Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse sağlık olsun nabalim oldu birşeyler artık ben şuan akışına bıraktım içmiyorum bakalım gelirse gelir belki sokulmez yinede ama nasip

İnşallah balım bilemedik gerçekten ama benim bi tanıdığımın hem yaşı büyük hem eşi ondan daha da büyüktü çocuk istemiyordu resmen baya bi korundu eşi ısrar ediyordu yapamam da edemem de diyordu aklı beş karış havada bir tip ilk denemede hamile kaldı üstüne alkol falan almış bir de nası olsa olmaz diye Nasıl oluyor ya deliricem

Reactions: H M
Nasip işte..
Benım eskı okulumdan bir arkadsımın 45 yasında tüp bebekle ile cocugu oldu, o hep şunu der, benım cocugum olduysa herkesın oldu der, esi 55 yasındaydı, sperm yok, aylarca yumurta bulamıyorlar.. Ve şuan akıl küpü bi oğlu var maşallah umudumuzu kaybetmeyelim, öyle ya da böyle olur ınsallah

Azaldık, sıra geliyor bize de
İnşallah öyledir ama bana o yüzde 10luk çocuğu olmayan dilimde kalacakmışım gibi gelmeye başladı... Olanların yarısının genelde ilk çocuğu değil sanırım onların olacağı belliydi diğer yarısı da ilk düşüğün arkası gebeliktir denen hemen hamile kalanlar benim 6 ayı geçti o tren de kaçtı matematik yanılır inşallah hocam

Senın gecıkmen devam edıyor mu şuanda
Benm ediyor aynen olmam lazımdı şuan
Esim tedavi için takviye vs baya hazırlanıyor dedi belki sürpriz yaparsın İstanbul'dan umut fakirin ekmeği nabcaksn.
Benm ne zaman olur blmiyorum ama yumurtlama geç oldu gibi 10 gün sora olcak sanırım

Epey de gecıkmıs yumurtlama zamanı, ınsallah surprız gelır, tedavıye baslamadan da gelirse harika olur

Reactions: H M
Ohoooo, o hesaplamalara girersek işin içinden çıkamayız, denedeiğimz aylarda kı hamıle kalma yuzdesı ile tüm denedeiğimz ayları ısın ıcıne katarsak, yüzde cok cok daha azalıyor.. Sen bosver onları, biz adet olmaya bakalım öncelikli hedefımız bu

bir düşük geçirdim sonrasında gebelik planlıyorum adetimde 4 gün geçti ancak goguslerim deki hassaslik azalıyor benim ilk gebelikte goguslerim dolgundu sık idrara çıkardım şimdi ise gittikçe dolgunluk azalıyor gibi bir idrar iicn test alacam haftasonu da kan testi vermeyi planlıyorum ancak ilk gebelik gibi dgeilim korkuyorum yine mi tutmadı diye

Aynen yaa adet gelmedi hala... Doktoruma yazdım gel kontrol edelim telaş yapma dedi canım 16.15te randevum izin alıcam eşim gelip alıcak götürücek bakalım keşke dese ki burda bi yumurta var çok büyük çatlatalım bunu deneyin dese o lekeler de ondan olsa bir şer bir hayır olsa... Saçma sapan hayaller kuruyorum iltihap mı var kist mi var ne varsa artık

Hepinizin için demedim cnimm sana onun için dedim k.baymayin malesef oda bir sonraki evliliği olursa evleneceği kişiye söylemek çocuk konusunda sıkıntıları oldgunu ona göre adım atmak istiyor . O biraz da hep büyük konusurdu ben evlenince hemen çocuk getirmecm hayatımı yasacam dedi sadece bir tane çocuk yapcam oda kız olsun diyordu bazen ileri ye dönük büyük konusmamak lazım kurban oldgum Allah öğünleri gösterir mi gostermezmi o bilir. Rabbim ins senin gibi herkesin emeğinin karşılığını verir ins herzaman dualarimdasiniz yani dışarda hamile görsem bile içimden derim ins sağ salim bebeğine kavuşur die

Sohrab canım kendini suçlama iki yıl korundun diye, hayırlısı böyleymiş demek canım, ben inanıyorum gelecek mucizen inşallah, şöyle de birşey var erken anne olmak güzel ama şimdi sizler daha özverili anne olacaksınız Allahın izniylevakti zamanı var demek kuzum

Dua gruplarıyla oyalaniyorum cnm ama bazen kötü oluyorum inan haftalar ilerledikce hamielikte daha cok bağlanıyosun.. Ama canının sikmak istemiyorum sizin de bazen fena giriyorum depresyona ya
Yok canım ne can sıkması olur mu öyle şey hepimizin imtihanları oluyor.Ben de çok şey geçirdim inan halden anlayan biriyim.Aşık Veysel ne diyo "Derdim anlatamam dertsiz insana.",

Sohrab ben ilk yıl çocuk düşünmüyordum ama sağlık sorunlarım bunu gerektirdi biz de korunmayı bıraktık.2. gebeliğim tamamen sürpriz ve ben çok karmaşık duygular içine girmiştim nasıl olur bakamam eşimle tartışma yaşadık sonra da durumu kabullendim hoşuma gitmeye başlamıştı.Tam bebeği görmeye gideceğimiz gün kanama başladı.Sonrası malum.Çok üzüldüm hala kabullenemiyorum çok üzülüyorum bnm yüzümden oldu diye.Kendimi suçlu hissediyorum ama biliyorum ki benden önce yazılmış bir kader var.Bi insan dünyaya gelecek ise bunu kimse engelleyemez biz ne kadar korunsakta.Kendini suçlama arkadaşım imtihan olduğunu düşün ve geçecek elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…