Malesef cnm zor seyler Yaşıyoruz ama mecburuz dayanicaz sabredicez.. Bakmamaya çalış cok etkileniyor insan ben artık vazgeçtim bakmıyorum şubat annelerine baktıkça içim gidiyorOyle mmalesef benım dondurulmuş embrıyo da yok hersey sıl bastan yeniden baslıcaktı, ona da lafım yoktu, bak hesapta olmayan Bı durumla karsı karsıyayım, adet olamadım, adet olsam bile bu ay bagısıklık testı yapıp yapmayacağı bellı deıl, yumurtlama olacak mı bakmak lazım dedi, bi düzen bozulunca hersey karmasıklastı.. Saldım çayıra mevlam kayıra artık.. Ne olcaksa olsun.. Yoruldum wallahı.. Bu seneki ki tek etkınlıgımız doktora gidip gelmek oldu resmen..
Haziran annelerine baktım dün, o gruptaydım, yavas yavas baslamıs dogumlar, herkesın ısmının altında yazıyor dogumdan bugune 3 gun gectı 5gun gectı.. Bıraz burkuldum..
Doktorun sorun olmaz dedi demi gebelik planlarken?Oldum cnm asi ben 2.dozu olucam randevu almadım daha bakalim.
Öyle dedi cnm hatta o ay korunayim mi dedim gerek yok hamielikte bile yapılıyor dedi. Bilmiyorum ya riskli gebelik uzmanı zaten ve aşırı pimpirikli bi doktor sıkıntı olma ihtimali olsa bence vurun demezdi yada korun bi kac ay derdiDoktorun sorun olmaz dedi demi gebelik planlarken?
Bende bugün program da konuşuluyordu izledim.Ama çokta kararsızım aşı konusundaÖyle dedi cnm hatta o ay korunayim mi dedim gerek yok hamielikte bile yapılıyor dedi. Bilmiyorum ya riskli gebelik uzmanı zaten ve aşırı pimpirikli bi doktor sıkıntı olma ihtimali olsa bence vurun demezdi yada korun bi kac ay derdi
Dun son mesaj yazılan gruplarda denk geldı, uuzn süredir bakmammıstımBen bakmadım o gruba özellikle canım kendini strese sokma sen deinşallah bizim de bebişlerimiz olacak kafamdan atmaya çalışıyorum sürekli şimdi doğacaktı düşüncesini...
Valla cnm korona olup sperm ve yumurtaları etkiler diye korkuyorum cnm ondan oldumBende bugün program da konuşuluyordu izledim.Ama çokta kararsızım aşı konusunda.Aşı olupta ölen de varmış insanlar yazıyordu.Bi kesim de belki bundan yıllar sonra aşının yan etkileri de konuşulacak diyo.Artık hepimiz için en hayırlısı olsun.
Haklısın canım şifa olsun.Valla cnm korona olup sperm ve yumurtaları etkiler diye korkuyorum cnm ondan oldum
Bencede canım çıksa bende olmak istiyorum ama bakalım Alman aşısı oldum demi inşallah korur güzelceÖyle dedi cnm hatta o ay korunayim mi dedim gerek yok hamielikte bile yapılıyor dedi. Bilmiyorum ya riskli gebelik uzmanı zaten ve aşırı pimpirikli bi doktor sıkıntı olma ihtimali olsa bence vurun demezdi yada korun bi kac ay derdi
Bizim gruplarda 2 gün yüz yüze eğitim olacak dediler ama bilmiyorum ben dinleyemedimOnline eğitime devam mi Kızlar sizce
Tek kelime etmedi bizle ilgili
Online eğitime devam mi Kızlar sizce
Tek kelime etmedi bizle ilgili
İlkokullar yarın, ortaokul ve liseler haftaya başlıyor. Katilim az olur bence ama çokta sıkıldı çocuklar can sıkıntısından da gelirlerBizim gruplarda 2 gün yüz yüze eğitim olacak dediler ama bilmiyorum ben dinleyemedimama 2 temmuz kararı kesinleşmiş
Bizim okulumuz köy okulu statüsünde o yüzden müdürden haber bekliyoruz yarın gelin de diyebilirİlkokullar yarın, ortaokul ve liseler haftaya başlıyor. Katilim az olur bence ama çokta sıkıldı çocuklar can sıkıntısından da gelirler
Ben yazdıktan 2 3 dk sonra acıklama geldiİlkokullar yarın, ortaokul ve liseler haftaya başlıyor. Katilim az olur bence ama çokta sıkıldı çocuklar can sıkıntısından da gelirler
Benimde bu hafta bitiyor. Yüzyüze de test çözeriz artikBen yazdıktan 2 3 dk sonra acıklama geldiacılıyormus
Benım konular da bitti, napıcaz bakalım
Köy okullarına 5 gün demişler bir de. Ilkokul mu kuzum seninBizim okulumuz köy okulu statüsünde o yüzden müdürden haber bekliyoruz yarın gelin de diyebilir
Bizim ögrencilerin hemen hepsi ilk dönem notlarını seçtiler, koca okuldan ıkı kısı tekrar sınava gırmek ıstemıs,oyle yaparız artık test etkınlık bıseyler yaparızBenimde bu hafta bitiyor. Yüzyüze de test çözeriz artik
Bizde de het sınıftan 2 3 kişi var. Bu hafta yapıyoruz sınavları. Öyle kuzu konu tekrarı test filan geçecek derslerBizim ögrencilerin hemen hepsi ilk dönem notlarını seçtiler, koca okuldan ıkı kısı tekrar sınava gırmek ıstemıs,oyle yaparız artık test etkınlık bıseyler yaparız
Evet cnm doktorum onu önerdiBencede canım çıksa bende olmak istiyorum ama bakalım Alman aşısı oldum demi inşallah korur güzelce
Aynen 8ler lgs den sonra gelir mi ki? Ne yapıcaz temmuza kadar bilmemBen yazdıktan 2 3 dk sonra acıklama geldiacılıyormus
Benım konular da bitti, napıcaz bakalım
Bol bol defter doldurup evrak işi yaparız, gelenlere de etkınlık verırız..Aynen 8ler lgs den sonra gelir mi ki? Ne yapıcaz temmuza kadar bilmemçoğu sınav da olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?