Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk Ramazanda yaşadım zaten demek açlık tetikledi. Sağol canım dikkat etmek lazım. Sana da çok çok geçmiş olsun

Ahh göZün aydın canım seninde hep kız hissediyordum bende

Ben evlenmeden önce çok yakın arkadaşımla ilk kez kadın doğuma gitmiştim, korunma yöntemleri ile ilgili bilgi almak ve bir problem olup olmadığını öğrenmek için, bana doğum kontrol hapı yazdı, neyse bir iki gün geçti, o sıra teyzemin 5.tüp bebek denemesiydi, ve negatifti sonucu hiç bir telefona cevap vermiyordu kimseyle konuşuyordu, annemler beni gönderdi evine beni seviyor diye herkes merak içinde tabii, o zaman bana ağlaya ağlaya dedi ki sakın korunma bak ben korunmadığım halde hamile kalamıyorum çok zor bir şey sakın yapma dedi, oradan çıktıktan sonra doktorun reçetesini çöpe attım, eşim zaten bebek için dünden hazırdı 2.ayda hamile kaldım, bana da o vesile oldu,benden sonra da teyzem doğal yolla hamile kaldıbende çevremde yeni evlenenlere hep derim kendinize güveniyorsanız hemen bebek yapın
İnş. canım bence de bebek ile alakalı bizimki de memeyi red ediyordu.Çok emmedi şimdiden dualar ediyorum emen bi bebek olsun diye
İnşallah canım, bende nasıl dualar ediyordum inşallah seninde kabul olur

Yaaçok sevindim canım sağlıkla hayırla gelsin Asya kuzusu

Kuzuuum çoook sevindiiim allah gönlüne göre vermiş bak maşşallah sağlıkla doğsun fıstığın

Yaaa Rabb'im gönlündekini nasip etti, insallah saglıcakla kucagına da almayı nasip etsin, maşallahh size
Benim tahmin tutmadı görüyo musun

İşte benım karsıma hıc boyle bısey cıkmadı, ama ne guzel olmus bak, keşke benım de boyle bi teyzem yakınım olsaydı aklı verecek, bılmıyorum belkı yıne olmazdı kimbilir, ama en azından sımdı o bosa gecen 2 yılım için de üzülmezdim,.. Ama teyzen adına çok sevındım 5 denemeden sonra kendılıgınden olması harika bişey, ne kıymetlıdır o bebıs

Çok sağolun, varolun kızlar mucizeler sizinle olsun inş.
Cok sveindim cnm kiz deyince icim tuhaf oluyor benim.. Cok hüzünlüyüm su sıralar yine kizlar cok katılamıyorum sohbetlerize.. Sosyal medyada benle beraber hamile kalan arkadaşlarin çocuklarını gördükçe içim gidiyor bide geçen sene bu zamanlar 15 mayısta son adetimi olmuştum.. Doktora gidicem adet olunca ama içim buruk bi yanim doktorumu hiç görmek istemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…