- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Gün doğmadan neler doğar canım İnşaAllah şifa nerede ise seni bulsun en kısa zamanda belki bi hapta belki ufak bir operasyondaKesinlikle bak bu aya kadar bir kere ağladığımı bilmem yada doktordan çıkıp moralim bozuk olduğunu hep derim kürtaj zamanı bile o ağlama olmadı ama bugün eşimle durum kritiği yapıyoruz konuşamıyorum gözüm doluyor hemen neden böyle oldum anlamadım
Aynen evet, ev bakarken öğrendim oralarıYakınmış bize akrabalarım orda otururotobüs gelir geçer yakın pozcu yakın meztli yakın size
Evet kuzum yaa 2000 den aşağıya fiyat veren yok vallaHsg mi bu fıyatmış
İnşallah şuan daha iyiyim çok şükürGün doğmadan neler doğar canım İnşaAllah şifa nerede ise seni bulsun en kısa zamanda belki bi hapta belki ufak bir operasyonda. Hastane işleri cidden çok zor.Çok sabır gerektiriyor, meşakkatli bi yol umarım haziran ayı herkes için daha kolay pozitif bir ay olur.
O zaman ben bu küçücük yerde histeroskopi için 4 bin demelerine şaşırmayayım hoş civarları aradım bu ortalamada bir anda mı arttı ne oldu kiAynen evet, ev bakarken öğrendim oraları
Evet kuzum yaa 2000 den aşağıya fiyat veren yok valla
İyi tatiller canım.Ay inşallah kuzum ağzın bal yesinhepimizin bebişleri gelsin yüzümüz gülsün kalbimiz pırpır atsın inşallahhh Ben ve eşim kısa çalışma sayesinde bugün ve ptesi evden çalışacaktık dün çok üzüldüm diye kv lerin yazlığa gidelim dedi apar topar geldik ilacı kullandığım bu 5 gün de yazlıktayız stres olmam temiz hava iyi gelir inşallah sonunda hıdırellezdeki dilek kağıdımı da denize atabildim az önce dileklerimiz kabul olsun inşallah
İyi o zaman daha iyi hissetmene sevindim.İnşallah şuan daha iyiyim çok şükürbenim böyle oluyor çok zor modum düşer düştü mü baya sağlam moralim bozulur ama kısa sürer sanki saat 13 civarı ağlama modu öylece evde dolanan ben değilim Rabbim illaki hayırlı olanı verecektir bakalım
Amin inşallah bakalım bizi neler bekliyorİyi o zaman daha iyi hissetmene sevindim.İllaki iniş çıkışlar oluyor hepimizde öyle.Allah'ım kolaylaştırsın zorlaştırmasın inş.
Cok fazla kuzum 900 nere 4bın nere.. Baska yerleri arayıp en azından fiyat arastır..Bu doktorun özel yeri var hastahanede çalışmıyor ama bu tür işlemleri hastahane ile anlaşmalı olunca hastahanede yapıyor bu fiyatı işlem vs yapılacak mantığı ile söyledi işlem yapılma, kendi alacağı, hastahanenin payı birde burası küçük bir ilçe ve tek özel hastahane zaten normali de pahalı bir yer doktorumu değiştirmeye zaten güvenim olmaz iş ciddiye binerse o fiyatı illaki düşürürüz dedi ama tabi ne kadar düşecek
Ya benim gittiğim hastane de bu fiyata doğum yapılıyorCok fazla kuzum 900 nere 4bın nere.. Baska yerleri arayıp en azından fiyat arastır..
