Sabah aksam tok karna, 12 tane var 6 gun boyunca içiçeckmısim, ilac tamamen bıttıkten bıkac gun icin de adet olurmusum, ama ilac bitmeden de adet olanlar varmıs, ınsallah benımkı de oyle olurGünde kaç defa ki günde 1 olsa aksma içerdin
Çok sağ ol kuzum bakalım ne vericekHayırlısı olsun güzelim benım, en azından artık eminiz, yarın cagırır doktorun, belkı sana da tarlusal verır adet olman ıcın
İnşallah kuzum çok sağ olGeçmiş olsun canımins kötü birşey çıkmaz
Hakikaten öyle, bak ben çörekotu da kullanmadımBu ay herkeste bi tuhaflık var cıdden..
Hayırlısı olsun canım, önümüze bakacağız artık inşallah düzene gireriz bundan sonraNegatif çıktı canım şimdi baktım sonuca boşuna yaptırdım resmen biliyordum böyle olacağını... Hala adet olmadım kahvemsi ya da pembemsi akıntı oluyor. Ne çıkacak kimbilir
Benim çok yakın bi arkadaşım da adet olmuş sonra 15 gün sonra birdaha adet olmuş çok tuhaf gerçekten bu aralar...Bu ay herkeste bi tuhaflık var cıdden..
İnşallah canım benimHayırlısı olsun canım, önümüze bakacağız artık inşallah düzene gireriz bundan sonra
Amin ins canım adet olursun çok zor ya Allah tan online ders var yine de Sen bu ilaçları kullanırken kür yada başka birşey yeme içmeSabah aksam tok karna, 12 tane var 6 gun boyunca içiçeckmısim, ilac tamamen bıttıkten bıkac gun icin de adet olurmusum, ama ilac bitmeden de adet olanlar varmıs, ınsallah benımkı de oyle olur1.gün bitti
İlk baharda böyle düzensizlikler olabiliyormuş acaba o mu bize denk geldiBenim çok yakın bi arkadaşım da adet olmuş sonra 15 gün sonra birdaha adet olmuş çok tuhaf gerçekten bu aralar...
Haklısın ama işte ben de hep bi sorun arayısı var, neden boyleyim ki benHakikaten öyle, bak ben çörekotu da kullanmadımbunun için kendini suçlama olacağı varmış
O döngü de tehlıkleı, o kadar kısa sürede kanama olması ıyı deıl, doktora gitmiş mi,Benim çok yakın bi arkadaşım da adet olmuş sonra 15 gün sonra birdaha adet olmuş çok tuhaf gerçekten bu aralar...
Bende öyleyim ama yapmayalım ya sadece kendimizi yıpratıyoruz hemde boş yereHaklısın ama işte ben de hep bi sorun arayısı var, neden boyleyim ki ben
Aslında hıcbısey kullanmıyorum tedavıye basladıgında berı, ne bıleyım ramazandan sonra ödem atar diye elma sirkesi e basladım, evde çörekotu yagı da var kullanayım dedım, bu ay normalde korunuyorduk hem de dedım.. Nerden bılebılırım kıAmin ins canım adet olursun çok zor ya Allah tan online ders var yine de Sen bu ilaçları kullanırken kür yada başka birşey yeme içme
Öyle maalesef..Bende öyleyim ama yapmayalım ya sadece kendimizi yıpratıyoruz hemde boş yere
Aynen canım dikkat et kendineAslında hıcbısey kullanmıyorum tedavıye basladıgında berı, ne bıleyım ramazandan sonra ödem atar diye elma sirkesi e basladım, evde çörekotu yagı da var kullanayım dedım, bu ay normalde korunuyorduk hem de dedım.. Nerden bılebılırım kıneyse bu bana ders oldu
İnsallah kuzumAynen canım dikkat et kendineins düzene girer adetin
Olabilir balımİlk baharda böyle düzensizlikler olabiliyormuş acaba o mu bize denk geldi
Evet gitti bugün bir sıkıntı yokmuş rahim duvarı inceymiş bide basit kistleri var onun çok anlamadım birşeyler söyledi normalde de 21-25 günde oluyor bu sefer çok erken olmuş doktor düzenli adet oluyorsun diye yumurtlama olacak diye bir şey yok demiş olmuyor olabilirmiş... Ovulasyon testi aldırdım bakacak o daO döngü de tehlıkleı, o kadar kısa sürede kanama olması ıyı deıl, doktora gitmiş mi,
E neden yüksek çıkmış olabilir ki kuzum o zmanBeralife da diyor ki çörekotu yagı ile ilgisi yoktur diyor, kafam karıstı
Evet ben de duymustum her adet donemi yumurtalı gecmeyebılırmıs, hatta o yuzden 1 yıl denemeden once ınfertılıte tanısı koymuyorlar, Allahım evlat isteyen herkesın yardımcısı olsun insallah, baksana herkesin türlü türlü dertleri varOlabilir balım
Evet gitti bugün bir sıkıntı yokmuş rahim duvarı inceymiş bide basit kistleri var onun çok anlamadım birşeyler söyledi normalde de 21-25 günde oluyor bu sefer çok erken olmuş doktor düzenli adet oluyorsun diye yumurtlama olacak diye bir şey yok demiş olmuyor olabilirmiş... Ovulasyon testi aldırdım bakacak o da
Ah seniDoktora dıyemedım corkeotu yagı ıctım dıye
Ben de oyle dusunuyorum, sonucta kendı urunlerı, bızım urunumuz yuzunden boyle olmustur demezler, ben dozu bıraz fazla kullanmışım, sorun bendeE neden yüksek çıkmış olabilir ki kuzum o zmanBence çörek otu yağından olabilir ya herkesin bünyesi farklı, doğal şeyler herkeste aynı etkiyi yapmıyor kuzu belki seni çok etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?