Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz fethiyeyi daha sakin diye tercih etmıstık, cidden kafa dınledık orda..Bi de ben yüzmeyi cok iyi bilmediğim için ölüdeniz tam bana göreydiAntalyayı hıç dusunmemıstık bile

Ne güzel bak sormak lazım kendimizi strese sokacağımıza ay ben onun kalp atışını yerim minnoş

Sen ikna edersin onu canım benim
Dr.um dan memnun ama aklımda soru işaretleri var.Benim kuzen onun hastasıydı herşeyi konuşup anlaşmışlar doğuma gitmişler Dr.yok.Oradan hemen şehir has.gidip doğum yapmış.Bebeğe bişey olmasından korkmuşlar,bebeğin suyuda patlamış.Başka bi kuzenim de has.gidiyo Dr. yok izin almış 1 aylık hast.başka bi Dr.da yok bebeğin kalp atşları durmuş ve maalesef bebeğini kaybettiBu Dr.beni korkutuyor açıkçası ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum beni riske atarsa ne yaparım.Bu durumda beni hiç bir özel hast. kabul etmeyebilir.Gittiğimde açık açık konuşucam artık Dr.la.Ve de şehir hastanesindede gidip muayene olacağım ki her ihtimale karşı giriş ve takibim bulunsun doğum bu hiç belli olmuyor cidden.

Ay evet öyle oluyor ama sen bence de gerekirse histeroskopi için ısrar et canım 45 dakika da neymiş ya ben diğer insanlar bekliyor diye jet hızıyla soruyorum herşeyi ondan unutuyorum zaten

45 dk. mı O kadar sorucak ne varmış.Bi doğum öncesi uzun konuşulur çok normal vede bi tedavi belirleniyorsa tüp bebek gibi yada başka şeyler bizim akıldaki sorularda giderilmeli tabi.Ben de sorarım ama Dr.ikna eder beni de.

Ay evet öyle oluyor ama sen bence de gerekirse histeroskopi için ısrar et canım 45 dakika da neymiş ya ben diğer insanlar bekliyor diye jet hızıyla soruyorum herşeyi ondan unutuyorum zaten
Bakalım belki bir umut gerek kalmaz ama kalırsa ısrar edeceğim ki bir an önce toparlanayım, Ayy bende jet hızı ile soruyorum ayıp olmasın adamın vakti kıymetli diye birde heyecan yapıyorum yarısı kalıyor soruların

Oyy kuzum kıyamam evet sen kendini garantiye al kesinlikle benim bir arkadaşımın doktoru da özel hastanedeydi çok memnunum diyordu pandemi patlayınca doğuma 1 ay kala ben hastaneyi bırakıyorum muayenehane açacağım demiş ama daha ortada bir şey yok apar topar başka doktor buldular allahtan bir sorun çıkmadı ama çok stres oldu kız doktorlara da güven olmuyor özel doktor olursa anca kendini ona göre ayarlıyor önceden tabi bazen vaktinde gelmiyor bebişler ablamın doktoru tatilini bırakıp başka şehirden yetişmişti doğuma böyle birini bulmak zor maalesef

Ahaha tam olarak böyle oluyor benim de gerek kalmıcak inşallahhh

Muhabbet ediyorlar bence başka bir açıklaması olamaz bende diyorum bu doktoruyla kanka olanlar nasıl oluyor
Bizde çok iyi anlaşıyoruz hatta aynı memleketteniz vs ama adamla toplasan 10 dk konuşuruz kontrol sırasında kendi her hastasına ince ince bakar o ayrı ben hiç ölçüm vs yaparken şak bakıp gittiğini bilmem orada detaylı anlatır ne gördüyse sonra dosyaya yazar zaten bunun üstüne ben en fazla bir iki soru soracağımdır o da unutmazsam bitti

Ablan bu konuda şanslı çıkmış.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inş.Benim kanamam çok yoğundu 2.düşükte kadın doğum hast.acilden girmiştik orada bulunan Dr. Senin için elimden geleni yapacağım demişti hiç korkma böyle şeylerde unutulmuyor.

Benim Dr.da benim hemşehrim.İyi ilgilenen Dr.ları severim.Allah başımızdan eksik etmesin.Bizimki babamların dünürlerle görüşüyo tanıdık sayılır.Ama ben doğum konusunda sırtıma dayayabilecek miyim bilmiyorum.Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.

Ay inşallah doğuma kadar her şey sağlıklı gider doğum da içine sinerek olur cidden doktor önemli, benim kendi doktorum bu konuda çok içime siniyor inşallah beni yanıltmaz şu tedavi sürecinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…