Ben de öyle düşünüyorum aslında çünkü hep ya bir sorun çıkarsa tüplerde diye düşünüyorum. Tam korunmayı bırakacağım zaman yine uzatmak zorunda kalırsam diye. Eşim de tam tersi için ısrar ediyor. Madem şansımız daha çok artacak o zamana bırak diyeBence çektir kafan da rahatlar.Aradan çıkmış olur. Taşınacağın zaman ağır işler mümkünse yapmazsın.
Hemen alırsın tabi canım. Görünüyor zaten ekranda doktor direk söylüyor yaparken, inşallah Bi sıkıntı çıkmaz hatta faydalı olur. 2 dk lık birşey aslında sadece Bi anda ter basıyor Bi ağrı oluyor feci hemen geçiyor. Seni de korkutmak istemiyorum. Ama hazırlamak istiyorum sadece aman aman korkulacak hiçbirşeye yok emin ol. 2 dk dişini sıkacaksın o kadarTamam denicem şansımıpeki sonucu hemen alıyor muyuz acaba fakültede olursa? Süreç uzadıkça geriliyorum ben yaa
Nasıl yapıldığını biliyorum kuzum burada da çok okudum, videoları falan da seyrettim. Ben ağrısına razıyım, çok nazlı değilimdir zaten. Tek derdim pahalı olması şu anda.
Aminn canım benim çok teşekkür ederimnasılsın? Cinsiyet belli olmadı mı anniş?
Bencede çektir kurtul canım, kafanda kalmasın. Artıyor diyorlar ama bence oda hikaye yaa ben hamile kalamadım meselaŞimdi biz buradan taşınacağız ya 1 haftaya kadar. Hsg için bulduğum hastane burda. Sizce temmuzda korunmayı bırakacağım zaman mı çektireyim hsg yi? Yoksa beklemeden hazır burdayken yaptırıp kurtulayım mı? Hsg den sonra gebelik ihtimali artıyormuş ya, o yüzden bekliyim mi diye düşünüyorum
Yeni ev yeni bebiş,İnşallah kuzum yaa. Yeni evimiz, yeni hayatımız pozitif şeyleri de beraberinde getirecek inşallah
Hemen alırsın tabi canım. Görünüyor zaten ekranda doktor direk söylüyor yaparken, inşallah Bi sıkıntı çıkmaz hatta faydalı olur. 2 dk lık birşey aslında sadece Bi anda ter basıyor Bi ağrı oluyor feci hemen geçiyor. Seni de korkutmak istemiyorum. Ama hazırlamak istiyorum sadece aman aman korkulacak hiçbirşeye yok emin ol. 2 dk dişini sıkacaksın o kadar
Bencede çektir kurtul canım, kafanda kalmasın. Artıyor diyorlar ama bence oda hikaye yaa ben hamile kalamadım mesela2 ay sonra kalan arkadaşım oldu ama
Ben acıya dayanıklıyımdır ya onu dert etmiyorumYeni ev yeni bebiş,benim iki gebeliğimde öyle oldu. Eve taşındık 2 ay sonra gebe kaldım. Kafa dağılıyor başka şeylere herhalde ondan sebep
O zan canım temmuzda yap hsg yi sonrada koeua o zamana bitiyor zaten 3 ayınNisanda dış gebelik iğnesi yapıldı. Iğneden sonra en az 3 ay korunmam gerekiyor. Yani şu anda korunma sürecindeyiz zaten. O zaman senin oyun Temmuza
Temmuz reglimden sonra korunmayı bırakabilirim ama, öncesinde yasak. 3 ay dolmamış oluyor. Bu iğnenin etkisi çok tehlikeliymiş
Hımmm.. Benim de çok bekleyesim yok valla o yüzden ikilemde kaldım zaten
Şimdiden heyecanlanıyorumO zan canım temmuzda yap hsg yi sonrada koeua o zamana bitiyor zaten 3 ayın
Ay mesajımı nasıl yazdığımı yeni gördümŞimdiden heyecanlanıyorumumarım bir aksilik çıkmaz
