- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
10 tane iğnem var kuzum. İştahım açılsın doya doya yemek yemek istiyorum.B12 eksikliği çok fena yapıyor kuzum yıllar önce vardı benim bütün esnemekten çenem çıkıyordu yerimden kalkamıyordum sonra haplardan kullandım yükseldi geçti inşallah sen de toparlarsın hemencikbir kerelik mi iğne vuruldun hap da kullanacaksan iştah açıyormuş haberin olsun ben bilmiyordum herkes de hiçbirşey yemiyorsun çok zayıfsın diyip durduğu için aa ne güzel yiyorum artık derken kilo almıştım
göbeğim kolum bacaklarım mosmor çok normal canım boşuna gitme@Summerwinter,Katre-i Matemm kan sulandırıcı kullandıktan sonra morarma oluyor mu sizde de kızlar.Normal mi acaba benim bi bacakta çok kötü morluk oldu korkuyorum açıkçası Acile mi gitsem bilemiyorum eşimde evde değil yarın gidelim demişti.
İnşallah 11:30 da randevum var stresten 6 da kalktım zerre gözümde uyku yok eşimin boş günü o hala uyuyor ben öylece oturuyorum, tamam zihnen herşey olacağına varır diyorsun ama yinede tekrar bir operasyon olmasa diye insan ister istemez geriliyor birde Rabbim hayırlısını bilir tabi ama kürtajdan bu yana bir kez hariç her gittiğimde bir olumsuzluk ile dönünce gerildim galiba iyiceİnşallah canım benim olanlar çok oluyormuş heralde bakalımsen de yarın güzel haberler verirsin inşallah
İnşallah balım o iğneler hemen kendine getirir merak etme senin enerjin böyle bile yüksek10 tane iğnem var kuzum. İştahım açılsın doya doya yemek yemek istiyorum.Ama çok fena cidden toparlar beni de inş.
Ayy kıyamam kuzum ya inşallah güzel şeyler der artıkİnşallah 11:30 da randevum var stresten 6 da kalktım zerre gözümde uyku yok eşimin boş günü o hala uyuyor ben öylece oturuyorum, tamam zihnen herşey olacağına varır diyorsun ama yinede tekrar bir operasyon olmasa diye insan ister istemez geriliyor birde Rabbim hayırlısını bilir tabi ama kürtajdan bu yana bir kez hariç her gittiğimde bir olumsuzluk ile dönünce gerildim galiba iyice
Hersey yolunda bence, estrofem fayda etmıstır, ınsallah guzel haberlerle dönersin sen deİnşallah 11:30 da randevum var stresten 6 da kalktım zerre gözümde uyku yok eşimin boş günü o hala uyuyor ben öylece oturuyorum, tamam zihnen herşey olacağına varır diyorsun ama yinede tekrar bir operasyon olmasa diye insan ister istemez geriliyor birde Rabbim hayırlısını bilir tabi ama kürtajdan bu yana bir kez hariç her gittiğimde bir olumsuzluk ile dönünce gerildim galiba iyice
Canım bende halan çiğ bakllik almadım yemiyorum kokusundan dolayı ama tonfish alıyorum isityorum yada salata yapıp yiyoruz hiç değilse o kadar koku tad yok kılçık derdi yokEvet biliyorum gebelik düşünürken kullanıyordum ama kaçıncı ayda başlanıyor onu bilmiyorum.Balık yiyemiyordum ama artık yemem gerekiyor eşim yaparsa yerim .
Ay sohrab çok saçma şeyler oldu benim yumurta da büyümemiş duvarım da kalınlaşmamış 3mm duvar mı olur ya o ne yumurtalıklarım sürekli ağrıdı ve akıntı oldu nasıl büyümez hiç anlamadım ve o kahvemsi pembemsi akıntılar adetmiş kalınlaşmadığı için adet olamamışsın az da olsa bi kanama olması adet oldun demek bizim için dedi... Her gittiğimde asla beklemediğim bir şeyler oluyor. Kist falan yokmuş minik minik yumurtalarım var yine... Bir aydan fazladır boşuna gün aşırı ilişki olucak diye uğraşıyoruzYapışıklık yoktur dedi ısrarla kalınlık olmadan anlayamayız dedi femara verdi bu hem yumurta için hem duvar için iyiymiş kalınlaşcak ona göre bakcak yoksa rahim filmi isticem ille... 5 gün kullanıcam sonra gün aşırı ilişki dedi ve haftaya cuma kontrole gitcem yine. Prolaktin hariç diğer hormonlara baktırdı ama onu aç karnına ve sabah bakınca doğru sonuç oluyormuş. Haftaya bi gün sağlık ocağına gidip yaptırıcam. İnsülin direncime de baktırayım gitmişken. Gliforu sordum endokrine git onun için dedi o kanıtlanmış bir şey değil herkeste farklı oluyor dedi. Kafam durdu bazı şeyleri unutmuşum artık haftaya cuma gidince söylerim Psikolojim pert ama
Canım ins güzel haberlerle dönersin Rabb'im işini rast getirsin inşallahİnşallah 11:30 da randevum var stresten 6 da kalktım zerre gözümde uyku yok eşimin boş günü o hala uyuyor ben öylece oturuyorum, tamam zihnen herşey olacağına varır diyorsun ama yinede tekrar bir operasyon olmasa diye insan ister istemez geriliyor birde Rabbim hayırlısını bilir tabi ama kürtajdan bu yana bir kez hariç her gittiğimde bir olumsuzluk ile dönünce gerildim galiba iyice
Canım ins güzel haberlerle dönersin Rabb'im işini rast getirsin inşallah
Hersey yolunda bence, estrofem fayda etmıstır, ınsallah guzel haberlerle dönersin sen de
İnşallah kızlar yaaİnşallah balım o iğneler hemen kendine getirir merak etme senin enerjin böyle bile yüksek
Ayy kıyamam kuzum ya inşallah güzel şeyler der artıkgerçekten bu ara o kadar üst üste geldi ki insan kötü şeyler duymaktan umutsuzluğa kapılıyor...
