Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım yarın çoğu şey belli olur

Şu bağışıklı olayını çok merak ediyorum yumurtlama olmazsa histereskopi olmuyor muymuş canım

Zaten konuları diğer taraf ile ilgili ama bu çocuklar cidden hala sorularda son peygambere hz Musa vs diyorlarşaka değil ama ciddi ciddi horoz kurban olabilir diye bilen var
Ayy yok artık
Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin, çok zor bir süreç ama önü ferahlık inşallah böyle düşününce insan daha iyi hissediyor, tüp ile ilgili hiç bir bilgim yok, umarım yeniden hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Şimdilik çıkan değerlerim bunlar yine d yerlerde Sohrab
Senin yine iyi, benim 6 çıktı1 ay düzenli kullandım 14 e çıktı, ramazanda ara ara kullandım, şimdi yeniden düzene koydum, birde ben kapalıyım maskede takıyoruz hiç bir yerim güneş görmüyor
Bu işler tuhaf kişiden kişiye değişiyor, kiminin az, kiminin çok bende mayıs ayında olmadımboşver olmuşsun sonuçta
Kızlar adet oluyorummm
Hıc bu kadar sevınmemıstım adet olduğuma
Hadi gözünüaydın tedavide güzel güzel ilerlesin, şaka gibi ben mayıs ayında adet olmadımbeklemedeyim, haziran ayına odaklandım bakalım

Yaa tatlım telefonda fiyat vermiyorlar ki sinir oluyorum. Bende de araba olmayınca zor oluyor oraya gitmek. Ama kayıtta bi tanıdık vardı, ulaşabilirsem ondan bi öğreneyim. Çok sağol
Ama dedıgım gıbı doktorun kendı takıplı hastası olduğu ıcın olabılır.. Bakalım ne dıyecek ler sana, adana baskente soracaksın deıl mı? Mersın de var mı ki baskent

Kızlar aranızda trioid problemi olan var mı, benim gebeliklerde yükseliyor gebelik boyunca ve emzirme döneminde ilaç alıyorum, şimdi 2,5 ay oldu kürtaj olalı doktor devam et dedi ilaca geçen hafta baktırdım değere 2.40 Dı ilaç kullandığım haliyle, bir süre daha kullanmam gerek herhalde...

Yaa evet bir de iş durumları var, okullar acılmadan gıtseydım dıyordum ben de,cok sukur denk geldı, sabahın köründe kalkıp gıdıyorum, 1 2 ders ızın alıyordum..
Bosver sen onları onalr kendı bıldıgını okuyor, cok ılgılıler de biz mı laf ediyozz sanki.. Zorakı hersey

Bugun yarın gelır senın de, ılacı bıraktığım anda geldı bak benımkı tam 7.gun bugun doktora gıttıgımden berı

Evet dimi ya bide trip atıyorlar sonra neyse bebiş olsun da başka bir şey istemiyorum
Yok bagısıklık testinın bı anlamı olmaz dedı, rahmın yumurtayı kabul edıp etmeyecegı kontrol edılcek yumurta olmazsa rahım ne yapsın
Aaa direk ona bakacak demek çok iyimiş

İnşallah canım benim sağol

Düşük önleyici iğne kullanmadım. Ama progestan fitil kullandım.

Bugun yarın gelır senın de, ılacı bıraktığım anda geldı bak benımkı tam 7.gun bugun doktora gıttıgımden berı
Bana da doktor öyle dedi, birde duygusal olarak çok mu zor geçti dedi bunu bana arkadaşımda söyledi gerçekten duygusal olarak zor geçti, birde ben hiç kimseye belli etmedim kötü olduğumu çevremdeki herkes çabuk atlatyığımo düşündü ama öyle değil daha yeni iyi oluyorum, bu etkilemiştir dedi, doktora gittiğimden beri daha rahatım artık şükür,

Ben kapalı değilim ama
Senin düşük olma sebebi belki güneş görmemen ama ya benim ya benim
Ömür boyu kullanacam galiba

Ben kapalı değilim ama
Senin düşük olma sebebi belki güneş görmemen ama ya benim ya benim
Ömür boyu kullanacam galiba
Kapalıso da açığı da genelde düşük çıkıyor canım ilaçla yükseliyor korkma ara ara baktırmamız gerekiyor, şükür çaresi var, bu arada ben hep d vit düşük Ken hamile kaldım, tabii deger imiz normal sınırlarda olsa çok daha iyi

Bende kullanıyorum cnm hamielikte çıktı benimde doktorum deavm et dedi bende ne zamandır baktırmadım

Yaa canımsın, cok daha ıyı olacaksın ınsallah

Bende kullanıyorum cnm hamielikte çıktı benimde doktorum deavm et dedi bende ne zamandır baktırmadım
Anladım canım, demek ki devam etmek gerekiyor sağolasın
Yaa canımsın, cok daha ıyı olacaksın ınsallah
Mayıs ayı hakikaten duygu yoğunluğum çoktu, daha iyiyim daha da iyi olacağım inşallah dediğin gibiçok içime attım çocuklar etkilenmesin diye

Ben de senin gibiyim duygularımı belli edemem.Üzerinden yıl geçmişti ki ben çok zor bi durum olduğunu söylemiştim. İnş.bundan sonra daha iyi olur, kendini çok daha güçlenmiş hissedersin.

Evet şükür var canım
bende d vitamini 7 iken kaldım...ama diyorum bu kadar düşük diye mi bebeğimin kalbi durdu
B 12 için bir şey dedi mi Dr.unuz,benim değer 275 çıktı iğne verdi Dr.um
Yok hayır iyi dedi. Sadece d vitamini için verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…