Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sana güzel bir bat tarihi buldum birazdan eklicem

İnşallahh balım yaa güzel haberler alalım hepimiz tamam unutmayayım her seferinde birşeyleri unutuyorum çünkü yeni bir şokla karşılaşıyorum bakalım sonuçlarımı da göstericem unutmazsam
Ben sana güzel bir bat tarihi buldum birazdan eklicem
Hahaha çok merak ettim çok tatlısın teşekkür ederim

Aynı bende de öyle oluyor o yüzden dedim tam aklımda her şeyi düşünüyorum sonra kontrol esnasında başka bişey çıkıyor onu konuşmaktan hoop o gidiyor

Sonn adet tarıhın neydı canım, bu arada, fazla ucmayım 25 haziran nasıl olur

Günaydın kızlar güzel bi hafta olsun ins hepimiz icinne güzel tatilden konuşmuşsunuz eşime dedim bende bi kac gun bi yerlere kaçalım tedaviden once dedim gerçekten cok bunaldik once kizim, sonra babamin kaybi.. Simdi de kaynanamin dertleri hiç bitmiyor.. Oda korkuyor ya korona kaparsak diye ne bileyim o mu mantıklı düşünüyor

Aynı bende de öyle oluyor o yüzden dedim tam aklımda her şeyi düşünüyorum sonra kontrol esnasında başka bişey çıkıyor onu konuşmaktan hoop o gidiyor
Aynen aynen ne diyeceğimi şaşırıp geri geliyorum geçen çıktım kan vericem bi baktım ben söylemeyi unutmuşum prolaktin istememiş sonra oradaki kadın odayı aradı prolaktin de istiyor yazabilir misiniz diye hemşireyi göndermiş bana 9-10 arası aç karnına olması lazım yanıltır bizi diye açıklama yaptı rezil oldum işine karışıp duruyorum bana gıcık olmuştur kesin

İkinzzde haklısınız, ama korona da sperm degerlerını ciddi oranda etkılıyormus, benim doktor canlı yayınında soylemıstı, korona gecırdıkten Bı kac ay sonra tedavıye baslamak daha uygun olur demıştı.. Ben de hop oturup hop kalkıyorum bısey olur dıye

İnşallah iyi olacak canım pko varsa tabi düzensiz olur adetin aman büyüsün güzelcede ilk kullanımda hamilr kalırsın inşallah

Geçen sene böyle diye diye gitmemiştik bu sene bende çok istiyorum özellikle fethiye tarafı hiç gitmedim çünkü .gerçekten iyi gelecek hepimiz çok bunaldık evde dura dura daha çok takıyoruz herşeyi

Hiç de rezil olmazsın boşver böyle de olmasak hep öte öte gidiyor

Ay korktum bak şimdi cnm ya erteleyelim o zaman biraz daha ya

Ayyyyy öyle doğu görevine can kurban orada oturdun mu yani sende ? Ben seviyorum kumluca adrasan daha sessiz sakin yerler geliyor bana doğası da çok harika
Bir süre oturdum ama kışı çok kötü hele rüzgar aman Allahım rüzgarsız bir günü yok oraların ama yazı şahane akşam çıkıp çıkıp oturuyorduk sahilde gündüz tıklım tıklım olunca sakinlik zor da

Günaydın canım aynı ikilemi biz de yaşıyoruz sürekli hiçbir şey yapamadık bugüne kadar annemlerle bile görüşemedik iyi geldik hasta olmadan ama psikolojik sağlık da önemli özellikle bizim gibi zor şeyler yaşayanlar için... Kafaya takmayanlar deli gibi geziyor benim kuzenler mesela geçende covid olmuş atlattılar çok şükür ama oh bu yaz rahatız antikor ürettik bir kaç ay hasta olmayız kafasında takılıyorlar olan bize oluyor... Daha mutlular sanki sorgulamaya başladım kim daha iyi yapıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…