Hadi bakalım yarın çoğu şey belli olurMuayene edıp hormon bakıyor canım, onun sonucuna gore de tarıh belırlıcez hıstereskopı ıcın, aslında cagırmazdı da dongu şaşınca bı bakalım yumurtlama olacak mı dedı, cunku bana rahım ucu bagısıklık da yapıcak, yumurtlama olmazsa bır anlamı olmaz dedı
Şu bağışıklı olayını çok merak ediyorumMuayene edıp hormon bakıyor canım, onun sonucuna gore de tarıh belırlıcez hıstereskopı ıcın, aslında cagırmazdı da dongu şaşınca bı bakalım yumurtlama olacak mı dedı, cunku bana rahım ucu bagısıklık da yapıcak, yumurtlama olmazsa bır anlamı olmaz dedı
Ayy yok artıkZaten konuları diğer taraf ile ilgiliama bu çocuklar cidden hala sorularda son peygambere hz Musa vs diyorlar şaka değil ama ciddi ciddi horoz kurban olabilir diye bilen var
Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin, çok zor bir süreç ama önü ferahlık inşallah böyle düşününce insan daha iyi hissediyor, tüp ile ilgili hiç bir bilgim yok, umarım yeniden hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziKızlar selam...
Tüp bebek tedavisi ile 2 embriyo transfer edilmişti ve ikisi de tutmustu. Dün kalp atışı duymaya gittiğimizde kesenin birinin boş diğerinin de gelişiminin 6+3 te durduğunu öğrendim. Yarın sabah kürtaj olacağım iki kese olduğu için kendiliğinden düşmesini beklemek çok ağrılı ve sancılı bir süreç olur senin psikolojin kaldıramaz bunu dedi. Doktorum da çok şaşırdı benim sürecim çok hızlı ilerlemişti yumurtalarım hemen büyüdü vs nerdeyse 1 ayda transfer oldum embriyolar da çok kaliteliydi. Doktor o yüzden genetik test yaptıracağız dedi. Daha önce genetik test yaptıran var mı? Bir de dondurulmuş 5 adet daha embriyom var sizce ikinci transferim ne zaman yapılabilir? Aslında çok korkuyorum bir kere düşük yaptım bundan sonra sanki hep düşük yapacakmışım gibi hissediyorum
Senin yine iyi, benim 6 çıktı
Bu işler tuhaf kişiden kişiye değişiyor, kiminin az, kiminin çok bende mayıs ayında olmadımMerhaba kızlar nasılsınız, misafirim var çok giremedim, benim adetim 3 gün sürdü sonra çok az az geldiama 3 gün iyiydi, bugün 5. Gün ve bitti sanırım. Bi sorun var mıdır sizce yoksa olmuş ama sonuçta mı diyorsunuz ne bileyim ne yapacağımı bilemedim
Hadi gözünüaydınKızlar adet oluyorummm
Hıc bu kadar sevınmemıstım adet olduğuma
Ama dedıgım gıbı doktorun kendı takıplı hastası olduğu ıcın olabılır.. Bakalım ne dıyecek ler sana, adana baskente soracaksın deıl mı? Mersın de var mı ki baskentYaa tatlım telefonda fiyat vermiyorlar ki sinir oluyorum. Bende de araba olmayınca zor oluyor oraya gitmek. Ama kayıtta bi tanıdık vardı, ulaşabilirsem ondan bi öğreneyim. Çok sağol
