- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çok sağol cnm.Cok sveindim cnm kiz deyince icim tuhaf oluyor benim.. Cok hüzünlüyüm su sıralar yine kizlar cok katılamıyorum sohbetlerize.. Sosyal medyada benle beraber hamile kalan arkadaşlarin çocuklarını gördükçe içim gidiyorbide geçen sene bu zamanlar 15 mayısta son adetimi olmuştum.. Doktora gidicem adet olunca ama içim buruk bi yanim doktorumu hiç görmek istemiyor..
Canım benım, gececek bugunler insallahCok sveindim cnm kiz deyince icim tuhaf oluyor benim.. Cok hüzünlüyüm su sıralar yine kizlar cok katılamıyorum sohbetlerize.. Sosyal medyada benle beraber hamile kalan arkadaşlarin çocuklarını gördükçe içim gidiyorbide geçen sene bu zamanlar 15 mayısta son adetimi olmuştum.. Doktora gidicem adet olunca ama içim buruk bi yanim doktorumu hiç görmek istemiyor..
Ben de ablama şimdiden bu konuyu açtım konuştuk.Kendisi düğün hazırlığında ben aksini düşünen biri iken benimde fikirlerim değişti.Şu an hamile kalmamın çocuk sahibi olmanın çok daha zor olduğunu söyledim.Belki bikaç aydan sonra düşünmesi gerektiğini belirttim onun da fikri değişti.İşte benım karsıma hıc boyle bısey cıkmadı, ama ne guzel olmus bak, keşke benım de boyle bi teyzem yakınım olsaydı aklı verecek, bılmıyorum belkı yıne olmazdı kimbilir, ama en azından sımdı o bosa gecen 2 yılım için de üzülmezdim,.. Ama teyzen adına çok sevındım 5 denemeden sonra kendılıgınden olması harika bişey, ne kıymetlıdır o bebıs
Malesef öyle canım ya kuzenimde esseklik yaptı ilk yıl korundu hap içerek ondan sonra dadusunduler 5 yıl evliliği süresince çocuk sahibi olamadı tedavi gördü eni sonundakocasi da tesst yaptı spermleri az tembeldi aşılama yılı ile 2 defa hamile kaldı 3 aya girmeden düşük yaptı ondanaonra kavgalı evlilik ve sonrası bitti ayrıldılarİste bunları dusunmeyenler şak diye hamıle kalıyor
Aaaah ah bir akıl veren olmadı, evlendıgımde hemen cocuk calısmalarına baslayın hemen olmuyor dıye bir kisi cıkmadı... Bosa gıden 2 yılım var, o cahıllıkle ben kesın 2 tane dogururdum korunmasaydım
Geçmiş olsun csnim bence sne yine bir test yap idar testi yap ne olur ne olmazMigrenden şüphelendi doktor canım 2 kez çok şiddetli baş ağrısı yaşadım 1 ayda
Ay bende öyleydim ya 17. 18 yaşlarında Ken çok gittim nöroloji ye beyin bolunumr sürekli baş ağrısı yaşardım hava soğuk yağmur rüzgar var ise baş ağrım olurdu hava sicskken güneş çarptı mi çok baş dönmesi göz kararması yaşardım gürültüye gelemem çoluk çocuk ağlamaları sesleriAhh geçmiş olsun canım ya, aynı dertten müzdaribim. Çok aç kalmak, uyku düzensizliği, güneş, rüzgar, kapalı alan, çok fazla ışık hepsinden kaçın olabildiğince. Çok şiddetlendiğinde istifra ettiriyor evet. Hatta ilk atağımda beynimde tümör var diye mr a koşmuştumdikkat edersen çok atak yaşamazsın.
Ben kaderle alakalı olduğunu düşünüyorum.Kaderimizde de sebepler vardır.Ben ikinci düşüğümde korunduğum yada ufak bi ihmalden olabilir farkında olmadan öyle hamileliğimi öğrenmiştim ama sonuç olarak sebep olan bir şey oldu ve bebeğin kalbinin atmadığını öğrendik.E aradan 1 yıl sonra tekrar isteyince oldu tekrar nasip olmadı.1 yıl sonra tekrar gebelik oluştu ve sebeplerini aradık araştırMalesef öyle canım ya kuzenimde esseklik yaptı ilk yıl korundu hap içerek ondan sonra dadusunduler 5 yıl evliliği süresince çocuk sahibi olamadı tedavi gördü eni sonundakocasi da tesst yaptı spermleri az tembeldi aşılama yılı ile 2 defa hamile kaldı 3 aya girmeden düşük yaptı ondanaonra kavgalı evlilik ve sonrası bitti ayrıldılarherkeskiza dedi yapmaetme bari hap kullanma çünkü zaten adeti duzensizdi her ay olmuyordu hepten içine etti herşeyin .keşke canım dedfin gibi akıl verenin olsaydı 2 çocuğun olurdu şimdiye kadar kısmet kader
Gözün aydın canımİyi geceler kızlar, bugün Dr. kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür, suyu falan iyiydi hareket ediyordu.Ben bugün biraz stres yaptım da. Galiba kucağımıza almadan rahat bi nefes alamayacağız.Bi kızım oluyormuş.Asya kuşum geliyor inş.
