Bende cok istiyorum geçen sene bizde gitmemiştik bunaldik ama bi yandan da korkularim var ya korona kaparsak diye. Bi yanim da diyor kiAnnemin eskisehire yakın evi var diyorum oraya yakın yerlere gidelim en azından kafamız dağılır aksam dönüp orda kalalimGeçen sene böyle diye diye gitmemiştik bu sene bende çok istiyorum özellikle fethiye tarafı hiç gitmedim çünkü .gerçekten iyi gelecek hepimiz çok bunaldık evde dura dura daha çok takıyoruz herşeyi
Valla bazen diyorum bende cnm dikkat etmeyen daha rahat ama işte dogurganligi etkiler diye korkuyorum açıkçası zaten sıkıntılarımız varGünaydın canımaynı ikilemi biz de yaşıyoruz sürekli hiçbir şey yapamadık bugüne kadar annemlerle bile görüşemedik iyi geldik hasta olmadan ama psikolojik sağlık da önemli özellikle bizim gibi zor şeyler yaşayanlar için... Kafaya takmayanlar deli gibi geziyor benim kuzenler mesela geçende covid olmuş atlattılar çok şükür ama oh bu yaz rahatız antikor ürettik bir kaç ay hasta olmayız kafasında takılıyorlar olan bize oluyor... Daha mutlular sanki sorgulamaya başladım kim daha iyi yapıyor diye
Hatta benım doktor bıze bu sefer dondurulmuş yaparız, embrıyoları dondururuz sızı bır tatıle yollarız sonra transfer yaparız dıye konusmustu, negatıf tup gorusmesındeAy korktum bak şimdi cnm ya erteleyelim o zaman biraz daha ya
Hahaha kızdırdım biraz bu yaşadığın adet diyor yok canım böyle adet mi olur ama çok azdı diyip duruyorum cyclo-prognova vereyim bir kere normal döngün olsun diyor cık olmaz sabrım kalmadı hemen tedavi diyorum test yapmayayım ne çıkacağı belli diyor cık yapın siz içim rahat olsun diyorum rahim filmine gerek yok diyor ya yapışıklık olduysa diye 5 keredir başının etini yiyorum klomen yada femara başlayın diye de ısrar ettim prolaktin de son nokta olduHiç de rezil olmazsın boşver böyle de olmasak hep öte öte gidiyor
Mugla cok guzel cıdden her yer yemyesıl ormanBen de orayı çok merak ediyorumdum evlenip Muğlada da oturduk ama kısa sürdü oraya gidemeden taşındık
Anladım cnm o zaman biraz daha beklemek daha mantıklı zatenHatta benım doktor bıze bu sefer dondurulmuş yaparız, embrıyoları dondururuz sızı bır tatıle yollarız sonra transfer yaparız dıye konusmustu, negatıf tup gorusmesınde
Bu ay Bi görüş doktoruna acaba neye baslıcak, ona gore tekrar dusunursunuz canımAnladım cnm o zaman biraz daha beklemek daha mantıklı zaten
Ben de muğlacıyım ya marmaris selimiye bozburun datça fetiye... heryeri güzelMugla cok guzel cıdden her yer yemyesıl orman
Evet canım haklısınValla bazen diyorum bende cnm dikkat etmeyen daha rahat ama işte dogurganligi etkiler diye korkuyorum açıkçası zaten sıkıntılarımız var
Ya ben de egeyi hep çok merak etmişimdir.Eminim çok güzeldir.Ben de muğlacıyım ya marmaris selimiye bozburun datça fetiye... heryeri güzelbodrum sadece kurak ve kalabalık birazcık. Antalya alanya falan da çok gezdim doğal güzellikleri harika ama çok sıcak geliyor bana daha soğuk deniz seviyorum egeden alışmışım sanırım özellikle marmariste deniz gök mavi hemen dibinde yemyeşil ormanlar çamlar bayılıyorum
MaşallahHahaha kızdırdım biraz bu yaşadığın adet diyor yok canım böyle adet mi olur ama çok azdı diyip duruyorum cyclo-prognova vereyim bir kere normal döngün olsun diyor cık olmaz sabrım kalmadı hemen tedavi diyorum test yapmayayım ne çıkacağı belli diyor cık yapın siz içim rahat olsun diyorum rahim filmine gerek yok diyor ya yapışıklık olduysa diye 5 keredir başının etini yiyorum klomen yada femara başlayın diye de ısrar ettim prolaktin de son nokta olduertesi gün de sonuçlar için aradım normal dedi östrojen biraz düşük değil mi diye tekrar sordurdum aralıkta ama alt sınıra daha yakındı işini sorguluyor gibi oldum inşallah unutur bunları
Bana güzel geliyor kuzum ama sen de seversin bence inşallah nasip olur da gezersiniz bol bolYa ben de egeyi hep çok merak etmişimdir.Eminim çok güzeldir.
