Eğriçam da tuttuk evi. Kiracıların çıkmasını bekliyoruz bakalım, sağol tatlımOooo süper hayırlı olsun canımgel gel yamacıma gel mersin şehir hastanesinde Ali Yeşil var canım, özelde medicalde Ayşenur kaya kahveci yi çok tavsiye eden var. Ben hiç gitmedim ama birde forum yaşam hastanesinde sultan hanım var. Ona da gitmedim kuzu. Ona çok yoğun ama iyi diyorlar. Biraz beklemek bıktırıyormuş. Öyle söylüyorlar evet Filiz çayan çok iyi canım ama maddiyatta önemli haklısın hsg için 2000 TL çok pahalı geldi bana da. Ben çekildim hsg canım, başka bir şehirde medicalparkta narkozsuz. Bi sorun çıkmadı çok şükür. Medical park ı tavsiye ederim canım.
Evet Yenişehir eğriçam da ev. Sağol kuzumHayırlı olsun canım ev buldunuz mu adres belli micanım fakülte ye de goruş istersen ben ücretsiz yaptım rahim filmini falan
Canım ben 2019 Kasım da, ortadogu hastensinde saffet dilek'e 1000 TL ye cektirmiştim, anestezili.. Fiyatlar artımıstır 1bucuk yılı geçmişEğriçam da tuttuk evi. Kiracıların çıkmasını bekliyoruz bakalım, sağol tatlımmedical parkı arıyorum bölüme ulaşamıyorum. Birazdan yine denicem. Devlet hastanesine hsg konusunda güvenemiyorum ağrılı olur diye. Bi de kimbilir ne zamana verecekler randevuyu falan.. Sen ne kadara çektirmiştin peki kuzum?
Filiz Çayanla devam etmek istiyorum ama bakayım bi fiyatlara. Çok fark olmayacaksa öyle yaparım. Sonra hamileliği doğumu vs onları düşünüyorum. Bi hastanenin doktoruna gidersem daha iyi olur diye. Doğumda hastane ayrı, doktor ayrı ücret alıyor dimi dışarıdan gelince?
Hadi bakalım haftaya da bize yine adrenalin dolu günlerAaa ne demek acaba belki daha kolay geçiyordur kuzumhaftaya cuma gidicem inşallah güzel bir şeyler duyalım artık duyacağımız yeni şey bebiş olsun bundan sonra
Ahh canımsın, ilac kullandıgın ıcın içinde umudun vardı, ama bak dozu artırdı, 5 gun sonra farklı seyler duyabıırsın, ayrıca hısterekopı olmak fıkri bana cok cazıp gelıyor, ahh adet olabılseydjmnormal tarhımıde olsaydım çarsamba gunu ben de hısterekopı oluyordum hep birlikte atlatıcaz bugunleri
İğne işi bendebirsürü iğne vurdum kendıme şimdiye kadar, ben de hapları bilmiyorum, iğne en etkılısı.. Ha-ri , olacagınız zaman ben sıze her detayını anlatırım
Valla burada siz olmasanız ben kafayı sıyırırdım gibi giderek birde benim gibi düz bir insan böyle ise duygusal daha naif planlarımız ne yapsınBana da ofıs hısterekopı yapıcak, tanı amaclı yapılıyor, rahme bakıcak bir sorun varsa duzeltme ımkanı oluyor.. Normal muayene odasında anestesızız bıle yapılabılırmıs, ben doktora sordum anestezılı yapıyorum dedı, Bı sorun varsa duzeltebılmek ıcın
4bın mı dedı, ben bızım hastanede hıstereskopı olan bırıne sordum 800 900 dedı, yapılan işlem olursa fiyat degısebılırmıs, sonucta ofıs hısterekopı bakıp cıkıcak. Baska bir yeri arayıp fiyat arastırma sı mı yapsan acaba?Hadi bakalım haftaya da bize yine adrenalin dolu günlerinşallah güzel haberler yakın olsun
Valla burada siz olmasanız ben kafayı sıyırırdım gibi giderek birde benim gibi düz bir insan böyle ise duygusal daha naif planlarımız ne yapsınaslında bana da histeroskopi cazip geliyor bişey var yok net görülür çözülür akıldan çıkar ama sürecin başından beri o ağlama rahatlama hiç olmayınca duygu burada patladı galiba bende hiç iğne duymamıştım bakalım iş oralara bir gelsin haberleşelim demek senin de ofis histeroskopi olacak maliyetini sordum bir 4 bin olur dedi bunu olunca rahim filmine gerek olmayacaktır o zaman değil mi
