Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa her gün için bişey diyemem bak ben hadi haftada üç olsun sabah aç bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı atıp içiyorum bazen haftada bir böyle gidiyordu
Ben de içeceğim ama estrofem 20 gün olduktan sonra arkasına 5 gün henüz ona sıra gelmeyince etkisi nasıldır bilemedim

20 gun estrofem 5 gun tarlusal mı?

Bende bi yan etki yapmamıştı cnm doktoruna msj at istersen

Seni yaramaz seni bundan sonra dikkat edersin şükür o kadar da kötü birşey değilmiş sağlıksız diyet de yapma canım birden bunyeni bozma

Doktor mu verdi canım ilacı

Geçmiş olsun canım hiç bir bilgim yok kullanmadim bu ilacı ama çok yan etki almışsın ya. Bence bunu öğleden sonra mi içsen eve geleceğin zaman ic yada akşam yemekten sonra içi uyursun senin için zor calisan bir ogretmensin dikkatin dağılıyor uyku da yapar bu gidisle

Bende bi yan etki yapmamıştı cnm doktoruna msj at istersen
Yan etkılerı oluyormus, bu ilac progesteron ıcerıyormus, yukseltıp ılac bıtınce dusmeye baslayıp adet gelecekmıs, bunu ogrendık
Seni yaramaz seni bundan sonra dikkat edersin şükür o kadar da kötü birşey değilmiş sağlıksız diyet de yapma canım birden bunyeni bozma
Dikkat edicem
Doktor mu verdi canım ilacı
Evet canım
Evdeyım zaten kuzum onlıne ders yapıyoruz, okulda olsam halımı dusunemıyorum, ona rağmen zorlandım bugun. Aksam ıctıgım sabah ki kadar çarpmadı beni..

Ne yaptın kız öğrendin mi ins hayırlı haberlerle dönersin
Negatif çıktı canım şimdi baktım sonuca boşuna yaptırdım resmen biliyordum böyle olacağını... Hala adet olmadım kahvemsi ya da pembemsi akıntı oluyor. Ne çıkacak kimbilir

Negatif çıktı canım şimdi baktım sonuca boşuna yaptırdım resmen biliyordum böyle olacağını... Hala adet olmadım kahvemsi ya da pembemsi akıntı oluyor. Ne çıkacak kimbilir
Hayırlısı olsun güzelim benım, en azından artık eminiz, yarın cagırır doktorun, belkı sana da tarlusal verır adet olman ıcın

Ben zaten bikaç gün unuttum içmedim kuzum boşver sağlık olsun ondan mı sökülemiyor acaba anlayamadım benim de ilk kez böyle olıyor ya gelir ya gelmez normalde

Günde kaç defa ki günde 1 olsa aksma içerdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…