- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ah kuzum valla o kadar iyi anlıyorum ki hemen modumuz düşüyor allah yardımcımız olsun... Gerçekten değerlere rağmen hamile kaldığın için olabilir benim doktorum da hep onu söylüyordu kendi kendine hamile kalıp geldin yine olur diye ama düşükten sonra psikoloji falan kalmıyor her anımız stresli... Ben menopoz falan olduğunu düşünmüyorum ama göğüslerin de şişmiş falan demiştin değil mi progesteronla ilgili bir şey olabilir bak geçen bunu okumuştumİlk Amh okuduğumda yıkıldım. Bekledim direk tüp demesini ama denedikten 2 ay sonra hamile kalmıştım. D vitaminin 7 olmasına rağmen hamile kalmıştım. Fsh de sanırım 11di. Fsh için ilaç vermişti. Belki bu değerlere rağmen hamile kaldığım içindir Bilmşyorum ki
Ki daha doktorla görüşmeden Amh duyunca eşimden boşanmayı bile düşündüm ona da dile getirmiştim...
Yine aynı şeyleri yaşamak aynı şeyleri düşünmek istemiyorum
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum düşünemiyorum
Dozu artırmıs, dur bakalım çarsamba olsun hayrolsunn, yumurta ıcın bısey dedı miŞuan 12.gün sabah akşam bir kullanıyordum şimdi sabah 1 öğlen 2 akşam bir hemen bugün başlayacağım haftaya çarşamba gideceğim
Bende 15 haziranda 32 olucam.. Zaman bızım ıcın cok kıymetlı ama daha onumuzde cok guzel yıllar var33 yaşında olunca mecbur canım
Normal kadın doğuma gidemem
Çok sağ ol canım neredeyse iki aydır yumurtlama ve adet bekle günaşırı ilişki olacak diye uğraş üstüne kötü haberler al mahvolmuştum valla iyi geldi çok şükürYaa ne güzel yapmıssınız, bol bol dınlen temız hava al, yürüyüs yapın, benım de o kadar ıhtıyacım var kı boyle mini bi tatıle.. Sen benım yerime de keyfını cıkar
Amiin insallah canımmÇok sağ ol canım neredeyse iki aydır yumurtlama ve adet bekle günaşırı ilişki olacak diye uğraş üstüne kötü haberler al mahvolmuştum valla iyi geldi çok şükürinşallah sizin daha güzel tatilleriniz olsun dertsiz tasasız hamişli bebişli amiiiin
Yok hepsi küçük duruyor dediDozu artırmıs, dur bakalım çarsamba olsun hayrolsunn, yumurta ıcın bısey dedı mi
Bozma moralini, çaresine bakılacak, bak bu ay hepımız bir tuhafız..Yok hepsi küçük duruyor dedi
Çok ince dedi o yaşadığın adetmiş ince olduğu için çok az leke gibi adet olmuşsun dedi... Yumurtlama da olmadığı için ince oluyor çünkü yumurta büyüyüp çatlayınca içinden progesteron falan salgılanıp öyle kalınlaşıyor ya bu ay bana hiç olmamış bunlar... Ben dedim yapışıklık olabilir mi diye bundan önce de adet olamazdın o zaman bunun gibi miydi geçen sefer dedi. Kısa sürdü ama böyle değildi dedim işte femarayla denicez bi bakalım dozu da az verdi pek sanmıyorum bana da rahim filmi yolları göründü gerek yok diyor ama yine benim dediğime gelecek gibiCidden başıma bir ağrı oldu, haftaya çarşamba bakacak tekrar senin 3mm olmasına ne dedi peki
Hadi sallamasyon batlarıma bir yenisini daha ekleyelim
Kesinlikle bak bu aya kadar bir kere ağladığımı bilmem yada doktordan çıkıp moralim bozuk olduğunu hep derim kürtaj zamanı bile o ağlama olmadı ama bugün eşimle durum kritiği yapıyoruz konuşamıyorum gözüm doluyor hemen neden böyle oldum anlamadımBozma moralini, çaresine bakılacak, bak bu ay hepımız bir tuhafız..