Kızlar valla iyiki varsınız ya inşallah hepimizin bu en sancılı dönemleri aslında kırılma noktamızdır ve buradan sonra işler inşallah iyiye doğru gider
Aaa evet bak bu doktoru da sen önermiştin bana. Ortadoğu hem daha yakın benim eve. Onu da sorayım. Ama telefonda bilgi vermiyorlar sinir oluyorum yaa. İyi bir doktor demiştin. Hamilelikte de devam edilebilir mi sence? Ben de böyle takıntılıyımCanım ben 2019 Kasım da, ortadogu hastensinde saffet dilek'e 1000 TL ye cektirmiştim, anestezili.. Fiyatlar artımıstır 1bucuk yılı geçmiş
Hayırlısı olsun kuzum inşallah yeni evin güzellikler getirsinMammamia2 sonunda Mersin'e taşınıyorum. 1 haftaya kadar inşallah sen bana doktor tavsiyesinde bulunmuştun ama ben unuttum temmuzda hsg çektireceğim. Son zamanlarda takibimi Prof. Filiz Çayan yapıyordu aslında müthiş memnunum ama çok pahalı, çok zorlanıyorum. Hsg ye de 2000 tl dedi. Sen çektirmemiştin dimi? Çok detaycı, çok ilgili bir doktora ihtiyacım var. Düşük, dış gebelik öykülerinden sonra herhangi bir doktora gidemem. Bi el at şu kardeşine
İnşallah canım benim sağolHayırlısı olsun kuzum inşallah yeni evin güzellikler getirsin
Benım doktorun arkadsı cıktı, hatta on gorusmeye gıttıgımde rahım fılmı mı de göturmustum, CD nın ustunde saffet dılek adını görünce, bakmaya bıle gerek yok, o temız dedıyse temız dır demıstı.. Cok ıyı tanımıyorum ama mersın de iyi doktor arastırrken bulmustum, Bı de Prof, hastaneyi aradığımda dırek o ceker baskasına cektırmez demıslerdı.. Bız sadece rahım fılmı ıcın gorustuk, ama adam rahım fılmı sonrası sekreterıne kac kere sordurdu gebelık olustu mu dıye, cok memnun kalmıstım ılgısınden.. Uzun yıllar GATA da çalısmıs, esımle de kafaları uyusmustu.. Mersın de olsaydım ona gıderdim benAaa evet bak bu doktoru da sen önermiştin bana. Ortadoğu hem daha yakın benim eve. Onu da sorayım. Ama telefonda bilgi vermiyorlar sinir oluyorum yaa. İyi bir doktor demiştin. Hamilelikte de devam edilebilir mi sence? Ben de böyle takıntılıyımbütün sürecime hakim olan tek bi kişi olsun istiyorum. Her seferinde hikaye anlatmak çok yorucu
Oooo süpermiş, en sevdiğimBenım doktorun arkadsı cıktı, hatta on gorusmeye gıttıgımde rahım fılmı mı de göturmustum, CD nın ustunde saffet dılek adını görünce, bakmaya bıle gerek yok, o temız dedıyse temız dır demıstı.. Cok ıyı tanımıyorum ama mersın de iyi doktor arastırrken bulmustum, Bı de Prof, hastaneyi aradığımda dırek o ceker baskasına cektırmez demıslerdı.. Bız sadece rahım fılmı ıcın gorustuk, ama adam rahım fılmı sonrası sekreterıne kac kere sordurdu gebelık olustu mu dıye, cok memnun kalmıstım ılgısınden.. Uzun yıllar GATA da çalısmıs, esımle de kafaları uyusmustu.. Mersın de olsaydım ona gıderdim ben
Bana soylemıslerdi, hatta direk anestezılı cekıyoruz demıslerdı..Oooo süpermiş, en sevdiğimilgi..
Belli ki detaycı o da, kendi çektiğine göre. Bi arayıp sorayım bakalım muayene ücretini öğrenirim de, bakalım hsg ücreti söyleyecekler mi?
