Aynen bana bu şekilde dedi20 gun estrofem 5 gun tarlusal mı?
Bu işler cok karısık yaAynen bana bu şekilde dedi
İlk Ramazanda yaşadım zaten demek açlık tetikledi. Sağol canım dikkat etmek lazım. Sana da çok çok geçmiş olsunAhh geçmiş olsun canım ya, aynı dertten müzdaribim. Çok aç kalmak, uyku düzensizliği, güneş, rüzgar, kapalı alan, çok fazla ışık hepsinden kaçın olabildiğince. Çok şiddetlendiğinde istifra ettiriyor evet. Hatta ilk atağımda beynimde tümör var diye mr a koşmuştumdikkat edersen çok atak yaşamazsın.
AynenO zaman migren
Ahh göZün aydın canım seninde hep kız hissediyordum bendeİyi geceler kızlar, bugün Dr. kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür, suyu falan iyiydi hareket ediyordu.Ben bugün biraz stres yaptım da. Galiba kucağımıza almadan rahat bi nefes alamayacağız.Bi kızım oluyormuş.Asya kuşum geliyor inş.
Sağol canım darısı başınıza inş.Ahh göZün aydın canım seninde hep kız hissediyordum bende
Ben evlenmeden önce çok yakın arkadaşımla ilk kez kadın doğuma gitmiştim, korunma yöntemleri ile ilgili bilgi almak ve bir problem olup olmadığını öğrenmek için, bana doğum kontrol hapı yazdı, neyse bir iki gün geçti, o sıra teyzemin 5.tüp bebek denemesiydi, ve negatifti sonucu hiç bir telefona cevap vermiyordu kimseyle konuşuyordu, annemler beni gönderdi evine beni seviyor diye herkes merak içinde tabii, o zaman bana ağlaya ağlaya dedi ki sakın korunma bak ben korunmadığım halde hamile kalamıyorum çok zor bir şey sakın yapma dedi, oradan çıktıktan sonra doktorun reçetesini çöpe attım, eşim zaten bebek için dünden hazırdı 2.ayda hamile kaldım, bana da o vesile oldu,benden sonra da teyzem doğal yolla hamile kaldıİste bunları dusunmeyenler şak diye hamıle kalıyor
Aaaah ah bir akıl veren olmadı, evlendıgımde hemen cocuk calısmalarına baslayın hemen olmuyor dıye bir kisi cıkmadı... Bosa gıden 2 yılım var, o cahıllıkle ben kesın 2 tane dogururdum korunmasaydım
İnşallah canım, bende nasıl dualar ediyordum inşallah seninde kabul olurİnş. canım bence de bebek ile alakalı bizimki de memeyi red ediyordu.Çok emmedi şimdiden dualar ediyorum emen bi bebek olsun diye
Yaaİyi geceler kızlar, bugün Dr. kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür, suyu falan iyiydi hareket ediyordu.Ben bugün biraz stres yaptım da. Galiba kucağımıza almadan rahat bi nefes alamayacağız.Bi kızım oluyormuş.Asya kuşum geliyor inş.
Yok yok bi zararı olmaz, embrıyo yok henuz sonuctaAynenşuan da yumurtlama zamanı ama yumurtlama da olmadı bence daha geç oluyor yani benim bi zararı olmaz umarım ya
Kuzuuum çoook sevindiiim allah gönlüne göre vermiş bak maşşallah sağlıkla doğsun fıstığınİyi geceler kızlar, bugün Dr. kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür, suyu falan iyiydi hareket ediyordu.Ben bugün biraz stres yaptım da. Galiba kucağımıza almadan rahat bi nefes alamayacağız.Bi kızım oluyormuş.Asya kuşum geliyor inş.
Yaaa Rabb'im gönlündekini nasip etti, insallah saglıcakla kucagına da almayı nasip etsin, maşallahh sizeİyi geceler kızlar, bugün Dr. kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür, suyu falan iyiydi hareket ediyordu.Ben bugün biraz stres yaptım da. Galiba kucağımıza almadan rahat bi nefes alamayacağız.Bi kızım oluyormuş.Asya kuşum geliyor inş.
İşte benım karsıma hıc boyle bısey cıkmadı, ama ne guzel olmus bak, keşke benım de boyle bi teyzem yakınım olsaydı aklı verecek, bılmıyorum belkı yıne olmazdı kimbilir, ama en azından sımdı o bosa gecen 2 yılım için de üzülmezdim,.. Ama teyzen adına çok sevındım 5 denemeden sonra kendılıgınden olması harika bişey, ne kıymetlıdır o bebısBen evlenmeden önce çok yakın arkadaşımla ilk kez kadın doğuma gitmiştim, korunma yöntemleri ile ilgili bilgi almak ve bir problem olup olmadığını öğrenmek için, bana doğum kontrol hapı yazdı, neyse bir iki gün geçti, o sıra teyzemin 5.tüp bebek denemesiydi, ve negatifti sonucu hiç bir telefona cevap vermiyordu kimseyle konuşuyordu, annemler beni gönderdi evine beni seviyor diye herkes merak içinde tabii, o zaman bana ağlaya ağlaya dedi ki sakın korunma bak ben korunmadığım halde hamile kalamıyorum çok zor bir şey sakın yapma dedi, oradan çıktıktan sonra doktorun reçetesini çöpe attım, eşim zaten bebek için dünden hazırdı 2.ayda hamile kaldım, bana da o vesile oldu,benden sonra da teyzem doğal yolla hamile kaldıbende çevremde yeni evlenenlere hep derim kendinize güveniyorsanız hemen bebek yapın
İnşallah canım, bende nasıl dualar ediyordum inşallah seninde kabul olur
Benim de tutmadı ya iyi ki tutmadı tabiiYaaa Rabb'im gönlündekini nasip etti, insallah saglıcakla kucagına da almayı nasip etsin, maşallahh size
Benim tahmin tutmadı görüyo musun
O da yok buralarda, tutturdugundan haberi de yok
Yarın görür artıkO da yok buralarda, tutturdugundan haberi de yok
Sabah erken kalkıyorYarın görür artık
Cok sveindim cnm kiz deyince icim tuhaf oluyor benim.. Cok hüzünlüyüm su sıralar yine kizlar cok katılamıyorum sohbetlerize.. Sosyal medyada benle beraber hamile kalan arkadaşlarin çocuklarını gördükçe içim gidiyorÇok sağolun, varolun kızlarmucizeler sizinle olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?