Azaldık, sıra geliyor bize deListede biz kaldık sanırım inşallah bizde yazarız güzel haberler
Neyse sağlık olsun nabalim oldu birşeyler artık ben şuan akışına bıraktım içmiyorum bakalım gelirse gelir belki sokulmez yinede ama nasipDua topıgınde konustuk de mı biz onları
Evet ben de aynısını yasadım hatta 20. Gün bagısıklık testı ıcın gıttım 20.gume kadar korunduk yumurtlama da gecmıs tı, 2 gun sonra seffaf akıntı yumurtalama sancısı oldu, yanı 22.gunde, dedım herhalde tekrar yumurtluyorum, degerlendırdık, üstüne de bir hafta gecıkme olunca herhalde oldu mu kı dıye dusunmedım deil.. Sonuc olarak suan adetım sökülsün diye tarlusal içiyorum
İnşallah gelse bir an önceAzaldık, sıra geliyor bize de
Senın gecıkmen devam edıyor mu şuandaNeyse sağlık olsun nabalim oldu birşeyler artık ben şuan akışına bıraktım içmiyorum bakalım gelirse gelir belki sokulmez yinede ama nasip
İnşallah balımEvet bizde oyle ikimizin de babası yoktu, düğünü kendımiz yaptık kredı cektik bizim iki düğün oldu farklı memleketler de olunca epey masraflı oldu.. Onun borcları bitsin derken tayın olduk oraya alısalım duzenımız otursun dedık, aslında 2 yılda bıle toparlanamadık, doğana kadar da 1 yıl gecer dedık, sankı İlk denedıgımız ay olacakmıs gıbı.. Ama nerden bıleceksın kırabbim en iyisini bilir, dogru zamanda hayırlısıyla anne oluruz inşallah biz de
Az once karar verdık Kazene dicez, bildirim yollasınİnşallah gelse bir an önce
Nasip işte..İnşallah balımbilemedik gerçekten ama benim bi tanıdığımın hem yaşı büyük hem eşi ondan daha da büyüktü çocuk istemiyordu resmen baya bi korundu eşi ısrar ediyordu yapamam da edemem de diyordu aklı beş karış havada bir tip ilk denemede hamile kaldı üstüne alkol falan almış bir de nası olsa olmaz diye Nasıl oluyor ya deliricem
İnşallah öyledir ama bana o yüzde 10luk çocuğu olmayan dilimde kalacakmışım gibi gelmeye başladı... Olanların yarısının genelde ilk çocuğu değil sanırım onların olacağı belliydi diğer yarısı da ilk düşüğün arkası gebeliktir denen hemen hamile kalanlarAzaldık, sıra geliyor bize de
Benm ediyor aynen olmam lazımdı şuanSenın gecıkmen devam edıyor mu şuanda
Epey de gecıkmıs yumurtlama zamanı, ınsallah surprız gelır, tedavıye baslamadan da gelirse harika olurBenm ediyor aynen olmam lazımdı şuan
Esim tedavi için takviye vs baya hazırlanıyor dedi belki sürpriz yaparsın İstanbul'danumut fakirin ekmeği nabcaksn.
Benm ne zaman olur blmiyorum ama yumurtlama geç oldu gibi 10 gün sora olcak sanırım
Nasip bakalım canimm hayırlısı vakti gelmişse olurEpey de gecıkmıs yumurtlama zamanı, ınsallah surprız gelır, tedavıye baslamadan da gelirse harika olur
Ohoooo, o hesaplamalara girersek işin içinden çıkamayız, denedeiğimz aylarda kı hamıle kalma yuzdesı ile tüm denedeiğimz ayları ısın ıcıne katarsak, yüzde cok cok daha azalıyor.. Sen bosver onları, biz adet olmaya bakalımİnşallah öyledir ama bana o yüzde 10luk çocuğu olmayan dilimde kalacakmışım gibi gelmeye başladı... Olanların yarısının genelde ilk çocuğu değil sanırım onların olacağı belliydi diğer yarısı da ilk düşüğün arkası gebeliktir denen hemen hamile kalanlarbenim 6 ayı geçti o tren de kaçtı matematik yanılır inşallah hocam
Aynen yaa adet gelmedi hala... Doktoruma yazdım gel kontrol edelim telaş yapma dedi canım 16.15te randevum izin alıcam eşim gelip alıcak götürücek bakalım keşke dese ki burda bi yumurta var çok büyük çatlatalım bunu deneyin dese o lekeler de ondan olsa bir şer bir hayır olsa... Saçma sapan hayaller kuruyorum iltihap mı var kist mi var ne varsa artıkOhoooo, o hesaplamalara girersek işin içinden çıkamayız, denedeiğimz aylarda kı hamıle kalma yuzdesı ile tüm denedeiğimz ayları ısın ıcıne katarsak, yüzde cok cok daha azalıyor.. Sen bosver onları, biz adet olmaya bakalımöncelikli hedefımız bu
Sağol canım Rabbim kimseyi ele ayağa düşürmesin insSana da geçmiş olsun.. Ağrının her türlüsü berbat ne yazık ki..
Hepinizin için demedim cnimm sana onun için dedim k.baymayinEşşeklik etmek çok kaba bir tabir oldu, evet suanda korundugum ıcın uzuluyorum ama o zamanda korunmak ıcın haklı sebeplerim vardı, emınım kuzenın de boyle dusunuyordur korunmuştur, cocuk olmuyor dıye bosanmak cidden cok yıkıcı olmustur kuzenın ıcın, muhakkak evlendıgımızde aslaa cocugumuz olmasın dıye evlenmıyoruz, vaktı zamanı gelince olsun dedık, belkı o zaman da olmıcaktı.. Nasip kısmet... Zamanı gelince olur ınsallah.. Evladın oldugu ıcın şanslı taraftasın, ama o kadar cok ugrasan İnsan var ki, tüp bebek doktoruna gıdıyorum, her gıttıgımde farklı yuzler goruyorum.. Yanı ugrasıp çabalayan tek deilim.. Çağımızın sorunu resmen bu.. Yani bu ordakı butun ınsanların eşşeklik etmesi demek deil..
Sağol canım.Ahh ❤ maşallah canim. Gönlünden kız geçiyordu seninde çok sevindim❣ sağlıkla sıhhatle gelsiiinnn asyoş
Yok canım ne can sıkması olur mu öyle şey hepimizin imtihanları oluyor.Ben de çok şey geçirdim inan halden anlayan biriyim.Aşık Veysel ne diyo "Derdim anlatamam dertsiz insana.",Dua gruplarıyla oyalaniyorum cnm ama bazen kötü oluyorum inan haftalar ilerledikce hamielikte daha cok bağlanıyosun.. Ama canının sikmak istemiyorum sizin de bazen fena giriyorum depresyona ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?