Yaa evet bir de iş durumları var, okullar acılmadan gıtseydım dıyordum ben de,cok sukur denk geldı, sabahın köründe kalkıp gıdıyorum, 1 2 ders ızın alıyordum..Ya evet bence de öyle sanıyorlar halbuki onların birsürü hastası var atlayabiliyorlar bazen baktım sanıyorlar yaptım sanıyorlar biz söylemeyince kalıyor öyle... Prolaktin aşırı önemli benim bildiğim insanlar baya hamile kalamıyor ilaç içince hemen kalıyolar çözümü bu kadar basit ama bu kadar önemli bir şey için neden önlem almayalım yani... O da sabah bakılıyormuş ben ne bileyim şimdi kaldı baktıramadım söyleseydi sabaha randevu alırdım sordum ne zaman geleyim diye konuşmasak neyse sabah erken aç karnına gel deseydi... Bide ben çalışıyorum her dakika doktora nasıl gideyim sabah biyerden baktırırsın diyor ben 7de işte oluyorum akşam da 7 de evde oluyorum ne ara gidicemçok doluydum bu konuda sana denk geldi kusura bakma kuzum
Yok bagısıklık testinın bı anlamı olmaz dedı, rahmın yumurtayı kabul edıp etmeyecegı kontrol edılcek yumurta olmazsa rahım ne yapsınŞu bağışıklı olayını çok merak ediyorumyumurtlama olmazsa histereskopi olmuyor muymuş canım
Bugun yarın gelır senın de, ılacı bıraktığım anda geldı bak benımkı tam 7.gun bugun doktora gıttıgımden berıAyy yok artık
Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin, çok zor bir süreç ama önü ferahlık inşallah böyle düşününce insan daha iyi hissediyor, tüp ile ilgili hiç bir bilgim yok, umarım yeniden hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Senin yine iyi, benim 6 çıktı1 ay düzenli kullandım 14 e çıktı, ramazanda ara ara kullandım, şimdi yeniden düzene koydum, birde ben kapalıyım maskede takıyoruz hiç bir yerim güneş görmüyor
Bu işler tuhaf kişiden kişiye değişiyor, kiminin az, kiminin çok bende mayıs ayında olmadımboşver olmuşsun sonuçta
Hadi gözünüaydıntedavide güzel güzel ilerlesin, şaka gibi ben mayıs ayında adet olmadım beklemedeyim, haziran ayına odaklandım bakalım
Evet dimi ya bide trip atıyorlar sonraYaa evet bir de iş durumları var, okullar acılmadan gıtseydım dıyordum ben de,cok sukur denk geldı, sabahın köründe kalkıp gıdıyorum, 1 2 ders ızın alıyordum..
Bosver sen onları onalr kendı bıldıgını okuyor, cok ılgılıler de biz mı laf ediyozz sanki.. Zorakı hersey
Aaa direk ona bakacak demek çok iyimişYok bagısıklık testinın bı anlamı olmaz dedı, rahmın yumurtayı kabul edıp etmeyecegı kontrol edılcek yumurta olmazsa rahım ne yapsın
İnşallah canım benim sağolAynen korkuyoruz ama öyle düşünme kuzum bende çok dipteyim, arkadaşlar sağolsun ilaç oldular bana onlarla konuşmak iyi geliyoriyi ki varlar sende zamanla toparlanır sın inşallah hem psikolojik hem bedenen. Hem dondurulmuş un var, rahmin durumu iyi olunca yeniden transfer olur tutar inşallah canım benim
Gamsızlar canımondan. Bu çocuk ne yiyecek ne içecek nasıl bakacağım derdi yok.
Düşük önleyici iğne kullanmadım. Ama progestan fitil kullandım.Cok geçmis olsun cnm. Genelde genetik te cok sıkıntı çıkmıyor. Pıhtılaşma icin igne kullanmisssin öyle okudum. O zaman sıkıntı bağışıklıkta olabilir onun için de serum ve ilac veriyolar. Bide düşük önleyici igne, fitil kullandin mi?
