Ben sana güzel bir bat tarihi buldumCuma günü canım ilk defa kullandımklomen vermeyelim femara verelim pko da daha iyi dedi... Valla doğru söylüyorsun tek büyümesi de yetmiyor kaliteli büyüsün sağlıklı olsun inşallah Baksana bat bile veremiyorum artık geçen sefer 48 gün bekledim ne yumurta var ne rahim duvarı kalınlaşmış ilk tabloya bile giremiyorum artık
İnşallahh balım yaa güzel haberler alalım hepimizHadi inşallah ikimiz de tabloya geri döneceğiz hemdeee karşısı dolu olarakcuma yumurta heyecanına sakın rahim duvarını sormayı unutma olur mu bakalım en son 3mm demiştin çünkü ay inşallah senin bari normal olsun
Hahaha çok merak ettim çok tatlısın teşekkür ederimBen sana güzel bir bat tarihi buldumbirazdan eklicem
Aynı bende de öyle oluyor o yüzden dedim tam aklımda her şeyi düşünüyorum sonra kontrol esnasında başka bişey çıkıyor onu konuşmaktan hoop o gidiyorİnşallahh balım yaa güzel haberler alalım hepimiztamam unutmayayım her seferinde birşeyleri unutuyorum çünkü yeni bir şokla karşılaşıyorum bakalım sonuçlarımı da göstericem unutmazsam
Hahaha çok merak ettim çok tatlısın teşekkür ederim
Sonn adet tarıhın neydı canım, bu arada, fazla ucmayımİnşallahh balım yaa güzel haberler alalım hepimiztamam unutmayayım her seferinde birşeyleri unutuyorum çünkü yeni bir şokla karşılaşıyorum bakalım sonuçlarımı da göstericem unutmazsam
Hahaha çok merak ettim çok tatlısın teşekkür ederim
24 mayısmışSonn adet tarıhın neydı canım, bu arada, fazla ucmayım25 haziran nasıl olur
25 haziran ideal ozaman24 mayısmışona adet denirse...
Aynen aynen ne diyeceğimi şaşırıp geri geliyorumAynı bende de öyle oluyor o yüzden dedim tam aklımda her şeyi düşünüyorum sonra kontrol esnasında başka bişey çıkıyor onu konuşmaktan hoop o gidiyor
İkinzzde haklısınız, ama korona da sperm degerlerını ciddi oranda etkılıyormus, benim doktor canlı yayınında soylemıstı, korona gecırdıkten Bı kac ay sonra tedavıye baslamak daha uygun olur demıştı.. Ben de hop oturup hop kalkıyorum bısey olur dıyeGünaydın kızlar güzel bi hafta olsun ins hepimiz icinne güzel tatilden konuşmuşsunuz eşime dedim bende bi kac gun bi yerlere kaçalım tedaviden once dedim gerçekten cok bunaldik once kizim, sonra babamin kaybi.. Simdi de kaynanamin dertleri hiç bitmiyor.. Oda korkuyor ya korona kaparsak diye ne bileyim o mu mantıklı düşünüyor
Ayyyyy öyle doğu görevine can kurbanMinicik bir sır vereyim mi eşimin doğu görevi orasıydı Adrasan yalnız doğu görevi
İnşallah iyi olacak canımCuma günü canım ilk defa kullandımklomen vermeyelim femara verelim pko da daha iyi dedi... Valla doğru söylüyorsun tek büyümesi de yetmiyor kaliteli büyüsün sağlıklı olsun inşallah Baksana bat bile veremiyorum artık geçen sefer 48 gün bekledim ne yumurta var ne rahim duvarı kalınlaşmış ilk tabloya bile giremiyorum artık
Geçen sene böyle diye diye gitmemiştik bu sene bende çok istiyorum özellikle fethiye tarafı hiç gitmedim çünkü .gerçekten iyi gelecek hepimiz çok bunaldık evde dura dura daha çok takıyoruz herşeyiGünaydın kızlar güzel bi hafta olsun ins hepimiz icinne güzel tatilden konuşmuşsunuz eşime dedim bende bi kac gun bi yerlere kaçalım tedaviden once dedim gerçekten cok bunaldik once kizim, sonra babamin kaybi.. Simdi de kaynanamin dertleri hiç bitmiyor.. Oda korkuyor ya korona kaparsak diye ne bileyim o mu mantıklı düşünüyor
benım balayı da fethiye ölüdeniz deydıGeçen sene böyle diye diye gitmemiştik bu sene bende çok istiyorum özellikle fethiye tarafı hiç gitmedim çünkü .gerçekten iyi gelecek hepimiz çok bunaldık evde dura dura daha çok takıyoruz herşeyi
Amiiiin canımİnşallah iyi olacak canımpko varsa tabi düzensiz olur adetin aman büyüsün güzelcede ilk kullanımda hamilr kalırsın inşallah
Hiç de rezil olmazsın boşver böyle de olmasak hep öte öte gidiyorAynen aynen ne diyeceğimi şaşırıp geri geliyorumgeçen çıktım kan vericem bi baktım ben söylemeyi unutmuşum prolaktin istememiş sonra oradaki kadın odayı aradı prolaktin de istiyor yazabilir misiniz diye hemşireyi göndermiş bana 9-10 arası aç karnına olması lazım yanıltır bizi diye açıklama yaptı rezil oldum işine karışıp duruyorum bana gıcık olmuştur kesin
Ay korktum bak şimdi cnm ya erteleyelim o zaman biraz daha yaİkinzzde haklısınız, ama korona da sperm degerlerını ciddi oranda etkılıyormus, benim doktor canlı yayınında soylemıstı, korona gecırdıkten Bı kac ay sonra tedavıye baslamak daha uygun olur demıştı.. Ben de hop oturup hop kalkıyorum bısey olur dıye
Bir süre oturdum ama kışı çok kötü hele rüzgar aman Allahım rüzgarsız bir günü yok oraların ama yazı şahane akşam çıkıp çıkıp oturuyorduk sahilde gündüz tıklım tıklım olunca sakinlik zor daAyyyyy öyle doğu görevine can kurbanorada oturdun mu yani sende ? Ben seviyorum kumluca adrasan daha sessiz sakin yerler geliyor bana doğası da çok harika
Ben de orayı çok merak ediyorumdum evlenip Muğlada da oturduk ama kısa sürdü oraya gidemeden taşındıkbenım balayı da fethiye ölüdeniz deydı
Günaydın canımGünaydın kızlar güzel bi hafta olsun ins hepimiz icinne güzel tatilden konuşmuşsunuz eşime dedim bende bi kac gun bi yerlere kaçalım tedaviden once dedim gerçekten cok bunaldik once kizim, sonra babamin kaybi.. Simdi de kaynanamin dertleri hiç bitmiyor.. Oda korkuyor ya korona kaparsak diye ne bileyim o mu mantıklı düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?