Yumurtlaman yakın olabılır, kacıncı gundesın, cok guzel bır yumurta var dıye bılır, cunku estrofem ostrojen bildiğinİnşallah kızlar yaabakalım ne diyecek ilaca başladığımdan beri şeffaf veya beyaz jel gibi o kadar yoğun bir akıntı geliyor ki bu enfeksiyon vs mantar değil belli ilaç ile oldu ama ciddi derecede yoğun bakalım neler yaptı ne diyecek
Oooo süper hayırlı olsun canımMammamia2 sonunda Mersin'e taşınıyorum. 1 haftaya kadar inşallah sen bana doktor tavsiyesinde bulunmuştun ama ben unuttum temmuzda hsg çektireceğim. Son zamanlarda takibimi Prof. Filiz Çayan yapıyordu aslında müthiş memnunum ama çok pahalı, çok zorlanıyorum. Hsg ye de 2000 tl dedi. Sen çektirmemiştin dimi? Çok detaycı, çok ilgili bir doktora ihtiyacım var. Düşük, dış gebelik öykülerinden sonra herhangi bir doktora gidemem. Bi el at şu kardeşine
Hayırlı olsun canım ev buldunuz mu adres belli miMammamia2 sonunda Mersin'e taşınıyorum. 1 haftaya kadar inşallah sen bana doktor tavsiyesinde bulunmuştun ama ben unuttum temmuzda hsg çektireceğim. Son zamanlarda takibimi Prof. Filiz Çayan yapıyordu aslında müthiş memnunum ama çok pahalı, çok zorlanıyorum. Hsg ye de 2000 tl dedi. Sen çektirmemiştin dimi? Çok detaycı, çok ilgili bir doktora ihtiyacım var. Düşük, dış gebelik öykülerinden sonra herhangi bir doktora gidemem. Bi el at şu kardeşine
Dilek Özdemir de iyidir canım sanırım Ortadoğu'da çalışıyordu komşumuz da hep düşük yapardı yıllar sonnra 2cocugu oldu üst üsteOooo süper hayırlı olsun canımgel gel yamacıma gel mersin şehir hastanesinde Ali Yeşil var canım, özelde medicalde Ayşenur kaya kahveci yi çok tavsiye eden var. Ben hiç gitmedim ama birde forum yaşam hastanesinde sultan hanım var. Ona da gitmedim kuzu. Ona çok yoğun ama iyi diyorlar. Biraz beklemek bıktırıyormuş. Öyle söylüyorlar evet Filiz çayan çok iyi canım ama maddiyatta önemli haklısın hsg için 2000 TL çok pahalı geldi bana da. Ben çekildim hsg canım, başka bir şehirde medicalparkta narkozsuz. Bi sorun çıkmadı çok şükür. Medical park ı tavsiye ederim canım.
Sevindim csnim normal olmasına şükürBenim hormon sonuçlarım çıkmış normalmiş sadece Lh birazcık yüksek o da pko da normal dedi. Dahiliyede verdiğim kan testlerinde ANA ve lupus negatif çıkmıştı şimdi Protein C protein S de çıkmış normal sınırlarda görünüyor enabızda. Yine de gidip yorumlatmam lazım mı bunları sizce? Hangi bölüme gitmem lazım bide dahiliye ben yorumlamam demişti.
Haziran ins hepimize güzel gelsin cnm bende başlıcam tedaviye haziranda. Sende pko vardı sanırım demi? Düzensiz mi adetlerin bebeğini kaybettikten sonraBen bugün hasta oldum kızlar28 günde oldum hemde 35 den 28 e düştü bu iyi birşey galiba, çok şükür. Haziran ı bekleyeceğiz artık
Romatoloji yorumlar canm, kadın dogumcu da yorumlayabılır.. Degerler in güzelBenim hormon sonuçlarım çıkmış normalmiş sadece Lh birazcık yüksek o da pko da normal dedi. Dahiliyede verdiğim kan testlerinde ANA ve lupus negatif çıkmıştı şimdi Protein C protein S de çıkmış normal sınırlarda görünüyor enabızda. Yine de gidip yorumlatmam lazım mı bunları sizce? Hangi bölüme gitmem lazım bide dahiliye ben yorumlamam demişti.
Düzene girmesi cok iyi olmus, insalllah önümüzdeki ay bebiş de gelirBen bugün hasta oldum kızlar28 günde oldum hemde 35 den 28 e düştü bu iyi birşey galiba, çok şükür. Haziran ı bekleyeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?