Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah, bak sen de kurtuldun belırsızlıkten
Evet kalınlasınca regl oluyoruz, o duvarı attığımızda kanama oluyor
Yakında olursun dedi bana rahim duvarı kalınlaşmış çünkü öyle dedi de ondan sordum tabii canım çok kurdum ya, içim rahatladı ama çok şükür

İnşallah canım evet ben de şok oldum bi damla bile olsa adettir dedi adet olmuşum kendi çapımda 4.gün oluyor Bugün başladım femaraya tok karnına içtim doğrudur inşallah eczacı öyle dedi... 5 hap kullanıcam. İnşallah normal insanlar gibi yumurtam büyür rahmim kalınlaşır
Verdiği ilaç inşallah iyi gelir canım inşallah
İnşallah kuzum çok sağol sen de adet olacaksın demek çok şükür canım
Canım sıkıntı yapma femara inşallah fayda eder bence endokrin ya da dahiliyeye gidip insülin direncini sor belki ilaç kullanmanı önerirler.
İnşallah balım İki ay önce endokrine gitmiştim gerek yok demişti ama birdaha görüncem yada sağlık ocağında baktırıp ona göre giderim çok sağ ol

Ahh biz kadınlar beni gördün işte kistlerle falan bogustum ruyalarımda
Ya ben menepoz dedimdoktor diyor ki en doğurgan yaşındasın, sende demiştin
Ya kızlar inşallah kucağını dolsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın o kadar emek veriyorsunuz ki

Ben hıc bılmıyorum femara nasıl kullanılır tüp bebek iğnelerinde uzmanlastım sadece

Geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce her sey düzene

Ay onu Ha-ri mi kullanmıştı sankiiii sosyalci kuzum yetiş imdadıma
Ay dur yeni gördüm doktor ne dedi bugün önce bana onu bir özet geçermisin ben femarayı beş gün sabah akşam bir tane kullandım aç tok fark etmez arasında 12 saat olsun yeter demişti sabah 9 akşam 9 içmiştim ilkinde bir tane 17 mm vardı 10.gün ikincide 18 mm, 10mm ve 5 mm vardı, bu daha az yumurtayı daha sağlıklı büyütüyormuş klomene göre ne kadar doğru bilmiyorum ama pko olanlarda daha olmayana göre yinede fazla yumurta gelişip çok ikiz olan var

Bana 5 gün birer tane verdi canım ya az mı gelir ki senin normalde bir problemin de yok aslında benim yumurtalar nazlı bana da öyle dedi femara sana daha iyi olur duvarı da geliştirir diye... Ay inşallah inşallah kuzum ikiz de olursa olsun kurban olurum ben onlara

Ha-ri bak böyle anlattım kuzum özet geçemedim başıma neler geldi oooy oy

Sağol canım inş.Birden biraz enerji geldi de temizlik yaptık eşimle.Bel ağrısı oluyor tabi uzandım diziye geçiş yaptım., Sen ne yapıyorsun?
Yine de yorma kendini canım, iyi yaptın dinlen bol bol canım, biraz da beslenmene dikkat et daha iyi olursun inşallahNe dicem sana memlekete gitmeyi düşünüyor musun sanki bir sefer öyle bişey yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, eğer öyle olursa çocuga annen bakar sende daha rahat dinlenirsin

Rahim duvarında kalınlaşma olmamasının sebepleri nedir neden olmaz.Biraz daha bu Dr. da takipte ol.Ama bence bi süre sonra Dr. değişimi düşün derim ben.

İnş.Yok canım bizimkiler Niğde ye gidiyo beni de eşim bırakırdı ama bu yıl kalacak gibi.Ama annemler çok yakın bizimki sık sık gidiyor.Ben de işim oldukça oraya bırakıyorum.

İnşallah 4. Aydan sonra rahatlarsın canım ilk zamanlar öyle oluyor malesef. Ek vitamin kullanıyor musun. Eksikse muhakkak kullan canım.
Kan ilacı ve B12 vitamin iğnesi yazmış. Vurdum bugün bi tane.Balık yağı başlamak gerekiyor mu onu sormadım ama ararım Dr.u

Ha-ri bak böyle anlattım kuzum özet geçemedim başıma neler geldi oooy oy
O geleni adet mi saydı şimdi daha neler duyacağız ama bak birde şu var bu ilaçları genelde adetin 2.günü başlatıyorlar pko olanlara günde tek de veren var 2 de çünkü daha fazla uyarıyormuş tabi senin bünyene nasıl gelecek bakalım birde sakın ilkinde az büyüdü gibi olursa canını sıkma hep diyorlar bu ilaç özellikle 2.ve 3.denemede tam anlamı ile fayda ediyor cidden doğru benim ikincide daha belirgin büyüdü, biraz mide bulantısı yaparsa şaşırma o oluyor, rahim kalınlığı o geleni adet saydı ise tam yumurtlama zamanı en az 7mm olmalı diyorlar bakalım ilaç takibinde gidince belli olur değişir illaki

Bu duvar için bana fayda etmedi demekki benim yine kalınlaşmadı ondan ara verdirdi şimdi estrofem kullanıyorum yarın büyük gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…