Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kıyamam yardıma gelecek birisi yok mu, ev işleri ve cocugun la ılgılenırdı, sende bı kac yatıp toparlanırdın, cok gecmiç olsun canım
Çok sağol cnm ama ben kimseden bişey istemeyen biriyimdir.Annemler var ama annem çok hasta. Ondan bişey isteyemiyorum.Kardeş çok ama müsait olan yok,sağolsun eşim yardım ediyor.

Çok geçmiş olsun canım düzelir inşallah hemencecik. Bu gün bakınırken gördüm D vitamini de pkoyu etkiliyormuş. Tam araştıramadım henüz ama sağlık ocağına gidince ona da baktır istersen.
D vitaminim iyi canım ama yine de takviye kullanıyorum ben güneşe pek çıkamıyoruz diye...
Rahim duvarında kalınlaşma olmamasının sebepleri nedir neden olmaz.Biraz daha bu Dr. da takipte ol.Ama bence bi süre sonra Dr. değişimi düşün derim ben.
Stresten olabilir ama esas problem yumurta gelişmemesi pko var yumurta gelişmeyince duvar da kalınlaşmıyor hormonel bir şey açıkladı ama unuttum zaten şok içindeydim canım ilk kez olduğu için şimdilik bir şey yapmadı femara verdi ama işe yaramazsa tekrar olursa müdahale edecek... Hayırlısı bakalım inşallah değiştirmeme gerek kalmaz
Valla öyle saydı ben de şaşırdım beş kere sordum onu. Ne yumurta gelişmiş ne duvar kalınlaşmış zaten adet olsam da aynı şey olmasam da aynı şey yeni olmuş gibiyim İlk kez kullanıcam diye az verdi demek ki etkisine göre sonrakileri karar veriyorlarsa daha başarılı olur tabi... Hayırlısı olur inşallah Çok teşekkür ederim balım bilgiler için ilkinde herşeye hazırlayayım kendimi

Bu duvar için bana fayda etmedi demekki benim yine kalınlaşmadı ondan ara verdirdi şimdi estrofem kullanıyorum yarın büyük gün
Hadi bakalım inşallah güzel güzel kalınlaşmıştır kuzum benim de bu femarayla olmazsa onu deneyecek demek ki...

İnş.Yok canım bizimkiler Niğde ye gidiyo beni de eşim bırakırdı ama bu yıl kalacak gibi.Ama annemler çok yakın bizimki sık sık gidiyor.Ben de işim oldukça oraya bırakıyorum.
Anladım canım, Rabbim yardımcın olsun inşallahArada olsa da insana iyi geliyor
Çok sağol cnm ama ben kimseden bişey istemeyen biriyimdir.Annemler var ama annem çok hasta. Ondan bişey isteyemiyorum.Kardeş çok ama müsait olan yok,sağolsun eşim yardım ediyor.
Kendimi gördüm bende öyleyim, hatta eşim bazen kızar bana bu yüzden

Hadi bakalım inşallah güzel güzel kalınlaşmıştır kuzum benim de bu femarayla olmazsa onu deneyecek demek ki...
Tamam o zaman sen şimdi kullan hiç stres yapma bilerek kontrollü tek vermiştir dediğin gibi ama gittin işte çok gelişmemiş eee sen diğer ay da aynı dene derse değiştir o doktoru yaylana yaylana ilerliyor demektir, çünkü ciddi derecede yumurtaları hızlı ve çok büyütene tek veriyorlar az ve kaliteli olsun diye, rahim kalınlaşması için nar suyu çok önerildi ama estrofem kullanıyorum diye korktum kullanmaya

Kan ilacı ve B12 vitamin iğnesi yazmış. Vurdum bugün bi tane.Balık yağı başlamak gerekiyor mu onu sormadım ama ararım Dr.u
Balık yağını da kullandırıyorlar çoğu gebeye canım balık yağında dha var zeka geliştiriyor, katkısı çok, eğer balık yemiyorsan kullanmanı tavsiye ederim.

Balık yağını da kullandırıyorlar çoğu gebeye canım balık yağında dha var zeka geliştiriyor, katkısı çok, eğer balık yemiyorsan kullanmanı tavsiye ederim.
Evet biliyorum gebelik düşünürken kullanıyordum ama kaçıncı ayda başlanıyor onu bilmiyorum.Balık yiyemiyordum ama artık yemem gerekiyor eşim yaparsa yerim .

Tamam kuzum çok sağ ol bakalım inşallah gerek kalmaz doktorum biraz fazla sakin gençsin olacak acele etme sakin ol stres yapma diyor ama ben tez canlıyım sabrım da kalmadı bile bile yaptığını düşünmüyorum yıllardır gittiğim için alıştım değiştiresim yok açıkçası Ama aynı doz verirse isyan ederim bugün olduğu gibi vermez sanmıyorum...

Ay hadi bakalım inşallah bu fayda eder bir daha ne zaman peki gitme günün

Kan ilacı ve B12 vitamin iğnesi yazmış. Vurdum bugün bi tane.Balık yağı başlamak gerekiyor mu onu sormadım ama ararım Dr.u
B12 eksikliği çok fena yapıyor kuzum yıllar önce vardı benim bütün esnemekten çenem çıkıyordu yerimden kalkamıyordum sonra haplardan kullandım yükseldi geçti inşallah sen de toparlarsın hemencik bir kerelik mi iğne vuruldun hap da kullanacaksan iştah açıyormuş haberin olsun ben bilmiyordum herkes de hiçbirşey yemiyorsun çok zayıfsın diyip durduğu için aa ne güzel yiyorum artık derken kilo almıştım

Kızlar ben de gittim doktora rahim toparlanmış gayet iyi görünüyor dedi, adet söktürücü vermeyeyim dedi zaten 7 8 günde regl olursun dedi vitamin verdi bu kadar
Çok sevindim canım ins adet olursun bir kaç sonrada gebe kalırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…