Amin canım inşallahBir yandan sevindim canımyumurtlaman da erken olur herhalde ins Haziran güzel geçer bol bebiş haberi alırız sizlerden
AynenÇokmuş kuzum yaaakalbim in dediği gibi acaba tıp fakültesine mi baksan bence değer çünkü çok bu fiyat
Canım ben anestezis yaptım ama o kadar ağrıli birşey değil anlatayım mmi nasıl yaptıklarını
Hayırlı olsun kuzum yeni eviniz, mutluluk huzur ve gönlünden gecenleri getirsinEvet Yenişehir eğriçam da ev. Sağol kuzumson üni. hastanesi tecrübemden sonra bi daha adım atmam heralde canım yaa. Ben karar verdiğimde gideyim istiyorum. Öyle beklemelere falan gelemiyorum
Hsg değil benim histeroskopi tabi olursaCanım 4bin hsg için çok fazla. Ben mart ayında anestezili 1200 liraya çektirdim. Biraz daha araştır istersen
Tamam denicem şansımıÇokmuş kuzum yaaakalbim in dediği gibi acaba tıp fakültesine mi baksan bence değer çünkü çok bu fiyat
Nasıl yapıldığını biliyorum kuzum burada da çok okudum, videoları falan da seyrettim. Ben ağrısına razıyım, çok nazlı değilimdir zaten. Tek derdim pahalı olması şu anda.Canım ben anestezis yaptım ama o kadar ağrıli birşey değil anlatayım mmi nasıl yaptıklarını
Aminn canım benim çok teşekkür ederimHayırlı olsun kuzum yeni eviniz, mutluluk huzur ve gönlünden gecenleri getirsin❣
Kuzum kızım olacak rabbim nasip ederse. Iyiyiz şükür canimmAminn canım benim çok teşekkür ederimnasılsın? Cinsiyet belli olmadı mı anniş?
Ayyy süperKuzum kızım olacak rabbim nasip ederse. Iyiyiz şükür canimm
Canım o gün sorduğumda bana dedi 10 gün içinde çıkar sonuç birde cep telefonu numaranı verdim mesaj atıp bildirmek için şükür snasima öğün yoğun olmadıkları için sabah yaomistim akşam mesaj attı hastane sonuclariniz çıktı diyeTamam denicem şansımıpeki sonucu hemen alıyor muyuz acaba fakültede olursa? Süreç uzadıkça geriliyorum ben yaa
Nasıl yapıldığını biliyorum kuzum burada da çok okudum, videoları falan da seyrettim. Ben ağrısına razıyım, çok nazlı değilimdir zaten. Tek derdim pahalı olması şu anda.
Aminn canım benim çok teşekkür ederimnasılsın? Cinsiyet belli olmadı mı anniş?
Evet canım sonradan fark ettim ama o da olsa olsa 2000 olur. Belki hiç gerek kalmazHsg değil benim histeroskopi tabi olursa
Hayırlı olsun cnm yeni evin sana sağlık huzur sağlıklı hayırlı evlatlar getirsin insİnşallah canım benim sağolben çok eminim daha mutlu olacağımıza. Burada huzursuz eden çok fazla faktör var çünkü. Şu süreçlerde hepimizin en çok huzura ihtiyacı var
Canım benim üşenmeyip anlatmışsın sağolasınCanım o gün sorduğumda bana dedi 10 gün içinde çıkar sonuç birde cep telefonu numaranı verdim mesaj atıp bildirmek için şükür snasima öğün yoğun olmadıkları için sabah yaomistim akşam mesaj attı hastane sonuclariniz çıktı diyeertesi gün gittim CD ye aktaralım mi dedi bende evet dedim 15 TL almıştı ne olur ne olmaz belki başka hastaneye gösteririm diye yaptırmıştım aldım ins canım gider konuşursun sadece doktorları iyi değil ya her gittiğimde başka biri bakardı doktorlar köşede oturur öğrenciler bakar muane ederdi öğrenmek amaçlı birde hamile olan ve hamile olmayan diye ikiye ayrılmış fiş alma yeri o zamanlar ona göre muane olup istersin hsg ins temiz çıkar sonuçların
Ayy en güzel dua sağolasın tatlımHayırlı olsun cnm yeni evin sana sağlık huzur sağlıklı hayırlı evlatlar getirsin ins
Çok sevindim canım fiyatı da uygun senin içinCanım benim üşenmeyip anlatmışsın sağolasınevet o öğrenci kısmı beni deli etti geçende pıhtılaşma testlerinde. Önce hocalarımıza soracağız, onlar uygun görürse isteyecek diyorlar.
