Öyle yaptık cnm ama malesef kayınpederim öldüğü için mecburen işlerine yine koşturuyor eşim. Görümcemin 2 çocuğu var ve malesef eşi izin vermiyor hic bişeye. Babasi hastayken bile gitmedi görmeye doğru düzgün korona var diye.. Bayram geçti mezarına gitmedi öyle biri.. Bizi de öyle aradı sadece bayramdaIşte tüm bu yaşananlar birikiyor malesef canim. Kabullenip mesafe koymaktan başka çare bırakmıyorlar
Inşallah kuzum ❣Yarın sabah gidicem inş.B12 vitaminim düşükmüş halsizlik ondan da olabilir aslında.İğne verdi Dr. çarpıntı da yapıyormuş ablam söyledi umarım iyi gelir.
Ben FolıcUs Plus kullandım. 3 ay kullanılıyor zaten canım bitirdim.B12 vitamin iğnesi verdi Dr.Gün aşırı yapacağım.Folidoce kullanıyorum ben folık asıt olarak, ıcınde B vitamını de var canım, sen de ondan kullan ıstersen
Aa dogru 3 ay kullanılıyorBen FolıcUs Plus kullandım. 3 ay kullanılıyor zaten canım bitirdim.B12 vitamin iğnesi verdi Dr.Gün aşırı yapacağım.
Böyle bir halsizlik olamaz ayağa kalkıyorum gözlerim kararıyor ayaklarımda güçsüzlük.Kolum kalkmıyor evde çocuk var yatıp uzanırdım ama olmuyor işte Rabbim güç kuvvet versin herkese.Aa dogru 3 ay kullanılıyor
Ay sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzBence okey
Yaa o adetmiş haAy sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzYapışıklık yoktur dedi ısrarla kalınlık olmadan anlayamayız dedi femara verdi bu hem yumurta için hem duvar için iyiymiş kalınlaşcak ona göre bakcak yoksa rahim filmi isticem ille... 5 gün kullanıcam sonra gün aşırı ilişki dedi ve haftaya cuma kontrole gitcem yine. Prolaktin hariç diğer hormonlara baktırdı ama onu aç karnına ve sabah bakınca doğru sonuç oluyormuş. Haftaya bi gün sağlık ocağına gidip yaptırıcam. İnsülin direncime de baktırayım gitmişken. Gliforu sordum endokrine git onun için dedi o kanıtlanmış bir şey değil herkeste farklı oluyor dedi. Kafam durdu bazı şeyleri unutmuşum artık haftaya cuma gidince söylerim Psikolojim pert ama
Yaa geçmiş olsun canım, inşallah iyi gelir de toparlasın bir an önceBöyle bir halsizlik olamaz ayağa kalkıyorum gözlerim kararıyor ayaklarımda güçsüzlük.Kolum kalkmıyor evde çocuk var yatıp uzanırdım ama olmuyor işte Rabbim güç kuvvet versin herkese.Tek umudum iğneleri şifa olması.Bi de beslenmeme dikkat etmem gerekecek ama çok iştahsızım
İnşallah 4. Aydan sonra rahatlarsın canım ilk zamanlar öyle oluyor malesef. Ek vitamin kullanıyor musun. Eksikse muhakkak kullan canım.Böyle bir halsizlik olamaz ayağa kalkıyorum gözlerim kararıyor ayaklarımda güçsüzlük.Kolum kalkmıyor evde çocuk var yatıp uzanırdım ama olmuyor işte Rabbim güç kuvvet versin herkese.Tek umudum iğneleri şifa olması.Bi de beslenmeme dikkat etmem gerekecek ama çok iştahsızım
Yaa kıyamam yardıma gelecek birisi yok mu, ev işleri ve cocugun la ılgılenırdı, sende bı kac yatıp toparlanırdın, cok gecmiç olsun canımBöyle bir halsizlik olamaz ayağa kalkıyorum gözlerim kararıyor ayaklarımda güçsüzlük.Kolum kalkmıyor evde çocuk var yatıp uzanırdım ama olmuyor işte Rabbim güç kuvvet versin herkese.Tek umudum iğneleri şifa olması.Bi de beslenmeme dikkat etmem gerekecek ama çok iştahsızım
