Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aboooo işimiz zor Bee, yok yumurta olmuşda çatlamamış yok mevsim geçişi adet gecikebilir, stres yapma gecikir kaşının üstünde gözün var gecikebilir napacaz biz yaa, hemilesin gecikire kaç vakit var kafayı bozacağız

İste bunları dusunmeyenler şak diye hamıle kalıyor
Aaaah ah bir akıl veren olmadı, evlendıgımde hemen cocuk calısmalarına baslayın hemen olmuyor dıye bir kisi cıkmadı... Bosa gıden 2 yılım var, o cahıllıkle ben kesın 2 tane dogururdum korunmasaydım

Kuzum ben başladım da olmadı çevremdeki herkese söyledim biliyor musun Çocuk düşünün düşümüyorsanız değerlerinize baktırın diye, görümce daha yeni evlendi sayılır dedim 5 ay oldu değerlerinize baktırın, eşinde varikosel çıktı, ameliyat olsun hemen dedim. Ah bilmek hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? Demiş Allah (c. c)

Yine doğurursun inşallah canım hem sen ne dersen de o vaktini biliyor, vaktinde geliyor totolarını sevdiklerim

Bende her sabah içiyordum çörek otu yağı Sohrab aralıkta falan baktırdım ben hormonlara 29 civarıydı o zaman haziranda bi daha baktırcam bakalım nasıl çıkacak
Bu arada bugün MR çekincem bi zararı olurmu acaba şuan gebelik durumu yok ama bilemedim

Mr ne için canım?

Bu minnoşlara laf anlatmak zor kuzu çok ufak lar sevsin teyzesi onu, inşallah hemencecik geçer.

29 ıcın cok yuksek deıl dedı doktor, haftada iki gun ıcılmelıymıs canım, yoksa sen de mı benım yuzumden her sabah ıctınsende hakkını helal et nolur

MR neden cekilceksin?

29 ıcın cok yuksek deıl dedı doktor, haftada iki gun ıcılmelıymıs canım, yoksa sen de mı benım yuzumden her sabah ıctınsende hakkını helal et nolur

MR neden cekilceksin?
Yok bana diyetisyen önermişti önceden canım helal olsun yinede Banada 29 çok yüksek değil demişti bakalım şimdi kaç çıkacak. Migrenden şüphelendi baş ağrım vardıda canım

Işık hassasıyetı var mı? Yuksek ısıkta baş agrın oluyor mu? Bi de adet gunlerınde de artar migren agrıları
Evet ışığa dayanamadım o ağrıların arttığında telefon ışığını zaten hep kısık kullanırım. Birinde istifra ettim hatta. Son ağrımın olduğundan adet günüydü

Evet ışığa dayanamadım o ağrıların arttığında telefon ışığını zaten hep kısık kullanırım. Birinde istifra ettim hatta. Son ağrımın olduğundan adet günüydü
Ahh geçmiş olsun canım ya, aynı dertten müzdaribim. Çok aç kalmak, uyku düzensizliği, güneş, rüzgar, kapalı alan, çok fazla ışık hepsinden kaçın olabildiğince. Çok şiddetlendiğinde istifra ettiriyor evet. Hatta ilk atağımda beynimde tümör var diye mr a koşmuştum dikkat edersen çok atak yaşamazsın.

İnş. canım bence de bebek ile alakalı bizimki de memeyi red ediyordu.Çok emmedi şimdiden dualar ediyorum emen bi bebek olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…