Güzel haber, az önce özel bi kadın doğum hastanesi var orayı arayıp sordum 850 tl dedilerorada çektirmeye karar verdim. Hem muayene olmama da gerek yokmuş, direkt hsg ye randevu alabiliyormuşum
Ayy en güzel dua sağolasın tatlımamin hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum yaa. Yeni evimiz, yeni hayatımız pozitif şeyleri de beraberinde getirecek inşallahÇok sevindim canım fiyatı da uygun senin içinins güzel haberlerini duyarız
Bence korunmaya baslamadan çektirsen daha iyi hsgden sonra hamilelik ihtimali artıyor dediğin gibiŞimdi biz buradan taşınacağız ya 1 haftaya kadar. Hsg için bulduğum hastane burda. Sizce temmuzda korunmayı bırakacağım zaman mı çektireyim hsg yi? Yoksa beklemeden hazır burdayken yaptırıp kurtulayım mı? Hsg den sonra gebelik ihtimali artıyormuş ya, o yüzden bekliyim mi diye düşünüyorum
Canım zaten hazirana girdik eğer adet olduysan sanırım Haziran'da ki adet tarihe göre randevu verirler adet olursun hsg cektirirsin ondan sonrası korunmazsin temmuzda da sonucu beklerizŞimdi biz buradan taşınacağız ya 1 haftaya kadar. Hsg için bulduğum hastane burda. Sizce temmuzda korunmayı bırakacağım zaman mı çektireyim hsg yi? Yoksa beklemeden hazır burdayken yaptırıp kurtulayım mı? Hsg den sonra gebelik ihtimali artıyormuş ya, o yüzden bekliyim mi diye düşünüyorum
Bi an önce çektir kuzum.. zaten hazirandayız temmuza da bisey kalmadı.Şimdi biz buradan taşınacağız ya 1 haftaya kadar. Hsg için bulduğum hastane burda. Sizce temmuzda korunmayı bırakacağım zaman mı çektireyim hsg yi? Yoksa beklemeden hazır burdayken yaptırıp kurtulayım mı? Hsg den sonra gebelik ihtimali artıyormuş ya, o yüzden bekliyim mi diye düşünüyorum
Nisanda dış gebelik iğnesi yapıldı. Iğneden sonra en az 3 ay korunmam gerekiyor. Yani şu anda korunma sürecindeyiz zaten. O zaman senin oyun TemmuzaBence korunmaya baslamadan çektirsen daha iyi hsgden sonra hamilelik ihtimali artıyor dediğin gibi
Temmuz reglimden sonra korunmayı bırakabilirim ama, öncesinde yasak. 3 ay dolmamış oluyor. Bu iğnenin etkisi çok tehlikeliymişCanım zaten hazirana girdik eğer adet olduysan sanırım Haziran'da ki adet tarihe göre randevu verirler adet olursun hsg cektirirsin ondan sonrası korunmazsin temmuzda da sonucu bekleriz
Hımmm.. Benim de çok bekleyesim yok valla o yüzden ikilemde kaldım zatenBi an önce çektir kuzum.. zaten hazirandayız temmuza da bisey kalmadı.
Bence çektir kafan da rahatlar.Şimdi biz buradan taşınacağız ya 1 haftaya kadar. Hsg için bulduğum hastane burda. Sizce temmuzda korunmayı bırakacağım zaman mı çektireyim hsg yi? Yoksa beklemeden hazır burdayken yaptırıp kurtulayım mı? Hsg den sonra gebelik ihtimali artıyormuş ya, o yüzden bekliyim mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?