Yakında olursun dedi bana rahim duvarı kalınlaşmış çünkü öyle dedi de ondan sordumAyy inşallah, bak sen de kurtuldun belırsızlıkten
Evet kalınlasınca regl oluyoruz, o duvarı attığımızda kanama oluyor
Ahh biz kadınlarYakında olursun dedi bana rahim duvarı kalınlaşmış çünkü öyle dedi de ondan sordumtabii canım çok kurdum ya, içim rahatladı ama çok şükür
İnşallah canımSen sımdı adet mi olmuussun, kacıncı gun oluyor bugun, femara ya bugun mu baslıcak sın, haftaya gitmen cok ıyı olmus takıp olması cok ıyı olcak, en azından yumurta buyudugunde degerlendırırsiniz.. Psikolojıni de hıc bozma, bak berlısızlıkten kurtuldun, ıyı tarafından bak.. Yumurta gelıstırıcı ılacla da basladın.. Hersey cok guzel olacaak
İnşallah kuzum çok sağol sen de adet olacaksın demek çok şükür canımVerdiği ilaç inşallah iyi gelir canım inşallah
İnşallah balımCanım sıkıntı yapma femara inşallah fayda eder bence endokrin ya da dahiliyeye gidip insülin direncini sor belki ilaç kullanmanı önerirler.
Ya ben menepoz dedimAhh biz kadınlarbeni gördün işte kistlerle falan bogustum ruyalarımda
Amiinn inşallah canım, hepımız aynı sınava tabiyizYa ben menepoz dedimdoktor diyor ki en doğurgan yaşındasın, sende demiştin
Ya kızlar inşallah kucağını dolsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasıno kadar emek veriyorsunuz ki
Ben hıc bılmıyorum femara nasıl kullanılırİnşallah canımevet ben de şok oldum bi damla bile olsa adettir dedi adet olmuşum kendi çapımda 4.gün oluyor Bugün başladım femaraya tok karnına içtim doğrudur inşallah eczacı öyle dedi... 5 hap kullanıcam. İnşallah normal insanlar gibi yumurtam büyür rahmim kalınlaşır
İnşallah kuzum çok sağol sen de adet olacaksın demek çok şükür canım
İnşallah balımİki ay önce endokrine gitmiştim gerek yok demişti ama birdaha görüncem yada sağlık ocağında baktırıp ona göre giderim çok sağ ol
Ay onuBen hıc bılmıyorum femara nasıl kullanılırtüp bebek iğnelerinde uzmanlastım sadece
Geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce her sey düzeneAy sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzYapışıklık yoktur dedi ısrarla kalınlık olmadan anlayamayız dedi femara verdi bu hem yumurta için hem duvar için iyiymiş kalınlaşcak ona göre bakcak yoksa rahim filmi isticem ille... 5 gün kullanıcam sonra gün aşırı ilişki dedi ve haftaya cuma kontrole gitcem yine. Prolaktin hariç diğer hormonlara baktırdı ama onu aç karnına ve sabah bakınca doğru sonuç oluyormuş. Haftaya bi gün sağlık ocağına gidip yaptırıcam. İnsülin direncime de baktırayım gitmişken. Gliforu sordum endokrine git onun için dedi o kanıtlanmış bir şey değil herkeste farklı oluyor dedi. Kafam durdu bazı şeyleri unutmuşum artık haftaya cuma gidince söylerim Psikolojim pert ama
Ay dur yeni gördüm doktor ne dedi bugün önce bana onu bir özet geçermisin
Evet evet o kullandı
Bana 5 gün birer tane verdi canım ya az mı gelir ki senin normalde bir problemin de yok aslında benim yumurtalar nazlıAy dur yeni gördüm doktor ne dedi bugün önce bana onu bir özet geçermisinben femarayı beş gün sabah akşam bir tane kullandım aç tok fark etmez arasında 12 saat olsun yeter demişti sabah 9 akşam 9 içmiştim ilkinde bir tane 17 mm vardı 10.gün ikincide 18 mm, 10mm ve 5 mm vardı, bu daha az yumurtayı daha sağlıklı büyütüyormuş klomene göre ne kadar doğru bilmiyorum ama pko olanlarda daha olmayana göre yinede fazla yumurta gelişip çok ikiz olan var
