Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevindim csnim normal olmasına şükür bence kadın dogumcuya da göster hepsini onlarda yorumlasin
Tamam canım haftaya cuma gidicem zaten göstereyim
Ben bugün hasta oldum kızlar 28 günde oldum hemde 35 den 28 e düştü bu iyi birşey galiba, çok şükür. Haziran ı bekleyeceğiz artık
Ay süper bir şey kuzum inşallah bir sonrakinde bebiş olur
Romatoloji yorumlar canm, kadın dogumcu da yorumlayabılır.. Degerler in güzel
Çok şükür canım bakalım pıhtılaşma ve genetik kaldı onlar da 2 haftaya çıkar Eksik bir şey var mı başka yaptırmam gereken bir de şu femara işe yarasa çok iyi olacak

Pıhtılasma cıkmıcak sen de buyuk ıhtımalle, belkı benımkı gıbı hafıf pıhtılasma egılimi cıkar, o da herkeste olurmus, lupus negatıf cunku.. Sen tek sorun yumurtlama bence, yanı gec buyuyo veya catlamıyor, onu da femara ve catlatma ıgnesı İle cozeceksınız artık.. Gelsin bebişler

Paresilaaa canım bak, PembeAnkaKusu nun doktorunun dedıklerıne, acaba sen de de mı boyle bır durum oldu, bi kac damla geldi demiştin, doktora ne zman gıdıceksın? Son durumun ne?
Hala gelmedi canım göğüslerimi taşıyamıyorum artık suratımda sivilcede çıktı. Bende düşük Amh var. Erken menepoz der diye korkuyorum. Ptesi 14.40 randevum canım

Hala gelmedi canım göğüslerimi taşıyamıyorum artık suratımda sivilcede çıktı. Bende düşük Amh var. Erken menepoz der diye korkuyorum. Ptesi 14.40 randevum canım
Belkı sana da rahım duvarı kalınlasmadıgı ıcın adet olmussun dıyebılır.. Ben erken menepoz dıyecegıni düşünmüyorum, sonucta daha 30lu yaşlardasın, tamam rezervımız azalmaya devam edıyor ama bu kadar erken de olmaz hadi 40 baslarında dıyelim. Benım prolokatın yukselmıs, tahmın ettıgım gıbı, suan adet sokturucu kullanıyorum 3.gunumdeyım

Ben bugün hasta oldum kızlar 28 günde oldum hemde 35 den 28 e düştü bu iyi birşey galiba, çok şükür. Haziran ı bekleyeceğiz artık
Bir yandan sevindim canım yumurtlaman da erken olur herhalde ins Haziran güzel geçer bol bebiş haberi alırız sizlerden

Şu an hatırlamıyorum unutmak istediğim için sanırım ama 0.6 mı öyle birşey di canım
Ki bu bir sene önce idi
Şimdi Kim bilir kaçtır
Çok korkuyorum

Şu an hatırlamıyorum unutmak istediğim için sanırım ama 0.6 mı öyle birşey di canım
Ki bu bir sene önce idi
Şimdi Kim bilir kaçtır
Çok korkuyorum
Canım tüp tedavısıne mı gecıs yapsan, 1in altına direk rapor cıkıyor, asılama sartı aramıyorlar.. Bir de tüp bebek merkezler daha hassas ölcüm yapıyor, nerde olctürdün

Canım tüp tedavısıne mı gecıs yapsan, 1in altına direk rapor cıkıyor, asılama sartı aramıyorlar.. Bir de tüp bebek merkezler daha hassas ölcüm yapıyor, nerde olctürdün
Bir özel hastanede canım
Kürtaj sonrası yaklaşık 3 ay regl gelmediği için test yapmıştı o zaman çıktı. Doktorum tüp bebek ile de ilgileniyor. Uzmanlığı var. Bir sene deneyin olmadığı takdirde yolumuza ne şekilde devam edeceğimize karar veririz demişti.

