Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy buraya çok ara vermiş gibi oldum resmen konulardan koptum dün bu evden çıkan arkadaşlar hastahane işi için gelip 14 aylık oğullarını yarım saatliğine bana bırakmışlardı hastahane ortamına girmesin diye resmen enerjimi yükseltti çocuk ama bir o kadar da korkmadım desem yalan olur 30 dk da perişan oldum

Süpersin valla ama iyi ki seninki tuttu allah gönlüne göre verdi teneffüs zilimizin Teneffus Zili
Aynen inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur da tam içine siner Rabbim tez zamanda sırayı bize getirsin artık hayırlısı ile valla dün de küçük çocuk görünce yine çok heveslenmedim değil

Geçmiş olsun csnim bence sne yine bir test yap idar testi yap ne olur ne olmaz

sutlaacc çok geçmiş olsun canım.Benim de yengem baş ağrısı olunca kusuyordu çok kötü oluyordu.İlerlemeden hal olur umarım canım.
Sağolun kızlar çektirdim gece hayırlısı olsum bakalım
Sohrab bende bazen düşünüyorum ilk başta korunmasaydım diye 8 ay falan korunduk gerçi ama o zamanda şartlar onu gerektiriyordu kendini suçlama herşeyin bir zamanı var demek ki.
bikaç arkadaşım hiç beklemediği anda hamile kaldı hemde eşlerinde sorun varken biri alkol bile almış hiç belli olmuyor bu işler.

Aaa maşallah oğlan senesinden bir kız daha, sağlıkla kucağına al kuzunu inşallah, Ya işte illaki bir pimpirikleniyoruz, bak iyiymiş çok şükür keep calm baby

Canım hüznünü anlıyorum tabi, tarihler bizi çok üzüyor hepinizi farklı zamanlar sayılar aylar.. Ama geçiyor, geçecek Allahın izniyle, bende hala doktora gitmeye dirensemde gideceğim buna mecburuz kuzu, yeni başlangıçlar yeni güzellikler için

Öyle düşünme canım bende senelerdir olmuyor yaa olmuyor işte herhalde benim çocuğum olmayacak dedim tam durumu kabul ettim tüp tedavisine başladık doktor yüzde 65 şans vermişti o zman, çok şükür transfer olmadan doğal yoldan hamile kaldım. Hepimizin sınavı başka kuzum, evlat ağır bir sınav, bazen olması bazen olmaması. Biz birde olup kaybetmekle sınandık. Olacak inşallah. Umutsuz olmamak lazım bunu öğrendim. Allah herşeye kadirdir

Işte tüm bu yaşananlar birikiyor malesef canim. Kabullenip mesafe koymaktan başka çare bırakmıyorlar

Merhaba kızlar şimdi okudum yazdıklarınızı, çocuk düşünme konusu çok büyük bir sorumluluk bencede, yani ilk zamanlarda olmadığı için bende çok üzüldüm ama evliliği çok güzel oturdu diyebilirim. Yani olumsuz yanları kadar olumlu yanları bana kattıkları çok. İlk seneden Bi hevesle çocuk sahibi olana arkadaşlarım bazen çok pişman oluyorlar, dengeler değişiyor ilgi değişiyor, kavgalar değişiyor, sorumluluk artıyor. Çocuk gözünden bakacak olursak iyi ve olumlu anne babalar olabilmek en iyisi..

Bu arada 2 gün kaldı adete sanki hasta olacak gibiyim duygusal ve sinirliyim ve tabiki çikolata ya ihtiyacım var bakalım inşallah gecikmezde bende evham yapmam. Yani gelecekse vaktinde gelsin yoksa gelme de olur şöyle bir 9 ay

İnşallah 9 ay gelmez

Kızlar ben birazdan doktoruma gidicem de şunu kesin sor dediğiniz bir şey var mı? Benim aklımdakiler: yumurtlama olmuş mu, yumurta var mı, boyutu ne, rahim kalınlığım ne, neden kanlı akıntı oldu, glifor veya benzeri bir ilaç kullansam adetimi düzenler mi, soğan kürü yapayım mı, yapışıklık olmuş olabilir mi rahim filmi çekelim mi, femara ve çatlatma iğnesini sorucam, ana ve lupus sonucumu söylücem bide... başka ne diyim

Oyleleler malesef düşünmezler Allah yardımcın olsun canım ins bebiş gelir

Bence okey

Bende direndim 6 ay cnm ama gitçem artık adet olunca. Geçecek ins geçecek güzel günler görcez bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…