- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Hmm bana epey düşük dediEvet şükür var canım
bende d vitamini 7 iken kaldım...ama diyorum bu kadar düşük diye mi bebeğimin kalbi durdu
Yok hayır iyi dedi. Sadece d vitamini için verdi
Canım benim d vitaminim düşük değil ama benim de bebeğimin kalbi durdu kendini suçlamaEvet şükür var canım
bende d vitamini 7 iken kaldım...ama diyorum bu kadar düşük diye mi bebeğimin kalbi durdu
Yok hayır iyi dedi. Sadece d vitamini için verdi
Haklısın olmuşum sonuçta, sen olmadın mı daha gerçektenAyy yok artık
Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin, çok zor bir süreç ama önü ferahlık inşallah böyle düşününce insan daha iyi hissediyor, tüp ile ilgili hiç bir bilgim yok, umarım yeniden hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Senin yine iyi, benim 6 çıktı1 ay düzenli kullandım 14 e çıktı, ramazanda ara ara kullandım, şimdi yeniden düzene koydum, birde ben kapalıyım maskede takıyoruz hiç bir yerim güneş görmüyor
Bu işler tuhaf kişiden kişiye değişiyor, kiminin az, kiminin çok bende mayıs ayında olmadımboşver olmuşsun sonuçta
Hadi gözünüaydıntedavide güzel güzel ilerlesin, şaka gibi ben mayıs ayında adet olmadım beklemedeyim, haziran ayına odaklandım bakalım
Fethiye en güzeli canım nefis yerler varVazgeçtik canım Antalya'danFethiye ağır bastı. 4 gecelik extreme tur satan bir yer buldum orayı ayarlamayı düşünüyoruz
Baktıkça içim açıldı hakikaten. Beyim bey kabul eder mi bilememiştim ama hemen ikna oldu. Tekne turu,dalış,paraşüt,at binme ve konaklama var pakette. İnşallah güzel geçer:) Bittikten sonra yorumumu yazarımFethiye en güzeli canım nefis yerler var
Yok hiçbir şeyim yok benim.gidip baktirmasam anlamam o derece. Ki önceden b12de çok fazlasıyla düşüktü o zaman da hiçbir şeyim yoktu doktorda şaşırmıştı. Ama sen hamilesin ya belki ondan vermiştirHmm bana epey düşük dedihalbuki sağlık ocağında aile hekimim iyi demişti bana da.Ben de kalp çarpıntısı ayağa kalkınca göz kararması vardı b12 eksikliğinde oluyormuş,var mı sende de bu tip şeyler.Ben de bu gebeliğimden önce 2 kutu d vitamini kullanmıştım ve de omega 3.
Anlatamam sana ne kadar suçlandığımi... Ki hala sucluyorum. Doktor bile o kadar laf demişti ki afallamistimCanım benim d vitaminim düşük değil ama benim de bebeğimin kalbi durdu kendini suçlama
O süper, çok güzelmiş canım içeriği iyi eğlencelerBaktıkça içim açıldı hakikaten. Beyim bey kabul eder mi bilememiştim ama hemen ikna oldu. Tekne turu,dalış,paraşüt,at binme ve konaklama var pakette. İnşallah güzel geçer:) Bittikten sonra yorumumu yazarım
Allahım paraşüt dedin ben hayalimde canlandırdım kalbim yerinden çıktı resmenBaktıkça içim açıldı hakikaten. Beyim bey kabul eder mi bilememiştim ama hemen ikna oldu. Tekne turu,dalış,paraşüt,at binme ve konaklama var pakette. İnşallah güzel geçer:) Bittikten sonra yorumumu yazarım
Ben de korkmuyo değilim şuan ama orda yenerim sanırımAllahım paraşüt dedin ben hayalimde canlandırdım kalbim yerinden çıktı resmeninşallah çoook güzel geçer mis gibi dinlenir dönersiniz
Hamılelerde daha mı yuksek olması gerek acaba, belkı bu yüzdendirHmm bana epey düşük dedihalbuki sağlık ocağında aile hekimim iyi demişti bana da.Ben de kalp çarpıntısı ayağa kalkınca göz kararması vardı b12 eksikliğinde oluyormuş,var mı sende de bu tip şeyler.Ben de bu gebeliğimden önce 2 kutu d vitamini kullanmıştım ve de omega 3.
Herhalde bir kez atlayıp ilk titreme geçince alışılır gibiBen de korkmuyo değilim şuan ama orda yenerim sanırımçok sağol canım inşallah güzel olur
Bilemiyorum ki ben deHamılelerde daha mı yuksek olması gerek acaba, belkı bu yüzdendir
Ay bi video izledim. İlk koşma anı çok komik ama sonraki süzülüş harika görünüyor.Herhalde bir kez atlayıp ilk titreme geçince alışılır gibiay yaparsan bize de haber ver nasıl bir his
Ya benim yükseklik korkum var.Ben de korkmuyo değilim şuan ama orda yenerim sanırımçok sağol canım inşallah güzel olur
Karar senin canım ama yapılabiliyormuşKızlar aşı için msj geldi öncelikli sıradasınız diye. Kronik astım hastasıyım o yüzden erken geldi sanırım. Ama olup olmama konusunda kararsız kaldım. Gebeliğin ilk üç ayında olunmaması lazım yazıyor. Gebe kalmak icinde mi 3 ay beklemek gerekiyor acaba olduktan sonra. Sizce olmalı mıyım olmamalıyım ?
Aminn canım insallh sagolasınKarar senin canım ama yapılabiliyormuşburcusami yaptı Dr. u tavsiye etmiş. Arkadaşlar da yazıyo yapılabilir diye korunmaya gerek yokmuş yani.Senin içinde en hayırlısı olsun.
Sen böyle söyleyince bile elim ayağım titriyor ya ben çok korkuyorum yüksekten bir kez uçağa bindim cam kenarı birde ilaç alıp uyudum dayanamadımAy bi video izledim. İlk koşma anı çok komik ama sonraki süzülüş harika görünüyor.O adrenalinle vücut bi şok geçirip kendini resetler,hormonlar bi çalkalanır belki Sonuçtan haberdar ederim mutlaka
Benim korkum yok ama gerilirim hatta şimdiden heyecan bastırdı. Bu sene yaptık yaptık sonra çok zor. Seneye bebiş olacak ya o yüzden haniYa benim yükseklik korkum var.Asla yapamam ama hep çok merak etmişimdir.
Uçakta problem yaşamadım hiç sadece erasmustan dönerken hava çok kötüydü. Zangır zangır titredi uçak. İnince toprağı öpesim geldi o derece orda kalpten gitmediysem bunda da gitmem bence:) Pek fotojenik değilimdir inşallah sonra açıp bakabilirim fotolaraSen böyle söyleyince bile elim ayağım titriyor ya ben çok korkuyorum yüksekten bir kez uçağa bindim cam kenarı birde ilaç alıp uyudum dayanamadımama Fethiye de o manzarada çok merak ediyordum çok güzel resimler çekiyorlar havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?