Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E2 östrojen oluyor diye biliyorum ben geçen ölçtürmüştü doktor. D vitamini ben de damla olarak kullanıyorum aklıma geldikçe ama zaten folikasitin içinde de var

Kızlar adet oluyorummm
Hıc bu kadar sevınmemıstım adet olduğuma
Hadi gözün aydın cnm. Benimde gene başladı adet belirtilerim sanırım yine erken olucam. Bende olsam da doktora gitsem diye bekliyorum valla

Amh ve E2 yaptırmamış
Ah bu doktorlar
Yarın tekrar konusacam en azından amh veririm. Diğer tüm tahliller iyi d çok kötü o yüzden günde 10 damla içeceğim
Neysekı amh ıcın gun farketmıyor, musaıt bı zamanında verırsın, d vitamınıne de bır an once baslarsın

Ayy şükürler olsun bitsin de bir an önce tedavi süreci başlasın benim de yarın saat 10 da bakalım büyük an doktor ne diyecek
Ikımız ıcın de güzel bir gun olsun ınsallah sekreter aradım ben de aktıf kanama olursa yarın gelın dedı, bı tuhaf oluyor suan aksam 11e kadar takıp edıcem.. Ama buyuk ıhtımal yarın gıderım

Neysekı amh ıcın gun farketmıyor, musaıt bı zamanında verırsın, d vitamınıne de bır an once baslarsın
Aynen önünde bilgiler var yinede yapmıyor
Bu değerlerde düşük olsa miydi isteyecekti anlamadım hiç neyse her işte hayır var deyim aldım vitamini başlıyorum bugün
Sen ne yapacaksın reglde oldun

R Random3 canım baskentte bir arkadasa hsg ıcın 310 tl demısler.. Muhtelemen takıplı hasta olduğu ıcın fıyatı uygun oluyor, histerekopı ıcın de 800 900 cıvarı demısler..

Ikımız ıcın de güzel bir gun olsun ınsallah sekreter aradım ben de aktıf kanama olursa yarın gelın dedı, bı tuhaf oluyor suan aksam 11e kadar takıp edıcem.. Ama buyuk ıhtımal yarın gıderım
Ay hadi inşallah ikimiz için de en hayırlısı olsun yarın gidersen ilk neye bakacaklar

Aynen önünde bilgiler var yinede yapmıyor
Bu değerlerde düşük olsa miydi isteyecekti anlamadım hiç neyse her işte hayır var deyim aldım vitamini başlıyorum bugün
Sen ne yapacaksın reglde oldun
Cok tuhaf bu doktorlar ya, sankı kendı ceplerinden cıkıyor para, yanı oraya bir tik atmak cok mu zor
Ben de buyuk ıhtımal yarın gıdıcem, henuz aktıf kanama gıbı de deıl.. Gece 11e kadar takıp edın dedı sekreter.. hormonlara ve yumurtalığa bakar yumurtlama olacaksa hıstereskopı ıcın tarıh belırlıcez..

Ay hadi inşallah ikimiz için de en hayırlısı olsun yarın gidersen ilk neye bakacaklar
Muayene edıp hormon bakıyor canım, onun sonucuna gore de tarıh belırlıcez hıstereskopı ıcın, aslında cagırmazdı da dongu şaşınca bı bakalım yumurtlama olacak mı dedı, cunku bana rahım ucu bagısıklık da yapıcak, yumurtlama olmazsa bır anlamı olmaz dedı

Aynen ya ben de sinir oluyorum bu konuya kanı veren biziz istiyoruz yapmıyorlar bide benim düşün tonlarca problemim var adetim düzensiz hala amh bakılmadı pko da yüksek oluyor zaten dedi geçti belki benim düşük çıkacak...

Evet pko da yuksek cıkıyormus o yuzden bakmıyordur.. Bide galıba ısımıze karısıyorlar gıbı dusunuyorlar o yuzden ınatlasıyolar, halbukı oyle deil

Hadi İnşallah güzel haberlerini alalım

R Random3 canım baskentte bir arkadasa hsg ıcın 310 tl demısler.. Muhtelemen takıplı hasta olduğu ıcın fıyatı uygun oluyor, histerekopı ıcın de 800 900 cıvarı demısler..
Yaa tatlım telefonda fiyat vermiyorlar ki sinir oluyorum. Bende de araba olmayınca zor oluyor oraya gitmek. Ama kayıtta bi tanıdık vardı, ulaşabilirsem ondan bi öğreneyim. Çok sağol

Adet gelmeden umutsuzluk yok.. Belkı gebelık belrırtısıdır..
Yok be cnm aylardır öyle benim cok önceden belirti verir. Hamile kaldığım ay ara ara ağrı giriyodu sadece ama şimdi daha yoğun agri..

Evet pko da yuksek cıkıyormus o yuzden bakmıyordur.. Bide galıba ısımıze karısıyorlar gıbı dusunuyorlar o yuzden ınatlasıyolar, halbukı oyle deil
Ya evet bence de öyle sanıyorlar halbuki onların birsürü hastası var atlayabiliyorlar bazen baktım sanıyorlar yaptım sanıyorlar biz söylemeyince kalıyor öyle... Prolaktin aşırı önemli benim bildiğim insanlar baya hamile kalamıyor ilaç içince hemen kalıyolar çözümü bu kadar basit ama bu kadar önemli bir şey için neden önlem almayalım yani... O da sabah bakılıyormuş ben ne bileyim şimdi kaldı baktıramadım söyleseydi sabaha randevu alırdım sordum ne zaman geleyim diye konuşmasak neyse sabah erken aç karnına gel deseydi... Bide ben çalışıyorum her dakika doktora nasıl gideyim sabah biyerden baktırırsın diyor ben 7de işte oluyorum akşam da 7 de evde oluyorum ne ara gidicem çok doluydum bu konuda sana denk geldi kusura bakma kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…