Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar konularla alakasız ama, birkaç hafta sonra tatile gitmeyi düşünüyoruz. Çok bunaldım değişiklik olsun istiyorum, balayı da yapamamıştık zaten. Antalya olacak, kaş tarafında hep butik otel var o yüzden belki son gece gezmek için gidebiliriz. Ama ondan önce 3 gecelik hd bir otel olsun istiyoruz. Belek hariç sizce neresi? Özellikle denizi önemli hatta gidip kaldığınız ortalama fiyatlı bir otel varsa tavsiyelere de açığım

Ha-ri antalyada yasıyor, o daha detaylı bilgi verebılır

Evet tatlım bende de çok gaz ve şişkinlik yapıyordu

Evet tatlım bende de çok gaz ve şişkinlik yapıyordu
Ay sağ ol kuzum bende mi bi gariplik var diyorum kaç gündür yatana kadar hareket halinde sürekli bilsem yatmadan içerdim akşam altıda içmeye başladım hep öyle içiyorum meburen sende işe yarıyor mu yumurtaların büyümüş müydü canım inşallah bu belirtiler işe yaradığını gösteriyordur

Benim arkadaşlarım geçen sene balayına belekte susesi luxury resort otele gitmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam çok güzel diyordu canım bir bak istersen

Onu içmesem de yumurtlamadan önce çok gaz oluyor bende. Evet yaradı ama sağlıklı gebelikler olmadı kuzum işte. Ben 3 kez Femara kullandım. 2 kez gebelik oldu. Ama tedirgin olma belki de benim başka rahatsızlıklardan ötürüdür. Bakıcaz işte sonuçlara artık. İnşallah kuzum olur

Ay gerçekten miiii inşallah işe yarıyordur benim de balım çok sağ ol yumurta oluşsun da en azından denediğimi bileyim sen ne kadar kullanmıştın ben ilk kez kullandığım için 5gün günde 1 kez verdi. İnşallah bu sefer olur canım hiç problemsiz sağlıkla bebişine kavuşursun zaten taşınacaksın da dimi yeni evin bebişli olur inşallah

Benim arkadaşlarım geçen sene balayına belekte susesi luxury resort otele gitmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam çok güzel diyordu canım bir bak istersen
Çok güzel görünüyor canım ama haziran 2. haftasında bile 3 geceye 9bin lira fiyat çıkıyor. Bir de Kadriye ve Belek sahilini pek sevmiyorum bulanık oluyordu.

Çok güzel görünüyor canım ama haziran 2. haftasında bile 3 geceye 9bin lira fiyat çıkıyor. Bir de Kadriye ve Belek sahilini pek sevmiyorum bulanık oluyordu.
Aaa öyle miymiş kuzum pahalıymış doğrudur benim aklıma o geldi bir tek Ha-ri daha güzel fikir verir zaten

Aaa öyle miymiş kuzum pahalıymış doğrudur benim aklıma o geldi bir tek Ha-ri daha güzel fikir verir zaten
Valla öyle malesef. Biz de isteriz tabi ki lüks olsun ama 3 gün tatil yapıp 12 ay ödemek tuhaf olacak Mesela Side de puanı daha yüksek bir otel buldum 3bin civarı ama insan kararsız kalıyor.

Önce sana cevap vereyim sonra tatil sorusuna geçeyim tatile bayılırım femara bende de gaz yapmıştı sanki yada öyle denk geldi bilmiyorum

Valla öyle malesef. Biz de isteriz tabi ki lüks olsun ama 3 gün tatil yapıp 12 ay ödemek tuhaf olacak Mesela Side de puanı daha yüksek bir otel buldum 3bin civarı ama insan kararsız kalıyor.
Haklısın canım ama puanı yüksekse güzeldir yorumlara baktın mı en yeni yorumlar faydalı oluyor

Önce sana cevap vereyim sonra tatil sorusuna geçeyim tatile bayılırım femara bende de gaz yapmıştı sanki yada öyle denk geldi bilmiyorum
Hahaha kimsenin söyleyemediğini söyledim galiba ondandır kuzum ya kıpır kıpır karnım çok komik 4.gün bu kadar denk gelemez

PembeAnkaKusu Sohrab benim de hiç otel fikrim yok ama hemen konuya atladım
Ben batı Antalya tarafındayım otel ile ilgili hiç fikrim yok ama Adrasan sahilini gördüm temiz güzeldi oradan tekne turları yapıyorlar koy koy gezdiriyorlar mis gibi koylar vardı teknede öğle yemeği ücrete dahildi biz korona öncesi kişi başı 60 TL vermiştik ama sonuna kadar hak etmişti yok öyle bir su, orada kalınacak yerler var ama büyük oteller değil bungalov tarzı veya küçük oteller içeriği nasıldır bilemedim, finike sahiline gittim aman aman bir şeyi yok, kemer civarlarını da gezdim ama oranın da sahili standarttı bence ama kemere yakın bir antik kent var ücretli girişi sahili şahane şahsi araç ile gelecekseniz tavsiye ederim yazılışı az yanlış yazabilirim ama phasilis antik kent denizine giriliyor

Evet bakıyorum yorumlara ama işte herkesin beklentisi farklı olduğu için beğenen de var beğenmeyen de. Side ve Kemer'e bakıyorum şuan ama bakalım artık şansımıza:)
Side taraflarında uygun güzel oteller oluyor kuzum denizi de güzel, bi bak istersen. Kas kalkan çok güzel ama butik oluyor pahalı olur..belekte 1 2 otelde kaldim ama şimdi fiyatları uçmuş öneremiyorum.. alanya avsallalrda yazlık var bizim sahili müthiştir, kum, cam gibi suyu, ordaki otellere de bakabilirsiniz fiyat bilgim yok ama.

Adrasan, Olimpos, Çıralı taraflarını çok duydum çok da beğendim. Oranın sıkıntısı hep oda kahvaltı olması. O zaman son geceyi bu üçlüye yakın bir yere ayıralım, tekne turu severiz karı koca sınırlı vakitte de çok mantıklı oluyor. Birden fazla koy görmüş oluyor insan. 3 gece için de Side ya da Kemer olur heralde. Teşekkür ederim canım çok sağol

Evet bakıyorum yorumlara ama işte herkesin beklentisi farklı olduğu için beğenen de var beğenmeyen de. Side ve Kemer'e bakıyorum şuan ama bakalım artık şansımıza:)
İnşallah çoook güzel geçer tatiliniz balım hepimiz şöyle mutlu huzurlu tatilleri hakediyoruz çok yorulduk bu sene psikolojiler yenilensin
Benimde doktor bu estrofemi günde 4 taneye çıkardı çıkaralı beni de o bitirdi
Ay çokmuş kuzum 1 tane içiyorum yatana kadar 6 saat geçiyor hala hareket oluyor seni düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…