Sen sımdı adet mi olmuussun, kacıncı gun oluyor bugun, femara ya bugun mu baslıcak sın, haftaya gitmen cok ıyı olmus takıp olması cok ıyı olcak, en azından yumurta buyudugunde degerlendırırsiniz.. Psikolojıni de hıc bozma, bak berlısızlıkten kurtuldun, ıyı tarafından bak.. Yumurta gelıstırıcı ılacla da basladın.. Hersey cok guzel olacaakAy sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzYapışıklık yoktur dedi ısrarla kalınlık olmadan anlayamayız dedi femara verdi bu hem yumurta için hem duvar için iyiymiş kalınlaşcak ona göre bakcak yoksa rahim filmi isticem ille... 5 gün kullanıcam sonra gün aşırı ilişki dedi ve haftaya cuma kontrole gitcem yine. Prolaktin hariç diğer hormonlara baktırdı ama onu aç karnına ve sabah bakınca doğru sonuç oluyormuş. Haftaya bi gün sağlık ocağına gidip yaptırıcam. İnsülin direncime de baktırayım gitmişken. Gliforu sordum endokrine git onun için dedi o kanıtlanmış bir şey değil herkeste farklı oluyor dedi. Kafam durdu bazı şeyleri unutmuşum artık haftaya cuma gidince söylerim Psikolojim pert ama
Hormon tahlıli yaptı mı pekı canımKızlar ben de gittim doktora rahim toparlanmış gayet iyi görünüyor dedi, adet söktürücü vermeyeyim dedi zaten 7 8 günde regl olursun dedi vitamin verdi bu kadar
Verdiği ilaç inşallah iyi gelir canım inşallahAy sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzYapışıklık yoktur dedi ısrarla kalınlık olmadan anlayamayız dedi femara verdi bu hem yumurta için hem duvar için iyiymiş kalınlaşcak ona göre bakcak yoksa rahim filmi isticem ille... 5 gün kullanıcam sonra gün aşırı ilişki dedi ve haftaya cuma kontrole gitcem yine. Prolaktin hariç diğer hormonlara baktırdı ama onu aç karnına ve sabah bakınca doğru sonuç oluyormuş. Haftaya bi gün sağlık ocağına gidip yaptırıcam. İnsülin direncime de baktırayım gitmişken. Gliforu sordum endokrine git onun için dedi o kanıtlanmış bir şey değil herkeste farklı oluyor dedi. Kafam durdu bazı şeyleri unutmuşum artık haftaya cuma gidince söylerim Psikolojim pert ama
Evet ya ilk defa böyle oldu kuzumYaa o adetmiş hainşallah femara şifa olur canım çünkü yumurta büyümemiş baksana olsun takiple devam et kuzum boşuna strese giriyorsun baksana büyüdü mü acaba oldu mu olmadı mı, bu akıntı ne diye kafan yoruluyor. Üzülme canım benim.
Canım sıkıntı yapma femara inşallah fayda eder bence endokrin ya da dahiliyeye gidip insülin direncini sor belki ilaç kullanmanı önerirler.Ay sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzYapışıklık yoktur dedi ısrarla kalınlık olmadan anlayamayız dedi femara verdi bu hem yumurta için hem duvar için iyiymiş kalınlaşcak ona göre bakcak yoksa rahim filmi isticem ille... 5 gün kullanıcam sonra gün aşırı ilişki dedi ve haftaya cuma kontrole gitcem yine. Prolaktin hariç diğer hormonlara baktırdı ama onu aç karnına ve sabah bakınca doğru sonuç oluyormuş. Haftaya bi gün sağlık ocağına gidip yaptırıcam. İnsülin direncime de baktırayım gitmişken. Gliforu sordum endokrine git onun için dedi o kanıtlanmış bir şey değil herkeste farklı oluyor dedi. Kafam durdu bazı şeyleri unutmuşum artık haftaya cuma gidince söylerim Psikolojim pert ama
Ayy inşallah, bak sen de kurtuldun belırsızlıktenRahim duvarı kalınlaşmış, kalınlaşınca mı regl oluyor, çok stres yapma dedi stres çok etkiliyormuş, 2 3 aya gebe kalırsın dedi
Gerek görmediHormon tahlıli yaptı mı pekı canım
Hep beraber beklıyoruz, benım de ilacın 2.gunu bitti, kaldı 4 gun.. İlac bıtınce adet gelevekmıs, hemsıre bazen ılac bıtmeden de olanlar oluyor dedı, ınsallah erken gelır, ilac benı sarstı bırazGerek görmedibetaya baktı tekrar bazen çok çok nadir de olsa geç döllenmeyle olabiliyormuş, o da negatif geldi beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?