- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Benimki de benim hemşehrim o da çok ayrıntılı anlatır ama müdahale etmeye gerek görmüyor pek fazla... Olacağına inanıyor problem yok diyor bu konuda anlaşamıyoruzBizde çok iyi anlaşıyoruz hatta aynı memleketteniz vs ama adamla toplasan 10 dk konuşuruz kontrol sırasında kendi her hastasına ince ince bakar o ayrı ben hiç ölçüm vs yaparken şak bakıp gittiğini bilmem orada detaylı anlatır ne gördüyse sonra dosyaya yazar zaten bunun üstüne ben en fazla bir iki soru soracağımdır o da unutmazsam bitti
Amin canımAy inşallah doğuma kadar her şey sağlıklı gider doğum da içine sinerek olur cidden doktor önemli, benim kendi doktorum bu konuda çok içime siniyor inşallah beni yanıltmaz şu tedavi sürecinde
Desene şuna herkes kendi hemşerisine gidiyormuş.Benimki de benim hemşehrim o da çok ayrıntılı anlatır ama müdahale etmeye gerek görmüyor pek fazla... Olacağına inanıyor problem yok diyor bu konuda anlaşamıyoruzbenim dediklerim böyle hayatlarını falan biliyorlar kanka gibi cidden muhabbet ediyorlar hobileri neymiş ne severmiş ne gün neredeymiş falan 45 dakikada onları konuşuyorlar demekki
Ben de tam bu şekil diş doktorumun tüm özel hayatını bilirim ama sorduğumdan mı hayır benim ağzım beş karış açık orada can çekişirken o durmaksızın anlatır arkada acayip müzikler eşliğindeBenimki de benim hemşehrim o da çok ayrıntılı anlatır ama müdahale etmeye gerek görmüyor pek fazla... Olacağına inanıyor problem yok diyor bu konuda anlaşamıyoruzbenim dediklerim böyle hayatlarını falan biliyorlar kanka gibi cidden muhabbet ediyorlar hobileri neymiş ne severmiş ne gün neredeymiş falan 45 dakikada onları konuşuyorlar demekki
Amin inşallah hepimiz için öyle olsunAmin canımAllah razı olsun inş.öyle olur. Senin için de çok güzel olur inş.herşey canım çok olumlu sonuçlanır tedavin.En kısa sürede müjdeli haberleri verirsiniz umarım.
Senin ağzın açıkken söyleyemiyorsunda banane senin özel hayatından o da bulmuşken dinleyipte ses edemeyenini anlatmış durmuş.Ben de tam bu şekil diş doktorumun tüm özel hayatını bilirim ama sorduğumdan mı hayır benim ağzım beş karış açık orada can çekişirken o durmaksızın anlatır arkada acayip müzikler eşliğinde
Birde soru soruyor onay bekliyor sen hebele hübele ederken ağzının suyu durmuyor çok saçma bir görüntü yaaSenin ağzın açıkken söyleyemiyorsunda banane senin özel hayatından o da bulmuşken dinleyipte ses edemeyenini anlatmış durmuş.
Eşim bey Antalya'ya gitmedi diye orası olsun demiştim ben ama Fethiye muhabbetlerinden sonra oraya bakmaya başladımBiz fethiyeyi daha sakin diye tercih etmıstık, cidden kafa dınledık orda..Bi de ben yüzmeyi cok iyi bilmediğim için ölüdeniz tam bana göreydiAntalyayı hıç dusunmemıstık bile
Kolay gelsin o zamanEşim bey Antalya'ya gitmedi diye orası olsun demiştim ben ama Fethiye muhabbetlerinden sonra oraya bakmaya başladımİkimizde gitmedik hem. Bebiş de yokken safari,tekne turu, dalış falan yapabiliriz. Oda kahvaltı ya da bungalow tarzı bir yer bulup sabah çıkıp akşam döneriz hem gezmiş oluruz yeşil yeşil. Çocuk varken hd daha mantıklı olur galiba. Bana yıktı sen bul diye, ben ise kararsız. Neyse Fethiye güzelmiş gerçekten buraya yoğunlaşayım bugün
Bende diyorum cnm bakalım ne dicek ins. Yumurta takibi isticem ama bakalım ins kabul ederBu ay Bi görüş doktoruna acaba neye baslıcak, ona gore tekrar dusunursunuz canım
Öyle cnm haklısın bunaldik gerçekten ya ama işte güvenli yerler bulmak lazim güvenemiyorum cok yaGünaydın canım, biz çok dikkat ettik geçen seneden beri. Çoğu yarın yokmuş gibi gezerken biz evden çıkmadık. Sadece ailelerin yanına gittik. Ben zaten senede iki kere gidebiliyorum. Bunaldık artık bir de bebek için umutlanmıştık o da olmayınca iyice daraldık. Yine dikkat etmeye çalışcaz tabi ki, gerisi Allah'tan.
