Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benım, gececek bugunler insallah benım de gunum yaklasıyor, 15 gun sonra dogacaktı güçlü olmak zorundayız, ınsallahh rabbim yeniden nasip edecek, tedavın vesile olcak inşallah
İnş cnm inş çabuk geçsin bugünler.. Evet güçlü olmak Zorundayiz yeni bebislerimiz için onlar da cok nazlı çıktı ya valla bi gelemediler

Migrenden konuşmuşsunuz kızlar benimde sinüzitim var malesef gerçekten cok ağrılarım oluyor o isik ses mahvediyor beni. Gözlerim üstü fena ağrır.. Bide korunmaktan bahsetmissiniz bılıyosunuz biz 4 yila yakin vajinismus yasadik hamile kalmak istedik 1 yil içinde oldu cok şükür ama kavusamadik.. Eğer vajinismus yasamasaydim da istemezdim 3 yil çünkü Evlilgimizde sıkıntılar yaşadık bide atamam oldu benim o sira 1 yil ayrı kaldık.. Evet belki uzun sürebilir hamile kalmak ama evlilik oturmadan hem maddi hem manevi çocuk düşünülmemeli.. Hem herşeyin bi zamani var nasip..

Bende mesela evlendim 2 yıl ayrı illerde yaşadık, corona olunca evime kavuştum, sonra tayin derken 3 yıl doldu evlilikte.zaman geçiyor ama yine olsa yine korunurdum ayrı gayri olmuyor

Bende mesela evlendim 2 yıl ayrı illerde yaşadık, corona olunca evime kavuştum, sonra tayin derken 3 yıl doldu evlilikte.zaman geçiyor ama yine olsa yine korunurdum ayrı gayri olmuyor
Aynen cnm bizde 1 yil ayrı kaldık ama önceki yıl cok kötüydum zaten antidepresan alıyordum doktor doktor gezdim babamin ölümü cok etkilemişti.. Sonraki yıl da eşimin ailesiyle ilgili cok problemler yasadik şeytan görümcem yüzünden bosanma noktasına geldik

Evet bizde oyle ikimizin de babası yoktu, düğünü kendımiz yaptık kredı cektik bizim iki düğün oldu farklı memleketler de olunca epey masraflı oldu.. Onun borcları bitsin derken tayın olduk oraya alısalım duzenımız otursun dedık, aslında 2 yılda bıle toparlanamadık, doğana kadar da 1 yıl gecer dedık, sankı İlk denedıgımız ay olacakmıs gıbı.. Ama nerden bıleceksın kı rabbim en iyisini bilir, dogru zamanda hayırlısıyla anne oluruz inşallah biz de

Evet kuzum herkesın kendınce haklı sebepleri var,evliliğin oturması ıcın de bir süre beklenilmesi taraftarıyım ben.. Ama düşününce sanki o sürede olacaktı da bız korunmusuz gıbı dusunceler uzuyor sadece.. Vesvese hep bunlar

Zamanı değilmiş demek cnm maddi olarak da hazır olmak önemli. Ben hamileyken 4 buçuk ayda 10 milyara yakın para harcadım gerçi riskli gebelik uzmanıydi doktorum pahalıydi herşeyi verdiği ilaçlar dahil

Aynen cnm herşeyin zamanı var ne kadar kabul edemesek de..

Zamanı değilmiş demek cnm maddi olarak da hazır olmak önemli. Ben hamileyken 4 buçuk ayda 10 milyara yakın para harcadım gerçi riskli gebelik uzmanıydi doktorum pahalıydi herşeyi verdiği ilaçlar dahil
Oyle maalesef hersey ates pahası, ben de eylulde bu yana tedavılere 20 25 arası harcadım.. Ortada bebiş de yok.. Bi 15 daha gözden cıkardım, çok şükür ki şuanda verme ımkanımız, ama evlılıgımin ilk 2 yılında bütçe ayıramazdım

Aynen bak olmasa mesela para tedavi de olamayiz. Gerçekten maddi olarak hazır olmak cok onemli. Hele o ilaçlar varya bi takviye edici gida 300 lira bi ay yetiyor

Vallahi yapmadığımız bir bu kaldıydı
Ay kulaklari cinlasin burda bi topik açılmıştı şimdi gitti hepsi bi çoğunun bebeği oldu. Totem yaptık hamileyiz diye. Ağustos bize bebekle gel diye topik açtık sonra 2020 bebekle gel e döndü ismi bi çoğu suan bebekli

Aynen bak olmasa mesela para tedavi de olamayiz. Gerçekten maddi olarak hazır olmak cok onemli. Hele o ilaçlar varya bi takviye edici gida 300 lira bi ay yetiyor
Oyle, ınsanlar almak zorunda dıye mı bu kadar pahalı, anlamadım kı ben, minicik 3 tane iğne 590 lira, ki bu sadece takvıye bi iğne

Bir ara biz de anneler topıklerıne gırıp totem yapıyoduk bu ay buraya gelcez diye..

Böyle görümce kaynana yüzünden evliliklerde sorunlar olunca üzülüyorum ya. Artık ev olmuş o insanlar ne karışıyorsunuz.. işte mesafe koymayı öğreniyorsun ama zaman alıyor tabi

Dur buraya yazayım Sohrab aslında çok faydası olur bende hicbsy kullanmıyorum ya artık.
Benm bu ay çok akntim yoldu enfeksiyon filan değil eminim. Yumurtlama zamanlarında yaşadıklarımı yaşadım hep hiç anlamadım

Listede biz kaldık sanırım inşallah bizde yazarız güzel haberler

Dua topıgınde konustuk de mı biz onları
Evet ben de aynısını yasadım hatta 20. Gün bagısıklık testı ıcın gıttım 20.gume kadar korunduk yumurtlama da gecmıs tı, 2 gun sonra seffaf akıntı yumurtalama sancısı oldu, yanı 22.gunde, dedım herhalde tekrar yumurtluyorum, degerlendırdık, üstüne de bir hafta gecıkme olunca herhalde oldu mu kı dıye dusunmedım deil.. Sonuc olarak suan adetım sökülsün diye tarlusal içiyorum

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…