Ay sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzYapışıklık yoktur dedi ısrarla kalınlık olmadan anlayamayız dedi femara verdi bu hem yumurta için hem duvar için iyiymiş kalınlaşcak ona göre bakcak yoksa rahim filmi isticem ille... 5 gün kullanıcam sonra gün aşırı ilişki dedi ve haftaya cuma kontrole gitcem yine. Prolaktin hariç diğer hormonlara baktırdı ama onu aç karnına ve sabah bakınca doğru sonuç oluyormuş. Haftaya bi gün sağlık ocağına gidip yaptırıcam. İnsülin direncime de baktırayım gitmişken. Gliforu sordum endokrine git onun için dedi o kanıtlanmış bir şey değil herkeste farklı oluyor dedi. Kafam durdu bazı şeyleri unutmuşum artık haftaya cuma gidince söylerim Psikolojim pert ama
Çok geçmiş olsun canım düzelir inşallah hemencecik. Bu gün bakınırken gördüm D vitamini de pkoyu etkiliyormuş. Tam araştıramadım henüz ama sağlık ocağına gidince ona da baktır istersen.
Sağol canım inş.Yaa geçmiş olsun canım, inşallah iyi gelir de toparlasın bir an önce
Yine de yorma kendini canım, iyi yaptın dinlen bol bol canım, biraz da beslenmene dikkat et daha iyi olursun inşallahSağol canım inş.Birden biraz enerji geldi de temizlik yaptık eşimle. Bel ağrısı oluyor tabi uzandım diziye geçiş yaptım., Sen ne yapıyorsun?
Rahim duvarında kalınlaşma olmamasının sebepleri nedir neden olmaz.Biraz daha bu Dr. da takipte ol.Ama bence bi süre sonra Dr. değişimi düşün derim ben.Ay sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzYapışıklık yoktur dedi ısrarla kalınlık olmadan anlayamayız dedi femara verdi bu hem yumurta için hem duvar için iyiymiş kalınlaşcak ona göre bakcak yoksa rahim filmi isticem ille... 5 gün kullanıcam sonra gün aşırı ilişki dedi ve haftaya cuma kontrole gitcem yine. Prolaktin hariç diğer hormonlara baktırdı ama onu aç karnına ve sabah bakınca doğru sonuç oluyormuş. Haftaya bi gün sağlık ocağına gidip yaptırıcam. İnsülin direncime de baktırayım gitmişken. Gliforu sordum endokrine git onun için dedi o kanıtlanmış bir şey değil herkeste farklı oluyor dedi. Kafam durdu bazı şeyleri unutmuşum artık haftaya cuma gidince söylerim Psikolojim pert ama
İnş.Yine de yorma kendini canım, iyi yaptın dinlen bol bol canım, biraz da beslenmene dikkat et daha iyi olursun inşallahNe dicem sana memlekete gitmeyi düşünüyor musun sanki bir sefer öyle bişey yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, eğer öyle olursa çocuga annen bakar sende daha rahat dinlenirsin
Kan ilacı ve B12 vitamin iğnesi yazmış. Vurdum bugün bi tane.Balık yağı başlamak gerekiyor mu onu sormadım ama ararım Dr.uİnşallah 4. Aydan sonra rahatlarsın canım ilk zamanlar öyle oluyor malesef. Ek vitamin kullanıyor musun. Eksikse muhakkak kullan canım.
O geleni adet mi saydı şimdi
Bu duvar için bana fayda etmedi demekki benim yine kalınlaşmadı ondan ara verdirdi şimdi estrofem kullanıyorum yarın büyük günBana 5 gün birer tane verdi canım ya az mı gelir ki senin normalde bir problemin de yok aslında benim yumurtalar nazlıbana da öyle dedi femara sana daha iyi olur duvarı da geliştirir diye... Ay inşallah inşallah kuzum ikiz de olursa olsun kurban olurum ben onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?