Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğriçam da tuttuk evi. Kiracıların çıkmasını bekliyoruz bakalım, sağol tatlım medical parkı arıyorum bölüme ulaşamıyorum. Birazdan yine denicem. Devlet hastanesine hsg konusunda güvenemiyorum ağrılı olur diye. Bi de kimbilir ne zamana verecekler randevuyu falan.. Sen ne kadara çektirmiştin peki kuzum?
Filiz Çayanla devam etmek istiyorum ama bakayım bi fiyatlara. Çok fark olmayacaksa öyle yaparım. Sonra hamileliği doğumu vs onları düşünüyorum. Bi hastanenin doktoruna gidersem daha iyi olur diye. Doğumda hastane ayrı, doktor ayrı ücret alıyor dimi dışarıdan gelince?

Hayırlı olsun canım ev buldunuz mu adres belli mi canım fakülte ye de goruş istersen ben ücretsiz yaptım rahim filmini falan
Evet Yenişehir eğriçam da ev. Sağol kuzum son üni. hastanesi tecrübemden sonra bi daha adım atmam heralde canım yaa. Ben karar verdiğimde gideyim istiyorum. Öyle beklemelere falan gelemiyorum

Canım ben 2019 Kasım da, ortadogu hastensinde saffet dilek'e 1000 TL ye cektirmiştim, anestezili.. Fiyatlar artımıstır 1bucuk yılı geçmiş

Aaa ne demek acaba belki daha kolay geçiyordur kuzum haftaya cuma gidicem inşallah güzel bir şeyler duyalım artık duyacağımız yeni şey bebiş olsun bundan sonra
Hadi bakalım haftaya da bize yine adrenalin dolu günler inşallah güzel haberler yakın olsun
İğne işi bende birsürü iğne vurdum kendıme şimdiye kadar, ben de hapları bilmiyorum, iğne en etkılısı.. Ha-ri , olacagınız zaman ben sıze her detayını anlatırım
Valla burada siz olmasanız ben kafayı sıyırırdım gibi giderek birde benim gibi düz bir insan böyle ise duygusal daha naif planlarımız ne yapsın aslında bana da histeroskopi cazip geliyor bişey var yok net görülür çözülür akıldan çıkar ama sürecin başından beri o ağlama rahatlama hiç olmayınca duygu burada patladı galiba bende hiç iğne duymamıştım bakalım iş oralara bir gelsin haberleşelim demek senin de ofis histeroskopi olacak maliyetini sordum bir 4 bin olur dedi bunu olunca rahim filmine gerek olmayacaktır o zaman değil mi

Kızlar valla iyiki varsınız ya inşallah hepimizin bu en sancılı dönemleri aslında kırılma noktamızdır ve buradan sonra işler inşallah iyiye doğru gider

4bın mı dedı, ben bızım hastanede hıstereskopı olan bırıne sordum 800 900 dedı, yapılan işlem olursa fiyat degısebılırmıs, sonucta ofıs hısterekopı bakıp cıkıcak. Baska bir yeri arayıp fiyat arastırma sı mı yapsan acaba?

Canım ben 2019 Kasım da, ortadogu hastensinde saffet dilek'e 1000 TL ye cektirmiştim, anestezili.. Fiyatlar artımıstır 1bucuk yılı geçmiş
Aaa evet bak bu doktoru da sen önermiştin bana. Ortadoğu hem daha yakın benim eve. Onu da sorayım. Ama telefonda bilgi vermiyorlar sinir oluyorum yaa. İyi bir doktor demiştin. Hamilelikte de devam edilebilir mi sence? Ben de böyle takıntılıyım bütün sürecime hakim olan tek bi kişi olsun istiyorum. Her seferinde hikaye anlatmak çok yorucu

Hayırlısı olsun kuzum inşallah yeni evin güzellikler getirsin

Benım doktorun arkadsı cıktı, hatta on gorusmeye gıttıgımde rahım fılmı mı de göturmustum, CD nın ustunde saffet dılek adını görünce, bakmaya bıle gerek yok, o temız dedıyse temız dır demıstı.. Cok ıyı tanımıyorum ama mersın de iyi doktor arastırrken bulmustum, Bı de Prof, hastaneyi aradığımda dırek o ceker baskasına cektırmez demıslerdı.. Bız sadece rahım fılmı ıcın gorustuk, ama adam rahım fılmı sonrası sekreterıne kac kere sordurdu gebelık olustu mu dıye, cok memnun kalmıstım ılgısınden.. Uzun yıllar GATA da çalısmıs, esımle de kafaları uyusmustu.. Mersın de olsaydım ona gıderdim ben

