Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hiç umutlanmamıştım çünkü olamaz gibi geliyor ama doktor da böyle diyince kafam karıştı aşırı korkuyorum negatif görmek çok yordu artık adet gelseydi direk çok hazırdım hiç üzülmedim doktora gidicem tedavi olucam diye... neyse hayırlısı olsun canım iyi ki varsınız
Hadi hayırlısı olsun canım benım ınsallah sürprız olur sana da, yoksa da hemen gıdersin doktora caresıne bakarsınız sız de, belirsizlik hepsınden zor.. Sonuc ne olursa olsun üzülmek yok..
Evet adet olsam hiç üzülmeyecektim canım ama bu negatif görmeler bıktırdı... Hayırlısı olur inşallah senin yumurtlama olmuş mu peki progesteron falan baktı mı canım rahim duvarın nasılmış? Prolaktin ilacını içince adet gelicek mi yoksa adet söktürücü mü verdi?

Kızlar bu ne testi oluyor pıhtılaşma falan mı? Sonucu çıkmış heralde ama dosya ektedir yazıyor sadece bana mesaj gelmedi... Bakmanın bi yolu var mı?

Eklentiler

• 1B358891-44E6-45C7-8AA9-850A78E2A948.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 32
Referans 5-26arası benım 29 cıktı..
Git canım hormonlarına bakar, kafan rahatlar, benim üstümden şuan koca bir yuk kalktı sanki, rahatladım gebelik olmasa bile..
Geçmiş olsun canım merak etme prolaktin çabuk düzene giriyor takılma buna. Stres yapınca daha da yükseliyor. Canım bu arada ben bu ay elendim malesef olmadı. Gelecek ay beralife setini kullanmayı düşünüyorum doktora da gidicem bakalım o ne diyecek ama çatlatma iğnesi kullanmak istemiyorum. Yumurtlama testlerini de yanıltıyor iğneyi hiç sevmedim.

Vallahi canım ben hiç tırnak etlerini koparmiyorum çıktığı halde bırakmıyor zaten hastaneye gitmeden once eşim iğnenin ucunu hafif batırdı sllatan hemen patladı baya sarı iltihap çıktı temizledik ama baktık hem şişik hem kırmızı hemde tırnak altındakiler çıkmıyordu mecbur götürdük bizde korktuk parmağına birşey olur diye Allah razı olsun canım şükür iyi pansumanı sürekli açıyor birakmiyot kapalı kalsin cadidikkat ederiz bundan sonra o etler uzmaadan zorla kescez yoksa uzadıkça yara oluyor ağrıyor kiziroyor bu hale getiriyor

Kansızsan muhakkak ilaç kullan canım, önemli bence yaa, Allah korusun dikkat et canım. Aç kalma, geri aç tok dinlemiyor bazen ama, yine de dikkat et gebesin yani
Aynen canım 1 haftadır demir kan ilacı kullanıyorum doktor çayı kahveyi de yasakladı zaten günde 1 granül sütlü kahve içerdim artık içmiyorum çay desen o kadar icmiyordufum ama şimdi azalttım her öğün de 1 er bardak içiyorum

Aynen öyle kuzum inşallah gelir bebişimiz

İnşallah vardır kuzum sende sakın olll

Aman kuzum şu bitkisel kürler den, macunlardan falan uzak durun. Faydalıdır mutlaka evet ama herkeste işe yaramıyor ve ters etkiler yaratıyor. Kaş yapayım derken göz çıkarıyoruz. Önemli bişey yok neyse ki..

Bize haber ver canım

Geçmiş olsun canım şükür kist yokmuş ins sonuçların temiz güzle çıkar

Canım ins hamile kalırsın ama yine de dikkkat et korunmuyorsun sen bu tempoyla çalışsan yorulsan stres yapsan ne anlamı kalır hamile kalınca açık açık KV le konuş bu işlerden uzak dur savaş çıksa bile boşver canı cehenneme işlerin kendi yapsın sen de ins güzel sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Beralife cevap yazdı, çörekotu yağı haftada 2 gün sabah ac karna 1 tatlı kaşığı

Ben hakettim bunu hergun ıctım poofff oofff
Geçmiş olsun canım bir dahakine iyice oku araştır dikkat et yediğin içtiğib herşeye sirke için de bir arastrma yap hergun iciyorsun oda ayrı bir sıkıntı yaratmasin

Geçmiş olsun canım şükür kist yokmuş ins sonuçların temiz güzle çıkar

Cok şükür kızlar, doktor prolaktın de onemsemedı cok yuksek deıl dedı, kilo mu aldın dedı acaba o yuzden mı duzen bozuldu diye sordu herhalde.. Ben yok dedım hatta zayıfladım, çörekotu yagı ıctım diyemedim ne bilim çekindim

Kızlar ben 11.30 da tarlusal içtim beni perisan etti ya 2 saat dersim vardı, dersi zoraki bitirebildim, basım döndü, yüzüm uyuştu, gözlerim kapandı resmen.. Bu ilac boyle yapar mı? Az evvel bi tane daha içtim, sabahki içtikten 1 saat sonra etkısını gösterdi.. Hiç kendimde deıilm, Kendımı hasta gıbı hıssedıyorum

Yaa dıkkat et kuzum kullanırken ben karıstırıp corekotunu hergun kullanmışım, haftada iki kereymiş, böylelikle tarlusal la da tanışmış oldum..
Yeni bat verecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…