Amin inşallahHepinizin için demedim cnimm sana onun için dedim k.baymayinmalesef oda bir sonraki evliliği olursa evleneceği kişiye söylemek çocuk konusunda sıkıntıları oldgunu ona göre adım atmak istiyor . O biraz da hep büyük konusurdu ben evlenince hemen çocuk getirmecm hayatımı yasacam dedi sadece bir tane çocuk yapcam oda kız olsun diyordu bazen ileri ye dönük büyük konusmamak lazım kurban oldgum Allah öğünleri gösterir mi gostermezmi o bilir. Rabbim ins senin gibi herkesin emeğinin karşılığını verir ins herzaman dualarimdasiniz yani dışarda hamile görsem bile içimden derim ins sağ salim bebeğine kavuşur die
Allahın izniyle inşallah canımSohrab canım kendini suçlama iki yıl korundun diye, hayırlısı böyleymiş demek canım, ben inanıyorum gelecek mucizen inşallah, şöyle de birşey var erken anne olmak güzel ama şimdi sizler daha özverili anne olacaksınız Allahın izniyle vakti zamanı var demek kuzum
İnşallah canımm, zamanı gelınce olur ınsallahSohrab ben ilk yıl çocuk düşünmüyordum ama sağlık sorunlarım bunu gerektirdi biz de korunmayı bıraktık.2. gebeliğim tamamen sürpriz ve ben çok karmaşık duygular içine girmiştim nasıl olur bakamam eşimle tartışma yaşadık sonra da durumu kabullendim hoşuma gitmeye başlamıştı.Tam bebeği görmeye gideceğimiz gün kanama başladı.Sonrası malum.Çok üzüldüm hala kabullenemiyorum çok üzülüyorum bnm yüzümden oldu diye. Kendimi suçlu hissediyorum ama biliyorum ki benden önce yazılmış bir kader var.Bi insan dünyaya gelecek ise bunu kimse engelleyemez biz ne kadar korunsakta.Kendini suçlama arkadaşım imtihan olduğunu düşün ve geçecek elbet.
Neden tarlusal verdi kist mi oluşmuş. yeni bat 2 temmuzYaadıkkat et kuzum kullanırken ben karıstırıp corekotunu hergun kullanmışım, haftada iki kereymiş, böylelikle tarlusal la da tanışmış oldum..
Yeni bat verecek misin?
İnş yine yaparız cnm az kaldık zaten ins bu topik topluca anneler topigineBir ara biz de anneler topıklerıne gırıp totem yapıyodukbu ay buraya gelcez diye..
Aslında eşlerden de kaynakli durum cnm çünkü benim eşim hep korurdu bana annesini kardeşini ama cok şükür gun geçtikçe ne olduklarını görüyor ve ona göre davranıyor. Ben muhatap bile olmuyorum artık sadece zorunlu durumlarda. Mesela aylardır gorumcemle konuşmadık cenazede mecburen konuştukBöyle görümce kaynana yüzünden evliliklerde sorunlar olunca üzülüyorum ya. Artık ev olmuş o insanlar ne karışıyorsunuz.. işte mesafe koymayı öğreniyorsun ama zaman alıyor tabi
Ay benimde 6 ayi geçti vallaİnşallah öyledir ama bana o yüzde 10luk çocuğu olmayan dilimde kalacakmışım gibi gelmeye başladı... Olanların yarısının genelde ilk çocuğu değil sanırım onların olacağı belliydi diğer yarısı da ilk düşüğün arkası gebeliktir denen hemen hamile kalanlarbenim 6 ayı geçti o tren de kaçtı matematik yanılır inşallah hocam
Ahahah olabilir yakınız çünküSağol canım.Aynı gün doğum yaparsak artık şaşırmam
Napıcaz biz ya bazen delirecek gibi oluyorum her şey batıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum artık... Çıldırıcam kuzum işe geliyorum ot gibi güya çalışıyorum aklım burada değil ooof ofAy benimde 6 ayi geçti vallabide derler düşükten sonra daha kolay olur diye benim doktorum da öyle demişti
Bende öyleyim valla kızımı kaybettiğimden beri mutsuzum. Ara ara umutlaniyorum oda gidiyor sonra.. Nasip herşey Mecburuz beklicez.. Ben bu ay adet olunca gidicem doktora cnm baksın bakalım 6 ay olmazsa gel demişti bakalım ne dicek..Napıcaz biz ya bazen delirecek gibi oluyorum her şey batıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum artık... Çıldırıcam kuzum işe geliyorum ot gibi güya çalışıyorum aklım burada değil ooof of
Kist yok canm, adet olamadım 1 haftadır gecıktı, adet sokturucu diye verdıNeden tarlusal verdi kist mi oluşmuş. yeni bat 2 temmuz
Oluyordu kuzum göbeğim hala mor. Herkeste oluyormuşSummerwinter , Katre-i Matemm kan sulandırıcı kullandıktan sonra morarma oluyor mu sizde de kızlar.Normal mi acaba benim bi bacakta çok kötü morluk oldu korkuyorum açıkçası Acile mi gitsem bilemiyorum eşimde evde değil yarın gidelim demişti.