Ay inşallah kuzum ağzın bal yesin hepimizin bebişleri gelsin yüzümüz gülsün kalbimiz pırpır atsın inşallahhh Ben ve eşim kısa çalışma sayesinde bugün ve ptesi evden çalışacaktık dün çok üzüldüm diye kv lerin yazlığa gidelim dedi apar topar geldik ilacı kullandığım bu 5 gün de yazlıktayız stres olmam temiz hava iyi gelir inşallah sonunda hıdırellezdeki dilek kağıdımı da denize atabildim az önce dileklerimiz kabul olsun inşallah

Yumurtlaman yakın olabılır, kacıncı gundesın, cok guzel bır yumurta var dıye bılır, cunku estrofem ostrojen bildiğin
Yok büyüyen güzel bir yumurta yok, rahim kalınlığı 5.8 fayda etmemiş 5 gün iki katına çıkardı yine fayda etmezse bir ay daha bakalım dedi yine olmazsa histeroskopi yapacağız dedi

Kuzum böyle bir durumda neden bir sene deneyin dedi ki anlayamadım inşallah sorun yoktur... Benle bi arkadaşımın aynı anda bu ay ilk defa öyle duvarlar kalınlaşmadan adet oldu belki senin de öyle olmuştur...Bu ay herkeste bi tuhaflık var. Benim sürekli yumurtlayacak gibi akıntılar da oldu sürekli kasıklarım da ağrıdı ama yumurtlama da olmamış ve 45 gün böyleydi düşün yani Senin de olmuş olabilir kendini üzme şimdiden doktora gidince hiçbir şey beklediğimiz gibi çıkmıyor ben kist yada iltihap diyordum bak ne çıktı...

Emin ellerdesin o zaman, yoksa vakıt kaybetmeyin dicektim

İlk Amh okuduğumda yıkıldım. Bekledim direk tüp demesini ama denedikten 2 ay sonra hamile kalmıştım. D vitaminin 7 olmasına rağmen hamile kalmıştım. Fsh de sanırım 11di. Fsh için ilaç vermişti. Belki bu değerlere rağmen hamile kaldığım içindir Bilmşyorum ki
Ki daha doktorla görüşmeden Amh duyunca eşimden boşanmayı bile düşündüm ona da dile getirmiştim...
Yine aynı şeyleri yaşamak aynı şeyleri düşünmek istemiyorum
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum düşünemiyorum

Yaa ne güzel yapmıssınız, bol bol dınlen temız hava al, yürüyüs yapın, benım de o kadar ıhtıyacım var kı boyle mini bi tatıle.. Sen benım yerime de keyfını cıkar

Yok büyüyen güzel bir yumurta yok, rahim kalınlığı 5.8 fayda etmemiş 5 gün iki katına çıkardı yine fayda etmezse bir ay daha bakalım dedi yine olmazsa histeroskopi yapacağız dedi
Bir daha ne zaman bakacak kuzum 5 gün sonra mı? Ay neymiş bu yumurtalar rahimler bu ay yaaa ne çektik benim de 3 mm dedi şaka gibi rahim diye bir şey yok dese daha iyiydi

Kacıncı gundesın suan canım, estrofem 20 gun bıtmedı ama herhalde deıl mı

Bir daha ne zaman bakacak kuzum 5 gün sonra mı? Ay neymiş bu yumurtalar rahimler bu ay yaaa ne çektik benim de 3 mm dedi şaka gibi rahim diye bir şey yok dese daha iyiydi
Cidden başıma bir ağrı oldu, haftaya çarşamba bakacak tekrar senin 3mm olmasına ne dedi peki

Ben de tüp bebek negatıf olunca ayrılmak istediğimi dile getirmiştim, ama o uzuntuyle saglıklı dusunemıyoruz, caresz dert deil cok sukur ki, benım nacizane tavsiyem 1 yıl bekleme, belkı amh dan oncelıkli Baska horomonların duzelmesı gerekecek, cunku adet olamadın..tüp bebek de hemen baslamıyor doktorlar, eksık gedik ne varsa sorunu cozup baslıyorlar .. Negatif sonuc almamak ıcın. Bence daha detaylı bi şekilde Baska bir tüp bebek profu İle gorusmelisin.. Bak ben negatif aldım, baslasın dıye gun sayıyorum Baska sorunlar cıkıyor, onlar duzelmeden baslamam diyor. Ki sonucta ben İlk asılama ile gebe kaldım dusuk oldu, doktor ne kadar normal yolla olur dese de Bı sıkıntı var kı 3 yıldır cabalıyorum olmuyor, tüp bebege zar zor ıkna ettim, ilk tüp negatif Sonucta maddı manevı biz üzülüyoruz.. Sürec kolay deil.. Ama guclu olmak zorundayız. Bence vakıt kaybetme, ımkanın da varsa.. Herseyden onemlı sı tedavı ıcın sen hazır olmalısın, psikolojık olarak da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…