Biz fethiyeyi daha sakin diye tercih etmıstık, cidden kafa dınledık orda..Bi de ben yüzmeyi cok iyi bilmediğim için ölüdeniz tam bana göreydiBen de muğlacıyım ya marmaris selimiye bozburun datça fetiye... heryeri güzelbodrum sadece kurak ve kalabalık birazcık. Antalya alanya falan da çok gezdim doğal güzellikleri harika ama çok sıcak geliyor bana daha soğuk deniz seviyorum egeden alışmışım sanırım özellikle marmariste deniz gök mavi hemen dibinde yemyeşil ormanlar çamlar bayılıyorum
Esin de mersinli değil miValla ben şimdiki yerimizi oradan daha çok seviyorum insanları çevresi derken daha çok rahat ettik şükür öyle ki ailemiz olmasa kendi memleketimize temelli gitmeyiz
Dr.um dan memnun ama aklımda soru işaretleri var.Benim kuzen onun hastasıydı herşeyi konuşup anlaşmışlar doğuma gitmişler Dr.yok.Oradan hemen şehir has.gidip doğum yapmış.Bebeğe bişey olmasından korkmuşlar,bebeğin suyuda patlamış.Başka bi kuzenim de has.gidiyo Dr. yok izin almış 1 aylık hast.başka bi Dr.da yok bebeğin kalp atşları durmuş ve maalesef bebeğini kaybettiNe güzel bak sormak lazım kendimizi strese sokacağımızaay ben onun kalp atışını yerim minnoş
Sen ikna edersin onu canım benim
Evet ikimiz de aynı ilçedeniz öyle olunca bir yerde kendi memleketimize gidilecek ama galiba biraz daha bize yakın bir yerde olsalar gitmez temelli kalırdıkEsin de mersinli değil mi
Ya ben resmen deniz aşeriyorumBiz fethiyeyi daha sakin diye tercih etmıstık, cidden kafa dınledık orda..Bi de ben yüzmeyi cok iyi bilmediğim için ölüdeniz tam bana göreydiAntalyayı hıç dusunmemıstık bile
Ay evet öyle oluyor ama sen bence de gerekirse histeroskopi için ısrar et canımBelki de bizden ne beterleri geliyordur yaa biz kendimizi fena sanıyoruz ama benim doktorum diyordu kontrol sonrası doktor odasında 45 dk dan aşağı çıkmayanlar varmış soru sormaktan o ne öyle muhabbet odası mı biz yine iyiyizbende çarşamba kalınlık değişmezse bir ay daha ilaç kullan derse boşuna sürekli ilaç yerine histeroskopi yapalım diyeceğim o da yok bir ay daha dene diye inat edecek şuan kendimce kararlıyım ama oraya gidince hep doktora ikna oluyorum
Aslında biraz uzak olmak her aman ıyıdırEvet ikimiz de aynı ilçedeniz öyle olunca bir yerde kendi memleketimize gidilecek ama galiba biraz daha bize yakın bir yerde olsalar gitmez temelli kalırdık
Denize gidip ayaklarını sok o zamanYa ben resmen deniz aşeriyorumSuya girmek istiyorum.
45 dk. mıBelki de bizden ne beterleri geliyordur yaa biz kendimizi fena sanıyoruz ama benim doktorum diyordu kontrol sonrası doktor odasında 45 dk dan aşağı çıkmayanlar varmış soru sormaktan o ne öyle muhabbet odası mı biz yine iyiyizbende çarşamba kalınlık değişmezse bir ay daha ilaç kullan derse boşuna sürekli ilaç yerine histeroskopi yapalım diyeceğim o da yok bir ay daha dene diye inat edecek şuan kendimce kararlıyım ama oraya gidince hep doktora ikna oluyorum
Gideriz İnş.Denize gidip ayaklarını sok o zaman
Bakalım belki bir umut gerek kalmaz ama kalırsa ısrar edeceğim ki bir an önce toparlanayım, Ayy bende jet hızı ile soruyorum ayıp olmasın adamın vakti kıymetli diye birde heyecan yapıyorum yarısı kalıyor sorularınAy evet öyle oluyor ama sen bence de gerekirse histeroskopi için ısrar et canım45 dakika da neymiş ya ben diğer insanlar bekliyor diye jet hızıyla soruyorum herşeyi ondan unutuyorum zaten
Kesinlikle öyle hele bu aralar hiç gerek yokAslında biraz uzak olmak her aman ıyıdır
Oyy kuzum kıyamam evet sen kendini garantiye al kesinlikleDr.um dan memnun ama aklımda soru işaretleri var.Benim kuzen onun hastasıydı herşeyi konuşup anlaşmışlar doğuma gitmişler Dr.yok.Oradan hemen şehir has.gidip doğum yapmış.Bebeğe bişey olmasından korkmuşlar,bebeğin suyuda patlamış.Başka bi kuzenim de has.gidiyo Dr. yok izin almış 1 aylık hast.başka bi Dr.da yok bebeğin kalp atşları durmuş ve maalesef bebeğini kaybettiBu Dr.beni korkutuyor açıkçası ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum beni riske atarsa ne yaparım.Bu durumda beni hiç bir özel hast. kabul etmeyebilir. Gittiğimde açık açık konuşucam artık Dr.la.Ve de şehir hastanesindede gidip muayene olacağım ki her ihtimale karşı giriş ve takibim bulunsun doğum bu hiç belli olmuyor cidden.
