Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet şükür var canım
bende d vitamini 7 iken kaldım...ama diyorum bu kadar düşük diye mi bebeğimin kalbi durdu

Yok hayır iyi dedi. Sadece d vitamini için verdi
Hmm bana epey düşük dedi halbuki sağlık ocağında aile hekimim iyi demişti bana da.Ben de kalp çarpıntısı ayağa kalkınca göz kararması vardı b12 eksikliğinde oluyormuş,var mı sende de bu tip şeyler.Ben de bu gebeliğimden önce 2 kutu d vitamini kullanmıştım ve de omega 3.

Evet şükür var canım
bende d vitamini 7 iken kaldım...ama diyorum bu kadar düşük diye mi bebeğimin kalbi durdu

Yok hayır iyi dedi. Sadece d vitamini için verdi
Canım benim d vitaminim düşük değil ama benim de bebeğimin kalbi durdu kendini suçlama

Haklısın olmuşum sonuçta, sen olmadın mı daha gerçekten kaç gün oldu kuzu neden olmadın

Yok hiçbir şeyim yok benim.gidip baktirmasam anlamam o derece. Ki önceden b12de çok fazlasıyla düşüktü o zaman da hiçbir şeyim yoktu doktorda şaşırmıştı. Ama sen hamilesin ya belki ondan vermiştir
Canım benim d vitaminim düşük değil ama benim de bebeğimin kalbi durdu kendini suçlama
Anlatamam sana ne kadar suçlandığımi... Ki hala sucluyorum. Doktor bile o kadar laf demişti ki afallamistim bu değerlerle sen nasıl hamile kaldın demişti

O süper, çok güzelmiş canım içeriği iyi eğlenceler

Allahım paraşüt dedin ben hayalimde canlandırdım kalbim yerinden çıktı resmen inşallah çoook güzel geçer mis gibi dinlenir dönersiniz

Hamılelerde daha mı yuksek olması gerek acaba, belkı bu yüzdendir

Kızlar aşı için msj geldi öncelikli sıradasınız diye. Kronik astım hastasıyım o yüzden erken geldi sanırım. Ama olup olmama konusunda kararsız kaldım. Gebeliğin ilk üç ayında olunmaması lazım yazıyor. Gebe kalmak icinde mi 3 ay beklemek gerekiyor acaba olduktan sonra. Sizce olmalı mıyım olmamalıyım ?

Herhalde bir kez atlayıp ilk titreme geçince alışılır gibi ay yaparsan bize de haber ver nasıl bir his
Ay bi video izledim. İlk koşma anı çok komik ama sonraki süzülüş harika görünüyor. O adrenalinle vücut bi şok geçirip kendini resetler,hormonlar bi çalkalanır belki Sonuçtan haberdar ederim mutlaka

Karar senin canım ama yapılabiliyormuş burcusami yaptı Dr. u tavsiye etmiş. Arkadaşlar da yazıyo yapılabilir diye korunmaya gerek yokmuş yani.Senin içinde en hayırlısı olsun.

Karar senin canım ama yapılabiliyormuş burcusami yaptı Dr. u tavsiye etmiş. Arkadaşlar da yazıyo yapılabilir diye korunmaya gerek yokmuş yani.Senin içinde en hayırlısı olsun.
Aminn canım insallh sagolasın bir sene içinde o kadar müdahale olduki vücuda, şimdi birsey yaptırmadan önce korkar oldum.

Ay bi video izledim. İlk koşma anı çok komik ama sonraki süzülüş harika görünüyor. O adrenalinle vücut bi şok geçirip kendini resetler,hormonlar bi çalkalanır belki Sonuçtan haberdar ederim mutlaka
Sen böyle söyleyince bile elim ayağım titriyor ya ben çok korkuyorum yüksekten bir kez uçağa bindim cam kenarı birde ilaç alıp uyudum dayanamadım ama Fethiye de o manzarada çok merak ediyordum çok güzel resimler çekiyorlar havada

Uçakta problem yaşamadım hiç sadece erasmustan dönerken hava çok kötüydü. Zangır zangır titredi uçak. İnince toprağı öpesim geldi o derece orda kalpten gitmediysem bunda da gitmem bence:) Pek fotojenik değilimdir inşallah sonra açıp bakabilirim fotolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…