İnş cnm inş çabuk geçsin bugünler.. Evet güçlü olmak Zorundayiz yeni bebislerimiz için onlar da cok nazlı çıktı ya valla bi gelemedilerCanım benım, gececek bugunler insallahbenım de gunum yaklasıyor, 15 gun sonra dogacaktı güçlü olmak zorundayız, ınsallahh rabbim yeniden nasip edecek, tedavın vesile olcak inşallah
Bende mesela evlendim 2 yıl ayrı illerde yaşadık, corona olunca evime kavuştum, sonra tayin derken 3 yıl doldu evlilikte.zaman geçiyor ama yine olsa yine korunurdum ayrı gayri olmuyorMigrenden konuşmuşsunuz kızlar benimde sinüzitim var malesef gerçekten cok ağrılarım oluyor o isik ses mahvediyor beni. Gözlerim üstü fena ağrır.. Bide korunmaktan bahsetmissiniz bılıyosunuz biz 4 yila yakin vajinismus yasadik hamile kalmak istedik 1 yil içinde oldu cok şükür ama kavusamadik.. Eğer vajinismus yasamasaydim da istemezdim 3 yil çünkü Evlilgimizde sıkıntılar yaşadık bide atamam oldu benim o sira 1 yil ayrı kaldık.. Evet belki uzun sürebilir hamile kalmak ama evlilik oturmadan hem maddi hem manevi çocuk düşünülmemeli.. Hem herşeyin bi zamani var nasip..
Aynen cnm bizde 1 yil ayrı kaldık ama önceki yıl cok kötüydum zaten antidepresan alıyordum doktor doktor gezdim babamin ölümü cok etkilemişti.. Sonraki yıl da eşimin ailesiyle ilgili cok problemler yasadik şeytan görümcem yüzünden bosanma noktasına geldikBende mesela evlendim 2 yıl ayrı illerde yaşadık, corona olunca evime kavuştum, sonra tayin derken 3 yıl doldu evlilikte.zaman geçiyor ama yine olsa yine korunurdum ayrı gayri olmuyor
Evet bizde oyle ikimizin de babası yoktu, düğünü kendımiz yaptık kredı cektik bizim iki düğün oldu farklı memleketler de olunca epey masraflı oldu.. Onun borcları bitsin derken tayın olduk oraya alısalım duzenımız otursun dedık, aslında 2 yılda bıle toparlanamadık, doğana kadar da 1 yıl gecer dedık, sankı İlk denedıgımız ay olacakmıs gıbı.. Ama nerden bıleceksın kıEvet ben de üzüldüm biraz... Keşke korunmasaydım diyorum şuan olmadığı için ama 5 yıl korunup ilk denemede hamile kalan da var... 2 yılda anca maddi olarak toparlanıp borçları azaltıp işlerimizi garantiye aldık özel sağlık sigortası yapıldı falan hep çocuğumuzun geleceği için onu daha iyi şartlarda doğurmak içindi... Ayrıca ben eşimi 12 yıldır tanıyorum ama aynı evde olmak hayatı paylaşmak çok farklı daha birbirine alışıp sorunları çözemeden çocuk yapmak çok büyük kaos olabiliyor psikolojik olarak da zor bir durum anne baba ve çocuk için... Yani herkesin kendine göre sebepleri var
Evet kuzum herkesın kendınce haklı sebepleri var,evliliğin oturması ıcın de bir süre beklenilmesi taraftarıyım ben.. Ama düşününce sanki o sürede olacaktı da bız korunmusuz gıbı dusunceler uzuyor sadece.. Vesvese hep bunlarMigrenden konuşmuşsunuz kızlar benimde sinüzitim var malesef gerçekten cok ağrılarım oluyor o isik ses mahvediyor beni. Gözlerim üstü fena ağrır.. Bide korunmaktan bahsetmissiniz bılıyosunuz biz 4 yila yakin vajinismus yasadik hamile kalmak istedik 1 yil içinde oldu cok şükür ama kavusamadik.. Eğer vajinismus yasamasaydim da istemezdim 3 yil çünkü Evlilgimizde sıkıntılar yaşadık bide atamam oldu benim o sira 1 yil ayrı kaldık.. Evet belki uzun sürebilir hamile kalmak ama evlilik oturmadan hem maddi hem manevi çocuk düşünülmemeli.. Hem herşeyin bi zamani var nasip..