Muayene ucretı benım doktorda 600 TL cok uctu fiyatlar ya,, hsg bir bucuk yılda ikiye katlanmış resmenHahahaSohrab mersinde parayı bulan klinik açmış istediğim 3 doktor da özel çalışıyor. Saffet bey de klinik açmış. Aradım sordum şimdi aynı benim prof gibi onun da muayenesi 500 tl, hsg 2000 tl
Ben kaldığım yerden devam edicem heralde
Bu doktorun özel yeri var hastahanede çalışmıyor ama bu tür işlemleri hastahane ile anlaşmalı olunca hastahanede yapıyor bu fiyatı işlem vs yapılacak mantığı ile söyledi işlem yapılma, kendi alacağı, hastahanenin payı birde burası küçük bir ilçe ve tek özel hastahane zaten normali de pahalı bir yer doktorumu değiştirmeye zaten güvenim olmaz iş ciddiye binerse o fiyatı illaki düşürürüz dedi ama tabi ne kadar düşecek4bın mı dedı, ben bızım hastanede hıstereskopı olan bırıne sordum 800 900 dedı, yapılan işlem olursa fiyat degısebılırmıs, sonucta ofıs hısterekopı bakıp cıkıcak. Baska bir yeri arayıp fiyat arastırma sı mı yapsan acaba?
Evet en mantıklısı o artık.. Filiz hocaya çok güveniyorum çünkü. Sonrasında da bakarız artık Allah büyükMuayene ucretı benım doktorda 600 TL cok uctu fiyatlar ya,, hsg bir bucuk yılda ikiye katlanmış resmen
İki doktorun da fiyatı aynıysa bıldıgın yerden devam et canım
Yakınmış bize akrabalarım orda otururEvet Yenişehir eğriçam da ev. Sağol kuzumson üni. hastanesi tecrübemden sonra bi daha adım atmam heralde canım yaa. Ben karar verdiğimde gideyim istiyorum. Öyle beklemelere falan gelemiyorum
Gerçekten sağlıklı düşğnülmüyorBen de tüp bebek negatıf olunca ayrılmak istediğimi dile getirmiştim, ama o uzuntuyle saglıklı dusunemıyoruz, caresz dert deil cok sukur ki, benım nacizane tavsiyem 1 yıl bekleme, belkı amh dan oncelıkli Baska horomonların duzelmesı gerekecek, cunku adet olamadın..tüp bebek de hemen baslamıyor doktorlar, eksık gedik ne varsa sorunu cozup baslıyorlar .. Negatif sonuc almamak ıcın. Bence daha detaylı bi şekilde Baska bir tüp bebek profu İle gorusmelisin.. Bak ben negatif aldım, baslasın dıye gun sayıyorum Baska sorunlar cıkıyor, onlar duzelmeden baslamam diyor. Ki sonucta ben İlk asılama ile gebe kaldım dusuk oldu, doktor ne kadar normal yolla olur dese de Bı sıkıntı var kı 3 yıldır cabalıyorum olmuyor, tüp bebege zar zor ıkna ettim, ilk tüp negatifSonucta maddı manevı biz üzülüyoruz.. Sürec kolay deil.. Ama guclu olmak zorundayız. Bence vakıt kaybetme, ımkanın da varsa.. Herseyden onemlı sı tedavı ıcın sen hazır olmalısın, psikolojık olarak da..
Amin canım aminAh kuzum valla o kadar iyi anlıyorum ki hemen modumuz düşüyor allah yardımcımız olsun... Gerçekten değerlere rağmen hamile kaldığın için olabilir benim doktorum da hep onu söylüyordu kendi kendine hamile kalıp geldin yine olur diye ama düşükten sonra psikoloji falan kalmıyor her anımız stresli... Ben menopoz falan olduğunu düşünmüyorum ama göğüslerin de şişmiş falan demiştin değil mi progesteronla ilgili bir şey olabilir bak geçen bunu okumuştum
İnşallah inşallah yakın olsun o yıllarBende 15 haziranda 32 olucam.. Zaman bızım ıcın cok kıymetlı ama daha onumuzde cok guzel yıllar var
Evet morarma normalmiş kuzenimle konuştum.Vurulan bölgede damara gelme ihtimali yokmuş zaten.Çok fazla vurmaktan kan fazla sulanabiliyo bu da orda bulunan küçük damarlarda hafif kanama yaptığı için morarma ya sebep olabilirmiş.Morartı için de buz katmayı sordum.Günde 2,3 defa 5 dk uygularsan iyi gelir dedi.Burada kullanacak olan arkadaşlar olacaktır onlar için de yazmak istedim.Tabiki
göbeğim kolum bacaklarım mosmor çok normal canım boşuna gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?