Kuzum mersinde bir prof var, hamileyken bile aşı olun diyor, çok bilinen ve çok güvenilen bir prof. Yani korkuyoruz sonuçlarını bilemiyoruz ister istemez ama bence de vurulmalı ya, Bi arkadaşım yazmış bak 2 ay önce koronadan dolayı bebeğini kaybetmiş. Henüz vurulmadıysan ve hamile de değilken bence vurul kuzum. Benim fikrim bu.Kızlar çevrenizde korona aşısı olduktan sonra hamilelik haberi veren var mı ? Ben aşı olmak istiyorum fakat bir yandan da zaten gebeliğim gerçekleşmiyor hep bir sıkıntı çıkıyor bir de bunın etkisi olursa diye korkuyorum. Kürtaj sonrası beklerken o da aradan çıksa mı diyorum bazen ama aşı olursam bir yandan da en az 6 ay beklerim herhalde diyorum hiç bilmiyorumsizin fikriniz nedir ?
Aynen korkuyoruz ama öyle düşünme kuzum bende çok dipteyim, arkadaşlar sağolsun ilaç oldular bana onlarla konuşmak iyi geliyorKızlar selam...
Tüp bebek tedavisi ile 2 embriyo transfer edilmişti ve ikisi de tutmustu. Dün kalp atışı duymaya gittiğimizde kesenin birinin boş diğerinin de gelişiminin 6+3 te durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj olacağım iki kese olduğu için kendiliğinden düşmesini beklemek çok ağrılı ve sancılı bir süreç olur senin psikolojin kaldıramaz bunu dedi. Doktorum da çok şaşırdı benim sürecim çok hızlı ilerlemişti yumurtalarım hemen büyüdü vs nerdeyse 1 ayda transfer oldum embriyolar da çok kaliteliydi. Doktor o yüzden genetik test yaptıracağız dedi. Daha önce genetik test yaptıran var mı? Bir de dondurulmuş 5 adet daha embriyom var sizce ikinci transferim ne zaman yapılabilir? Aslında çok korkuyorum bir kere düşük yaptım bundan sonra sanki hep düşük yapacakmışım gibi hissediyorum
Gamsızlar canımGerçekten de her sınıfta bir boy çocukları var
Öncekiler nasıldı bence bu kişinin bünyesine göre değişiyor ya hayatta yorumlanacak bişey değil o yüzden tuhaflık varda en iyi sen hissedersin benceMerhaba kızlar nasılsınız, misafirim var çok giremedim, benim adetim 3 gün sürdü sonra çok az az geldiama 3 gün iyiydi, bugün 5. Gün ve bitti sanırım. Bi sorun var mıdır sizce yoksa olmuş ama sonuçta mı diyorsunuz ne bileyim ne yapacağımı bilemedim
Yeni girebiliyorum daha. Yok canım ortaokulKöy okullarına 5 gün demişler bir de. Ilkokul mu kuzum senin
D vitamnı tutunmadan cok etkılıymıs, hemen kullanmaya basla canım.. Dıger degerlerın güzel e2 bakmadı mı acaba?
Cok geçmis olsun cnm. Genelde genetik te cok sıkıntı çıkmıyor. Pıhtılaşma icin igne kullanmisssin öyle okudum. O zaman sıkıntı bağışıklıkta olabilir onun için de serum ve ilac veriyolar. Bide düşük önleyici igne, fitil kullandin mi?Kızlar selam...
Tüp bebek tedavisi ile 2 embriyo transfer edilmişti ve ikisi de tutmustu. Dün kalp atışı duymaya gittiğimizde kesenin birinin boş diğerinin de gelişiminin 6+3 te durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj olacağım iki kese olduğu için kendiliğinden düşmesini beklemek çok ağrılı ve sancılı bir süreç olur senin psikolojin kaldıramaz bunu dedi. Doktorum da çok şaşırdı benim sürecim çok hızlı ilerlemişti yumurtalarım hemen büyüdü vs nerdeyse 1 ayda transfer oldum embriyolar da çok kaliteliydi. Doktor o yüzden genetik test yaptıracağız dedi. Daha önce genetik test yaptıran var mı? Bir de dondurulmuş 5 adet daha embriyom var sizce ikinci transferim ne zaman yapılabilir? Aslında çok korkuyorum bir kere düşük yaptım bundan sonra sanki hep düşük yapacakmışım gibi hissediyorum
E2 bende göremedimD vitamnı tutunmadan cok etkılıymıs, hemen kullanmaya basla canım.. Dıger degerlerın güzel e2 bakmadı mı acaba?
Bir de bak burdakı prolaktın üst sınır 23, bızım hastanede 26.. Bunu neye gore belırlıyorlar acaba
Vuvvvv bu süper bir haberKızlar adet oluyorummm
Hıc bu kadar sevınmemıstım adet olduğuma
Ben Hıc baktırmadım ama benım doktor 10 damla devit al demsıtı bana, bende aklıma geldıkce kullanıyorum, duzenlı kullanım saglamalısın, belki damladan daha etkılı bısey tavsıye eder, bakalım ne dıyecek, e2 yumurtlama olup olmayacağı hakkında bilgı verırdı, ben de yarın gıdıcem baktırmaya...E2 bende göremedim
Doktoru aradım ama hastası var dönüş yapacak bana
D hep yerlerde ya geçen sene 7 idi şimdi 8 o kadar da çabalıyorum acaba iğne mi istesem
Wallahı cok mutluyum su an, sancım olmasına ragmen mutluyumVuvvvv bu süper bir haber
Normalde çok kanamalı geçer kuzum o yüzden az geldi bana belkideÖncekiler nasıldı bence bu kişinin bünyesine göre değişiyor ya hayatta yorumlanacak bişey değil o yüzden tuhaflık varda en iyi sen hissedersin bence
Oh oh ne güzelKızlar adet oluyorummm
Hıc bu kadar sevınmemıstım adet olduğuma
Amh ve E2 yaptırmamışBen Hıc baktırmadım ama benım doktor 10 damla devit al demsıtı bana, bende aklıma geldıkce kullanıyorum, duzenlı kullanım saglamalısın, belki damladan daha etkılı bısey tavsıye eder, bakalım ne dıyecek, e2 yumurtlama olup olmayacağı hakkında bilgı verırdı, ben de yarın gıdıcem baktırmaya...
Benim yaşadığımın tıpkıWallahı cok mutluyum su an, sancım olmasına ragmen mutluyum
Bence normal canım ama insandan insana değişebilir... Yine de problem olduğunu sanmıyorumMerhaba kızlar nasılsınız, misafirim var çok giremedim, benim adetim 3 gün sürdü sonra çok az az geldiama 3 gün iyiydi, bugün 5. Gün ve bitti sanırım. Bi sorun var mıdır sizce yoksa olmuş ama sonuçta mı diyorsunuz ne bileyim ne yapacağımı bilemedim
Süper canım hadi hayırlı olsunWallahı cok mutluyum su an, sancım olmasına ragmen mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?