Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif çıktı canım şimdi baktım sonuca boşuna yaptırdım resmen biliyordum böyle olacağını... Hala adet olmadım kahvemsi ya da pembemsi akıntı oluyor. Ne çıkacak kimbilir
Hayırlısı olsun canım, önümüze bakacağız artık inşallah düzene gireriz bundan sonra

Sabah aksam tok karna, 12 tane var 6 gun boyunca içiçeckmısim, ilac tamamen bıttıkten bıkac gun icin de adet olurmusum, ama ilac bitmeden de adet olanlar varmıs, ınsallah benımkı de oyle olur 1.gün bitti
Amin ins canım adet olursun çok zor ya Allah tan online ders var yine de Sen bu ilaçları kullanırken kür yada başka birşey yeme içme

Amin ins canım adet olursun çok zor ya Allah tan online ders var yine de Sen bu ilaçları kullanırken kür yada başka birşey yeme içme
Aslında hıcbısey kullanmıyorum tedavıye basladıgında berı, ne bıleyım ramazandan sonra ödem atar diye elma sirkesi e basladım, evde çörekotu yagı da var kullanayım dedım, bu ay normalde korunuyorduk hem de dedım.. Nerden bılebılırım kı neyse bu bana ders oldu

Aynen canım dikkat et kendine ins düzene girer adetin

İlk baharda böyle düzensizlikler olabiliyormuş acaba o mu bize denk geldi
Olabilir balım
O döngü de tehlıkleı, o kadar kısa sürede kanama olması ıyı deıl, doktora gitmiş mi,
Evet gitti bugün bir sıkıntı yokmuş rahim duvarı inceymiş bide basit kistleri var onun çok anlamadım birşeyler söyledi normalde de 21-25 günde oluyor bu sefer çok erken olmuş doktor düzenli adet oluyorsun diye yumurtlama olacak diye bir şey yok demiş olmuyor olabilirmiş... Ovulasyon testi aldırdım bakacak o da

Beralife da diyor ki çörekotu yagı ile ilgisi yoktur diyor, kafam karıstı
E neden yüksek çıkmış olabilir ki kuzum o zman Bence çörek otu yağından olabilir ya herkesin bünyesi farklı, doğal şeyler herkeste aynı etkiyi yapmıyor kuzu belki seni çok etkiledi

Evet ben de duymustum her adet donemi yumurtalı gecmeyebılırmıs, hatta o yuzden 1 yıl denemeden once ınfertılıte tanısı koymuyorlar, Allahım evlat isteyen herkesın yardımcısı olsun insallah, baksana herkesin türlü türlü dertleri var

E neden yüksek çıkmış olabilir ki kuzum o zman Bence çörek otu yağından olabilir ya herkesin bünyesi farklı, doğal şeyler herkeste aynı etkiyi yapmıyor kuzu belki seni çok etkiledi
Ben de oyle dusunuyorum, sonucta kendı urunlerı, bızım urunumuz yuzunden boyle olmustur demezler, ben dozu bıraz fazla kullanmışım, sorun bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…