Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence çektir kafan da rahatlar.Aradan çıkmış olur. Taşınacağın zaman ağır işler mümkünse yapmazsın.
Ben de öyle düşünüyorum aslında çünkü hep ya bir sorun çıkarsa tüplerde diye düşünüyorum. Tam korunmayı bırakacağım zaman yine uzatmak zorunda kalırsam diye. Eşim de tam tersi için ısrar ediyor. Madem şansımız daha çok artacak o zamana bırak diye

Hemen alırsın tabi canım. Görünüyor zaten ekranda doktor direk söylüyor yaparken, inşallah Bi sıkıntı çıkmaz hatta faydalı olur. 2 dk lık birşey aslında sadece Bi anda ter basıyor Bi ağrı oluyor feci hemen geçiyor. Seni de korkutmak istemiyorum. Ama hazırlamak istiyorum sadece aman aman korkulacak hiçbirşeye yok emin ol. 2 dk dişini sıkacaksın o kadar

Bencede çektir kurtul canım, kafanda kalmasın. Artıyor diyorlar ama bence oda hikaye yaa ben hamile kalamadım mesela 2 ay sonra kalan arkadaşım oldu ama

İnşallah kuzum yaa. Yeni evimiz, yeni hayatımız pozitif şeyleri de beraberinde getirecek inşallah
Yeni ev yeni bebiş, benim iki gebeliğimde öyle oldu. Eve taşındık 2 ay sonra gebe kaldım. Kafa dağılıyor başka şeylere herhalde ondan sebep

Bencede çektir kurtul canım, kafanda kalmasın. Artıyor diyorlar ama bence oda hikaye yaa ben hamile kalamadım mesela 2 ay sonra kalan arkadaşım oldu ama

Yeni ev yeni bebiş, benim iki gebeliğimde öyle oldu. Eve taşındık 2 ay sonra gebe kaldım. Kafa dağılıyor başka şeylere herhalde ondan sebep
Ben acıya dayanıklıyımdır ya onu dert etmiyorum heralde beklicem çünkü daha regl olmadım. Olup da bitene kadar taşınmış oluruz. İş güç gelemicem buralara. Kısmet artık temmuza valla ben de öyle inanıyorum. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Burdaki sorunlardan uzaklaşırsam zaten daha kolay olacak her şey inşallah

O zan canım temmuzda yap hsg yi sonrada koeua o zamana bitiyor zaten 3 ayın

İnşallah canım Allah güzel insanlarla karşılaştırsın temmuz bebesi gelsin

Sohrab PembeAnkaKusu sonunda regl geldi
İlaçsız geldi
Amh ikinci günde yapılıyordu değil mi? Ben yapılıyor diye hatırlıyorum
Sohrab yine saçmalamaz ise regl 2 temmuz
Süper canııımm hayırlı olsun Korktuğun gibi olmadı bak çok şükür Ben onu bilmiyorum kuzum doktorum sende pko olduğu için yüksek çıkar demişti yapmamıştı ama sohrab biliyordur

İlaçsız geldi
Fsh lh testi 2. Gün yapılıyor ama amh her zamn yapılıyor diye biliyorum ben canim.. en iyisi 2. Gün git tüm hormonlarına genel baksınlar canim amh dahil

İlaçsız geldi
Gözün aydın canım, rahatlamıssınıdr, ahh ben de bır olaydım, ilacın 5.gunundeyım, yarın da ıcersem bitiyor..

Amh ıcın gun farketmıyor ac tok adetlı adetsiz, istediğin zaman..
Ama zaten sen yarına randevu almıstın deıl mı, 2.gunun oluyor, herseye baktır, prolaktın de baksınlar

Süper canııımm hayırlı olsun Korktuğun gibi olmadı bak çok şükür Ben onu bilmiyorum kuzum doktorum sende pko olduğu için yüksek çıkar demişti yapmamıştı ama sohrab biliyordur
Şu an o kadar kıvranıyorumki ağrıdan ama yinede mutluyum
Fsh lh testi 2. Gün yapılıyor ama amh her zamn yapılıyor diye biliyorum ben canim.. en iyisi 2. Gün git tüm hormonlarına genel baksınlar canim amh dahil
Hmmmm şans işte yarına randevum vardı hepsini yaptırırım
Valla çok ağrım var ama yavaş rahatlıyorum. İlaç bittikten sonra mı olunuyordu.
Evet o yüzden sordum tüm hormonlar desem yeterli olur herhalde dimi

Evet canım ılac bıttıkten sonra bi kac gun ıcınde olacakmıs..

Sen amh prolaktın d vitamını bunları muhakkak hatırlat, ozellıkle amh.. Diğer ıkıncı gun bakılanlar fsh lh e2 progesteron bu dördü muhakkak oluyor.. Mesela benım yumurtalama takıbınde bu dördünee hep baktılar, her kontrole gıttıgımde..

İlaca gerek kalmadan gelmesı süper olmus, ilaç benım dengemi sarsti resmen.. Yuksek doz Gonalf bıle boyle yapmadı benı..

Tamam canım aklımda hepsini yaptıracağım..evet ikinci testte negatif olunca maydonoz suyu içtim ve yürüdüm hızlı tempoda .ama çok fazla ağrim var. Birazdan bakacam civan perçemi kaldı mi diye kaldı ise onu içeceğim
Belki benim kadar bekleseydin gelirdi senin de ilaç sarsmaz mi hiç ne ilacı olursa olsun birşeye iyi gelirken başka herhangi bir yere zarae veriyor bence inşallah çok fazla bekletmeden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…