İnşallah canımBen acıya dayanıklıyımdır ya onu dert etmiyorumheralde beklicem çünkü daha regl olmadım. Olup da bitene kadar taşınmış oluruz. İş güç gelemicem buralara. Kısmet artık temmuza valla ben de öyle inanıyorum. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Burdaki sorunlardan uzaklaşırsam zaten daha kolay olacak her şey inşallah
Çıkmaz canım inşallahŞimdiden heyecanlanıyorumumarım bir aksilik çıkmaz
Süper canııımm hayırlı olsunSohrab PembeAnkaKusu sonunda regl geldi
İlaçsız geldi
Amh ikinci günde yapılıyordu değil mi? Ben yapılıyor diye hatırlıyorum
Sohrab yine saçmalamaz ise regl 2 temmuz
Fsh lh testi 2. Gün yapılıyor ama amh her zamn yapılıyor diye biliyorum ben canim.. en iyisi 2. Gün git tüm hormonlarına genel baksınlar canim amh dahilSohrab PembeAnkaKusu sonunda regl geldi
İlaçsız geldi
Gözün aydın canım, rahatlamıssınıdr, ahh ben de bır olaydım, ilacın 5.gunundeyım, yarın da ıcersem bitiyor..Sohrab PembeAnkaKusu sonunda regl geldi
İlaçsız geldi
Açacağız kuzum açacağızÇıkmaz canım inşallahheyecanlanıyoruz değil mi, yeniden çiçek açacağız inşallah
Şu an o kadar kıvranıyorumki ağrıdan ama yinede mutluyumSüper canııımm hayırlı olsunKorktuğun gibi olmadı bak çok şükür Ben onu bilmiyorum kuzum doktorum sende pko olduğu için yüksek çıkar demişti yapmamıştı ama sohrab biliyordur
Hmmmm şans işte yarına randevum vardıFsh lh testi 2. Gün yapılıyor ama amh her zamn yapılıyor diye biliyorum ben canim.. en iyisi 2. Gün git tüm hormonlarına genel baksınlar canim amh dahil
Valla çok ağrım var ama yavaş rahatlıyorum.Gözün aydın canım, rahatlamıssınıdr, ahh ben de bır olaydım, ilacın 5.gunundeyım, yarın da ıcersem bitiyor..
Amh ıcın gun farketmıyor ac tok adetlı adetsiz, istediğin zaman..
Ama zaten sen yarına randevu almıstın deıl mı, 2.gunun oluyor, herseye baktır, prolaktın de baksınlar
Evet canım ılac bıttıkten sonra bi kac gun ıcınde olacakmıs..Şu an o kadar kıvranıyorumki ağrıdan ama yinede mutluyum
Hmmmm şans işte yarına randevum vardıhepsini yaptırırım
Valla çok ağrım var ama yavaş rahatlıyorum.İlaç bittikten sonra mı olunuyordu.
Evet o yüzden sordum tüm hormonlar desem yeterli olur herhalde dimi
Henüz yok ama gelecek gibi heyecanla bekliyorum
Tamam canım aklımda hepsini yaptıracağım..evet ikinci testte negatif olunca maydonoz suyu içtim ve yürüdüm hızlı tempoda .ama çok fazla ağrim var. Birazdan bakacam civan perçemi kaldı mi diye kaldı ise onu içeceğimEvet canım ılac bıttıkten sonra bi kac gun ıcınde olacakmıs..
Sen amh prolaktın d vitamını bunları muhakkak hatırlat, ozellıkle amh.. Diğer ıkıncı gun bakılanlar fsh lh e2 progesteron bu dördü muhakkak oluyor.. Mesela benım yumurtalama takıbınde bu dördünee hep baktılar, her kontrole gıttıgımde..
İlaca gerek kalmadan gelmesı süper olmus, ilaç benım dengemi sarsti resmen.. Yuksek doz Gonalf bıle boyle yapmadı benı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?