuş bu işlerden uzak dur savaş çıksa bile boşver canı cehenneme işlerin kendi yapsın sen de ins güzel sağlıklı bir gebelik yaşarsınStres olmamam imkansız kuzum kaynanam annesinin yanına gitti Adana'ya tek kaldım yemekler hayvanlar temizlik çamaşır hepsi bana kaldı eşimde babasıyla konuşmadığı için her iki eve de yetişmek zor oluyo çok yoruluyorum sabah erken kalkıp gece geç yatıyorum bakalım bu streste bu kosusturmada olursa eğer çok sevinirim
Geçmiş olsun canımBeralife cevap yazdı, çörekotu yağı haftada 2 gün sabah ac karna 1 tatlı kaşığı
Ben hakettim bunu hergun ıctımpoofff oofff
Veririm tabii kiBize haber ver canım
Şükür kist vs bari yok, ben de içmeyelim o zaman artık bu yağı ya madem öyleProlaktın üst sınırın biraz üstünde cıktı, Kıst yok, gebelık yok, dıger hormonlar normal
Hayırlı sonuçlarla canım, bunu bütün kalbimle söylüyorum sonuç ne olursa olsun hayırlısı o olacak, sonrası daha güzel olacak inşallahVeririm tabii kiama geçe kalıcak baya akşam 9a doğru acile gidip yaptırıcam
Yağ da sıkıntı yok da ben dozu bıraz abartmışım canım, hafta da 2 gun dıyor, ben hergun içtimŞükür kist vs bari yok, ben de içmeyelim o zaman artık bu yağı ya madem öyle
Aman kuzum şu bitkisel kürler den, macunlardan falan uzak durun. Faydalıdır mutlaka evet ama herkeste işe yaramıyor ve ters etkiler yaratıyor. Kaş yapayım derken göz çıkarıyoruz. Önemli bişey yok neyse ki..
Geçmiş olsun canım şükür kist yokmuşins sonuçların temiz güzle çıkar
Walla dogru dıyosunGeçmiş olsun canımbir dahakine iyice oku araştır dikkat et yediğin içtiğib herşeye sirke için de bir arastrma yap hergun iciyorsun oda ayrı bir sıkıntı yaratmasin
YaaGeçmiş olsun canım merak etme prolaktin çabuk düzene giriyor takılma buna. Stres yapınca daha da yükseliyor. Canım bu arada ben bu ay elendim malesef olmadı. Gelecek ay beralife setini kullanmayı düşünüyorum doktora da gidicem bakalım o ne diyecek ama çatlatma iğnesi kullanmak istemiyorum. Yumurtlama testlerini de yanıltıyor iğneyi hiç sevmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?