Evet eşler bu konuda dengeyi sağlamalı. Tabiki kardeşi annesi atacak değil ama eşini de ezdirmemeli.Aslında eşlerden de kaynakli durum cnm çünkü benim eşim hep korurdu bana annesini kardeşini ama cok şükür gun geçtikçe ne olduklarını görüyor ve ona göre davranıyor. Ben muhatap bile olmuyorum artık sadece zorunlu durumlarda. Mesela aylardır gorumcemle konuşmadık cenazede mecburen konuştuk
Çok korktum canımOluyordu kuzum göbeğim hala mor. Herkeste oluyormuş
Aynen cnm elbette atacak değil anne baba kardeş de önemli ama eğer onlar deger vermiyorsa evladina, evladının eşine yapçak bişey yok uzak durulmali, mesafe koyulmali.. Benim görümcem, kaynanam öyle bize karşı malesef.. Neler yaptılar neler biz kızımızı kaybettik ağlarken görümcem oğluna 6 aylik konsept paylasti. El gibi bi kere aradi tamam. Hele kaynanam evlat ayrımı yapıyor zaten. Oda gelmedi mesela aklına gelmemis gelmek.. Ama kızı düşük yaptı koştu hemen ki biliyosun cnm bizimki düşük degildi erken doğumla kaybettik yavrularimizi..Evet eşler bu konuda dengeyi sağlamalı. Tabiki kardeşi annesi atacak değil ama eşini de ezdirmemeli.
Benimde cok morariyodu cnm merak etme bişey yoktur benim doktorum hemşiresi sürekli bakıyordu kontrolde normal diyoduSummerwinter , Katre-i Matemm kan sulandırıcı kullandıktan sonra morarma oluyor mu sizde de kızlar.Normal mi acaba benim bi bacakta çok kötü morluk oldu korkuyorum açıkçası Acile mi gitsem bilemiyorum eşimde evde değil yarın gidelim demişti.
Sağolun kızlar Valla içimi rahatlattınız Allah razı olsunBenimde cok morariyodu cnm merak etme bişey yoktur benim doktorum hemşiresi sürekli bakıyordu kontrolde normal diyodu
Kuzum İnşallah hamile kalırımCanım ins hamile kalırsın ama yine de dikkkat et korunmuyorsun sen bu tempoyla çalışsan yorulsan stres yapsan ne anlamı kalır hamile kalınca açık açık KV le konuş bu işlerden uzak dur savaş çıksa bile boşver canı cehenneme işlerin kendi yapsın sen de ins güzel sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Aha tutturdumİyi geceler kızlar, bugün Dr. kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür, suyu falan iyiydi hareket ediyordu.Ben bugün biraz stres yaptım da. Galiba kucağımıza almadan rahat bi nefes alamayacağız.Bi kızım oluyormuş.Asya kuşum geliyor inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?