Valla ben şimdiki yerimizi oradan daha çok seviyorum insanları çevresi derken daha çok rahat ettik şükür öyle ki ailemiz olmasa kendi memleketimize temelli gitmeyizMugla cok guzel cıdden her yer yemyesıl orman
İşleri bu canım hiç çekinme sor aklında kalmasın.Ben herşeyi soruyorum en çokta telaşlandığım için galiba Dr. da ilk bebeğin kalp atışını dinletiyor.Aynen aynen ne diyeceğimi şaşırıp geri geliyorumgeçen çıktım kan vericem bi baktım ben söylemeyi unutmuşum prolaktin istememiş sonra oradaki kadın odayı aradı prolaktin de istiyor yazabilir misiniz diye hemşireyi göndermiş bana 9-10 arası aç karnına olması lazım yanıltır bizi diye açıklama yaptı rezil oldum işine karışıp duruyorum bana gıcık olmuştur kesin
İnş. canım.Bana güzel geliyor kuzum ama sen de seversin bence inşallah nasip olur da gezersiniz bol bol
Hahaha napayım ama ya kendi bu kadar rahat olmasa sorgulasa bana gerek kalmıcak bişi yok bişi yok diyince iş başa düşüyor doktoru değiştirmek istemiyorum yoksa değiştirir pimpirikli birini bulurum olur biter kolaya kaçmadım sonuçtaMaşallahay ben olsam hayatta unutmam
Baktım şimdi canım çok güzel bir yer ama herşey dahil otellerin fiyatlarından bir tık daha yüksek neredeyse. Araçla gideceğiz ama ordan çık deniz kenarına git geri gel derken zaman kaybı bizim için. Son geceyi o tarafta geçireceğiz ama oda kahvaltı küçük bir yer bulsak yeter o gece için.Canım kemere gitmiştim güzel orası,adrasan doğa ile iç içe oraya daha çok bayıldım club sun village de balayı yaptık arabanız varsa tavsiye ederim bungalov dubleks evler var herkesin ayrı ayrı yarım pansiyondu sabah akşam yemeği var biz çok sevmiştik. Ama fiyatları arttı heryerin
Ne güzel bak sormak lazım kendimizi strese sokacağımızaİşleri bu canım hiç çekinme sor aklında kalmasın.Ben herşeyi soruyorum en çokta telaşlandığım için galiba Dr. da ilk bebeğin kalp atışını dinletiyor.
Sen ikna edersin onu canım benimİnş. canım.Benim eşim benim kafadan değil maalesef pek isteksiz gezme konusunda.
Günaydın canım, biz çok dikkat ettik geçen seneden beri. Çoğu yarın yokmuş gibi gezerken biz evden çıkmadık. Sadece ailelerin yanına gittik. Ben zaten senede iki kere gidebiliyorum. Bunaldık artık bir de bebek için umutlanmıştık o da olmayınca iyice daraldık. Yine dikkat etmeye çalışcaz tabi ki, gerisi Allah'tan.Günaydın kızlar güzel bi hafta olsun ins hepimiz icinne güzel tatilden konuşmuşsunuz eşime dedim bende bi kac gun bi yerlere kaçalım tedaviden once dedim gerçekten cok bunaldik once kizim, sonra babamin kaybi.. Simdi de kaynanamin dertleri hiç bitmiyor.. Oda korkuyor ya korona kaparsak diye ne bileyim o mu mantıklı düşünüyor
Belki de bizden ne beterleri geliyordur yaa biz kendimizi fena sanıyoruz ama benim doktorum diyordu kontrol sonrası doktor odasında 45 dk dan aşağı çıkmayanlar varmış soru sormaktan o ne öyle muhabbet odası mı biz yine iyiyizHahaha napayım ama ya kendi bu kadar rahat olmasa sorgulasa bana gerek kalmıcak bişi yok bişi yok diyince iş başa düşüyor doktoru değiştirmek istemiyorum yoksa değiştirir pimpirikli birini bulurum olur biter kolaya kaçmadım sonuçtaunutmaz dimi ya çıkarken de kusura bakmayın sizi sıkıştırdım dedim ama gönlünü alırım bir şekilde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?