Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kurtaj sonrasi adet düzeniniz ne zaman eski haline döndü acaba kizlar

Kekik cayı iyi gelir dıyolar da korkuyorum bitkisel bişey içmeye artık, adet sokturucu masaj varmıs, aynı zamanda yumurtlama tetkılıyormus onu yapcam.. Aynen belki beklesem gelebılırdi, ama iste tedavi aksıcak dıye koştum doktora
Kendini sıcak tutmaya çalıs, sancıya ıyı gelır yürüyüş de biraz

İlac verse de oyle olurmus, ınsallah cok bekletmeden gelır.. İlac 6 gunluk, bıttıkten sonra Bı kac gun ıcınde gelıyormus
Evet canım doktor aynısını dedi bana da, senin tedabin olacak ya ondan vermiştir sana, inşallah sende bir an önce olursun da tedavini olursun canım

Evet o masajın iyi geldiği söyleniyor inşallah çok çabuk gelir canım... Mayıs ayında sarıldım sarmaladim belimi canım... teşekkür ederim yardımların için

Aman aman sen yine de içme bitkisel seni daha çok etkiliyor galiba bu bitkisel şeyler, o masajı ben yumurta tetiklesin diye çok düzenli yaptım faydası olan çok olmuş ama bana olmadı

Aman aman sen yine de içme bitkisel seni daha çok etkiliyor galiba bu bitkisel şeyler, o masajı ben yumurta tetiklesin diye çok düzenli yaptım faydası olan çok olmuş ama bana olmadı
Aslında zamanında bıtkısel seylerı cok yıyıp ıctım, yararı da zararı da olmamıstı, ama demek kı tüpten sonra hormonlarım hassaslastı, o yuzden uzak duruyorum.. Şu an tek önceliğim adet olabılmek

Ay inşallah bir an önce olursun artık ya ne kadar erken o kadar iyi

Femara kullanan minnoşlar sizde gaz yapıyor muydu ben içtikçe bağırsaklarım hareket edip duruyor sanki Başta yediklerimden mi dedim 4 gündür aynısı oluyor içtikten tam bir saat sonra başlıyor anormal derecede yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…