Eğer kalınlaşmaz ise benim rahim filmi bile çekilmeden hop histeroskopi yoluÇok ince dedi o yaşadığın adetmiş ince olduğu için çok az leke gibi adet olmuşsun dedi... Yumurtlama da olmadığı için ince oluyor çünkü yumurta büyüyüp çatlayınca içinden progesteron falan salgılanıp öyle kalınlaşıyor ya bu ay bana hiç olmamış bunlar... Ben dedim yapışıklık olabilir mi diye bundan önce de adet olamazdın o zaman bunun gibi miydi geçen sefer dedi. Kısa sürdü ama böyle değildi dedim işte femarayla denicez bi bakalım dozu da az verdi pek sanmıyorum bana da rahim filmi yolları göründü gerek yok diyor ama yine benim dediğime gelecek gibiBu arada senin bence kalınlaşacak dozu da çok arttırmış ve daha günün de varmış inşallah güzel sonuçlar alıcaksın
En kötü histeroskopi kesin çözüm kuzum öyle düşün benim doktor erteleyip durmasa bugün girerdim o operasyona zaten bi uyanıyorsun herşey olmuş bitmişEğer kalınlaşmaz ise benim rahim filmi bile çekilmeden hop histeroskopi yoluinşallah senin de ilaç ile kalınlaşır da gerek kalmaz, bakalım 5 gün sonra bir umut eğer bunda da olmaz ise tarlusal ile adeti bekleyip diğer ay daha da arttıracak dozunu, yok işe yararsa adet olunca yumurta geliştirici direk iğneye başlayacağız dedi femara yı da atladı öyle bir iğne mi varmış ben onu bile unuttum tam beynim durdu
Bakalım ne olacak direk histeroskopi de demedi ofis histeroskopi dedi ne farkı var anlamadımEn kötü histeroskopi kesin çözüm kuzum öyle düşün benim doktor erteleyip durmasa bugün girerdim o operasyona zaten bi uyanıyorsun herşey olmuş bitmişÇözülemeyecek bir problemin yok bence inşallah her şey güzel olacak iğneyi ben de bilmiyorum
Aaa ne demek acaba belki daha kolay geçiyordur kuzumBakalım ne olacak direk histeroskopi de demedi ofis histeroskopi dedi ne farkı var anlamadımvalla her gidiş yeni bir bilgi ile dönüş maşallah bize şimdi sen ne zaman gideceksin tekrar
Femara verdi ya bence daha erken olur, daha kucuk bir tarih söyleHadi sallamasyon batlarıma bir yenisini daha ekleyelim45 güne anca olur 6 temmuz doğum günüm olsun
Ahh canımsın, ilac kullandıgın ıcın içinde umudun vardı, ama bak dozu artırdı, 5 gun sonra farklı seyler duyabıırsın, ayrıca hısterekopı olmak fıkri bana cok cazıp gelıyor, ahh adet olabılseydjmKesinlikle bak bu aya kadar bir kere ağladığımı bilmem yada doktordan çıkıp moralim bozuk olduğunu hep derim kürtaj zamanı bile o ağlama olmadı ama bugün eşimle durum kritiği yapıyoruz konuşamıyorum gözüm doluyor hemen neden böyle oldum anlamadım
İğne işi bendeEn kötü histeroskopi kesin çözüm kuzum öyle düşün benim doktor erteleyip durmasa bugün girerdim o operasyona zaten bi uyanıyorsun herşey olmuş bitmişÇözülemeyecek bir problemin yok bence inşallah her şey güzel olacak iğneyi ben de bilmiyorum
Bana da ofıs hısterekopı yapıcak, tanı amaclı yapılıyor, rahme bakıcak bir sorun varsa duzeltme ımkanı oluyor.. Normal muayene odasında anestesızız bıle yapılabılırmıs, ben doktora sordum anestezılı yapıyorum dedı, Bı sorun varsa duzeltebılmek ıcınBakalım ne olacak direk histeroskopi de demedi ofis histeroskopi dedi ne farkı var anlamadımvalla her gidiş yeni bir bilgi ile dönüş maşallah bize şimdi sen ne zaman gideceksin tekrar
O zamaaan 28 hazirana ne dersin 36 gün oluyorFemara verdi ya bence daha erken olur, daha kucuk bir tarih söyle
Zaten bat sile sile bısey kalmadı listedeben de adet olursam eklicem gelecek batı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?