Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim korkum yok ama gerilirim hatta şimdiden heyecan bastırdı. Bu sene yaptık yaptık sonra çok zor. Seneye bebiş olacak ya o yüzden hani (Allah nasip ederse tabi ki)
Bizde balayında fethiyedeydik. Bi heves paraşüt istedim sonra korktum vazgectim fethiye gerçekten doğası ile cok guzel. Hele muthis turlar var ohh misss. Iyi tatiller tatlimmm

Kızlar ben perşembe gunu gitmeye karar verdım, tam sökülmedi cunku, yani tam anlamıyla deil.. Yarın da beklim

Yaaa sen de mı erasmuslusunnereye gittin

Bizde balayında fethiyedeydik. Bi heves paraşüt istedim sonra korktum vazgectim fethiye gerçekten doğası ile cok guzel. Hele muthis turlar var ohh misss. Iyi tatiller tatlimmm
Sen de mı Safari turu cok eglencelydi, su savasları, raftıng bi de kafa dengı bi çift daha vardı, müthiş eglenmıstık

Öyleymiş canım Antalya derken Fethiye'ye döndük. Buradaki arkadaşların çok etkisi oldu. Doğasından yana hiç şüphem kalmadı, içimiz açılacak o kesin. Gerisi de nasip artık:) Keşke sen de yapsaymışsın ne güzel anı olurdu, şimdi burada anlatırdın fikir olurdu bize

Laviniiaaa asi konusunu istersen doktoruna sor ama benim doktorum onay verdi ve korunma da vermedi

Ama dedıgım gıbı doktorun kendı takıplı hastası olduğu ıcın olabılır.. Bakalım ne dıyecek ler sana, adana baskente soracaksın deıl mı? Mersın de var mı ki baskent
Yok canım Adanaya soracağım yarın. Bugün aradım da poliklinik kapanmıştı artık. Deneyeyim bakalım şansımı

Evet Budapeşte'ye gittim bir dönemliğine. İyi ki gitmişim keşke daha çok gezseymişim diyorum şimdi. Sen nerdeydin?
Ben de Romanyaya gıttım yarısı İtalya da geçti, romanyadan italyaya gezerek gittik budapesteden de geçtik ben çok gezdım, yeşil pasaport vardı.. Bi de koordınator pasaport sorunu olmadığı ıcın heryere goturdu saollsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…