Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef cnm zor seyler Yaşıyoruz ama mecburuz dayanicaz sabredicez.. Bakmamaya çalış cok etkileniyor insan ben artık vazgeçtim bakmıyorum şubat annelerine baktıkça içim gidiyor

Doktorun sorun olmaz dedi demi gebelik planlarken?
Öyle dedi cnm hatta o ay korunayim mi dedim gerek yok hamielikte bile yapılıyor dedi. Bilmiyorum ya riskli gebelik uzmanı zaten ve aşırı pimpirikli bi doktor sıkıntı olma ihtimali olsa bence vurun demezdi yada korun bi kac ay derdi

Bende bugün program da konuşuluyordu izledim.Ama çokta kararsızım aşı konusunda.Aşı olupta ölen de varmış insanlar yazıyordu.Bi kesim de belki bundan yıllar sonra aşının yan etkileri de konuşulacak diyo.Artık hepimiz için en hayırlısı olsun.

Valla cnm korona olup sperm ve yumurtaları etkiler diye korkuyorum cnm ondan oldum

Bencede canım çıksa bende olmak istiyorum ama bakalım Alman aşısı oldum demi inşallah korur güzelce

Online eğitime devam mi Kızlar sizce

Tek kelime etmedi bizle ilgili

Online eğitime devam mi Kızlar sizce

Tek kelime etmedi bizle ilgili
Bizim gruplarda 2 gün yüz yüze eğitim olacak dediler ama bilmiyorum ben dinleyemedim ama 2 temmuz kararı kesinleşmiş
İlkokullar yarın, ortaokul ve liseler haftaya başlıyor. Katilim az olur bence ama çokta sıkıldı çocuklar can sıkıntısından da gelirler

İlkokullar yarın, ortaokul ve liseler haftaya başlıyor. Katilim az olur bence ama çokta sıkıldı çocuklar can sıkıntısından da gelirler
Ben yazdıktan 2 3 dk sonra acıklama geldi acılıyormus

Benım konular da bitti, napıcaz bakalım

Bizim ögrencilerin hemen hepsi ilk dönem notlarını seçtiler, koca okuldan ıkı kısı tekrar sınava gırmek ıstemıs,oyle yaparız artık test etkınlık bıseyler yaparız
Bizde de het sınıftan 2 3 kişi var. Bu hafta yapıyoruz sınavları. Öyle kuzu konu tekrarı test filan geçecek dersler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…