- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
E2 östrojen oluyor diye biliyorum ben geçen ölçtürmüştü doktor. D vitamini ben de damla olarak kullanıyorum aklıma geldikçe ama zaten folikasitin içinde de varBen Hıc baktırmadım ama benım doktor 10 damla devit al demsıtı bana, bende aklıma geldıkce kullanıyorum, duzenlı kullanım saglamalısın, belki damladan daha etkılı bısey tavsıye eder, bakalım ne dıyecek, e2 yumurtlama olup olmayacağı hakkında bilgı verırdı, ben de yarın gıdıcem baktırmaya...
Ayy şükürler olsunKızlar adet oluyorummm
Hıc bu kadar sevınmemıstım adet olduğuma
Hadi gözün aydın cnm. Benimde gene başladı adet belirtilerim sanırım yine erken olucam. Bende olsam da doktora gitsem diye bekliyorum vallaKızlar adet oluyorummm
Hıc bu kadar sevınmemıstım adet olduğuma
Hhahhaa aynen, kafayı yemiş derlerOh oh ne güzelaynen biri okusa şunları bunlar ne diyor der yaa
Neysekı amh ıcın gun farketmıyor, musaıt bı zamanında verırsın, d vitamınıne de bır an once baslarsınAmh ve E2 yaptırmamış
Ah bu doktorlar
Yarın tekrar konusacam en azından amh veririm. Diğer tüm tahliller iyi d çok kötü o yüzden günde 10 damla içeceğim
Evet canım yumurtlama takıbınde baya onem arzedıyor, onun sayesinde yumurtlama gerceklesıyorE2 östrojen oluyor diye biliyorum ben geçen ölçtürmüştü doktor. D vitamini ben de damla olarak kullanıyorum aklıma geldikçe ama zaten folikasitin içinde de var
Ikımız ıcın de güzel bir gun olsun ınsallahAyy şükürler olsunbitsin de bir an önce tedavi süreci başlasın benim de yarın saat 10 da bakalım büyük an doktor ne diyecek
Adet gelmeden umutsuzluk yok.. Belkı gebelık belrırtısıdır..Hadi gözün aydın cnm. Benimde gene başladı adet belirtilerim sanırım yine erken olucam. Bende olsam da doktora gitsem diye bekliyorum valla
Aynen önünde bilgiler var yinede yapmıyorNeysekı amh ıcın gun farketmıyor, musaıt bı zamanında verırsın, d vitamınıne de bır an once baslarsın
Ay hadi inşallah ikimiz için de en hayırlısı olsunIkımız ıcın de güzel bir gun olsun ınsallahsekreter aradım ben de aktıf kanama olursa yarın gelın dedı, bı tuhaf oluyor suan aksam 11e kadar takıp edıcem.. Ama buyuk ıhtımal yarın gıderım
Cok tuhaf bu doktorlar ya, sankı kendı ceplerinden cıkıyor para, yanı oraya bir tik atmak cok mu zorAynen önünde bilgiler var yinede yapmıyor
Bu değerlerde düşük olsa miydi isteyecekti anlamadım hiç neyse her işte hayır var deyim aldım vitamini başlıyorum bugün
Sen ne yapacaksın reglde oldun
Muayene edıp hormon bakıyor canım, onun sonucuna gore de tarıh belırlıcez hıstereskopı ıcın, aslında cagırmazdı da dongu şaşınca bı bakalım yumurtlama olacak mı dedı, cunku bana rahım ucu bagısıklık da yapıcak, yumurtlama olmazsa bır anlamı olmaz dedıAy hadi inşallah ikimiz için de en hayırlısı olsunyarın gidersen ilk neye bakacaklar
Aynen ya ben de sinir oluyorum bu konuya kanı veren biziz istiyoruz yapmıyorlarCok tuhaf bu doktorlar ya, sankı kendı ceplerinden cıkıyor para, yanı oraya bir tik atmak cok mu zor
Ben de buyuk ıhtımal yarın gıdıcem, henuz aktıf kanama gıbı de deıl.. Gece 11e kadar takıp edın dedı sekreter.. hormonlara ve yumurtalığa bakar yumurtlama olacaksa hıstereskopı ıcın tarıh belırlıcez..
Vazgeçtik canım Antalya'danSen bilirsin tabi kuzum zevkler farklı
Evet pko da yuksek cıkıyormus o yuzden bakmıyordur.. Bide galıba ısımıze karısıyorlar gıbı dusunuyorlar o yuzden ınatlasıyolar, halbukı oyle deilAynen ya ben de sinir oluyorum bu konuya kanı veren biziz istiyoruz yapmıyorlarbide benim düşün tonlarca problemim var adetim düzensiz hala amh bakılmadı pko da yüksek oluyor zaten dedi geçti belki benim düşük çıkacak...
Hadi İnşallah güzel haberlerini alalımCok tuhaf bu doktorlar ya, sankı kendı ceplerinden cıkıyor para, yanı oraya bir tik atmak cok mu zor
Ben de buyuk ıhtımal yarın gıdıcem, henuz aktıf kanama gıbı de deıl.. Gece 11e kadar takıp edın dedı sekreter.. hormonlara ve yumurtalığa bakar yumurtlama olacaksa hıstereskopı ıcın tarıh belırlıcez..
Yaa tatlım telefonda fiyat vermiyorlar ki sinir oluyorum. Bende de araba olmayınca zor oluyor oraya gitmek. Ama kayıtta bi tanıdık vardı, ulaşabilirsem ondan bi öğreneyim. Çok sağol
Yok be cnm aylardır öyle benim cok önceden belirti verir. Hamile kaldığım ay ara ara ağrı giriyodu sadece ama şimdi daha yoğun agri..Adet gelmeden umutsuzluk yok.. Belkı gebelık belrırtısıdır..
Ya evet bence de öyle sanıyorlar halbuki onların birsürü hastası var atlayabiliyorlar bazen baktım sanıyorlar yaptım sanıyorlar biz söylemeyince kalıyor öyle... Prolaktin aşırı önemli benim bildiğim insanlar baya hamile kalamıyor ilaç içince hemen kalıyolar çözümü bu kadar basit ama bu kadar önemli bir şey için neden önlem almayalım yani... O da sabah bakılıyormuş ben ne bileyim şimdi kaldı baktıramadım söyleseydi sabaha randevu alırdım sordum ne zaman geleyim diye konuşmasak neyse sabah erken aç karnına gel deseydi... Bide ben çalışıyorum her dakika doktora nasıl gideyim sabah biyerden baktırırsın diyor ben 7de işte oluyorum akşam da 7 de evde oluyorum ne ara gidicemEvet pko da yuksek cıkıyormus o yuzden bakmıyordur.. Bide galıba ısımıze karısıyorlar gıbı dusunuyorlar o yuzden ınatlasıyolar, halbukı oyle deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?