Migrenden şüphelendi doktor canım 2 kez çok şiddetli baş ağrısı yaşadım 1 ayda
Doğrudur canım Rabb'im herkese yazdığı gibi ona da bir kader yazıyorBen kaderle alakalı olduğunu düşünüyorum.Kaderimizde de sebepler vardır.Ben ikinci düşüğümde korunduğum yada ufak bi ihmalden olabilir farkında olmadan öyle hamileliğimi öğrenmiştim ama sonuç olarak sebep olan bir şey oldu ve bebeğin kalbinin atmadığını öğrendik.E aradan 1 yıl sonra tekrar isteyince oldu tekrar nasip olmadı.1 yıl sonra tekrar gebelik oluştu ve sebeplerini aradık araştır
dık belki de şifayı aramak lazımdı.Ama cenin anne karnına düşünce 40 günlük iken kaderi yazılırmış.Yani kader ve sebepler vardır. Bazen konuştuklarımızla da imtihan ediliyoruz ama.
Sağol canım benimGözün aydın canımminik prenses geliyor Allah bağışlasın Rabb'im gönlüne göre verdi şükür hoşgeldin Asya bebek
Kusmali olanlar kötü ya malesef kardeismin kayninin karısını geçen sene kaybettik tümörden sürekli kusar başı agrirdi ilaç tedavisi oldu İstanbul'da hastane de aylarca yattı olan o 3 öksüz çocuğa oldusutlaacc çok geçmiş olsun canım. Benim de yengem baş ağrısı olunca kusuyordu çok kötü oluyordu.İlerlemeden hal olur umarım canım.
Bende kardeşime önerdim dedim Amann yap gitsun hiç korunma yoksa kötü olur sonuçBen evlenmeden önce çok yakın arkadaşımla ilk kez kadın doğuma gitmiştim, korunma yöntemleri ile ilgili bilgi almak ve bir problem olup olmadığını öğrenmek için, bana doğum kontrol hapı yazdı, neyse bir iki gün geçti, o sıra teyzemin 5.tüp bebek denemesiydi, ve negatifti sonucu hiç bir telefona cevap vermiyordu kimseyle konuşuyordu, annemler beni gönderdi evine beni seviyor diye herkes merak içinde tabii, o zaman bana ağlaya ağlaya dedi ki sakın korunma bak ben korunmadığım halde hamile kalamıyorum çok zor bir şey sakın yapma dedi, oradan çıktıktan sonra doktorun reçetesini çöpe attım, eşim zaten bebek için dünden hazırdı 2.ayda hamile kaldım, bana da o vesile oldu,benden sonra da teyzem doğal yolla hamile kaldıbende çevremde yeni evlenenlere hep derim kendinize güveniyorsanız hemen bebek yapın
İnşallah canım, bende nasıl dualar ediyordum inşallah seninde kabul olur
Amin ins olur bende çok istiyorumİnş. canım bence de bebek ile alakalı bizimki de memeyi red ediyordu.Çok emmedi şimdiden dualar ediyorum emen bi bebek olsun diye
Eşşeklik etmek çok kaba bir tabir oldu, evet suanda korundugum ıcın uzuluyorum ama o zamanda korunmak ıcın haklı sebeplerim vardı, emınım kuzenın de boyle dusunuyordur korunmuştur, cocuk olmuyor dıye bosanmak cidden cok yıkıcı olmustur kuzenın ıcın, muhakkak evlendıgımızde aslaa cocugumuz olmasın dıye evlenmıyoruz, vaktı zamanı gelince olsun dedık, belkı o zaman da olmıcaktı.. Nasip kısmet... Zamanı gelince olur ınsallah.. Evladın oldugu ıcın şanslı taraftasın, ama o kadar cok ugrasan İnsan var ki, tüp bebek doktoruna gıdıyorum, her gıttıgımde farklı yuzler goruyorum.. Yanı ugrasıp çabalayan tek deilim.. Çağımızın sorunu resmen bu.. Yani bu ordakı butun ınsanların eşşeklik etmesi demek deil..Malesef öyle canım ya kuzenimde esseklik yaptı ilk yıl korundu hap içerek ondan sonra dadusunduler 5 yıl evliliği süresince çocuk sahibi olamadı tedavi gördü eni sonundakocasi da tesst yaptı spermleri az tembeldi aşılama yılı ile 2 defa hamile kaldı 3 aya girmeden düşük yaptı ondanaonra kavgalı evlilik ve sonrası bitti ayrıldılarherkeskiza dedi yapmaetme bari hap kullanma çünkü zaten adeti duzensizdi her ay olmuyordu hepten içine etti herşeyin .keşke canım dedfin gibi akıl verenin olsaydı 2 çocuğun olurdu şimdiye kadar kısmet kader
Ahh ❤ maşallah canim. Gönlünden kız geçiyordu seninde çok sevindimİyi geceler kızlar, bugün Dr. kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür, suyu falan iyiydi hareket ediyordu.Ben bugün biraz stres yaptım da. Galiba kucağımıza almadan rahat bi nefes alamayacağız.Bi kızım oluyormuş.Asya kuşum geliyor inş.
