Valla ilk kez
Süpersin valla ama iyi ki seninki tuttu allah gönlüne göre verdi teneffüs zilimizinValla ilk kez
Aynen inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur da tam içine siner
Yinede git tabi böyle bir etki yaptıysa kuzumÇok korktum canımeşim bi tanıdık Dr. aradı getirin tahlil yapalım demiş.Halsizlikte var damara geldi bence.
Geçmiş olsun csnim bence sne yine bir test yap idar testi yap ne olur ne olmaz
Sağolun kızlar çektirdim gece hayırlısı olsum bakalımsutlaacc çok geçmiş olsun canım. Benim de yengem baş ağrısı olunca kusuyordu çok kötü oluyordu.İlerlemeden hal olur umarım canım.
Aaa maşallahİyi geceler kızlar, bugün Dr. kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür, suyu falan iyiydi hareket ediyordu.Ben bugün biraz stres yaptım da. Galiba kucağımıza almadan rahat bi nefes alamayacağız.Bi kızım oluyormuş.Asya kuşum geliyor inş.
Canım hüznünü anlıyorum tabi, tarihler bizi çok üzüyor hepinizi farklı zamanlar sayılar aylar.. Ama geçiyor, geçecek Allahın izniyle, bende hala doktora gitmeye dirensemde gideceğim buna mecburuz kuzu, yeni başlangıçlar yeni güzellikler içinCok sveindim cnm kiz deyince icim tuhaf oluyor benim.. Cok hüzünlüyüm su sıralar yine kizlar cok katılamıyorum sohbetlerize.. Sosyal medyada benle beraber hamile kalan arkadaşlarin çocuklarını gördükçe içim gidiyorbide geçen sene bu zamanlar 15 mayısta son adetimi olmuştum.. Doktora gidicem adet olunca ama içim buruk bi yanim doktorumu hiç görmek istemiyor..
Öyle düşünme canımİnşallah öyledir ama bana o yüzde 10luk çocuğu olmayan dilimde kalacakmışım gibi gelmeye başladı... Olanların yarısının genelde ilk çocuğu değil sanırım onların olacağı belliydi diğer yarısı da ilk düşüğün arkası gebeliktir denen hemen hamile kalanlarbenim 6 ayı geçti o tren de kaçtı matematik yanılır inşallah hocam
Işte tüm bu yaşananlar birikiyor malesef canim. Kabullenip mesafe koymaktan başka çare bırakmıyorlarAynen cnm elbette atacak değil anne baba kardeş de önemli ama eğer onlar deger vermiyorsa evladina, evladının eşine yapçak bişey yok uzak durulmali, mesafe koyulmali.. Benim görümcem, kaynanam öyle bize karşı malesef.. Neler yaptılar neler biz kızımızı kaybettik ağlarken görümcem oğluna 6 aylik konsept paylasti. El gibi bi kere aradi tamam. Hele kaynanam evlat ayrımı yapıyor zaten. Oda gelmedi mesela aklına gelmemis gelmek.. Ama kızı düşük yaptı koştu hemen ki biliyosun cnm bizimki düşük degildi erken doğumla kaybettik yavrularimizi..
İnşallah 9 ay gelmezBu arada 2 gün kaldı adete sanki hasta olacak gibiyim duygusal ve sinirliyim ve tabiki çikolata ya ihtiyacım varbakalım inşallah gecikmezde bende evham yapmam. Yani gelecekse vaktinde gelsin yoksa gelme de olur şöyle bir 9 ay
Yarın sabah gidicem inş.B12 vitaminim düşükmüş halsizlik ondan da olabilir aslında.İğne verdi Dr. çarpıntı da yapıyormuş ablam söyledi umarım iyi gelir.Yinede git tabi böyle bir etki yaptıysa kuzum
Oyleleler malesef düşünmezler Allah yardımcın olsun canım ins bebiş gelirKuzum İnşallah hamile kalırımzaten pazartesi günü kaynanam gelicek inşallah ama gerçekten çok yoruluyorum bide kv. haber vermeden misafir getiriyor eve yemek çay yetistiricem diye bi o yana bi bu yana kosturuyorum çok yoruyo beni
Folidoce kullanıyorum ben folık asıt olarak, ıcınde B vitamını de var canım, sen de ondan kullan ıstersenYarın sabah gidicem inş.B12 vitaminim düşükmüş halsizlik ondan da olabilir aslında.İğne verdi Dr. çarpıntı da yapıyormuş ablam söyledi umarım iyi gelir.
Bence okeyKızlar ben birazdan doktoruma gidicem de şunu kesin sor dediğiniz bir şey var mı? Benim aklımdakiler: yumurtlama olmuş mu, yumurta var mı, boyutu ne, rahim kalınlığım ne, neden kanlı akıntı oldu, glifor veya benzeri bir ilaç kullansam adetimi düzenler mi, soğan kürü yapayım mı, yapışıklık olmuş olabilir mi rahim filmi çekelim mi, femara ve çatlatma iğnesini sorucam, ana ve lupus sonucumu söylücem bide... başka ne diyim
Bende direndim 6 ay cnm ama gitçem artık adet olunca. Geçecek ins geçecek güzel günler görcez bizdeCanım hüznünü anlıyorum tabi, tarihler bizi çok üzüyor hepinizi farklı zamanlar sayılar aylar.. Ama geçiyor, geçecek Allahın izniyle, bende hala doktora gitmeye dirensemde gideceğim buna mecburuz kuzu, yeni başlangıçlar yeni güzellikler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?