Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla çarşambaya kadar sabah bir öğlen iki akşam bir bakalım çarşamba sonrası ne olur

Evet Kemer'le kıyaslayınca daha uygun Side tarafı. Denizi de fena değildi. Kemerden sonrası hep butik gördüğüm kadarıyla aslında çok güzel yemyeşil yerler ama yemek problem olur. Belek düşünmüyorum canım biliyorum orayı zaten. Alanya tarafına hiç bakmadım oraya da bakayım çok teşekkür ederim

Ay Olimposa gittiğim zaman şok geçirmiştim tamam sahil kenarı, tatil yeri tabiki rahat olacak insanlar ama bu zamana kadar gittiğim en ilginç yerdi denizi oranın da güzeldi ama arka tarafta kaya dipleri göz altı mor içen gençlik grupları, duman altı tipler tabi kendi hallerinelerdi ama bana başka bir ülkede hissi vermişti çevredekşlerin tarzı tek kapalı da ben

Biz balayına da gitmemiştik, borç olunca gerek duymadık. Geçen sene martta ben gitmedim diye Kapadokya'ya gidelim dedik onda da hastalık olunca korktuk. Yine gitmesek aramam normalde ama dediğin gibi psikolojik olarak istiyorum. Hepimiz yenileniriz inşallah bu yaz

Biz balayına Göremeye gitmiştik cidden çok huzur verici bir yer hele ki taş oda dedikleri peri pacasına oda yapmaları değişik bir havası var çok beğenince korona öncesi yaz da gitmiştik herkes yazın deniz kenarına gider biz tam tersi sırada doğu turu vardı ama nasip olmadı pandemiden

Yaaa kamp bölgesi sanırım orası genç ağırlıklıdır illaki ama umuma açık yerlerde pilot olduklarını duymamıştım

Yaaa kamp bölgesi sanırım orası genç ağırlıklıdır illaki ama umuma açık yerlerde pilot olduklarını duymamıştım
Sadece orada öyle denk geldim yoksa korsan koyu diye bir yer var tam kamp yeri ama hiç orada denk gelmedim mesela

Evet ya işte ben de çok merak ediyorum, değişik, tarihi yerleri gezmeyi seviyorum. Nasip olursa bir de Güney Doğu'ya gitme hayalim var ama sadece yemek için İnşallah nasip olur ikimize de

Amin inşallah ama nedense bana faydası olmayacak hissim o karamsarlık değil ama his o histeroskopi olacak gibi geliyor
Neyse sen böyle düşün iyi olursa ekstra seviniriz o zaman balım

İnşallaahh kuzum amiiin biz de bi yazlığa geldik o bile çok iyi geldi çok şükür daha pozitif bakıyorum şuan

Evet ya işte ben de çok merak ediyorum, değişik, tarihi yerleri gezmeyi seviyorum. Nasip olursa bir de Güney Doğu'ya gitme hayalim var ama sadece yemek için İnşallah nasip olur ikimize de
Haha aynı ben ben de orayı en çok yemek için istiyorum, Karadenizi zaten okurken gezmiştim sonra eşim çok istiyor diye tur yaptık ama malum balık, hamsiköy sütlacı, Laz böreği bu üçlü hariç ilginç bir yemek yoktu tam dedim tamam bu yaz benim istediğim olacak kör olası çinliler sağolsuninşallah hepimize iç rahatlatacak geziler nasip olsun

Neyse sen böyle düşün iyi olursa ekstra seviniriz o zaman balım

İnşallaahh kuzum amiiin biz de bi yazlığa geldik o bile çok iyi geldi çok şükür daha pozitif bakıyorum şuan
Çok iyi yapmışsınız canım imkan varsa yazlık daha mantıklı zaten. İçiniz rahattır en azından. Bol bol dinlen bebe öncesi hadi bakalım:)

Aslında kamp olayı da güzel ama tuvaletli karavanın olması lazım. Yoksa şu hastalık döneminde çok çok zor. Elimizi ayağımızı bağladı kör olasıca
Bu tarafta kamp yerlerinde su ihtiyacı için çeşme ve tuvalet oluyor ama tabi ortak kullanım hastalık olmasa da ben kullanamıyorum psikolojik olarak hoş kullansak da güvenip çadırda uyuyamam

Karadeniz doğa için gezilir orayı da görmeyi çok istiyorum ama kalp,tansiyon,kolestrol falan yokken yiyip biraz zaman geçince doğa tatilini tercih ederim Mezelerle doyayım yemeğe yer kalmasın ama aklımda durcana midemde dursun diyerekten onu da yiyeyim falan öyle değişik düşüncelerim var Neyse bebelerle gideriz artık napalım o zamana bitecek inşallah

Bu tarafta kamp yerlerinde su ihtiyacı için çeşme ve tuvalet oluyor ama tabi ortak kullanım hastalık olmasa da ben kullanamıyorum psikolojik olarak hoş kullansak da güvenip çadırda uyuyamam
Evet işte karavan hem daha güvenli çadıra göre hem de tuvaletin şahsi olması daha mantıklı. Hastalık olsa da olmasa da en güzeli. Tabi o da maddiyata bakıyor.

Çok iyi yapmışsınız canım imkan varsa yazlık daha mantıklı zaten. İçiniz rahattır en azından. Bol bol dinlen bebe öncesi hadi bakalım:)
İnşallah bebe öncesidir ağzından bal damlıyor kuzum herşey dahildeki gibi açıkbüfe yok ama idare ediyoruz kendimiz şaka bir yana en güzeli temiz hava canım beni en çok temiz hava ve doğa mutlu eder toprağa bastım çilek ektim negatif enerjiler gitti çok şükür

Evet işte karavan hem daha güvenli çadıra göre hem de tuvaletin şahsi olması daha mantıklı. Hastalık olsa da olmasa da en güzeli. Tabi o da maddiyata bakıyor.
Karavan işi de çok pahalı yaa o yüzden bende şansıma buralarda yaşayınca eşimin boş gününde yasak da olmayınca insandan uzak yerleri elimden geldiğince görüp tadını çıkarıp eve gelerek rahatlıyorum
Ben yeterince doğa açısından Karadenize doydumsıra kesinlikle doğuda ve yemeklerde bebe yeterki olsun onunla da gezilir cidden o bölgenin yemekleri yaş çok ilerlemeden gel gez beni ye dedirtiyor insana

Öyle tabi değişiklik de ilaç gibi oluyor bazen, kafa olarak yenileniyor insan en başta. Güzel düşünelim güzel olsun keşke öyle imkanımız olsa inan ben de isterim ama yok malesef. Çok şanslısınız valla kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…