Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çevrenizde korona aşısı olduktan sonra hamilelik haberi veren var mı ? Ben aşı olmak istiyorum fakat bir yandan da zaten gebeliğim gerçekleşmiyor hep bir sıkıntı çıkıyor bir de bunın etkisi olursa diye korkuyorum. Kürtaj sonrası beklerken o da aradan çıksa mı diyorum bazen ama aşı olursam bir yandan da en az 6 ay beklerim herhalde diyorum hiç bilmiyorum sizin fikriniz nedir ?

Doktoruna sor bence ben sordum olmalısın dedi ve oldum ve korunma vermedi

Benim doktorum aşı olunmasından yana sıran gelirse ol hamile hastalarım oldu dedi onlara bile tavsiye ediliyor, tabi kişiye göre değişen bir durum olur mu bunu kimse bilip garantisini veremez yine de

Bence temel dersler yeterince gitti biraz da müzik ,beden eğitimi, görsel sanatlar falan gitmeli
Hhahhaa dün biz de konustuk bunu zümrelerle, temız havada beden egıtımı dersı ne guzel olur dıye
Ama cidden mantıklı eşim de kara kara düşünüyor konular bitti ne yapacağım diye sar başa dedim ya ilk vahiy den

Biraz da diğer tarafa çalışsınlar
Zaten konuları diğer taraf ile ilgili ama bu çocuklar cidden hala sorularda son peygambere hz Musa vs diyorlarşaka değil ama ciddi ciddi horoz kurban olabilir diye bilen var

Hhahhaa dün biz de konustuk bunu zümrelerle, temız havada beden egıtımı dersı ne guzel olur dıye

Ama cidden mantıklı eşim de kara kara düşünüyor konular bitti ne yapacağım diye sar başa dedim ya ilk vahiy den
Bencede kesinlikle bide karneleri 18 inde verip sonra ne yapıcaz neresinden tutarsan saçma bi karar ama spor ve sanatsal faaliyet yapacaklarsa olur gönüllülerle

Zaten konuları diğer taraf ile ilgili ama bu çocuklar cidden hala sorularda son peygambere hz Musa vs diyorlarşaka değil ama ciddi ciddi horoz kurban olabilir diye bilen var
Bazı aileler oluyor butun cocukların zeka sevıyesı dipte, ve ınatla cocuk yapmaya devam ediyorlar.. Yanı yok arkadas, zorlama.. 5 6 cocuk yetmıyor onlara işte

Kızlar selam...
Tüp bebek tedavisi ile 2 embriyo transfer edilmişti ve ikisi de tutmustu. Dün kalp atışı duymaya gittiğimizde kesenin birinin boş diğerinin de gelişiminin 6+3 te durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj olacağım iki kese olduğu için kendiliğinden düşmesini beklemek çok ağrılı ve sancılı bir süreç olur senin psikolojin kaldıramaz bunu dedi. Doktorum da çok şaşırdı benim sürecim çok hızlı ilerlemişti yumurtalarım hemen büyüdü vs nerdeyse 1 ayda transfer oldum embriyolar da çok kaliteliydi. Doktor o yüzden genetik test yaptıracağız dedi. Daha önce genetik test yaptıran var mı? Bir de dondurulmuş 5 adet daha embriyom var sizce ikinci transferim ne zaman yapılabilir? Aslında çok korkuyorum bir kere düşük yaptım bundan sonra sanki hep düşük yapacakmışım gibi hissediyorum

Cok gecmıs olsun, rabbim sabır versin size de, ben de aşılama ile gebe kaldım, gelişimin 6.haftasında kaldığını dusuk yapınca ogrendım, sonra tup yaptık blast 5aa embrıyolar tutunmadı, doktorum bagısıklıktan suphelendı, rahım içi bagısıklık testı yapıcak ikinci tüpten once.. Ben kendılıgımden hıc gebe kalamadım, görünürde hıcbır problem yok.. Ama gebelik te yok.. Onlemlerınızı almadan yenı tedavıye baslamayın.. Testlerınızı muhakkak yaptırın, pıhtılaşma olduğunu dusunmuyorum, tüp tedavısı oldugu ıcın oksapar da kullanmıssınızdır. Genetik testinizi yaptıırın muhakkak

Çok sağolun. Evet oksapar ve corasprin kullanmıştım zaten ben de kendiliğimden hamile kalamadım amh düşüklüğüm var 1.25 o yüzden direk tüp bebek önerdiler dediğim gibi herşey çok iyi gitti hatta. Ama neden böyle oldu bilmiyorum hayırlısı buymuş bakalım genetik test yaptıracağız doktorum sonucun çıkması 1,5 ayı bulur dedi yaz tatilini atlatalım sen de kendi toparla falan dedi. Önemli olan bir kez hamile kalmış olman dedi ama insan umutsuzluğa kapılıyor malesef

Rabbim aynı şeyleri bir daha yaşatmasın hele ki tüp gibi yorucu bir süreç sonrası böyle bir şey inşallah bir kez daha olmaz şuan biz ne dersek diyelim o korkular bir müddet içinizi kemiriyor, elinizden telefonu bırakamıyorsunuz her şeyi araştırmak istiyorsunuz ama emin olun testleri yapıp sonuç bekle sonuç değerlendir ona göre bir yol çiz yeniden başla rutinine girdiğinizde o kokru karamsarlık ortadan kalkıyor sadece biraz zamana ihtiyacınız var, yeniden hamile kalsak illaki yine korku olur ama o da olacak o kadarbenim tüple ilgili bir bilgim olmayınca sorularınızı yanıtlayamayacağım malesef

Te
Teşekkür ederim

Hıc oyle dusunme, 1.de 2.de 3.de olmayıp daha sonraki denemelerde pozıtıf gorup sağlıkla kucağına alanlar var, ben de negatıfı gorunce sizin gıbı dusunuyordum, dünyam başıma yıkıldı, ama toparlanıcaksınız, psıkolojık olarak hazır olmada yenıden baslamayın sakın, ben su an baslayabılmek ıcjn gun sayıyorum yenıden, zaman herseyın ılacı.. Bıraz dınlenın kafanızı toplayın, testlerınızı yaptırın transfer hazırlığına gecersınız.. Sızın dondurulmuş da var ne guzel benım o da yok, sıl bastan baslıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…