Bana da doktor öyle dedi, birde duygusal olarak çok mu zor geçti dedi bunu bana arkadaşımda söyledi gerçekten duygusal olarak zor geçti, birde ben hiç kimseye belli etmedim kötü olduğumu çevremdeki herkes çabuk atlatyığımo düşündü ama öyle değil daha yeni iyi oluyorum, bu etkilemiştir dedi, doktora gittiğimden beri daha rahatım artık şükür,Bugun yarın gelır senın de, ılacı bıraktığım anda geldı bak benımkı tam 7.gun bugun doktora gıttıgımden berı
Ben kapalı değilim amaAyy yok artık
Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin, çok zor bir süreç ama önü ferahlık inşallah böyle düşününce insan daha iyi hissediyor, tüp ile ilgili hiç bir bilgim yok, umarım yeniden hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Senin yine iyi, benim 6 çıktı1 ay düzenli kullandım 14 e çıktı, ramazanda ara ara kullandım, şimdi yeniden düzene koydum, birde ben kapalıyım maskede takıyoruz hiç bir yerim güneş görmüyor
Bu işler tuhaf kişiden kişiye değişiyor, kiminin az, kiminin çok bende mayıs ayında olmadımboşver olmuşsun sonuçta
Hadi gözünüaydıntedavide güzel güzel ilerlesin, şaka gibi ben mayıs ayında adet olmadım beklemedeyim, haziran ayına odaklandım bakalım
Kapalıso da açığı da genelde düşük çıkıyor canım ilaçla yükseliyor korkma ara ara baktırmamız gerekiyor, şükür çaresi var, bu arada ben hep d vit düşük Ken hamile kaldım, tabii deger imiz normal sınırlarda olsa çok daha iyiBen kapalı değilim ama
Senin düşük olma sebebi belki güneş görmemen ama ya benim ya benim
Ömür boyu kullanacam galiba
Bende kullanıyorum cnm hamielikte çıktı benimde doktorum deavm et dedi bende ne zamandır baktırmadımKızlar aranızda trioid problemi olan var mı, benim gebeliklerde yükseliyor gebelik boyunca ve emzirme döneminde ilaç alıyorum, şimdi 2,5 ay oldu kürtaj olalı doktor devam et dedi ilaca geçen hafta baktırdım değere 2.40 Dı ilaç kullandığım haliyle, bir süre daha kullanmam gerek herhalde...
Yaa canımsın, cok daha ıyı olacaksın ınsallahBana da doktor öyle dedi, birde duygusal olarak çok mu zor geçti dedi bunu bana arkadaşımda söyledi gerçekten duygusal olarak zor geçti, birde ben hiç kimseye belli etmedim kötü olduğumu çevremdeki herkes çabuk atlatyığımo düşündü ama öyle değil daha yeni iyi oluyorum, bu etkilemiştir dedi, doktora gittiğimden beri daha rahatım artık şükür,
Anladım canım, demek ki devam etmek gerekiyor sağolasınBende kullanıyorum cnm hamielikte çıktı benimde doktorum deavm et dedi bende ne zamandır baktırmadım
Mayıs ayı hakikaten duygu yoğunluğum çoktu, daha iyiyim daha da iyi olacağım inşallah dediğin gibiYaa canımsın, cok daha ıyı olacaksın ınsallah
B 12 için bir şey dedi mi Dr.unuz,benim değer 275 çıktı iğne verdi Dr.um
Ben de senin gibiyim duygularımı belli edemem.Üzerinden yıl geçmişti ki ben çok zor bi durum olduğunu söylemiştim.Bana da doktor öyle dedi, birde duygusal olarak çok mu zor geçti dedi bunu bana arkadaşımda söyledi gerçekten duygusal olarak zor geçti, birde ben hiç kimseye belli etmedim kötü olduğumu çevremdeki herkes çabuk atlatyığımo düşündü ama öyle değil daha yeni iyi oluyorum, bu etkilemiştir dedi, doktora gittiğimden beri daha rahatım artık şükür,
Evet şükür var canımKapalıso da açığı da genelde düşük çıkıyor canım ilaçla yükseliyor korkma ara ara baktırmamız gerekiyor, şükür çaresi var, bu arada ben hep d vit düşük Ken hamile kaldım, tabii deger imiz normal sınırlarda olsa çok daha iyi
Yok hayır iyi dedi. Sadece d vitamini için verdiB 12 için bir şey dedi mi Dr.unuz,benim değer 275 çıktı iğne verdi Dr.um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?