Bir bilsem ne soruyorlar45 dk. mıO kadar sorucak ne varmış.Bi doğum öncesi uzun konuşulur çok normal vede bi tedavi belirleniyorsa tüp bebek gibi yada başka şeyler bizim akıldaki sorularda giderilmeli tabi.Ben de sorarım ama Dr.ikna eder beni de.
Ahaha tam olarak böyle oluyor benim deBakalım belki bir umut gerek kalmaz ama kalırsa ısrar edeceğim ki bir an önce toparlanayım, Ayy bende jet hızı ile soruyorum ayıp olmasın adamın vakti kıymetli diye birde heyecan yapıyorum yarısı kalıyor soruların
Muhabbet ediyorlar bence başka bir açıklaması olamazBir bilsem ne soruyorlar
Bizde çok iyi anlaşıyoruz hatta aynı memleketteniz vs ama adamla toplasan 10 dk konuşuruz kontrol sırasında kendi her hastasına ince ince bakar o ayrı ben hiç ölçüm vs yaparken şak bakıp gittiğini bilmem orada detaylı anlatır ne gördüyse sonra dosyaya yazar zaten bunun üstüne ben en fazla bir iki soru soracağımdır o da unutmazsam bittiMuhabbet ediyorlar bence başka bir açıklaması olamazbende diyorum bu doktoruyla kanka olanlar nasıl oluyor
Ablan bu konuda şanslı çıkmış.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inş.Oyy kuzum kıyamam evet sen kendini garantiye al kesinliklebenim bir arkadaşımın doktoru da özel hastanedeydi çok memnunum diyordu pandemi patlayınca doğuma 1 ay kala ben hastaneyi bırakıyorum muayenehane açacağım demiş ama daha ortada bir şey yok apar topar başka doktor buldular allahtan bir sorun çıkmadı ama çok stres oldu kız doktorlara da güven olmuyor özel doktor olursa anca kendini ona göre ayarlıyor önceden tabi bazen vaktinde gelmiyor bebişler ablamın doktoru tatilini bırakıp başka şehirden yetişmişti doğuma böyle birini bulmak zor maalesef
Benim Dr.da benim hemşehrim.Bizde çok iyi anlaşıyoruz hatta aynı memleketteniz vs ama adamla toplasan 10 dk konuşuruz kontrol sırasında kendi her hastasına ince ince bakar o ayrı ben hiç ölçüm vs yaparken şak bakıp gittiğini bilmem orada detaylı anlatır ne gördüyse sonra dosyaya yazar zaten bunun üstüne ben en fazla bir iki soru soracağımdır o da unutmazsam bitti
Ay inşallah doğuma kadar her şey sağlıklı gider doğum da içine sinerek olur cidden doktor önemli, benim kendi doktorum bu konuda çok içime siniyor inşallah beni yanıltmaz şu tedavi sürecindeBenim Dr.da benim hemşehrim.İyi ilgilenen Dr.ları severim.Allah başımızdan eksik etmesin.Bizimki babamların dünürlerle görüşüyo tanıdık sayılır.Ama ben doğum konusunda sırtıma dayayabilecek miyim bilmiyorum.Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?