Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum mersinde bir prof var, hamileyken bile aşı olun diyor, çok bilinen ve çok güvenilen bir prof. Yani korkuyoruz sonuçlarını bilemiyoruz ister istemez ama bence de vurulmalı ya, Bi arkadaşım yazmış bak 2 ay önce koronadan dolayı bebeğini kaybetmiş. Henüz vurulmadıysan ve hamile de değilken bence vurul kuzum. Benim fikrim bu.

Aynen korkuyoruz ama öyle düşünme kuzum bende çok dipteyim, arkadaşlar sağolsun ilaç oldular bana onlarla konuşmak iyi geliyor iyi ki varlar sende zamanla toparlanır sın inşallah hem psikolojik hem bedenen. Hem dondurulmuş un var, rahmin durumu iyi olunca yeniden transfer olur tutar inşallah canım benim
Gerçekten de her sınıfta bir boy çocukları var
Gamsızlar canım ondan. Bu çocuk ne yiyecek ne içecek nasıl bakacağım derdi yok.

Merhaba kızlar nasılsınız, misafirim var çok giremedim, benim adetim 3 gün sürdü sonra çok az az geldi ama 3 gün iyiydi, bugün 5. Gün ve bitti sanırım. Bi sorun var mıdır sizce yoksa olmuş ama sonuçta mı diyorsunuz ne bileyim ne yapacağımı bilemedim

Öncekiler nasıldı bence bu kişinin bünyesine göre değişiyor ya hayatta yorumlanacak bişey değil o yüzden tuhaflık varda en iyi sen hissedersin bence

Şimdilik çıkan değerlerim bunlar yine d yerlerde Sohrab
D vitamnı tutunmadan cok etkılıymıs, hemen kullanmaya basla canım.. Dıger degerlerın güzel e2 bakmadı mı acaba?
Bir de bak burdakı prolaktın üst sınır 23, bızım hastanede 26.. Bunu neye gore belırlıyorlar acaba

Cok geçmis olsun cnm. Genelde genetik te cok sıkıntı çıkmıyor. Pıhtılaşma icin igne kullanmisssin öyle okudum. O zaman sıkıntı bağışıklıkta olabilir onun için de serum ve ilac veriyolar. Bide düşük önleyici igne, fitil kullandin mi?

E2 bende göremedim
Doktoru aradım ama hastası var dönüş yapacak bana
D hep yerlerde ya geçen sene 7 idi şimdi 8 o kadar da çabalıyorum acaba iğne mi istesem

E2 bende göremedim
Doktoru aradım ama hastası var dönüş yapacak bana
D hep yerlerde ya geçen sene 7 idi şimdi 8 o kadar da çabalıyorum acaba iğne mi istesem
Ben Hıc baktırmadım ama benım doktor 10 damla devit al demsıtı bana, bende aklıma geldıkce kullanıyorum, duzenlı kullanım saglamalısın, belki damladan daha etkılı bısey tavsıye eder, bakalım ne dıyecek, e2 yumurtlama olup olmayacağı hakkında bilgı verırdı, ben de yarın gıdıcem baktırmaya...

Öncekiler nasıldı bence bu kişinin bünyesine göre değişiyor ya hayatta yorumlanacak bişey değil o yüzden tuhaflık varda en iyi sen hissedersin bence
Normalde çok kanamalı geçer kuzum o yüzden az geldi bana belkide neyse adet bitimi doktora görüneceğim zaten inşallah canım bakalım, haklısın çok değişken birşey

Amh ve E2 yaptırmamış
Ah bu doktorlar
Yarın tekrar konusacam en azından amh veririm. Diğer tüm tahliller iyi d çok kötü o yüzden günde 10 damla içeceğim

Bence normal canım ama insandan insana değişebilir... Yine de problem olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…