Ne güzel habeeeerİyi geceler kızlar, bugün Dr. kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür, suyu falan iyiydi hareket ediyordu.Ben bugün biraz stres yaptım da. Galiba kucağımıza almadan rahat bi nefes alamayacağız.Bi kızım oluyormuş.Asya kuşum geliyor inş.
Sana da geçmiş olsun.. Ağrının her türlüsü berbat ne yazık ki..Ay bende öyleydim ya 17. 18 yaşlarında Ken çok gittim nöroloji ye beyin bolunumr sürekli baş ağrısı yaşardım hava soğuk yağmur rüzgar var ise baş ağrım olurdu hava sicskken güneş çarptı mi çok baş dönmesi göz kararması yaşardım gürültüye gelemem çoluk çocuk ağlamaları seslerigittim muane oldum film mr çektim şükür temizdi sinüs yollarım tıkalı migren yoktu birde kollarımda ki damarlarım çok sert sıkı di daralmisti sinirler baskı yapıyordu parmaklarıma bir gün jel sürüp ellektrik verdilee kafama bant pil taktılar ne bitmez dert eni sonunda dediler sinirlerim yıpranmış damar içindeki sinirler gerilmiş ellerimi fazla kullanmam lazım el ISO yapardım o zamanlar bileğimi bilmemek lazım vs tamam dedim 5 aylık rapor verid ilaç yazdılar kullandım iğrenç ya şu baş ağrısı şuan öyle pek olmuyor ama hamilelikte biraz sususz aç kaldım sabaha kadar dinmeyen baş ağrısı beni bekler hiç cekilmezyanj
Evet ben de üzüldüm biraz... Keşke korunmasaydım diyorum şuan olmadığı için ama 5 yıl korunup ilk denemede hamile kalan da var... 2 yılda anca maddi olarak toparlanıp borçları azaltıp işlerimizi garantiye aldık özel sağlık sigortası yapıldı falan hep çocuğumuzun geleceği için onu daha iyi şartlarda doğurmak içindi... Ayrıca ben eşimi 12 yıldır tanıyorum ama aynı evde olmak hayatı paylaşmak çok farklı daha birbirine alışıp sorunları çözemeden çocuk yapmak çok büyük kaos olabiliyor psikolojik olarak da zor bir durum anne baba ve çocuk için... Yani herkesin kendine göre sebepleri varEşşeklik etmek çok kaba bir tabir oldu, evet suanda korundugum ıcın uzuluyorum ama o zamanda korunmak ıcın haklı sebeplerim vardı, emınım kuzenın de boyle dusunuyordur korunmuştur, cocuk olmuyor dıye bosanmak cidden cok yıkıcı olmustur kuzenın ıcın, muhakkak evlendıgımızde aslaa cocugumuz olmasın dıye evlenmıyoruz, vaktı zamanı gelince olsun dedık, belkı o zaman da olmıcaktı.. Nasip kısmet... Zamanı gelince olur ınsallah.. Evladın oldugu ıcın şanslı taraftasın, ama o kadar cok ugrasan İnsan var ki, tüp bebek doktoruna gıdıyorum, her gıttıgımde farklı yuzler goruyorum.. Yanı ugrasıp çabalayan tek deilim.. Çağımızın sorunu resmen bu.. Yani bu ordakı butun ınsanların eşşeklik etmesi demek deil..
Dua gruplarıyla oyalaniyorum cnm ama bazen kötü oluyorum inan haftalar ilerledikce hamielikte daha cok bağlanıyosun.. Ama canının sikmak istemiyorum sizin de bazen fena giriyorum depresyona yaÇok sağol cnm.Rabbim yerini hayırlı sağlıklı bi kız çocuğu ile doldursun. Kendine çok yükleniyorsun canım acaba bi yardım mı alsan.Yada yaz lütfen buraya dertleşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?