Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çokmuş kuzum yaaa kalbim in dediği gibi acaba tıp fakültesine mi baksan bence değer çünkü çok bu fiyat
Aynen adet olunca hatırlamıyom bana dedi adetin bilmem kaçıncı günü gel dedi ve ilaç yazdı onlari aldım bir şişe ilaçlı su tüpleri açmak için birde vajinayı açmak için plastik spekulum almıştım birde ve parası vermiştim toplam 50 TL bile gitmemişti şimdi ne kadardır bilemem sonuçta ücretsiz ve beni aylarca bekletmedi hemen diğer adetime göre randevu verdi sordu hangi gün olacaksın die bende bu tarihte dedim ona göre randevu verdi radyoloji bölümünde gittim randevu yaptım R Random3 bir düşün yakın hastane arabanız yoksa mavi dolmuşa bin üniversite yazıyor yada kırmızı levhalı oluyor son durak üniversitede iniyor

Canım ben anestezis yaptım ama o kadar ağrıli birşey değil anlatayım mmi nasıl yaptıklarını

Evet Yenişehir eğriçam da ev. Sağol kuzum son üni. hastanesi tecrübemden sonra bi daha adım atmam heralde canım yaa. Ben karar verdiğimde gideyim istiyorum. Öyle beklemelere falan gelemiyorum
Hayırlı olsun kuzum yeni eviniz, mutluluk huzur ve gönlünden gecenleri getirsin

Çokmuş kuzum yaaa kalbim in dediği gibi acaba tıp fakültesine mi baksan bence değer çünkü çok bu fiyat
Tamam denicem şansımı peki sonucu hemen alıyor muyuz acaba fakültede olursa? Süreç uzadıkça geriliyorum ben yaa
Canım ben anestezis yaptım ama o kadar ağrıli birşey değil anlatayım mmi nasıl yaptıklarını
Nasıl yapıldığını biliyorum kuzum burada da çok okudum, videoları falan da seyrettim. Ben ağrısına razıyım, çok nazlı değilimdir zaten. Tek derdim pahalı olması şu anda.
Hayırlı olsun kuzum yeni eviniz, mutluluk huzur ve gönlünden gecenleri getirsin
Aminn canım benim çok teşekkür ederim nasılsın? Cinsiyet belli olmadı mı anniş?

Canım o gün sorduğumda bana dedi 10 gün içinde çıkar sonuç birde cep telefonu numaranı verdim mesaj atıp bildirmek için şükür snasima öğün yoğun olmadıkları için sabah yaomistim akşam mesaj attı hastane sonuclariniz çıktı diye ertesi gün gittim CD ye aktaralım mi dedi bende evet dedim 15 TL almıştı ne olur ne olmaz belki başka hastaneye gösteririm diye yaptırmıştım aldım ins canım gider konuşursun sadece doktorları iyi değil ya her gittiğimde başka biri bakardı doktorlar köşede oturur öğrenciler bakar muane ederdi öğrenmek amaçlı birde hamile olan ve hamile olmayan diye ikiye ayrılmış fiş alma yeri o zamanlar ona göre muane olup istersin hsg ins temiz çıkar sonuçların

İnşallah canım benim sağol ben çok eminim daha mutlu olacağımıza. Burada huzursuz eden çok fazla faktör var çünkü. Şu süreçlerde hepimizin en çok huzura ihtiyacı var
Hayırlı olsun cnm yeni evin sana sağlık huzur sağlıklı hayırlı evlatlar getirsin ins

Canım benim üşenmeyip anlatmışsın sağolasın evet o öğrenci kısmı beni deli etti geçende pıhtılaşma testlerinde. Önce hocalarımıza soracağız, onlar uygun görürse isteyecek diyorlar.
Güzel haber, az önce özel bi kadın doğum hastanesi var orayı arayıp sordum 850 tl dediler orada çektirmeye karar verdim. Hem muayene olmama da gerek yokmuş, direkt hsg ye randevu alabiliyormuşum
Hayırlı olsun cnm yeni evin sana sağlık huzur sağlıklı hayırlı evlatlar getirsin ins
Ayy en güzel dua sağolasın tatlım amin hepimize nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım fiyatı da uygun senin içinins güzel haberlerini duyarız

Şimdi biz buradan taşınacağız ya 1 haftaya kadar. Hsg için bulduğum hastane burda. Sizce temmuzda korunmayı bırakacağım zaman mı çektireyim hsg yi? Yoksa beklemeden hazır burdayken yaptırıp kurtulayım mı? Hsg den sonra gebelik ihtimali artıyormuş ya, o yüzden bekliyim mi diye düşünüyorum

Bence korunmaya baslamadan çektirsen daha iyi hsgden sonra hamilelik ihtimali artıyor dediğin gibi

Canım zaten hazirana girdik eğer adet olduysan sanırım Haziran'da ki adet tarihe göre randevu verirler adet olursun hsg cektirirsin ondan sonrası korunmazsin temmuzda da sonucu bekleriz

Bi an önce çektir kuzum.. zaten hazirandayız temmuza da bisey kalmadı.

Bence korunmaya baslamadan çektirsen daha iyi hsgden sonra hamilelik ihtimali artıyor dediğin gibi
Nisanda dış gebelik iğnesi yapıldı. Iğneden sonra en az 3 ay korunmam gerekiyor. Yani şu anda korunma sürecindeyiz zaten. O zaman senin oyun Temmuza
Canım zaten hazirana girdik eğer adet olduysan sanırım Haziran'da ki adet tarihe göre randevu verirler adet olursun hsg cektirirsin ondan sonrası korunmazsin temmuzda da sonucu bekleriz
Temmuz reglimden sonra korunmayı bırakabilirim ama, öncesinde yasak. 3 ay dolmamış oluyor. Bu iğnenin etkisi çok tehlikeliymiş
Bi an önce çektir kuzum.. zaten hazirandayız temmuza da bisey kalmadı.
Hımmm.. Benim de çok bekleyesim yok valla o yüzden ikilemde kaldım zaten

Bence çektir kafan da rahatlar.Aradan çıkmış olur. Taşınacağın zaman ağır işler mümkünse yapmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…