Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah

Allahın izniyle inşallah canım

İnşallah canımm, zamanı gelınce olur ınsallah

Böyle görümce kaynana yüzünden evliliklerde sorunlar olunca üzülüyorum ya. Artık ev olmuş o insanlar ne karışıyorsunuz.. işte mesafe koymayı öğreniyorsun ama zaman alıyor tabi
Aslında eşlerden de kaynakli durum cnm çünkü benim eşim hep korurdu bana annesini kardeşini ama cok şükür gun geçtikçe ne olduklarını görüyor ve ona göre davranıyor. Ben muhatap bile olmuyorum artık sadece zorunlu durumlarda. Mesela aylardır gorumcemle konuşmadık cenazede mecburen konuştuk

Ay benimde 6 ayi geçti vallabide derler düşükten sonra daha kolay olur diye benim doktorum da öyle demişti

Ay benimde 6 ayi geçti vallabide derler düşükten sonra daha kolay olur diye benim doktorum da öyle demişti
Napıcaz biz ya bazen delirecek gibi oluyorum her şey batıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum artık... Çıldırıcam kuzum işe geliyorum ot gibi güya çalışıyorum aklım burada değil ooof of

Napıcaz biz ya bazen delirecek gibi oluyorum her şey batıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum artık... Çıldırıcam kuzum işe geliyorum ot gibi güya çalışıyorum aklım burada değil ooof of
Bende öyleyim valla kızımı kaybettiğimden beri mutsuzum. Ara ara umutlaniyorum oda gidiyor sonra.. Nasip herşey Mecburuz beklicez.. Ben bu ay adet olunca gidicem doktora cnm baksın bakalım 6 ay olmazsa gel demişti bakalım ne dicek..

Evet eşler bu konuda dengeyi sağlamalı. Tabiki kardeşi annesi atacak değil ama eşini de ezdirmemeli.

Evet eşler bu konuda dengeyi sağlamalı. Tabiki kardeşi annesi atacak değil ama eşini de ezdirmemeli.
Aynen cnm elbette atacak değil anne baba kardeş de önemli ama eğer onlar deger vermiyorsa evladina, evladının eşine yapçak bişey yok uzak durulmali, mesafe koyulmali.. Benim görümcem, kaynanam öyle bize karşı malesef.. Neler yaptılar neler biz kızımızı kaybettik ağlarken görümcem oğluna 6 aylik konsept paylasti. El gibi bi kere aradi tamam. Hele kaynanam evlat ayrımı yapıyor zaten. Oda gelmedi mesela aklına gelmemis gelmek.. Ama kızı düşük yaptı koştu hemen ki biliyosun cnm bizimki düşük degildi erken doğumla kaybettik yavrularimizi..

Benimde cok morariyodu cnm merak etme bişey yoktur benim doktorum hemşiresi sürekli bakıyordu kontrolde normal diyodu

Benimde cok morariyodu cnm merak etme bişey yoktur benim doktorum hemşiresi sürekli bakıyordu kontrolde normal diyodu
Sağolun kızlar Valla içimi rahatlattınız Allah razı olsun Benim Dr. dahiliyeye görün dedi acil mi gitsem kararsız kaldım telaş yapınca bi de.Sabahta bi dert oldu uyuyamadım rahat bi şekilde.

Kuzum İnşallah hamile kalırım zaten pazartesi günü kaynanam gelicek inşallah ama gerçekten çok yoruluyorum bide kv. haber vermeden misafir getiriyor eve yemek çay yetistiricem diye bi o yana bi bu yana kosturuyorum çok yoruyo beni

Aha tutturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…