Kabul eder bence, yumurta takıbı en kolayı, hormonlara rahmının durumuna baksın, ınsallah hersey yolundaysa baslar takıbeBende diyorum cnm bakalım ne dicek ins. Yumurta takibi isticem ama bakalım ins kabul eder
Sağol canımKolay gelsin o zamanyamac parasütü de yaparsınız, bebiş gelmeden onu da halledin
Ne güzel bende çok istiyorum orayı görmeyi inşallah nasip olurbenım balayı da fethiye ölüdeniz deydı
Evet ya yazı iyi de kışı zor olabilir bide tatil yerlerinin yolları virajlı oluyor geneldeBir süre oturdum ama kışı çok kötü hele rüzgar aman Allahım rüzgarsız bir günü yok oraların ama yazı şahane akşam çıkıp çıkıp oturuyorduk sahilde gündüz tıklım tıklım olunca sakinlik zor da
Sen aşı işini ne yaptın canım?Bende cok istiyorum geçen sene bizde gitmemiştik bunaldik ama bi yandan da korkularim var ya korona kaparsak diye. Bi yanim da diyor kiAnnemin eskisehire yakın evi var diyorum oraya yakın yerlere gidelim en azından kafamız dağılır aksam dönüp orda kalalim
Haklısın canım sende muğlaya bak ozamanBaktım şimdi canım çok güzel bir yer ama herşey dahil otellerin fiyatlarından bir tık daha yüksek neredeyse. Araçla gideceğiz ama ordan çık deniz kenarına git geri gel derken zaman kaybı bizim için. Son geceyi o tarafta geçireceğiz ama oda kahvaltı küçük bir yer bulsak yeter o gece için.
Bizim balayı da oradaydı. Daha önce de 2-3 kez gitmiştim ama bu sefer daha bi farklı göründü her şey gözüme. Aşk böyle bişey iştebenım balayı da fethiye ölüdeniz deydı
Beni en çok üzen de o en bastan herşey sil bastan.. Ama çaremiz yok mecburuz ugrasicaz o nazlı kuşlar gelicekKabul eder bence, yumurta takıbı en kolayı, hormonlara rahmının durumuna baksın, ınsallah hersey yolundaysa baslar takıbe
Oldum cnm asi ben 2.dozu olucam randevu almadım daha bakalim.Ne güzel bende çok istiyorum orayı görmeyi inşallah nasip olur
Evet ya yazı iyi de kışı zor olabilir bide tatil yerlerinin yolları virajlı oluyor genelde
Sen aşı işini ne yaptın canım?
Haklısın canım sende muğlaya bak ozaman
Nasip bu belli olmaz, Bi bakmışsın oradasınBizim balayı da oradaydı. Daha önce de 2-3 kez gitmiştim ama bu sefer daha bi farklı göründü her şey gözüme. Aşk böyle bişey iştekalbimizi orada bıraktık valla, bi dahaki sefer kaç yıl sonra olur artık kimbilir
Oyle mmalesef benım dondurulmuş embrıyo da yok hersey sıl bastan yeniden baslıcaktı, ona da lafım yoktu, bak hesapta olmayan Bı durumla karsı karsıyayım, adet olamadım, adet olsam bile bu ay bagısıklık testı yapıp yapmayacağı bellı deıl, yumurtlama olacak mı bakmak lazım dedi, bi düzen bozulunca hersey karmasıklastı.. Saldım çayıra mevlam kayıra artık.. Ne olcaksa olsun.. Yoruldum wallahı.. Bu seneki ki tek etkınlıgımız doktora gidip gelmek oldu resmen..Beni en çok üzen de o en bastan herşey sil bastan.. Ama çaremiz yok mecburuz ugrasicaz o nazlı kuşlar gelicek
Ben bakmadım o gruba özellikle canım kendini strese sokma sen deOyle mmalesef benım dondurulmuş embrıyo da yok hersey sıl bastan yeniden baslıcaktı, ona da lafım yoktu, bak hesapta olmayan Bı durumla karsı karsıyayım, adet olamadım, adet olsam bile bu ay bagısıklık testı yapıp yapmayacağı bellı deıl, yumurtlama olacak mı bakmak lazım dedi, bi düzen bozulunca hersey karmasıklastı.. Saldım çayıra mevlam kayıra artık.. Ne olcaksa olsun.. Yoruldum wallahı.. Bu seneki ki tek etkınlıgımız doktora gidip gelmek oldu resmen..
Haziran annelerine baktım dün, o gruptaydım, yavas yavas baslamıs dogumlar, herkesın ısmının altında yazıyor dogumdan bugune 3 gun gectı 5gun gectı.. Bıraz burkuldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?