Ooo çokmuş hakkaten. Ben baya bi soruşturdum bugün, rastgele bi yere de yaptırmak istemiyorum. Ortalama böyle ama ilçelerde falan alternatif olmayınca her şey daha pahalı oluyor bende burada aynısını yaşadım. Biraz daha araştır bakalımO zaman ben bu küçücük yerde histeroskopi için 4 bin demelerine şaşırmayayım hoş civarları aradım bu ortalamada bir anda mı arttı ne oldu ki
Öyle tabii ama ben yaşadıklarımdan sonra herhangi bir doktora güvenemiyorum. Napayım, kendimi güvende hissetmem ve sağlıklı bi gebelik her şeyden daha önemli. Bi şekilde halledicezHeryer farklı soyluyor baksana, ozel, yarı ozel, devlet hep farklı
Araştırdım hastahanenin kendine kendi doktoru ile yaptıracak olsan üç bin, ile gitsen bize yakın taraflarda bir tane iyi doktor var o neredeyse 5 bin istiyor iki tane daha doktor var ama ayrı yerlerde bize yakın olsa da kaç arkadaşımız prof dedi gitti baya sıkıntı yaşadı hele birinin rahim az daha deliniyormuş nasıl oluyorsaCok fazla kuzum 900 nere 4bın nere.. Baska yerleri arayıp en azından fiyat arastır..
İnşallahh gerek kalmaz,dur bakalım, carsmaba olsun hayrolsunn..Araştırdım hastahanenin kendine kendi doktoru ile yaptıracak olsan üç bin, ile gitsen bize yakın taraflarda bir tane iyi doktor var o neredeyse 5 bin istiyor iki tane daha doktor var ama ayrı yerlerde bize yakın olsa da kaç arkadaşımız prof dedi gitti baya sıkıntı yaşadı hele birinin rahim az daha deliniyormuş nasıl oluyorsadiğer yakın ilçelerde zaten devlet hastahanesinde doktor bulsan şükür biraz ters taraftarız doğu görevi olunca
Yok kuzum bende pko yok, benim adetleri kızımdan önce düzensizdi, nedenini bilmiyorum, doğumdan sonra düzeldi, düşükten sonra da iyice düzene bindi. Sadece döngülerim uzundu normalde 35 - 33 günde bir oluyordum artık 28 29, daha düzenliHaziran ins hepimize güzel gelsin cnm bende başlıcam tedaviye haziranda. Sende pko vardı sanırım demi? Düzensiz mi adetlerin bebeğini kaybettikten sonra
İnşallah ama hayırlısı ne ise o olsun artık olacaksa da bir an önce olup sağlıkla atlatalımİnşallahh gerek kalmaz,dur bakalım, carsmaba olsun hayrolsunn..
Çokmuş kuzum yaaa
Güzel yer canımEğriçam da tuttuk evi. Kiracıların çıkmasını bekliyoruz bakalım, sağol tatlımmedical parkı arıyorum bölüme ulaşamıyorum. Birazdan yine denicem. Devlet hastanesine hsg konusunda güvenemiyorum ağrılı olur diye. Bi de kimbilir ne zamana verecekler randevuyu falan.. Sen ne kadara çektirmiştin peki kuzum?
Filiz Çayanla devam etmek istiyorum ama bakayım bi fiyatlara. Çok fark olmayacaksa öyle yaparım. Sonra hamileliği doğumu vs onları düşünüyorum. Bi hastanenin doktoruna gidersem daha iyi olur diye. Doğumda hastane ayrı, doktor ayrı ücret alıyor dimi dışarıdan gelince?
Canım 4bin hsg için çok fazla. Ben mart ayında anestezili 1200 liraya çektirdim. Biraz daha araştır istersenBu doktorun özel yeri var hastahanede çalışmıyor ama bu tür işlemleri hastahane ile anlaşmalı olunca hastahanede yapıyor bu fiyatı işlem vs yapılacak mantığı ile söyledi işlem yapılma, kendi alacağı, hastahanenin payı birde burası küçük bir ilçe ve tek özel hastahane zaten normali de pahalı bir yer doktorumu değiştirmeye zaten güvenim olmaz iş ciddiye binerse o fiyatı illaki düşürürüz dedi ama tabi ne kadar düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?