Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün doğmadan neler doğar canım İnşaAllah şifa nerede ise seni bulsun en kısa zamanda belki bi hapta belki ufak bir operasyonda. Hastane işleri cidden çok zor.Çok sabır gerektiriyor, meşakkatli bi yol umarım haziran ayı herkes için daha kolay pozitif bir ay olur.

İnşallah şuan daha iyiyim çok şükür benim böyle oluyor çok zor modum düşer düştü mü baya sağlam moralim bozulur ama kısa sürer sanki saat 13 civarı ağlama modu öylece evde dolanan ben değilim Rabbim illaki hayırlı olanı verecektir bakalım

Aynen evet, ev bakarken öğrendim oraları

Evet kuzum yaa 2000 den aşağıya fiyat veren yok valla
O zaman ben bu küçücük yerde histeroskopi için 4 bin demelerine şaşırmayayım hoş civarları aradım bu ortalamada bir anda mı arttı ne oldu ki

İyi tatiller canım.

İyi o zaman daha iyi hissetmene sevindim.İllaki iniş çıkışlar oluyor hepimizde öyle.Allah'ım kolaylaştırsın zorlaştırmasın inş.

Cok fazla kuzum 900 nere 4bın nere.. Baska yerleri arayıp en azından fiyat arastır..

O zaman ben bu küçücük yerde histeroskopi için 4 bin demelerine şaşırmayayım hoş civarları aradım bu ortalamada bir anda mı arttı ne oldu ki
Ooo çokmuş hakkaten. Ben baya bi soruşturdum bugün, rastgele bi yere de yaptırmak istemiyorum. Ortalama böyle ama ilçelerde falan alternatif olmayınca her şey daha pahalı oluyor bende burada aynısını yaşadım. Biraz daha araştır bakalım

Heryer farklı soyluyor baksana, ozel, yarı ozel, devlet hep farklı
Öyle tabii ama ben yaşadıklarımdan sonra herhangi bir doktora güvenemiyorum. Napayım, kendimi güvende hissetmem ve sağlıklı bi gebelik her şeyden daha önemli. Bi şekilde halledicez

Cok fazla kuzum 900 nere 4bın nere.. Baska yerleri arayıp en azından fiyat arastır..
Araştırdım hastahanenin kendine kendi doktoru ile yaptıracak olsan üç bin, ile gitsen bize yakın taraflarda bir tane iyi doktor var o neredeyse 5 bin istiyor iki tane daha doktor var ama ayrı yerlerde bize yakın olsa da kaç arkadaşımız prof dedi gitti baya sıkıntı yaşadı hele birinin rahim az daha deliniyormuş nasıl oluyorsa diğer yakın ilçelerde zaten devlet hastahanesinde doktor bulsan şükür biraz ters taraftarız doğu görevi olunca

İnşallahh gerek kalmaz,dur bakalım, carsmaba olsun hayrolsunn..

Haziran ins hepimize güzel gelsin cnm bende başlıcam tedaviye haziranda. Sende pko vardı sanırım demi? Düzensiz mi adetlerin bebeğini kaybettikten sonra
Yok kuzum bende pko yok, benim adetleri kızımdan önce düzensizdi, nedenini bilmiyorum, doğumdan sonra düzeldi, düşükten sonra da iyice düzene bindi. Sadece döngülerim uzundu normalde 35 - 33 günde bir oluyordum artık 28 29, daha düzenli yani yumurtlama yo anlamak daha kolay hale geldi

Çokmuş kuzum yaaa kalbim in dediği gibi acaba tıp fakültesine mi baksan bence değer çünkü çok bu fiyat

Güzel yer canım biz Mezitlideyiz, doğru canım randevu uzayabilir devlette hsg için. Bi hastanenin doktoruna gitmen daha iyi olur bencede, doktorunu seçersin.

Canım 4bin hsg için çok fazla. Ben mart ayında anestezili 1200 liraya çektirdim. Biraz daha araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…