Oooo süpermiş, en sevdiğim ilgi..
Belli ki detaycı o da, kendi çektiğine göre. Bi arayıp sorayım bakalım muayene ücretini öğrenirim de, bakalım hsg ücreti söyleyecekler mi?

Hahaha Sohrab mersinde parayı bulan klinik açmış istediğim 3 doktor da özel çalışıyor. Saffet bey de klinik açmış. Aradım sordum şimdi aynı benim prof gibi onun da muayenesi 500 tl, hsg 2000 tl
Ben kaldığım yerden devam edicem heralde

Oooo süpermiş, en sevdiğim ilgi..
Belli ki detaycı o da, kendi çektiğine göre. Bi arayıp sorayım bakalım muayene ücretini öğrenirim de, bakalım hsg ücreti söyleyecekler mi?
Bana soylemıslerdi, hatta direk anestezılı cekıyoruz demıslerdı..

Muayene ucretı benım doktorda 600 TL cok uctu fiyatlar ya,, hsg bir bucuk yılda ikiye katlanmış resmen

İki doktorun da fiyatı aynıysa bıldıgın yerden devam et canım

Bu doktorun özel yeri var hastahanede çalışmıyor ama bu tür işlemleri hastahane ile anlaşmalı olunca hastahanede yapıyor bu fiyatı işlem vs yapılacak mantığı ile söyledi işlem yapılma, kendi alacağı, hastahanenin payı birde burası küçük bir ilçe ve tek özel hastahane zaten normali de pahalı bir yer doktorumu değiştirmeye zaten güvenim olmaz iş ciddiye binerse o fiyatı illaki düşürürüz dedi ama tabi ne kadar düşecek

Muayene ucretı benım doktorda 600 TL cok uctu fiyatlar ya,, hsg bir bucuk yılda ikiye katlanmış resmen

İki doktorun da fiyatı aynıysa bıldıgın yerden devam et canım
Evet en mantıklısı o artık.. Filiz hocaya çok güveniyorum çünkü. Sonrasında da bakarız artık Allah büyük

Evet Yenişehir eğriçam da ev. Sağol kuzum son üni. hastanesi tecrübemden sonra bi daha adım atmam heralde canım yaa. Ben karar verdiğimde gideyim istiyorum. Öyle beklemelere falan gelemiyorum
Yakınmış bize akrabalarım orda oturur otobüs gelir geçer yakın pozcu yakın meztli yakın size

Gerçekten sağlıklı düşğnülmüyor
Yok başlayacağım yeter artık
Ne kadar korksam da başlamak zorundayım
Öncelik regl gelmesi
Geldikten sonraki testleri yaparım. Sonra da Allah kerim..
Amin canım amin
Yok kalmadı bende psikoloji falanhala kaybettiğim bebeğimin ultrason görüntüsünü cüzdanımda taşıyorum.yüzü bile belli yavrumun.. Babasının resminin altında. Arada bakıyorum.
Çok acıyor göğüslerim ya anlatamam acısını. Belki de ondan dolayıdır
Bende 15 haziranda 32 olucam.. Zaman bızım ıcın cok kıymetlı ama daha onumuzde cok guzel yıllar var
İnşallah inşallah yakın olsun o yıllar

Tabiki

göbeğim kolum bacaklarım mosmor çok normal canım boşuna gitme
Evet morarma normalmiş kuzenimle konuştum.Vurulan bölgede damara gelme ihtimali yokmuş zaten.Çok fazla vurmaktan kan fazla sulanabiliyo bu da orda bulunan küçük damarlarda hafif kanama yaptığı için morarma ya sebep olabilirmiş.Morartı için de buz katmayı sordum.Günde 2,3 defa 5 dk uygularsan iyi gelir dedi.Burada kullanacak olan arkadaşlar olacaktır onlar için de yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…