- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Bizde balayında fethiyedeydik. Bi heves paraşüt istedim sonra korktum vazgectimBenim korkum yok ama gerilirim hatta şimdiden heyecan bastırdı. Bu sene yaptık yaptık sonra çok zor. Seneye bebiş olacak ya o yüzden hani(Allah nasip ederse tabi ki)
Yaaa sen de mı erasmuslusunUçakta problem yaşamadım hiç sadece erasmustan dönerken hava çok kötüydü. Zangır zangır titredi uçak. İnince toprağı öpesim geldi o derece orda kalpten gitmediysem bunda da gitmem bence:) Pek fotojenik değilimdir inşallah sonra açıp bakabilirim fotolara
Sen de mıBizde balayında fethiyedeydik. Bi heves paraşüt istedim sonra korktum vazgectimfethiye gerçekten doğası ile cok guzel. Hele muthis turlar var ohh misss. Iyi tatiller tatlimmm
Öyleymiş canım Antalya derken Fethiye'ye döndük. Buradaki arkadaşların çok etkisi oldu. Doğasından yana hiç şüphem kalmadı, içimiz açılacak o kesin. Gerisi de nasip artık:) Keşke sen de yapsaymışsın ne güzel anı olurdu, şimdi burada anlatırdın fikir olurdu bizeBizde balayında fethiyedeydik. Bi heves paraşüt istedim sonra korktum vazgectimfethiye gerçekten doğası ile cok guzel. Hele muthis turlar var ohh misss. Iyi tatiller tatlimmm
Evet Budapeşte'ye gittim bir dönemliğine. İyi ki gitmişim keşke daha çok gezseymişim diyorum şimdi. Sen nerdeydin?Yaaa sen de mı erasmuslusunnereye gittin
Arayabileceğin güvenilir bi kadın doğumcun var ise arayıp tekrardan danış istersen, fikrini al cnmAminn canım insallh sagolasınbir sene içinde o kadar müdahale olduki vücuda, şimdi birsey yaptırmadan önce korkar oldum.
Yok canım Adanaya soracağım yarın. Bugün aradım da poliklinik kapanmıştı artık. Deneyeyim bakalım şansımıAma dedıgım gıbı doktorun kendı takıplı hastası olduğu ıcın olabılır.. Bakalım ne dıyecek ler sana, adana baskente soracaksın deıl mı? Mersın de var mı ki baskent
Bu hafta içinde gidicem doktora canım o zaman sorarım insall regl olabilirsem. Sen oldun mu olacak mı sın canım ?Laviniiaaa asi konusunu istersen doktoruna sor ama benim doktorum onay verdi ve korunma da vermedi
İlk dozu oldum cnm diğer dozu olmadım dahaBu hafta içinde gidicem doktora canım o zaman sorarım insall regl olabilirsem. Sen oldun mu olacak mı sın canım ?
Ben de adet olamadım daha 40 gün oldu kürtajdan bu yana. Olsa dert olmasa bambaşka dert. Hemen oluruz düzgünce inşallahKızlar ben perşembe gunu gitmeye karar verdım, tam sökülmedi cunku, yani tam anlamıyla deil.. Yarın da beklim
Ben de Romanyaya gıttım yarısı İtalya da geçti, romanyadan italyaya gezerek gittik budapesteden de geçtikEvet Budapeşte'ye gittim bir dönemliğine. İyi ki gitmişim keşke daha çok gezseymişim diyorum şimdi. Sen nerdeydin?
Inovac mı ? Biontech mi oldun peki. Bu konuda da cok karmaşa var canımİlk dozu oldum cnm diğer dozu olmadım daha
Biontech önerdi doktorum cnm onu oldumInovac mı ? Biontech mi oldun peki. Bu konuda da cok karmaşa var canım
Verırler bence, cunku ben oradayken bırılerı arıyor soruyorlar, sekreterler cebap verıyor..Yok canım Adanaya soracağım yarın. Bugün aradım da poliklinik kapanmıştı artık. Deneyeyim bakalım şansımı
Tmmdr canım sağolasın ❤Biontech önerdi doktorum cnm onu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?