İlac verse de oyle olurmus, ınsallah cok bekletmeden gelır.. İlac 6 gunluk, bıttıkten sonra Bı kac gun ıcınde gelıyormusHenüz yok ama gelecek gibi heyecanla bekliyorumdoktorda 7 8 gün içinde olursun demişti
Kekik cayı iyi gelir dıyolar da korkuyorum bitkisel bişey içmeye artık, adet sokturucu masaj varmıs, aynı zamanda yumurtlama tetkılıyormus onu yapcam.. Aynen belki beklesem gelebılırdi, ama iste tedavi aksıcak dıye koştum doktoraTamam canım aklımda hepsini yaptıracağım..evet ikinci testte negatif olunca maydonoz suyu içtim ve yürüdüm hızlı tempoda .ama çok fazla ağrim var. Birazdan bakacam civan perçemi kaldı mi diye kaldı ise onu içeceğim
Belki benim kadar bekleseydin gelirdi senin deilaç sarsmaz mi hiç ne ilacı olursa olsun birşeye iyi gelirken başka herhangi bir yere zarae veriyor bence inşallah çok fazla bekletmeden gelir
Evet canım doktor aynısını dedi bana da, senin tedabin olacak ya ondan vermiştir sana, inşallah sende bir an önce olursun da tedavini olursun canımİlac verse de oyle olurmus, ınsallah cok bekletmeden gelır.. İlac 6 gunluk, bıttıkten sonra Bı kac gun ıcınde gelıyormus
Evet o masajın iyi geldiği söyleniyor inşallah çok çabuk gelir canım... Mayıs ayında sarıldım sarmaladim belimi canım... teşekkür ederim yardımların içinKekik cayı iyi gelir dıyolar da korkuyorum bitkisel bişey içmeye artık, adet sokturucu masaj varmıs, aynı zamanda yumurtlama tetkılıyormus onu yapcam.. Aynen belki beklesem gelebılırdi, ama iste tedavi aksıcak dıye koştum doktora
Kendini sıcak tutmaya çalıs, sancıya ıyı gelır yürüyüş de biraz
İnşallahh canımEvet canım doktor aynısını dedi bana da, senin tedabin olacak ya ondan vermiştir sana, inşallah sende bir an önce olursun da tedavini olursun canım
Rica ederimEvet o masajın iyi geldiği söyleniyor inşallah çok çabuk gelir canım... Mayıs ayında sarıldım sarmaladim belimi canım... teşekkür ederim yardımların için
Tamamen düzene girmesi 3 ayı bulabılıyor.. Kımı daha hemen 2.adetinde düzene giriyor kımısı 3 4 teKurtaj sonrasi adet düzeniniz ne zaman eski haline döndü acaba kizlar
Benim 3 ay sonraKurtaj sonrasi adet düzeniniz ne zaman eski haline döndü acaba kizlar
Benim 2.ay düzene girmişti ama 4.ay değişiklik olarak sadece 28 günde bir den 30 günde bire çıktı yumurtlama 12. Günden 14.güne kaydı galiba ondan olduKurtaj sonrasi adet düzeniniz ne zaman eski haline döndü acaba kizlar
Aman aman sen yine de içme bitkisel seni daha çok etkiliyor galiba bu bitkisel şeyler, o masajı ben yumurta tetiklesin diye çok düzenli yaptım faydası olan çok olmuş ama bana olmadıKekik cayı iyi gelir dıyolar da korkuyorum bitkisel bişey içmeye artık, adet sokturucu masaj varmıs, aynı zamanda yumurtlama tetkılıyormus onu yapcam.. Aynen belki beklesem gelebılırdi, ama iste tedavi aksıcak dıye koştum doktora
Kendini sıcak tutmaya çalıs, sancıya ıyı gelır yürüyüş de biraz
Anladim cok tesekkur ederimTamamen düzene girmesi 3 ayı bulabılıyor.. Kımı daha hemen 2.adetinde düzene giriyor kımısı 3 4 te
Benimde 70 günü geçti ilk adetimi 48.gun oldum kist oluşmuş diye simdi bekliyorum bitkisel birseyler denemek istiyorum ama yapsam mı bilemedimBenim 3 ay sonra
Anladim cok twsekkur ederim bende dogal şeyler dememek istiyorum ama yapsam mı bilmiyorumBenim 2.ay düzene girmişti ama 4.ay değişiklik olarak sadece 28 günde bir den 30 günde bire çıktı yumurtlama 12. Günden 14.güne kaydı galiba ondan oldu
Ben o tür şeylerden çok korkuyorum ya şuan kaç gün oldu gelmeyeli doktora sordunuz muAnladim cok twsekkur ederim bende dogal şeyler dememek istiyorum ama yapsam mı bilmiyorum
Bende bayagi korkuyorum sormadım daha 1 hafta bekleyip oyle yazacağım doktoruma rahim filmi filan çekildim islem sonrasıBen o tür şeylerden çok korkuyorum ya şuan kaç gün oldu gelmeyeli doktora sordunuz mu
Anladım olmazsanız bir sorun bakalımBende bayagi korkuyorum sormadım daha 1 hafta bekleyip oyle yazacağım doktoruma rahim filmi filan çekildim islem sonrası
Aslında zamanında bıtkısel seylerı cok yıyıp ıctım, yararı da zararı da olmamıstı, ama demek kı tüpten sonra hormonlarım hassaslastı, o yuzden uzak duruyorum.. Şu an tek önceliğim adet olabılmekAman aman sen yine de içme bitkisel seni daha çok etkiliyor galiba bu bitkisel şeyler, o masajı ben yumurta tetiklesin diye çok düzenli yaptım faydası olan çok olmuş ama bana olmadı
Ay inşallah bir an önce olursun artık ya ne kadar erken o kadar iyiAslında zamanında bıtkısel seylerı cok yıyıp ıctım, yararı da zararı da olmamıstı, ama demek kı tüpten sonra hormonlarım hassaslastı, o yuzden uzak duruyorum.. Şu an tek önceliğim adet olabılmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?