Zamanı değilmiş demek cnm maddi olarak da hazır olmak önemli. Ben hamileyken 4 buçuk ayda 10 milyara yakın para harcadım gerçi riskli gebelik uzmanıydi doktorum pahalıydi herşeyi verdiği ilaçlar dahilEvet bizde oyle ikimizin de babası yoktu, düğünü kendımiz yaptık kredı cektik bizim iki düğün oldu farklı memleketler de olunca epey masraflı oldu.. Onun borcları bitsin derken tayın olduk oraya alısalım duzenımız otursun dedık, aslında 2 yılda bıle toparlanamadık, doğana kadar da 1 yıl gecer dedık, sankı İlk denedıgımız ay olacakmıs gıbı.. Ama nerden bıleceksın kırabbim en iyisini bilir, dogru zamanda hayırlısıyla anne oluruz inşallah biz de
Kazene soyleyelim bildirim yollasın toplucaİnş cnm inş çabuk geçsin bugünler.. Evet güçlü olmak Zorundayiz yeni bebislerimiz için onlar da cok nazlı çıktı ya valla bi gelemediler
Aynen cnm herşeyin zamanı var ne kadar kabul edemesek de..Evet kuzum herkesın kendınce haklı sebepleri var,evliliğin oturması ıcın de bir süre beklenilmesi taraftarıyım ben.. Ama düşününce sanki o sürede olacaktı da bız korunmusuz gıbı dusunceler uzuyor sadece.. Vesvese hep bunlar
Ay keşke ne güzel olurKazene soyleyelim bildirim yollasın topluca
Oyle maalesef hersey ates pahası, ben de eylulde bu yana tedavılere 20 25 arası harcadım.. Ortada bebiş de yok.. Bi 15 daha gözden cıkardım, çok şükür ki şuanda verme ımkanımız, ama evlılıgımin ilk 2 yılında bütçe ayıramazdımZamanı değilmiş demek cnm maddi olarak da hazır olmak önemli. Ben hamileyken 4 buçuk ayda 10 milyara yakın para harcadım gerçi riskli gebelik uzmanıydi doktorum pahalıydi herşeyi verdiği ilaçlar dahil
Vallahi yapmadığımız bir bu kaldıydıAy keşke ne güzel olurtotem yapsın bize
Aynen bak olmasa mesela para tedavi de olamayiz. Gerçekten maddi olarak hazır olmak cok onemli. Hele o ilaçlar varya bi takviye edici gida 300 lira bi ay yetiyorOyle maalesef hersey ates pahası, ben de eylulde bu yana tedavılere 20 25 arası harcadım.. Ortada bebiş de yok.. Bi 15 daha gözden cıkardım, çok şükür ki şuanda verme ımkanımız, ama evlılıgımin ilk 2 yılında bütçe ayıramazdım
Ay kulaklari cinlasin burda bi topik açılmıştı şimdi gitti hepsi bi çoğunun bebeği oldu. Totem yaptık hamileyiz diye. Ağustos bize bebekle gel diye topik açtık sonra 2020 bebekle gel e döndü ismi bi çoğu suan bebekliVallahi yapmadığımız bir bu kaldıydı
Oyle, ınsanlar almak zorunda dıye mı bu kadar pahalı, anlamadım kı ben, minicik 3 tane iğne 590 lira, ki bu sadece takvıye bi iğneAynen bak olmasa mesela para tedavi de olamayiz. Gerçekten maddi olarak hazır olmak cok onemli. Hele o ilaçlar varya bi takviye edici gida 300 lira bi ay yetiyor
Bir ara biz de anneler topıklerıne gırıp totem yapıyodukAy kulaklari cinlasin burda bi topik açılmıştı şimdi gitti hepsi bi çoğunun bebeği oldu. Totem yaptık hamileyiz diye. Ağustos bize bebekle gel diye topik açtık sonra 2020 bebekle gel e döndü ismi bi çoğu suan bebekli
Böyle görümce kaynana yüzünden evliliklerde sorunlar olunca üzülüyorum ya. Artık ev olmuş o insanlar ne karışıyorsunuz.. işte mesafe koymayı öğreniyorsun ama zaman alıyor tabiAynen cnm bizde 1 yil ayrı kaldık ama önceki yıl cok kötüydum zaten antidepresan alıyordum doktor doktor gezdim babamin ölümü cok etkilemişti.. Sonraki yıl da eşimin ailesiyle ilgili cok problemler yasadik şeytan görümcem yüzünden bosanma noktasına geldik
Listede biz kaldık sanırım inşallah bizde yazarız güzel haberler.Merhabalar kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @medusasli 03.01.2021 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @my3011 11.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @moco-coco 27.04.2021 @PembeAnkaKusu 12.05.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 @Paresilaaa 18.05.2021 @Ayisima 20.05.2021 @merve_1 28.05.2021 @Mammamia2 01.06.2021 @sutlaacc 06.06.2021 @Azize26 09.06.2021 burcusami 09.06.2021
Dua topıgınde konustuk de mı biz onlarıDur buraya yazayımSohrab aslında çok faydası olur bende hicbsy kullanmıyorum ya artık.
Benm bu ay çok akntim yoldu enfeksiyon filan değil eminim. Yumurtlama zamanlarında yaşadıklarımı yaşadım hep hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?