Aaa her gün için bişey diyemem bak ben hadi haftada üç olsun sabah aç bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı atıp içiyorum bazen haftada bir böyle gidiyorduYağ da sıkıntı yok da ben dozu bıraz abartmışım canım, hafta da 2 gun dıyor, ben hergun içtimAyy PembeAnkaKusu na içirdim, hakkını helal et canım nolur, haftada ıkı gun ıcılebılırmıs
Ben de içeceğim ama estrofem 20 gün olduktan sonra arkasına 5 gün henüz ona sıra gelmeyince etkisi nasıldır bilemedimKızlar ben 11.30 da tarlusal içtim beni perisan etti ya 2 saat dersim vardı, dersi zoraki bitirebildim, basım döndü, yüzüm uyuştu, gözlerim kapandı resmen.. Bu ilac boyle yapar mı? Az evvel bi tane daha içtim, sabahki içtikten 1 saat sonra etkısını gösterdi.. Hiç kendimde deıilm, Kendımı hasta gıbı hıssedıyorum
20 gun estrofem 5 gun tarlusal mı?Aaa her gün için bişey diyemem bak ben hadi haftada üç olsun sabah aç bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı atıp içiyorum bazen haftada bir böyle gidiyordu
Ben de içeceğim ama estrofem 20 gün olduktan sonra arkasına 5 gün henüz ona sıra gelmeyince etkisi nasıldır bilemedim
Yaptırdın mi canim test?Veririm tabii kiama geçe kalıcak baya akşam 9a doğru acile gidip yaptırıcam
Bende bi yan etki yapmamıştı cnm doktoruna msj at istersenKızlar ben 11.30 da tarlusal içtim beni perisan etti ya 2 saat dersim vardı, dersi zoraki bitirebildim, basım döndü, yüzüm uyuştu, gözlerim kapandı resmen.. Bu ilac boyle yapar mı? Az evvel bi tane daha içtim, sabahki içtikten 1 saat sonra etkısını gösterdi.. Hiç kendimde deıilm, Kendımı hasta gıbı hıssedıyorum
Seni yaramaz seni bundan sonra dikkat edersinCok şükür kızlar, doktor prolaktın de onemsemedı cok yuksek deıl dedı, kilo mu aldın dedı acaba o yuzden mı duzen bozuldu diye sordu herhalde.. Ben yok dedım hatta zayıfladım, çörekotu yagı ıctım diyemedimne bilim çekindim
Doktor mu verdi canım ilacıKızlar ben 11.30 da tarlusal içtim beni perisan etti ya 2 saat dersim vardı, dersi zoraki bitirebildim, basım döndü, yüzüm uyuştu, gözlerim kapandı resmen.. Bu ilac boyle yapar mı? Az evvel bi tane daha içtim, sabahki içtikten 1 saat sonra etkısını gösterdi.. Hiç kendimde deıilm, Kendımı hasta gıbı hıssedıyorum
Ne yaptın kız öğrendin miVeririm tabii kiama geçe kalıcak baya akşam 9a doğru acile gidip yaptırıcam
Geçmiş olsun canımKızlar ben 11.30 da tarlusal içtim beni perisan etti ya 2 saat dersim vardı, dersi zoraki bitirebildim, basım döndü, yüzüm uyuştu, gözlerim kapandı resmen.. Bu ilac boyle yapar mı? Az evvel bi tane daha içtim, sabahki içtikten 1 saat sonra etkısını gösterdi.. Hiç kendimde deıilm, Kendımı hasta gıbı hıssedıyorum
Yan etkılerı oluyormus, bu ilac progesteron ıcerıyormus, yukseltıp ılac bıtınce dusmeye baslayıp adet gelecekmıs, bunu ogrendıkBende bi yan etki yapmamıştı cnm doktoruna msj at istersen
Dikkat edicemSeni yaramaz seni bundan sonra dikkat edersinşükür o kadar da kötü birşey değilmiş sağlıksız diyet de yapma canım birden bunyeni bozma
Evet canımDoktor mu verdi canım ilacı
Evdeyım zaten kuzum onlıne ders yapıyoruz, okulda olsam halımı dusunemıyorum, ona rağmen zorlandım bugun. Aksam ıctıgım sabah ki kadar çarpmadı beni..Geçmiş olsun canımhiç bir bilgim yok kullanmadim bu ilacı ama çok yan etki almışsın ya. Bence bunu öğleden sonra mi içsen eve geleceğin zaman ic yada akşam yemekten sonra içi uyursun senin için zor calisan bir ogretmensin dikkatin dağılıyor uyku da yapar bu gidisle
Negatif çıktı canım şimdi baktım sonuca boşuna yaptırdım resmen biliyordum böyle olacağını... Hala adet olmadım kahvemsi ya da pembemsi akıntı oluyor. Ne çıkacak kimbilirNe yaptın kız öğrendin miins hayırlı haberlerle dönersin
Hayırlısı olsun güzelim benım, en azından artık eminiz, yarın cagırır doktorun, belkı sana da tarlusal verır adet olman ıcınNegatif çıktı canım şimdi baktım sonuca boşuna yaptırdım resmen biliyordum böyle olacağını... Hala adet olmadım kahvemsi ya da pembemsi akıntı oluyor. Ne çıkacak kimbilir
Geçmiş olsun canımNegatif çıktı canım şimdi baktım sonuca boşuna yaptırdım resmen biliyordum böyle olacağını... Hala adet olmadım kahvemsi ya da pembemsi akıntı oluyor. Ne çıkacak kimbilir
Ben zaten bikaç gün unuttum içmedim kuzum boşver sağlık olsunYağ da sıkıntı yok da ben dozu bıraz abartmışım canım, hafta da 2 gun dıyor, ben hergun içtimAyy PembeAnkaKusu na içirdim, hakkını helal et canım nolur, haftada ıkı gun ıcılebılırmıs
Aminn canım benımSohrab Geçmiş olsun canımm yaa inşallah bundan sonra ki adetlerimşz hep düzenli olssun sonrada gelsin bebişler
Amin ins kızlarSohrab Geçmiş olsun canımm yaa inşallah bundan sonra ki adetlerimşz hep düzenli olssun sonrada gelsin bebişler
Bu ay herkeste bi tuhaflık var cıdden..Ben zaten bikaç gün unuttum içmedim kuzum boşver sağlık olsunondan mı sökülemiyor acaba anlayamadım benim de ilk kez böyle olıyor ya gelir ya gelmez normalde
Günde kaç defa ki günde 1 olsa aksma içerdinYan etkılerı oluyormus, bu ilac progesteron ıcerıyormus, yukseltıp ılac bıtınce dusmeye baslayıp adet gelecekmıs, bunu ogrendık
Dikkat edicem
Evet canım
Evdeyım zaten kuzum onlıne ders yapıyoruz, okulda olsam halımı dusunemıyorum, ona rağmen zorlandım bugun. Aksam ıctıgım sabah ki kadar çarpmadı beni..
Aynen gerçekten herkesin adeti geçiyor adet olmiyor test yapıyor negatif ama yine de o kan gelmiyor Rabbim sonunuz U hayır etsin inşallahBu ay herkeste bi tuhaflık var cıdden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?