Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bir şanslı daha:) Ne güzel tadını çıkar canım. Karavan için hem para hem de boş zamanın fazla olması lazım. Evet evet ne kadar genç o kadar iyi en yakın zamanda bebeleri alır gideriz inşallah

Valla şükür uzun zaman sonra geldi bu şans Ayy amin amin

Sağ ol canım sizin daha güzel imkanlarınız olsun inşallah biz de her dakika gidemiyoruz uzak normalde eşimle evden çalışmamız denk geldi de anca öyle kv lerin yanına geldik her zaman olmuyor ama bu da şans tabi haklısın sürekli şükrediyorum siz de güzel bir yer bulursunuz da iyice dinlenirsiniz inşallah

Amin canım benim inşallah
İlk kullandığım ay 6 yumurta gelişti, olmadı. 2.ayda 4 yumurta gelişti, gebelik oldu. Yumurta sayısı fazla olunca çatlatma iğnesi vermedi. O ay düşük yaptım. 3 ay ara verdik ilaca. Sonra tekrar başladığımda yani 3.denemede tek yumurta vardı ve çok umutsuzdum. Tek olunca bu sefer çatlatma iğnesi verdi. O ay da tuttu. Hatta gelişen yumurtadan değil, sonradan gelişen başka yumurtadan olmuş. Yani sakın bırakma gün aşırı ilişkiyi. Iğne vurulduktan sonra gelişmeyen yumurta varsa hızla gelişebilir. Ama o ay da dış gebelik oldu işte. Bana artık femara vermezler zaten. Bakalım bekleme süreci bitince nasıl bir yol izleyecek yeni doktorum hadi bol şans kuzucum

Çok teşekkür ederim canım ne güzel ayrıntılı yazmışsın femara olmaz başka bir şey vesile olur bir sonraki bebişin sağlıkla gelsin Döllenme konusunda sıkıntın yok yumurtaların da büyüyor ne güzel o kadar kıymetli bir şey ki bu ay daha da iyi anladım benim ne yumurtlama oldu ne rahim kalınlaştı bakalım ilaç işe yarar inşallah Doz olarak nasıl kullanmıştın hatırlıyor musun canım? Çok soru sordum kusura bakma

Aslında kullandıkça rezerv azalıyormuş o yüzden 3 kereden fazla kullanamıyorsun. Benim ilaçsız hiç yumurtam gelişmiyor du. Bir de erken menapoz da genetik bizde.
Ben günde 2 tane içiyordum kuzum 5 gün. Hiç büyümemiş diye düşünme. İğne 5 kat daha hızlı büyütüyormuş yumurtayı. O yüzden hiç ortada olmayan bir yumurta bile gelişebilir sonradan. Hiç belli olmuyor o işler. Çok takma kafana, oluruna bırak ve sadece düzenli ilişkiyi kaçırma.

Valla öyle malesef. Biz de isteriz tabi ki lüks olsun ama 3 gün tatil yapıp 12 ay ödemek tuhaf olacak Mesela Side de puanı daha yüksek bir otel buldum 3bin civarı ama insan kararsız kalıyor.
Ben side de balayı yapmıştım canım, side yi pek sevemedim çok sıcak gelmişti bana çok bunalmıştım havası denizi pek güzel değil fikrimce

Tamam canım çok sağ ol bana 5 gün günde 1 hap verdi herkese 2 vermişler ondan acaba az mı dedim... Bugün son hapım var ertesi günden itibaren gün aşırı ilişki demişti. Cuma gidicem zaten bakalım inşallah yeterli olmuştur

Fırsat buldukça gidebileceğiniz bir yer olması güzel inşallah canım bugün arıcam birkaç yeri bakalım artık şansımıza ne çıkarsa

Ben side de balayı yapmıştım canım, side yi pek sevemedim çok sıcak gelmişti bana çok bunalmıştım havası denizi pek güzel değil fikrimce
Ay deme ya ben 2012 gibi gitmiştim çok uzun zaman oldu. Haziran 12 gibi düşündüğümüz için aşırı sıcak olmaz gibi geliyor ama belli de olmaz tabi. Ben biraz daha bakayım

Tatlım muhtemelen bana yaştan dolayı 2 vermiştir çünkü 1-2 ay ilaçsız takip ettik biz 8 mm de kaldı yumurta en fazla. Birden bire fazla doz başlarsa ters etki de yapabilir, femara güçlü bir ilaç çünkü. İçin rahat olsun. Tutmasa bile önünü daha iyi görürsün ama gelecek o bebek

Hadi bakalım gelsin bebişler o zaman

Ay deme ya ben 2012 gibi gitmiştim çok uzun zaman oldu. Haziran 12 gibi düşündüğümüz için aşırı sıcak olmaz gibi geliyor ama belli de olmaz tabi. Ben biraz daha bakayım
Canım kemere gitmiştim güzel orası,adrasan doğa ile iç içe oraya daha çok bayıldım club sun village de balayı yaptık arabanız varsa tavsiye ederim bungalov dubleks evler var herkesin ayrı ayrı yarım pansiyondu sabah akşam yemeği var biz çok sevmiştik. Ama fiyatları arttı heryerin

Hadi bakalım gelsin bebişler o zaman
Canım ne zaman kontrolün? İnşallah güzel güzel büyür yumurtaların. Ben klomen kullandım femara daha kaliteli büyütüyor diyorlar benim olmadı belkide içi boş büyüdü birşeyler

Canım ne zaman kontrolün? İnşallah güzel güzel büyür yumurtaların. Ben klomen kullandım femara daha kaliteli büyütüyor diyorlar benim olmadı belkide içi boş büyüdü birşeyler
Cuma günü canım ilk defa kullandım klomen vermeyelim femara verelim pko da daha iyi dedi... Valla doğru söylüyorsun tek büyümesi de yetmiyor kaliteli büyüsün sağlıklı olsun inşallah Baksana bat bile veremiyorum artık geçen sefer 48 gün bekledim ne yumurta var ne rahim duvarı kalınlaşmış ilk tabloya bile giremiyorum artık

Minicik bir sır vereyim mi eşimin doğu görevi orasıydı Adrasan yalnız doğu görevi

Hadi inşallah ikimiz de tabloya geri döneceğiz hemdeee karşısı dolu olarakcuma yumurta heyecanına sakın rahim duvarını sormayı unutma olur mu bakalım en son 3mm demiştin çünkü ay inşallah senin bari normal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…